واضح آرشیو وب فارسی:فارس: ذوالنور در جمع دانشجويان دانشگاه قم:
خبرگزاري فارس: جانشين سابق نمايندگي ولي فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي گفت: امروز تفاوت و تضاد در جريان اصلاحات بين صفر تا صد است.
به گزارش خبرگزاري فارس از قم، حجتالاسلام مجتبي ذوالنور چهارشنبه شب در جلسهاي كه در تالار مفيد دانشگاه قم برگزار شد به سئوالات دانشجويان پاسخ داد و در پاسخ به اين سئوال كه شما به چه حقي سياسيون را به دو جبهه تقسيم ميكنيد، اظهار داشت: من براي بيان نظر خودم از كسي اجازه نميگيرم هر كسي در اين زمينه نظر خاص خود را دارد، شايد كسي سياسيون را به 10 گروه تقسيم كند.
وي افزود: از ابتداي انقلاب تا به امروز دو جبهه چپ و راست در كشور ما مطرح بوده است كه اين يك تقسيم بندي جهاني است.
جانشين سابق نمايندگي ولي فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با اشاره با اينكه مقام معظم رهبري جريانات كشور را به دو دسته خودي و غيرخودي تقسيم كردند، گفت: كسي كه انقلاب اسلامي و ولايت فقيه را قبول داشت در جبهه خودي مطرح ميشود.
وي افزود: البته اگر كسي يكي از اينها را قبول ندارد در جبهه خودي انقلاب مطرح نميشود اما تا زماني كه در موضع تقابل و براندازي قرار نگرفته است، دشمن به شمار نميرود و به عنوان يك شهروند زندگي خود را انجام ميدهد.
ذوالنور در پاسخ به سئوال يكي از دانشجويان مبني بر اينكه يكي از شاخصههاي خط امام عدالت پروري است و آيا اكنون در كشور ما عدالت رعايت ميشود؟ گفت: قطعا يكي از مولفههاي خط حضرت امام و از موارد مبنايي نظام، عدالت محوري است.
وي با بيان اينكه ما معتقد نيستيم كه مُرّ عدالت اسلامي در كشور در حال جريان است، اظهار داشت: اما سمت فلش حركت و جهش حركت نظام به سمت اجراي عدالت است و عدالت يك مبناي ارزشي براي نظام به شمار ميرود و همه تلاش خود را براي تحقق اين امر به كار ميبندند اما عوامل متعددي در اين موضوع دخالت دارد.
جانشين سابق نمايندگي ولي فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي افزود: لغزشگاههايي وجود دارد كه فقط با «اجي مجي لاترجي» موضوع قابل حل نيست و همين اختلاس 3 هزار ميلياردي از آن بيرون ميآيد.
وي تاكيد كرد: اساس حركت نظام بر اساس حاكم شدن عدالت است ولي گاهي ممكن است اتفاقات كوچك و بزرگ رخ دهد، بنابراين لازم است فنداسيون را اصلاح كرد.
ذوالنور در پاسخ به سئوالي مبني بر اينكه تساوي شهر و روستا از شعارهاي احمدي نژاد بود و آيا اين امر محقق شده است، ابراز داشت: از مجموعه حرفهاي رئيس جمهور حاكميت عدالت در لايههاي مختلف جمعيت كشور بوده است و مجموعه كارهايي هم كه انجام داده در همين راستاست.
وي خاطرنشان كرد: ايدههاي ايشان ايدههاي خوبي است و در حدي هم كه عمل كردند به اين ايدهها نزديك شدند و اميدواريم در گامهاي بعد و دولتهاي بعدي در اين زمينه كمك شود تا اين ايدهها به طور كامل تحقق يابد.
جانشين سابق نمايندگي ولي فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي بحث هدفمند سازي يارانهها را از گامهاي موثر دولت در اجراي عدالت در جامعه دانست و گفت: بحث هدفمندي يارانهها تاثير مثبتتري براي اقشار كمدرآمد و محروم و به ويژه خانوادههاي روستايي داشته است.
وي در پاسخ به اين سئوال كه چرا قوانين اسلامي در مورد متخلفان سياسي انجام نميگيرد؟ خاطرنشان كرد: در بعد سياسي اساس كار نظام بر توسعه سياسي حاكم است كه آزادي بيان و فعاليتهاي مطبوعاتي سياسي از آن جمله است، بنابراين مقدار جرم سياسي متفاوت با ساير جرايم است، به همين دليل عزم برخورد در رابطه با تخلف سياسي مقداري كمتر است.
ذوالنور در پاسخ به سئوالي ديگري مبني بر سكوت لاريجاني در فتنه 88 گفت: بنده يكي از ناقدان علي لاريجاني بودم و اعتقادم اين بود كه ايشان در دوران فتنه روي خط الراس جغرافيايي حركت كرد.
وي افزود: بعد از اينكه مقام معظم رهبري فرمودند خواص مواضع خود را روشن كنند، جا داشت ايشان با جديت بيشتري مواضع خود را روشن ميكردند البته بعد از اينكه وضع فتنه روشن شد و مردم كار را تمام كردند و اوضاع آرام شد، قدري مواضع ايشان شفافتر شد.
جانشين سابق نمايندگي ولي فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در ادامه در پاسخ به سئوالي مبني بر حضور اصلاح طلبان در انتخابات مجلس نهم اظهار داشت: اصلاح طلبان براي انتخابات مجلس به ظاهر در چند سطح تحريم و تعيين شرط و شروط براي حضور و شركت در انتخابات اظهار نظر ميكنند.
وي عدم وحدت در جبهه اصلاح طلبان را از دلايل اظهار نظرهاي متعدد دانست و گفت: بدن آسيبديده اصلاحطلبان بعد از 9 دي به شدت پايمال شد و آسيب جدي ديد و اين يكي از دستاوردهاي 9 دي بود.
ذوالنور علت شرايط امروز جريان اصلاح طلب را عدم داشتن ليدر دانست و از آن به بدن بدون سر تعبير كرد و با بيان اينكه خاتمي، كروبي و ميرحسين موسوي يكديگر را قبول ندارد، ابراز داشت: در راس اين جريان حتي اگر گزينههاي متعددي وجود داشته باشد، بين آنها چالش، درگيري و جنگ قدرت است.
وي تاكيد كرد: امروز تفاوت و تضاد در جريان اصلاحات بين صفر تا صد است يعني بعضيها صد درصد معتقدند اگر كساني تحريم كنند خيانت به كشور است و بعضيها بر طبل تحريم ميكوبند.
جانشين سابق نمايندگي ولي فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با بيان اينكه شرط گذاشتن و يا تحريم كردن انتخابات نيز دلايل زيادي دارد، تصريح كرد: توجيه شكست در انتخابات، امتيازي گيري از نظام و ترساندن شوراي نگهبان از جمله اين اظهار نظرها به شمار ميرود.
انتهاي پيام/غ10
پنجشنبه|ا|8|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 142]