واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: يك روحاني مبارز:روحانيون در دوران انقلاب نقش هدايت مردم را بر عهده داشتند
داخلي. فجر. ۳۰
يكي از روحانيون مبارز استان كرمان در دوران انقلاب اسلامي گفت: روحانيون در دوران انقلاب اسلامي نقش هدايت مردم را برعهده داشتند و علمدار و پيام آوران انقلاب بودند.
حجتالاسلام محمد پورجوپاري (رباني) روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با بيان اينكه مساجد پايگاههاي انقلاب اسلامي بودند، نقش روحانيت در دوران انقلاب اسلامي را منحصر به فرد و استثنايي دانست.
وي كه هم اكنون رييس شوراي شهر چترود و نايب رييس شوراي شهر شهرستان كرمان است، افزود: با توجه به اينكه همواره بين روحانيون و مساجد ارتباط تنگاتنگي وجود داشت لذا مركزيت جلسات روشنگري، افشاگري و سخنراني عليه حكوت شاه در مساجد بود.
حجتالاسلام پورجوپاري افزود: در مسير انقلاب و مبارزه با حكومت ستمشاهي هيچ قشر ديگري به اندازه روحانيت رنج و زحمت نكشيد و علت آن حضور روحانيت در متن مردم و آگاهي از رنج و درد آنها بود.
وي افزود: بعد از گذشته ۳۰سال از انقلاب اسلامي هم هنوز روحانيت پرچمدار مبارزه با دشمنان انقلاب اسلامي است.
اين روحاني مبارز با بيان خاطراتش از دوران انقلاب اسلامي گفت: سال ۱۳۵۱ وارد حوزه علميه قم شده و در سال ۱۳۵۴در سن ۱۷سالگي در اين شهر دستگير و به زندان اوين تهران منتقل شدم.
حجتالاسلام پورجوپاري اضافه كرد: در سال ۱۳۵۵نيز ماموران ساواك به منزلم در محيآباد كرمان هجوم آوردند و تعدادي كتاب و عكسهاي حضرت امام (ره) و دكتر شريعتي را كشف كردند.
وي گفت: به همين علت مدتي فراري بودم و يك ماه در باغهاي بروات بم به تنهايي زندگي ميكردم.
اين روحاني مبارز اضافه كرد: سپس به كرمان آمدم و مدت ۲۰روز در مطبخ يك خانه زندگي مخفيانه خود را ادامه دادم.
حجتالاسلام پورجوپاري افزود: در سال ۱۳۵۶به خاطر طي دوره آموزش اسلحه خودم را به سربازي معرفي كردم اما در پادگان ۰۵كرمان از طرف حفاظت اطلاعات ارتش برخوردهايي با من صورت گرفت و مرا از پادگان بيرون كردند و گفتند تو را ميشناسيم تو به درد سربازي نميخوري.
وي افزود: بعد از فاجعه آتش سوزي مسجد جامع كرمان مدت كوتاهي دستگير شدم اما چون آن زمان اوج دوران انقلاب اسلامي بود بزودي مرا آزاد كردند زيرا ميدانستند در غير اين صورت مردم اعتصاب و تجمع ميكنند.
رييس شوراي شهر چترود گفت: چندين نوبت نيز توسط پاسگاه محل زندگيم دستگير شدم و به اشكال مختلف خود و خانوادهام مورد آزار و اذيت قرار گرفتيم.
وي اضافه كرد: در تمام دوران شكوهمند پيروزي انقلاب به عنوان يك نيروي جوان انقلابي اما غيرمعمم در خدمت مردم كرمان بودم و در راهپيماييها به ايراد سخنراني و قرائت اعلاميههاي حضرت امام (ره) ميپرداختم.
وي گفت: يكي ديگر از وظايفم در دوران انقلاب اين بود كه در جلوي راهپيماييها با استفاده از بلندگو به دادن شعارهاي انقلابي ميپرداختم.
اين روحاني مبارز در دوران انقلاب اسلامي گفت: بخشي از اين شعارها را از تهران و قم ميگرفتيم و برخي را خودمان ميساختيم.
نايب رييس شوراي شهر شهرستان كرمان گفت: از ۹سالگي به علت آشنايي خانوادگي با ائمه جماعات و روحانيون با حضرت امام (ره) آشنا شدم و عكس ايشان را در منزل نگهداري ميكرديم.
وي به دستگيري خود در قم اشاره كرد و افزود: در سالروز قيام تاريخي ۱۵ خرداد آيين تجليلي در مدرسه فيضيه قم برپا شد كه بعد از اقامه نماز مغرب و عشا توسط مرحوم آيتالله اراكي تصميم گرفتيم با دادن شعار درود بر خميني به حرم مطهر حضرت معصومه (س) برويم.
رييس شوراي شهر چترود گفت: مامورين شاه جلوي مدرسه فيضيه مانع خروج ما شدند و پس از سه روز محاصره در اين مدرسه گارد شاهنشاهي داخل مدرسه ريخته و ۴۰۰نفر از طلاب را دستگير كردند.
حجتالاسلام پورجوپاري افزود: پس از ضرب وشتم فراوان به زندان شهرباني قم و پس از يك شبانه روز به زندان اوين منتقل شديم.
وي افزود: در هر اتوبوس كه براي انتقال ما استفاده ميشد براي هر چهار نفر دو مامور يكي با لباس زرد و ديگري با لباس سورمهاي قرار داده بودند.
حجتالاسلام پورجوپاري اضافه كرد: در زندان اوين نيز ماموران رژيم از هر گونه ضرب و شتم و ايجاد ناراحتي روحي مضايقه نميكردند.
وي با بيان اينكه براي پيروزي انقلاب اسلامي سرمايهگذاري فراواني شده است افزود: جوانان براي اطلاع از اين هزينهها بايد هر چند گاه سري به گلزار شهدا بزنند. ك/۳
سه|ا|شنبه|ا|8|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 478]