واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: يك مسوول بر اجراي برنامههاي پيشگيري و درمان اعتياد تاكيد كرد
داخلي. اجتماعي. اعتياد.
جانشين دبير و معاون شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كرمان بر اجراي برنامههاي پيشگيري و درمان اعتياد تاكيد كرد و گفت: اين موضوع در اولويت برنامههاي اين شورا قرار دارد.
سرهنگ ابراهيم شاكري با تبيين برنامههاي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كرمان در راستاي پيشگيري و درمان اعتياد گفت: ۲۴دستگاه عضو اين شورا هستند كه امسال به ۱۱دستگاه اعتباراتي در اين زمينه اختصاص يافته است.
به گزارش ايرنا وي روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: در نيمه نخست امسال دو ميليارد و ۱۳۰ميليون ريال اعتبار به صورت تمركزي به هفت سازمان عضو اين شورا پرداخت شده است.
وي اين سازمانها و ادارات را صدا و سيما، آموزش و پرورش، بهزيستي، دانشگاه علوم پزشكي، فرهنگ و ارشاد اسلامي، زندانها و بسيج سپاه ثارالله اعلام كرد و گفت: اعتبارات اختصاص يافته به چهار سازمان ديگر هنوز ابلاغ نشده است.
سرهنگ شاكري افزود: اين اعتبارات بايستي در زمينه اجراي كارهاي فرهنگ سازي و آموزشي براي پيشگيري و درمان اعتياد در حوزههاي كاري هر دستگاه هزينه شود.
جانشين دبير و معاون شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كرمان گفت: در صورتي كه اين دستگاهها به تعهدات خود عمل كنند براي ششماهه دوم نيز اعتباراتي در اختيار آنها گذاشته ميشود.
وي با بيان اينكه دستگاههاي ديگري غير از ۱۱دستگاه ياد شده در زمينه پيشگيري و درمان اعتياد نقش دارند گفت: پيشنهاد شده است اعتباراتي هم به آن دستگاهها واگذار شود.
سرهنگ شاكري گفت: كميتههاي مقابله، درمان، پيشگيري، شناسايي اموال قاچاقچيان و فروش اموال در شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كرمان فعال هستند.
وي افزود: از سوي كميتههاي درمان و پيشگيري اقدامات بسيار گستردهاي انجام شده است كه از جمله ميتوان به راهاندازي ۵۶مركز درماني در سطح استان اشاره كرد.
وي اضافه كرد: ۸۰درصد از اين مراكز خصوصي و ۲۰درصد دولتي هستند و كار درمان در آنها به صورت سرپايي و بستري انجام ميشود.
جانشين دبير و معاون شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كرمان از استقبال بسيار خوب معتادان اين استان براي ترك اعتياد و مراجعه به مراكز ياد شده خبر داد.
وي گفت: تاكنون ۷۵درصد از اين معتادين به مراكز درماني ترك اعتياد مراجعه كردهاند كه هفت درصد آنها زن بودهاند.
وي شمار معتادان استان كرمان را حدود ۹۰هزار نفر ذكر كرد و افزود:
اين استان از نظر مصرف مواد مخدر در رتبه هشتم تا نهم كشور قرار دارد.
سرهنگ شاكري گفت: در بحث پيشگيري از مصرف مواد مخدر چهار هدف شامل محيطهاي مدارس، خانواده، اداري و دانشجويي مورد توجه جدي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر قرار دارد و اقدامات خوبي امسال در اين خصوص انجام شده است.
وي اجراي طرح دهكده سلامت در بهاباد زرند با هدف پيشگيري از اعتياد و راهاندازي صداي مشاور تخصصي در زمينه اعتياد با استفاده از ۹خط تلفن همراه را از اقدامات پيشگيرانه اين شورا برشمرد.
وي گفت: در زمينه مقابله با قاچاق مواد مخدر نيز طي ۹ماهه امسال ۱۲۶ تن مواد مخدر توسط سازمانهاي مقابلهاي از جمله فرماندهي انتظامي، قرارگاه ابوذر، اداره كل اطلاعات و سپاه در استان كرمان كشف شده است.
جانشين دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كرمان افزود:
ميزان اين كشفيات در مدت مشابه سال گذشته حدود ۱۱۱تن بوده است.
وي گفت: در ۹ماهه نخست امسال ۷۹نفر در استان كرمان بر اثر بلع مواد مخدر و اثرات ناشي از سوء مصرف مواد مخدر جان خود را از دست دادهاند كه اين رقم در مدت مشابه پارسال ۷۸نفر بوده است.
وي در مورد همايش دست اندركاران قضايي، اطلاعاتي و انتظامي شش استان شرقي كشور كه هفته گذشته در كرمان برگزار شد نيز گفت: در اين همايش بيش از ۴۰۰نفر از مسوولين عالي رتبه حضور داشتند.
سرهنگ شاكري گفت: اهداف اين همايش شامل تبيين سياستهاي كلي نظام مبتني بر مبارزه فراگير عليه اقدامات غيرقانوني مرتبط با مواد مخدر و روان گردان و پيش سازهاي آنها مانند كشت، توليد، ورود، صدور و عرضه مواد محقق شد.
وي تشريح سياستهاي ستاد مبارزه با مواد مخدر و انتظارات اين ستاد از مسوولين قضايي در رابطه با صدور احكام، بهداشت قضايي و ايجاد رويه واحد در اقدامات مراجع قضايي را از ديگر اهداف اين همايش برشمرد. ك/۲ ۶۵۹/۶۵۷
سه|ا|شنبه|ا|8|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 134]