واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: وزير راه و شهرسازي: عزت مسافر حفظ و پروازها سرموقع انجام شود
نبايد عزت و احترام مسافر را با هر چيزي عوض كنيم و به طور شرعي فرودگاه مسئول رسيدگي به مشكلات مسافران است/قصد داريم اقداماتي انجام دهيم كه سال آينده زائران با مشكلات كمتري روبرو شوند و تعداد پروازها نيز افزايش يابد.
ايلنا: وزير راه و شهرسازي با تاكيد بر اينكه عزت مسافر حفظ شود و پروازها سرموقع انجام شود، اعلام كرد: امسال ۱۰۰ درصد پروازهاي حج توسط شركتهاي داخلي انجام شد كه اين نشان دهنده ظرفيتهاي صنعت حمل و نقل هوايي ايران است.
به گزارش ايلنا، علي نيكزاد امروز در همايش سراسري مديران ستادي و فرودگاهي شركت فرودگاههاي كشور بيان داشت: در دوران تحريم و جنگ تمام عيار اقتصادي قرار داريم كه بايد در برابر تحريمهاي صنعت هوايي تلاش كنيم اين بخش را نيز مانند ساير بخشهايي كه بر اثر تحريم خودكفا شدند، بينياز شود.
وزير راه و شهرسازي بر توسعه فرودگاهها با استفاده از توان و سرمايه بخش خصوصي و همچنين استفاده از توان استانداران تاكيد و اظهار كرد: روش ساخت وساز در فرودگاهها بايد تغيير كند.
وي با اشاره به نياز استانها براي توسعه و تجهيز فرودگاهي درمناطق مختلف كشور اظهار كرد: مدير فرودگاهي موفق است كه در قبال درخواستهاي مقامات استاني مبني بر توسعه فرودگاه بتواند منابع مالي از آنها جذب كند.
وزير راه و شهرسازي با تاكيد بر اهميت حمل و نقل هوايي گفت: حمل و نقل الفباي توسعه هر كشوري است و بدون داشتن شبكه ارتباطي امكان حضور نيروي متخصص و بهره گيري از سرمايه درهيچ منطقهاي امكان پذير نيست.
وي ادامه داد: حمل و نقل هوايي متشكل از سه ضلع سازمان هواپيمايي كشوري، شركت فرودگاهها و شركتهاي هواپيمايي است كه هر كدام وظايفي را برعهده دارند.
نيكزاد در ادامه از لزوم رعايت حقوق مسافر گفت و تاكيد كرد: نبايد عزت و احترام مسافر را با هر چيزي عوض كنيم و به طور شرعي فرودگاه مسئول رسيدگي به مشكلات مسافران است.
وزير راه و شهرسازي با تاكيد براينكه از صنعت حمل و نقل هوايي حمايت ميكنيم، افزود: در قبال اين حمايت انتظار داريم عزت مسافر حفظ شود و پروازها سرموقع انجام شود.
نيكزاد با بيان اينكه در هفته بيش از ۲. ۵ ساعت به صنعت هوايي اختصاص ميدهم، گفت: دست ايرلاينها را ميبوسم و پشتيبان آنها هستم. ايرلاينها بايد در مواقع ضرور اگر مشكلي براي هواپيماي آماده سرويسدهي رخ داد، هواپيماي جايگزين داشته باشند.
وي با بيان اينكه تا زماني كه قطار سريعالسير راه نيفتد استقبال و تقاضا براي حمل ونقل هوايي زياد خواهد بود، گفت: از سازمان هواپيمايي كشور انتظار دارم قوانين را به روز كند.
نيكزاد تصريح كرد: به مديران فرودگاههاي كشور نيز الزام كردهايم كه در موعد مقرر كانترهاي خروج بسته شود و هواپيما روي باند پرواز قرار گيرد تا تأخيري در پروازها نداشته باشيم.
وزير راه و شهرسازي با اشاره به اينكه شركتهاي هواپيمايي با موانعي نظير تحريم مواجه هستند، تأكيد كرد: اين در حالي است كه نبايد تحريم را هم بهانه كرد؛ در حال حاضر هواپيما به اندازه كافي در كشور وجود دارد و در يك سال گذشته ۲۶ فروند هواپيما وارد ناوگان هوايي كشور شده است.
همچنين در اين مراسم رئيس هيات مديره و مدير عامل شركت مادر تخصصي فرودگاههاي كشور از سرمايه گذاري ۱۰۰ ميليارد توماني در فرودگاههاي كشور خبر داد.
محسن اسماعيلي با بيان اينكه در سال جاري يك ميليون زائر حج تمتع و عمره و يك ميليون زائر عتبات و سوريه جابهجا كردهايم، اظهار كرد: قصد داريم اقداماتي انجام دهيم كه سال آينده زائران با مشكلات كمتري روبرو شوند و تعداد پروازها نيز افزايش يابد.
وي با اعلام اينكه حدود ۷۰ ميليارد تومان سرمايهگذاري در بخش بهسازي و توسعه فرودگاهها انجام شده است، تصريح كرد: همچنين ۳۰ ميليارد تومان براي تجهيزات هزينه شده است.
اسماعيلي اضافه كرد: در زمينه خريد تجهيزات ناوبري، گروه اعزامي به خوبي كار را انجام داده و سيستم ILS را خريداري كردند كه چند روز گذشته وارد گمرك بندرعباس شده است.
وي در پايان ابراز اميدواري كرد كه تا پايان امسال عمليات اجرايي چند پروژه در مهرآباد و مشهد آغاز شود.
پايان پيام
چهارشنبه|ا|7|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 198]