واضح آرشیو وب فارسی:فارس: صفارهرندي در جمع معلمان تهراني تشريح كرد:
خبرگزاري فارس: مشاور فرهنگي فرمانده كل سپاه با تشريح پيشفرضهاي غلط فتنهگران در سال 88 براي براندازي نظام گفت: همان كساني كه در جلسه رسمي دولت موسوي به حكم اعدام سلمان رشدي اعتراض كردند، كساني بودند كه فتنه سال 88 را هدايت و راهبري ميكردند.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبري فارس «توانا»، محمدحسين صفارهرندي امروز سهشنبه در همايش "ميثاق با ولايت" كه در آستانه سالگرد حماسه "9 دي" و با حضور فرهنگيان تهراني در سالن حجاب برگزار شد، به تحليل زمينههاي فكري بروز فتنه 88 پرداخت.
مشاور فرهنگي فرمانده كل سپاه، گفت: فتنه 88 محصول يكسري برآوردها و پيش فرضهاي غلط در برخي افراد بود و اين سؤال وجود دارد كه چه چيزي در ذهن و دل كساني كه خودشان را در معرض سوءاستفاده قطعي دشمنان اين ملت قرار دادند، ميگذشت كه با دشمن همراهي كردند؟
وي افزود: وقتي از اين موضوع صحبت ميكنيم، قطعاً منظور ما اقشار مختلف مردم نيستند كه به خاطر مصالحي و با قصد قربت، به يك كانديدا راي دادند كه 13 الي 14 ميليون رأي به دست آورد، بلكه همه آنها به تعبير رهبر معظم انقلاب در پيشگاه خداوند مأجور هستند.
صفارهرندي ادامه داد: از روز 29 خرداد 88 كه رهبر معظم انقلاب در جايگاه خطيب جمعه آن خطبههاي روشنگرانه را ايراد كردند، "نُه دهم" كساني كه در روزهاي اول با نگراني و دلمشغولي به ميدان اعتراض آمده بودند، خود را كنار كشيدند و باور كردند كه راه حل اين ادعا، اردوكشي خياباني نيست و بايد از سازوكارهاي قانوني بهرهگرفته شود.
* تغيير وضعيت جهاني و پيشفرضهاي غلط فتنهگران
مشاور فرهنگي فرمانده كل سپاه خاطرنشان كرد: عمده كشتهشدگان دهها نفري آن ايام را ميتوان در اين زمره قلمداد كرد كه نه از باب مقابله با نظام، بلكه فقط براي مشاهده قضايا در خيابان حاضر شدند و با تير غيب مفسدان جان باختند.
* طلايهداران تجديدنظرطلبي؛ زيرآب زنان نظام ولايي
صفارهرندي در ادامه به تشريح پيشفرضهاي غلط فتنهگران پرداخت و اظهار داشت: كساني از سالها قبل از اين ماجرا به اين نتيجه رسيده بودند كه جهان معاصر كه روزگاري در آن انقلاب كردهايم، تغيير كرده و البته اين افراد يكشبه دچار چنين بازگشتي نشده بودند.
وي اضافه كرد: افرادي از آنها از دوران حيات امام (ره) يا همزمان با ارتحال ايشان دچار چنين پيشفرضهايي شده بودند و حتي كساني از آنها سالها پس از ارتحال امام و به رغم آنكه خود را وفادار به راه ايشان معرفي ميكردند، به اين نتيجه رسيدند كه جهان تغيير كرده است.
وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: اين افراد معتقد بودند كه حركت عمومي جهان به سمت عُرفيگرايي و حذف دين از مناسبات اجتماعي ميرود و اگر قرار است كسي ايمان داشته باشد، بايد آن را در زندگي فردي خود به كار گيرد و لذا در چنين جهاني نميتوان مانند 20 يا 30 سال پيش، عَلَم حاكميت خداوند در زمين را بلند كرد.
وي تصريح كرد: عمده طلايهداران تجديدنظرطلبي در راه امام، كساني بودند كه در دوراني از دهه 60 بر سر ميزان وفاداري به امام با ديگران درگير ميشدند اما با ارتحال آن حضرت، اين فكر و وسوسه در آنها نفوذ كرده بود كه ديگر نميتوان در مقابل اين دنيا مقاومت كرد.
صفارهرندي در عين حال خاطرنشان كرد: اين افراد هيچوقت به طور علني اظهار بازگشت از مسير گذشته نميكردند، بلكه زيرآب نظام ولايي را ميزدند و در عين پشتكردن به راه اصلي امام، همچنان خود را مشعلدار راه ايشان معرفي ميكردند و حتي در برخي مجالس عنوان فراكسيون خود را با نام امام تعيين ميكردند.
* بررسي راههاي براندازي نظام اسلامي در وزارت كشور دولت اصلاحات
مشاور فرهنگي فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي گفت: در مقابل اين ديدگاه جسورانه كساني كه ميخواستند انقلاب را از مسير طبيعي خود منحرف كنند، افرادي را هم داشتيم كه حتي در جايگاه مديريت سطوح عالي كشور درجا زدند و با تأييد سخن اين افراد، گفتند كه نميتوانيم اين طور پيش برويم و بايد تجديدنظر كنيم.
وي در همين رابطه به ذكر نمونهاي از دوران اصلاحات پرداخت و يادآور شد: دل آزارترين اين موارد موردي بود كه در وزارت كشور دولت اصلاحات دستور جلسهاي را با موضوع "چگونگي گذار از نظام ديني به نظام عُرفي" به بحث گذاشته بودند.
"يعني در وزارت كشور جمهوري اسلامي موضوع براندازي نرم عليه نظام را به عنوان دستور جلسه تعيين كرده بودند كه اين محصول يك برآورد غلط بود كه دنيا به سمتي ميرود كه نميتوانيم در مقابل آن طاقت بياوريم".
صفارهرندي ادامه داد: همين جريان را در سال 88 در اردوكشيهاي خياباني ديديم كه عربده ميكشيدند و آشوب ميكردند و چون نتوانسته بودند در ميدان رأي و دموكراسي، اكثريت مردم را مغلوب نظريات خود كنند، دست به اغتشاش زدند.
* اظهارات فرزند هاشمي در سال 83 و جاي خالي تودهني
وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي در ادامه به تشريح دومين پيشفرض غلط و زمينه فكري فتنهگران در آشوبهاي سال 88 پرداخت و اظهار داشت: براساس اين پيشفرض معتقد بودند كه قدرتهاي مسلط بر جهان ميتوانند و حق دارند كه براي اجراي سياستهاي آزاديخواهانه و دموكراتيك در كشورهاي به قول خودشان تحت استبداد، وارد عمل و اقدام شوند.
وي افزود: آنها در واقع حق استمداد از نيروي خارجي را براي خود و متقابلاً حق دخالت را نيز براي نيروي خارجي محفوظ ميدانستند.
صفارهرندي ادامه داد: به همين دليل بود كه در جريان فتنه حتي يكبار هم شاهد نبوديم كه سردمداران اين جريان عليه قدرتهاي جهاني موضع بگيرند كه "چرا در امور داخلي ما دخالت ميكنيد؟"؛ بلكه حتي احساس خوشي هم پيدا ميكردند كه قدرتهاي جهان همزمان با آنها و در حمايت از آنها بيانيه بدهند.
وي تأكيد كرد: هر وقت كه جريان اجنبي توانسته سرپُلي از جنس نيروهاي انقلاب براي خود فراهم كند، كار براي نظام سخت و خطرناك شده است.
مشاور فرهنگي فرمانده كل سپاه تصريح كرد: فرض نظام در سال 88 اين بوده است كه اين افراد همچنان به راه امام وفادارند و به همين دليل آنها را در معرض انتخاب مردم قرار داد، اما فرض آنها اين بود كه جهان تغيير كرده و ما نيز بايد تغيير كنيم.
وي به ذكر نمونهاي ديگر از انتخابات سال 84 پرداخت و گفت: پسر آقاي هاشمي رفسنجاني در سال 83 و در آستانه انتخابات رياست جمهوري نهم، در مصاحبه با نشريه آمريكايي USA today گفته بود "اگر پدر من اين بار رئيس جمهور شود، قانون اساسي را حتماً تغيير خواهد داد و اين تغيير به سمتي خواهد بود كه ولايت فقيه را در حد يك جايگاه تشريفاتي تقليل خواهد داد"؛ يعني جايگاهي مشابه ملكه انگلستان!.
صفارهرندي خاطرنشان كرد: البته نميخواهم بگويم كه شخص آقاي هاشمي رفسنجاني در اين ماجراها مداخله جدي داشته است؛ نميدانم. البته ميتوانيم اين پرسش را مطرح كنيم كه وقتي اين حرف فاسد مطرح شد، چرا بزرگترهاي اين شخص به او تودهني نزدند؟ چرا كه او با انتساب به خانوادهاي كه خود را با نظام و انقلاب پيوند زدهاند، چنين حرفهايي را ميزد.
* اعتراض به حكم اعدام سلمان رشدي در جلسه رسمي دولت موسوي
وي اظهار داشت: برخلاف پيشفرضهاي اين افراد، امروز با ديدن "بيداري اسلامي" حتي كودنترين آدمها نيز حقيقت آن را فهميدهاند و ميدانند آنچه امام وعده ميداد و ميفرمود كه "اسلام تمام ابرقدرتها را به خاك مذلت مينشاند"، امروز به عينيت رسيده است.
مشاور فرهنگي فرمانده كل سپاه با اشاره به زمينههاي نفاق در وجود برخي افراد، گفت: بعضي از اعضاي دولت موسوي در جلسه رسمي هيئت دولت نسبت به حكم امام درباره ارتداد و اعدام سلمان رشدي اعتراض كردند و همانها كساني بودند كه فتنه 88 را هدايت و راهبري ميكردند و امروز نيز افرادي هستند كه نسبت به اين قضيه شهادت بدهند.
صفارهرندي با اشاره به تعبير "تقواي جمعي" براي كارهاي سياسي در بيانات رهبر معظم انقلاب در سالهاي گذشته، اظهار داشت: يكي از دلايل انحطاط نيروهاي انقلابي اين است كه در ميان خودشان تقواي جمعي ندارند و به جاي اصلاح يكديگر، از سيّئات هم متأثر ميشوند.
وي ادامه داد: بيانيههاي سازمان مجاهدين انقلاب تا سال 75 ضد آمريكايي بوده اما امروز همانها رسماً نوكري آمريكا را ميكنند؛ چرا كه تقواي جمعي نداشتهاند و رسوبات تفكرات ضدديني به صورت تدريجي و لايهلايه بر روي افرادي نشست كه روزگاري وفادار به نظام بودند.
* زنبيل گذاشتن پرچمداران فتنه آينده...
عضو سابق كابنيه محمود احمدينژاد در بخش ديگري از سخنان خود اظهار داشت: اگر امروز همين برآوردهاي غلط در ما نيز ايجاد شود و ملاكهاي پايبندي به يك راه روشن را گم كنيم، ما نيز اصحاب فتنه بعدي ميشويم.
صفارهرندي افزود: پرچمداران فتنه آينده كساني خواهند بود كه به حقانيت راه شريعت اسلامي باور ندارند و اظهار ميكنند كه دوران "اسلامگرايي" به پايان رسيده و امروز دوران "انسان" است و حتي با مردم اسرائيل نيز اظهار دوستي ميكنند.
وي اضافه كرد: اين افراد فكر ميكردند كه دنياي خاورميانه به كام اسرائيل خواهد بود؛ بنابراين ما هم زنبيل بگذاريم و نوبت بگيريم؛ اما حالا كه امواج بيداري اسلامي متولد شده، حاضر نيستند اسلامي بودن اين جريان را قبول كنند.
صفارهرندي تأكيد كرد: آنچه در سال 88 در خيابانها گذشت، محصول آن برآوردهاي غلط بود و آنچه در دلهاي مؤمنان گذشت، محصول برآوردهاي ديگري بود كه بر آيات قرآن مبتني بود.
وي ادامه داد: ما نيز قبول داريم كه جهان امروز با جهان ديروز فرق كرده اما اين تغيير نه بر وفق مراد سلطهگران عالم، بلكه مطابق با خواست ملتهاي آزاده است.
مشاور فرهنگي فرمانده كل سپاه در پايان خطاب به فرهنگيان اظهار داشت: وقتي شاگردان شما و فرزندان نسل آينده كتاب تاريخ خود را باز كنند، با هيجان اين فصل از تاريخ را خواهند خواند.
به گزارش «توانا»، در اين مراسم سيدعلي يزديخواه مديركل آموزش و پرورش شهر تهران در سخناني با اشاره به چالشها و روزهاي حساس 32 سال اخير اظهار داشت: 9 دي 88 از جلوههاي درخشان فرهنگ عاشورايي بود كه مردم ما در ايام محرم و با فرهنگ عاشورايي حماسهآفرين آن بودند.
وي افزود: نقش دانشآموزان و فرهنگيان در خنثيكردن فتنه 88 بسيار كليدي و مهم بود كه در اوج آن و با راهپيمايي 9 دي، به خوبي از آرمانهاي انقلاب دفاع كردند.
انتهاي پيام/
چهارشنبه|ا|7|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 146]