تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين سخن، كتاب خدا و بهترين روش، روش پيامبر صلى‏لله‏ عليه ‏و ‏آله و بدترين ام...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1848213596




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

علي‌احمدي: بغض كسري بودجه گلويم را گرفته است! بر روي حقوق اسفند فرهنگيان ريسك مي‌كنم حتي 10فرهنگي هم حاضر به دريافت سهام به جاي پاداش نيستند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: علي‌احمدي: بغض كسري بودجه گلويم را گرفته است! بر روي حقوق اسفند فرهنگيان ريسك مي‌كنم حتي 10فرهنگي هم حاضر به دريافت سهام به جاي پاداش نيستند


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي - آموزش و پرورش

وزير آموزش و پرورش در جلسه مشترك با اعضاي فراكسيون فرهنگيان مجلس،‌ در توضيح شدت مشكل آموزش و پرورش از نظر كسري بودجه،‌ گفت: تاكنون سه بار براي بحث و پيگيري كسري‌هاي آموزش و پرورش در جلسات رسمي بغض گلويم را گرفته است. آخر يك وزير كه نبايد اين قدر ذليل باشد. من يك مرد هستم، اما استيصال، من را به اين روز انداخته است و اين درحاليست كه بنده تا بخواهم در جايي حرف بزنم، مي‌گويند باز اين آمد از كسري بودجه آموزش و پرورش بگويد و آن وقت است كه صورت مساله كاملا پاك مي‌شود و تمام!

24 ساعت مي‌دويم، اما اگر لحظه‌اي اين سيستم را رها كنيم تا به برنامه‌هاي بلندمدت بپردازيم، سيستم نمي‌چرخد

مي‌خواهم روي حقوق اسفند ماه فرهنگيان ريسك و 25 درصد پاداش بازنشستگي پيش از موعد را پرداخت كنم

به گزارش خبرنگار «آموزش و پرورش» ايسنا، علي‌رضا علي‌احمدي روز گذشته، در اين جلسه كه از ساعت 16 به سرپرستي حاجي‌بابايي ـ رييس فراكسيون فرهنگيان مجلس ـ در باشگاه فرهنگيان تهران آغاز شد و تا حدود ساعت 20 ادامه يافت، در حالي كه بر ضرورت تامين حداقل‌هاي ضروري آموزش و پرورش تاكيد مي‌كرد، اين كه آموزش و پرورش همواره از ابتداي سال با كسري مواجه مي‌شود را يادآور شد و افزود: رييس‌جمهور همواره به بنده تاكيد دارد كه آقاي علي‌احمدي، كمي برو به بحث‌هاي جدي آموزش و پرورش بپرداز. اما شما مي‌بينيد در اين 24 ساعتي كه همه‌مان مي‌دويم، اگر لحظه‌اي اين سيستم را براي پيگيري كارهاي بلند مدت رها كنيم، ديگر اين سيستم نخواهد چرخيد.

وزير آموزش و پرورش كه پس از سخنراني معاون برنامه‌ريزي و توسعه مديريت وزارتخانه متبوعش در تشريح جزييات عملكرد و كسري مالي آموزش و پرورش و نيز صحبت‌هاي حدود 10 نفر از اعضاي فراكسيون فرهنگيان مجلس سخن مي‌گفت، اين گونه ادامه داد: بنده در شرايط فعلي مي‌خواهم، بر روي حقوق اسفند ماه كاركنان وزارتخانه‌ام ريسك كنم تا 25 درصد از پاداش بازنشستگي پيش از موعد را پرداخت كنم، چون مي‌دانم به اين مردم فشار مي‌آيد، البته با اين استدلال كه بالاخره به ترتيبي حقوق اسفند ماه كاركنان را از جايي فراهم مي‌كنم.

برخي مي‌گويند، نگو، به صلاح مملكت نيست، اما من مي‌گويم

اين اظهارات علي‌احمدي در حالي عنوان شد كه با اشاره به صراحتش در سخن گفتن، گفت: بنده فقط اين گونه و صاف و صادق همه‌چيز را مي‌گويم، برخي مي‌گويند، نگوييم بهتر است، به صلاح مملكت نيست. اما من معتقدم كه اطلاع‌رساني شفاف لازمه اعتمادسازي به عنوان خواست دولت و مجلس از يكديگر است.

وي با تاكيد بر اين كه در شرايط فعلي، بايد مراقب باشيم كه از همين شش هزار ميليارد توماني هم كه به عنوان كسري امسال پذيرفته شده، كاسته نشود، خطاب به نمايندگان حاضر در جلسه اظهار كرد: ما چقدر توپ فوتبال طرح و لايحه شديم، تا بالاخره لايحه به مجلس رسيد، حال شما بسم الله.

تامين تنها يك‌سوم از كسري 6هزار ميليارد توماني امسال آموزش و پرورش در اصلاحيه بودجه

آموزش و پرورش نصف كاركنان دولت را دارد، اما در دولت تنها يك راي دارد

وزير آموزش و پرورش در عين حال با بيان اين كه از ميزان كسري مورد نظر تنها يك سوم مبلغ تامين شده است، اذعان كرد: آموزش و پرورش در حالي كه بيش از نيمي از كاركنان دولت را در خود جاي مي‌دهد، در دولت تنها داراي يك راي است و اين مي‌شود كه تا جايي بنده مي‌خواهم حرف بزنم، مي‌گويند باز اين آمد از كسري بگويد و مساله تمام مي‌شود.

وي مجددا خطاب به اعضاي فراكسيون فرهنگيان مجلس كه يكي از اعتراضات برخي‌ از آن‌ها به وزير آموزش و پرورش اين بود كه چرا اين جلسه پيش از جمع‌بندي بودجه سال آينده برگزار نشده است، گفت: حالا با چنين شرايطي ما زورمان را زده‌ايم، حالا دير و زود چندان مهم نيست. مهم پيگيري مجلس محترم است.

علي‌احمدي در ادامه توضيحات خود در مورد ميزان كسري آموزش و پرورش، عنوان كرد: آن‌چه كه فعلا كميسيون ديون مجلس به عنوان كسري قبول دارد، مشخص و قابل احصاست كه البته به اين ميزان بايد تتمه پاداش پايان خدمت سال 86 و كل پاداش پايان خدمت سال 87 را نيز اضافه كرد.

فرهنگيان فكر مي‌كنند وقتشان ضايع مي‌شود، وقتي آن‌ها 80 هزار تومان در سال پاداش مي‌گيرند و برخي به اندازه حقوق دو ماه

وزير آموزش و پرورش معتقد است، مطالبه فرهنگيان به نوعي به حق است و فكر مي‌كنند كه وقتشان ضايع مي‌شود، در شرايطي كه آن‌ها 80 هزار تومان در سال پاداش مي‌گيرند در حالي كه اين پاداش براي ساير دستگاه‌ها عمدتا به اندازه حقوق دو ماه در سال لحاظ مي‌شود.

وي با تاكيد بر اين كه آموزش و پرورش بيشتر در بودجه استاني دچار مشكل است تا بودجه ستادي و مركزي، افزود: راجع به كسري‌هاي سال 88، عملكرد امسال و البته در عين حال درصد تورم يا درصد افزايش متوسطي كه به همه دستگاه‌ها اضافه شده و قسمت ديگري از ديون گذشته در بودجه عادي اين سال مد نظر قرار مي‌گيرد.

سازمان مديريت مي‌گويد كه اگر پول داري، اقلام در اختيار مدارس بگذار و تسهيلات را پرداخت كن

اگر سرانه پرداخت نشود، مديران مدارس تحت فشار قرار مي‌گيرند

علي‌احمدي همچنين در تشريح ديدگاه‌هاي مختلف موجود در مورد كسري بودجه‌ آموزش و پرورش، افزود: سازمان مديريت به من مي‌گويد كه اگر پول داري، اقلام در اختيار مدارس بگذار و تسهيلات را پرداخت كن، لذا بر اساس اين اعتقاد ما بايد زماني كه پول داشته باشيم به مدارس سرانه بدهيم، اما واقعيت اين است كه مدارس بايد بچرخند و اگر اين سرانه پرداخت نشود، مديران مدارس تحت فشار قرار مي‌گيرند.

حتي 10 نفر از فرهنگيان حاضر نيستند كه به ازاي پاداش پايان خدمت، سهام دريافت كنند

بازنشستگي عادي و پيش از موعد 87 انجام شد، بدون اين كه يك ريال در اصلاحيه بودجه براي ما پيش‌بيني شود

وي به تعيين راهكار پرداخت بدهي‌هاي دولت از طريق سهام نيز اشاره كرد و يادآور شد: دولت مي‌گويد، پاداش بازنشستگي پيش از موعد فرهنگيان را بر اساس سهام پرداخت كن، اما من در سال 86 در كل كشور بررسي كردم و ديدم كه حتي 10 نفر از فرهنگيان حاضر به گرفتن سهام به ازاي پاداش پايان خدمت خود نيستند، لذا بنده بايد به هر دري بزنم و سهام‌ها را بفروشم؛ مگر وزير آموزش و پرورش بايد سهام‌ فروش باشد؟!

وزير آموزش و پرورش در عين حال با اشاره به تغيير قيمت سهام با توجه به بحران مالي جهان نيز بيان كرد: من هنوز 50 درصد از سهامي را كه براي سال 86 گرفتم، نتوانستم نقد كنم و بفروشم، اين در حاليست كه بازنشستگي عادي و پيش از موعد سال 87 انجام شد، بدون اين كه يك ريال در اصلاحيه بودجه بابت پاداش بازنشستگي پيش از موعد براي ما پيش‌بيني شود.

مصلحت آموزش و پرورش را بچسبم، يا بي‌پولي را يا سهام آموزش و پرورش را؟

قانون حذف كنكور را با 5 درصدي كه از بودجه سالانه برايم مي‌ماند، اجرا كنم؟!

وي افزود: اين شرايط در حالي است كه برخي مي‌گويند، «خب، چرا اصلا فرهنگيان را پيش از موعد بازنشسته مي‌كنيد؟» و اين نيز اين در حاليست كه ما اين همه فرياد زديم كه اين امر به مصلحت آموزش و پرورش است. با اين شرايط من چكار كنم؟! مصلحت آموزش و پرورش را بچسبم، يا بي‌پولي را يا سهام آموزش و پرورش را؟!

علي‌احمدي به پايان برنامه چهارم توسعه در سال 88 نيز اشاره كرد و با تاكيد بر اين كه در اين برنامه «N» تعهد قانوني براي آموزش و پرورش پيش‌بيني شده است، ادامه داد: وقتي 95 درصد از بودجه آموزش و پرورش صرف حقوق پرسنل مي‌شود كه به اين ميزان حق‌التدريس را نيز بايد اضافه كرد، بنده كدام تعهدات قانوني و طرح‌هاي كيفيت بخشي را تحقق ببخشم؟! قانون حذف كنكور را كه براي توازن‌بخشي در مناطق نياز به بودجه ويژه‌ دارد، اجرا كنم يا براي مثال تحقق 45 درصدي آموزش و پرورش فني و حرفه‌اي را؟!

همه اين موارد را ملاك قرار دهيد عاملي براي استيضاح است، ديگر نيازي به گير دادن به مديران ما نيست

هميشه حداقل 30 درصد كسري بودجه در آموزش و پرورش وجود داشته است

وي خطاب به نمايندگان مجلس شوراي اسلامي گفت: همين موارد را اگر ملاك قرار دهيد، عواملي براي استيضاح بنده محسوب مي‌شود، لذا ديگر نيازي به گير دادن به مديران ما نيست!

وزير آموزش و پرورش يكي از راه‌هاي حل اين مشكلات را اجراي طرح ساماندهي نيروهاي انساني دانست و با تاكيد بر اين كه براي اين طرح نيز كه هدف صرفه‌جويي داشت، محدوديت‌هاي بسيار زيادي ايجاد كردند، تصريح كرد: هميشه حداقل 30 درصد كسري بودجه در آموزش و پرورش وجود داشته و اين در حاليست كه يكي از راهكارهاي حل اين معضل واگذاري مسووليت‌ها به دستگاه‌هاي ديگر است، اما به راستي كدام دستگاه اين امر را تقبل مي‌كند.

مدرسه بايد آماده باشد تا آموزش و پرورش فقط نيرو به آ‌ن اعزام كند

در پيش‌خطبه‌هاي نماز جمعه، هنوز از تريبون پايين نيامدم، من را متهم كردند كه مي‌خواهي آموزش و پرورش را خصوصي كني!

وي در اين راستا با طرح اين پرسش كه اساسا چه ربطي به آموزش و پرورش دارد كه براي مثال مدرسه شبانه‌روزي احداث كند؟ اذعان كرد: مدرسه بايد آماده باشد تا آموزش و پرورش فقط نيرو به آ‌ن اعزام كند، لذا جايي كه بايد شهرداري‌ها وجود داشته باشند، نيستند.

علي‌احمدي به سخنراني‌اش در پيش خطبه‌هاي نماز جمعه نيز اشاره و عنوان كرد: من در اين صحبت‌ها، گوشه‌اي به واگذاري كار در آموزش و پرورش به مردم اشاره كردم، اما هنوز از تريبون پايين نيامده‌ بودم كه به من گفتند تو دنبال خصوصي‌سازي در آموزش و پرورش هستي! و يكي از دوستان كه از نمايندگان مجلس پيشين است، به من گفت، من يك پيت نفت مي‌برم و خود را جلوي در وزارت آموزش و پرورش آتش مي‌زنم، چرا تو مي‌خواهي آموزش و پرورش را غيردولتي كني؟!

اين حرف‌ها را كه مي‌زنم مخالف پيدا مي‌كنم، اما بايد شفاف بگويم

وي با تاكيد بر اين كه اين موضوعات بايد حل شود، تصريح كرد: من اين حرف‌ها را كه مي‌زنم عده‌اي مخالف من مي‌شوند، اما من به صراحت مي‌گويم، زيرا آموزش و پرورش به اطلاع‌رساني شفاف دارد.

كسري 1900 ميليارد توماني براي اجراي طرح مقاوم‌سازي مدارس

وزير آموزش و پرورش با اشاره به اينكه در كنار اين موارد، تعهدات قانوني نيز از جمله طرح مقاوم‌سازي مدارس وجود دارد، بيان كرد: طرح مقاوم‌سازي مدارس كه منابع آن از حساب ذخيره ارزي برداشت مي‌شود، امسال سال آخر اجراي آن است كه در مجموع، يك‌هزار و 900 ميليارد تومان براي اجراي اين طرح كسري لحاظ مي‌شود.

وي با يادآوري اين مطلب كه طبق قانون، ميزان تفاوت قيمت‌ها و تورم در چند سال اجراي طرح هم به اين مبلغ اضافه مي‌شود، در عين حال خاطرنشان كرد كه اگر اين ميزان نيز تامين شود، باز همه تحقق اين طرح در اين مدت ممكن نخواهد بود كه البته نسبت به استمرار تخصيص چهار ميليارد دلار ديگر براي مقاوم‌سازي مدارس كه مصوب شد، براي اجراي كامل آن اميدواريم.

فقط سهم خودمان را بدهيد، بيش از آن نمي‌خواهيم

علي‌احمدي چندين راهكار براي حل مشكل كسري بودجه آموزش و پرورش در شرايط فعلي مطرح و اظهار كرد: ما انتظار داريم كه در مورد بودجه استاني و ملي، هر ميزاني كه به طور متوسط به دستگاه‌هاي ديگر اضافه شده، همين را نيز به ما بدهند و ما قول مي‌دهيم كه بيشتر از آن، سهم نخواهيم.

وي همچنين با اشاره به اين كه بودجه عمراني سال 88 به صورت دوبخشي ديده شده تا اگر قيمت نفت افزايش پيدا كرد، اضافه قيمت‌ها هم براي دستگاه‌ها لحاظ شود، تصريح كرد: ما انتظار داريم كه در ليست دريافتي اضافه قيمت‌ها، آموزش و پرورش هم لحاظ شود.

وزير آموزش و پرورش در ادامه به قانون مديريت خدمات كشوري نيز اشاره كرد و با تاكيد بر اين كه دولت مي‌خواهد اين طرح را قطعا به اجرا بگذارد، يادآور شد كه مطالبه فرهنگيان در اين بخش نيز رديف بودجه‌اي جداگانه‌اي مي‌خواهد كه اگر لحاظ شود، بسياري از مشكلات حل خواهد شد.

اگر سهم آموزش و پرورش در تحول اقتصادي ديده شود، قطعي آب و برق و گاز مدارس بر اثر افزايش هزينه‌ها نخواهيم داشت

وي همچنين با اشاره به طرح لايحه هدفمند كردن يارانه‌ها و تحول اقتصادي، خطاب به نمايندگان گفت: اگر در مورد اين طرح نيز تصميم بگيريد كه ان‌شاءالله مي‌گيريد، مشخص است كه هزينه‌ها چگونه افزايش پيدا مي‌كند كه سهم آموزش و پرورش نيز در اين ميان بايد لحاظ شود تا به گفته يكي از نمايندگان، شاهد قطعي آب و برق و گاز مدارس بر اثر افزايش هزينه‌ها در قالب اين طرح و البته، در نظر نگرفتن سهم براي آموزش و پرورش نباشيم.

به گزارش ايسنا، علي‌احمدي اين اظهارات را در پاسخ به عبدياني ـ نماينده مردم قايم‌شهر در مجلس ـ عنوان كرد كه با اشاره به هزينه 79 ميليارد توماني اجراي طرح تحول اقتصادي، گفته بود كه اگر تمهيدات لازم انديشيده نشود، با توجه به افزايش هزينه‌ها، در زمان مشابه در سال آينده، با مدارسي مواجه خواهيم شد كه يا دچار قطعي آب هستند، يا قطعي گاز يا قطعي برق.

ديدگاه نسبت به آموزش و پرورش از سنتي صرفا دولتي تا كاملا غيردولتي است

وزير آموزش و پرورش در عين حال با بيان اين كه براي تعيين و تامين رقم دقيق كسري بودجه آموزش و پرورش، يك‌بار براي هميشه و اعتمادسازي بين دولت و مجلس براي اين امر، نياز به يك عزم ملي راجع به مسايل آموزش و پرورش وجود دارد، تاكيد كرد: براي تحقق اين عزم ملي بايد ديدگاه‌هاي هم راستا در باب مسايل آموزش و پرورش وجود داشته باشد.

وزير آموزش و پرورش كه اين سخنان را در پاسخ به اعتراضات برخي نمايندگان مجلس حاضر در جلسه نسبت به فقدان اعتماد لازم بين نمايندگان مجلس و آموزش و پرورش براي تعيين رقم دقيق نيازمندي‌ها بر اساس آمار واقعي اين دستگاه عنوان مي‌كرد، با اشاره به حضور 42 فرهنگي در فراكسيون فرهنگيان مجلس شوراي اسلامي، گفت: اگر ديدگاه‌هاي اين افراد در يك راستا باشد، مي‌توان حضور اين تعداد فرهنگي در مجلس شوراي اسلامي فرصت محسوب مي‌شود كه اگر اين ديدگاه‌ها با دولت نيز هم راستا شود، در آن صورت فرصت‌ها چندين برابر خواهد شد.

علي‌احمدي با اذعان به اين كه هم‌اكنون چنين انسجام فكري و وحدت رويه وجود ندارد، تصريح كرد: ديدگاه‌هاي كشور ما در باب سرمايه‌گذاري‌ در آموزش و پرورش يكسان نيست.

وي افزود: ما كشوري هستيم كه تاكنون دولتي اداره شده و اگر چه دوران گذر به اقتصاد مردمي آغاز شده است، اما با آموزش و پرورش «دولت ـ ملت» فاصله داريم و اين نيز در شرايطي است كه در نشست‌هاي مختلفي كه بنده شركت دارم، ‌ديدگاه‌هاي بسيار متفاوتي از آموزش و پرورش در بين نمايندگان مجلس از سنتي صرفا دولتي تا تصويب قانون سازمان مدارس غيردولتي و خدمات كشوري وجود دارد.

عزم ملي براي حل مشكلات آموزش و پرورش وجود ندارد

يك تنه نمي‌توانم فرهنگ مدارس غيردولتي را به جريان بيندازم

وزير آموزش و پرورش با ياد آوري اين كه هم‌راستايي و هم‌گرايي ديدگاه‌هاي نمايندگان در بخش‌هاي سلامت، امنيت ملي و آموزش عالي بايد در آموزش و پرورش نيز ايجاد شود، خاطرنشان كرد: به دليل اين كه اين همگرايي هم‌اكنون وجود ندارد، عزم ملي نيز براي حل مسايل آموزش و پرورش و به تبع آن، پياده‌سازي مصوبات وجود ندارد.

وي با بيان اين كه هم‌اكنون در آموزش و پرورش ما فرهنگ توسعه مدارس غيردولتي وجود ندارد و بنده هم نمي‌توانم يك تنه اين فرهنگ را به جريان بياندازم، افزود: چون ديدگاه‌هاي بسيار متفاوتي در مورد كسري بودجه آموزش و پرورش وجود دارد، نبايد انتظار داشت كه مشكلات آموزش و پرورش و كسري مزمن اعتباري اين دستگاه به راحتي حل شود.

آمار مدارس با توجه به وابسته بودن درجه مدارس به تعداد دانش‌آموز و نيرو، از سوي مديران متفاوت اعلام مي‌شود

براي مدارس غيرانتفاعي نمي‌صرفد كه با اين شهريه‌هاي مصوب كار كنند

علي‌احمدي همچنين گفت: لازمه اعتماد، دسترسي به اطلاعات شفاف و قابل اعتماد است، اما اين امر به دليل موانع مختلف محقق نمي‌شود، زيرا براي مثال وقتي درجه‌بندي مدارس به تعداد دانش‌آموز و دبير هر مدرسه وابسته است، اين آمار از سوي مديران مدارس براي مثال، در زمان ثبت‌نام، يك نوع و در زمان ديگر نوع ديگر اعلام مي‌شود.

وي با بيان اين كه من خود آمار 8/7 درصدي پوشش مدارس غيرانتفاعي را عنوان مي‌كنم، اما خود به اين آمار باور ندارم، اذعان كرد: مدارس غيرانتفاعي برايشان با اين شهريه‌هاي مصوب نمي‌صرفد كه كار كنند و صندلي خالي دارند كه اين امر مشكلات شديدي را براي اين مدارس و توسعه فرهنگ مدارس غير دولتي ايجاد كرده است.

سيستم آمار آموزش و پرورش از سال 72، DOS است!

طرحي براي سرشماري دقيق آمار آموزش و پرورش در دست پيگيري است

مركز آمار ساليان سال است كه مي‌خواهد آمار بي‌سوادي را اعلام كند، اما نكرده است

وزير آموزش و پرورش با اذعان به اين كه سيستم آمار آموزش و پرورش از سال 72 كه بر اساس سيستم عامل DOC برقرار شده هنوز تغيير نكرده است، تصريح كرد: نبود آمار دقيق به دلايل مختلف از جمله وجود موانع در سيستم صف، تا جايي است كه اگر هم‌اكنون براي مثال آمار مدارس را از من بپرسيد، نمي‌توانم جواب دقيق بدهم و لذا هيچ تعمدي و حب و بغض و غرض و مرضي در اعلام نكردن آمار دقيق وجود ندارد.

وي با تاكيد بر اين كه مشكل آمار در همه كشور ما از جمله در بخش نبود آمار دقيق از بي‌سوادي كشور وجود دارد، به اين كه مركز آمار ساليان سال مكلف بوده كه اين آمار را در اختيار آموزش و پرورش قرار دهد، اما هرگز به تعهدات خود عمل نكرده است نيز اشاره كرد و گفت: طرحي براي سرشماري دقيق آمار آموزش و پرورش در دست پيگيري است.

وي در پايان از نمايندگان مجلس خواست كه كميسيوني شامل پنج مرجع، اعم از سه مرجع از مجلس و دو مرجع از دولت براي بررسي آمارها و حقايق آموزش و پرورش تشكيل شود.

انتهاي پيام

سه|ا|شنبه|ا|8|ا|بهمن|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 283]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن