واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: استاندار گيلان: ارائه تسهيلات سرمايه درگردش براي حمايت ازچايكاران وكارخانجات در دستور كار مديران استان قرار دارد
خبرگزاري دانشجويان ايران - رشت
سرويس: شهرستانها
استاندار گيلان اظهار كرد:طرح بنگاههاي اقتصادي زودبازده يكي از اقدامات ارزشمند دولت نهم به شمار ميآيد كه آثار مثبتي را در كشور و در استانها داشته است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه خزر، مهندس قهرماني، در جلسه كارگروه اشتغال و سرمايهگذاري استان گفت: تأمين اشتغال پايدار در استان يكي از مهمترين دغدغههاي اصلي مسئولين است و اين امر بايد در دستور كار تمام مديران ردههاي مختلف قرار بگيرد.
استاندار گيلان همچنين بيان كرد: با توجه به اهميت اشتغالزايي براي جوانان استان، همه متوليان اين كار بايد نسبت به موضوع اشتغال حساسيت بيشتري داشته باشند.
مهندس قهرماني تصريح كرد: در تعيين طرحهاي اقتصادي و زودبازده در هر شرايطي بايد توجيه اقتصادي طرحهاي پيشنهادي در نظر گرفته شود و كليه طرحها بايد از معيارهاي لازم برخوردار باشند.
استاندار گيلان با تأكيد بر ضرورت توجه به تصويب طرحها اظهار كرد: سرمايهگذار واقعي كسي است كه توانايي انجام كارها را داشته باشد و تنها به اعتبارات دولتي وابسته نباشد.
وي همچنين با اشاره به اقدامات دولت نهم در امر توسعه صنعت، خاطرنشان كرد: اقدامات دولت براي تسهيل در امور سرمايهگذاري و جذب سرمايهگذاران بخش خصوصي بسيار ارزشمند است و در سفر اخير هيأت محترم دولت به استان گيلان مصوبات بسيار خوبي جهت توسعه و رشد صنعت در استان به تصويب رسيد.
مهندس قهرماني در بخش ديگري از سخنان خود گفت: ميزان سرمايهگذاري در بخش صنعت طي سه سال اخير افزايش خوبي داشته و اين امر بيانگر حمايت دولت از سرمايهگذاران بخش خصوصي است.
استاندار گيلان تأكيد كرد: اتمام و تكميل طرحهاي اقتصادي نيمه تمام و اولويتدار مهمترين برنامه اقتصادي در امر بنگاههاي اقتصادي بشمار ميآيد.
مهندس قهرماني در ادامه با اشاره به تعامل بانكها در خصوص پرداخت تسهيلات به متقاضيان بنگاههاي زودبازده اظهار كرد: بانكهاي عامل استان بايد در اين زمينه تلاش بيشتري از خود نشان دهند تا بتوانيم در زمان معين شده اعتبارات را جذب نماييم.
وي همچنين تأكيد كرد: تمامي بانكهاي عامل بايد به تعهدات خود در زمينه بنگاههاي اقتصادي عمل كنند و تا پايان سالجاري نسبت به عقد قرارداد و پرداخت تسهيلات به طرحهاي مصوب معرفي شده اقدام كنند.
استاندار گيلان گفت: فضاي بسيار خوب و امني در استان براي سرمايهگذاري فراهم است و حمايت از بخش خصوصي مهمترين دستور كار كارگروه اشتغال و سرمايهگذاري خواهد بود.
مهندس قهرماني در ادامه بيان كرد: در حال حاضر در بخش صنعت، كشاورزي، گردشگري طرحهاي بسيار خوبي در دست اجراست و در استان تعداد 2200 كارخانه در حال فعاليت هستند و بيش از 480 واحد صنعتي در حال احداث است كه تعداد 470 پروژه پيشرفت فيزيكي بالاي 40 درصد دارند و بدنبال اين امر هستيم كه طرحهايي را كه از پيشرفت خوبي برخوردارند به سرعت به اتمام برسانيم.
در بخش ديگري از اين جلسه كه با حضور مديران بانك هاي عامل و رئيس سنديكاي كارخانجات چاي، نصري مديركل چاي شمال برگزار شد، مهندس قهرماني با اشاره به فرارسيدن فصل برداشت برگ سبز در فروردين ماه سال آينده گفت: به منظور حمايت از چايكاران و كارخانجات پرداخت تسهيلات سرمايه در گردش از جمله اقداماتي است كه در دستور كار مديران استاني قرار دارد.
وي افزود: با پرداخت سرمايه در گردش صاحبان كارخانجات مي توانند نسبت به نوسازي و تجهيز كارخانه اقدام كنند و در فصل خريد برگ سبز چاي حضوري فعال داشته باشند.
گفتني است در ادامه اين جلسه هر يك از حاضرين نقطه نظراتي را بيان داشتند و تصميماتي نيز اتخاذ گرديد.
انتهاي پيام
شنبه 5 بهمن 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 153]