تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 30 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سخن گفتن درباره حق، از سكوتى بر باطل بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1854991930




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

گزارش مشروح فارس از نشست خبري جشنواره فيلم فجر؛واكنش به حواشي جشنواره؛ از آميتا باچان و لابي‌ها تا حاميان محرمانه


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: گزارش مشروح فارس از نشست خبري جشنواره فيلم فجر؛واكنش به حواشي جشنواره؛ از آميتا باچان و لابي‌ها تا حاميان محرمانه
خبرگزاري فارس: «مجيد شاه‌حسيني» به حواشي پيرامون سرنوشت فيلم‌هاي بازيگران ممنوع‌الكار، خريدهاي فارابي در كن،عدم معرفي هيأت انتخاب و شائبه لابي‌كردن، ماجراي حضور «آميتا باچان»‌، محرمانه بودن حاميان جشنواره و... پاسخ گفت.


به گزارش خبرنگار سينمايي فارس، نشست مطبوعاتي جشنواره فيلم فجر امروز با حضور مجيد شاه‌حسيني دبير جشنواره و حبيب ايل‌بيگي مدير روابط عمومي جشنواره فيلم فجر در محل بنياد سينمايي فارابي برگزار شد.

* زيبايي مهم‌ترين شاخصه پوستر جشنواره امسال
بنا بر اين گزارش، در ابتداي اين نشست پس از رونمايي پوستر جشنواره حميدرضا بيدقي طراح اين پوستر به روي‌صحنه رفت و گفت: مهم‌ترين چيزي كه در اين پوستر و در هر كار گرافيكي مدنظر است زيبايي است و بعد از آن، بحث محتوا چون اين دو در كنار هم مي‌توانند تاثير خاصي داشته باشند. امسال به مناسبت سي‌امين سال انقلاب سال ويژه‌اي داريم و عدد 30نيز كاربردهاي زيادي دارد. سيمرغ ، سينما و سي‌سالگي انقلاب در كنار هم باعث شد من به سراغ سيمرغ كه نماد جشنواره است، بروم و با سي‌مرغ اين سيمرغ را نشان دهم تا بتواند حس پيروزي انقلاب و بحث تعاون را كه در سينما نيز بسيار مهم است، زنده كند.
وي گفت: اتودهاي زيادي زده شد تا به اين فرم رسيديم و اميدوارم كه اجراي خوبي نيز از اين فرم شده باشد.
«مجيد شاه‌حسيني» دبير جشنواره نيز در مورد اين پوستر گفت: از ايرج تقي‌پور مدير امور طراحي جشنواره تشكر مي‌كنم كه با صبر و حوصله فراوان حرف‌هاي ما را شنيد و نظرات ما را به زبان هنر ترجمه كرد و زيبايي پوسترهاي جشنواره در تمام بخش‌ها به چشم‌ مي‌خورد.
وي افزود: ما از او خواستيم سينما را در عينيت خود نشان دهد يعني مجموعه‌اي از تصاوير واقعي كه به مفهوم فراواقعي مي‌رسند مانند سي‌ مرغ واقعي كه در نهايت سيمرغي فراواقعي را شكل مي دهند. سينماي آرماني ما هم از وحدت و اشتراك تصاوير حقيقي مي‌آيد. همچنين مي‌خواستيم در اين پوستر نشان دهيم كه جز با همنوا بودن به وحدت نمي‌رسيم.
شاه‌حسيني در ادامه تصريح كرد: نكته ديگري كه مد نظر داشتيم استفاده از طرح‌هاي ايراني بود كه دو طرح اسليمي و شمسه در اين طرح به چشم مي‌خورد، اسليمي در مرغ پرنده است و نگاه اين مرغ به شمسه‌اي است كه ديد بالانگر آن را نشان مي‌دهد. هدهد در رأس مرغان است كه مرغ تدبير است و تدبير از همه‌چيز برتر است. البته گمان نمي‌كرديم طرح نهايي به اين خوبي باشد ولي اين طرح تمام اين مفاهيم را با خود همراه دارد.
وي همچنين تصريح كرد: قطعا يكي از سرگرمي‌هاي شركت‌كنندگان در جشنواره شمردن اين مرغ هاست كه ببينند كه آيا سي مرغ هست يا نه!

* سيمرغ به شكل كاملي نمايانگر روح تعاون است
دبير جشنواره، در پاسخ به انتقادي در مورد پوستر جشنواره كه در آن نماد سينمايي وجود ندارد، گفت: تمام پوسترها به شكل كليشه‌اي فقط فيلم يا بريده فيلم را در خود نشان مي‌دهد اما به نظر ما خود سيمرغ به شكل كاملي نمايانگر روح تعاون است كه بايد در سينما وجود داشته باشد.

* ما حاشيه‌سازي نكرديم، «آميتا باچان» خودش مي‌خواست بيايد
وي در پاسخ به سوالي در مورد حاشيه‌سازي‌هاي رسانه‌اي در مورد جشنواره گفت: روابط عمومي بنياد سينمايي فارابي تاكنون هيچ حاشيه‌سازي در مورد جشنواره نداشته و پخش شدن بعضي از حاشيه‌ها مثل حضور «آميتاباچان» در جشنواره امسال به دليل اعلام اين بازيگر در سايت او بوده است. ما از او دعوت كرديم تا به عنوان يك بازيگر خلاق در سينماي هند به ايران بيايد و او نيز از اين دعوت استقبال كرد و حتي برنامه جشنواره را نيز برايش فرستاديم اما به علت عمل جراحي كه او داشت از حضور در ايران امتناع كرد و به عنوان تشكر اين مسئله را در سايتش درج نمود.
وي تصريح كرد:حاشيه‌سازي‌ها توسط جشنواره انجام نمي گيرد و خوب و بد اين امر به مطبوعات باز مي‌گردد. ما تنها وقتي خبري را از طريق روابط عمومي جشنواره فيلم فجر اعلام مي كنيم كه از صحت آن مطمئن باشيم.

* خروج سينماهاي فرسوده از چرخه سالن‌هاي جشنواره
در ادامه شاه‌حسيني گزارشي از جشنواره فيلم فجر امسال ارائه كرد و به نكاتي نيز در زمينه برگزاري جشنواره اشاره كرد.
وي در مورد تغيير تعداد و محل سالن‌هاي نمايش فيلم در جشنواره امسال گفت: دو نكته باعث شد تركيب سالن‌ها به شكل جديدي درآيد. اول از همه اين كه سالن‌هاي قديمي به بازسازي نياز داشتند و بعضي از آنها به علت روزآمد نبودن تجهيزات‌شان نمي‌توانستند در جشنواره سرويس خوبي به بازديدكنندگان بدهند. نكته ديگر ما نيز بحث توسعه جغرافيايي سالن‌هاي جشنواره فجر امسال بود. هر سال چند سالن سينما در مركز شهر به عنوان سينماهاي جشنواره مطرح مي‌شدند چون تنها از هر فيلم دو كپي موجود بود و ما نمي‌توانستيم در گستره جغرافيايي وسيعي نمايش فيلم داشته باشيم، امسال به مناسب سي‌امين سال انقلاب با هزينه‌هاي خاصي كه كرده‌ايم از هر فيلم سه كپي تهيه شده و به همين‌خاطر پراكندگي سينماهاي ما از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب تهران گسترش پيدا كرده است.
همچنين نيمي از سالن‌هاي جشنواره امسال بازسازي شده هستند و اميدوارم كه كيفي خوبي براي بينندگان داشته باشد.
شاه‌حسيني پس از ارائه گزارشي از جشنواره فيلم فجر امسال به سوالات حاضران در جلسه پاسخ داد.

* فيلم حذفي نداريم
«مجيد شاه‌حسيني» در نشست رسانه‌اي امروز جشنواره بيست و هفتم فيلم فجر در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس درباره تمهيدات دبيرخانه جشنواره امسال براي عدم تكرار مسائلي كه در دو دوره گذشته پيرامون فيلم‌هايي چون «سنتوري»، «صدسال‌به‌اين‌سال‌ها» و «خاك آشنا» پيش آمد و ارزشيابي فيلم‌ها قبل از حضور در جشنواره، گفت: حضور يا عدم حضور فيلم در جشنواره بر اساس مقرراتي است كه پيرامون صدور مجوز ساخت و نمايش فيلم‌ها وجود دارد و قانون جشنواره امسال هم مثل هر سال است اما چون امسال ثبت‌نام فيلم‌ها زودتر از هميشه انجام شده و فيلم‌ها زودتر به دبيرخانه جشنواره بيست و هفتم رسيده، مجال بيشتري بوده تا فيلم‌ها در تعامل كامل با اداره كل نظارت و ارزشيابي انتخاب شوند و در اين زمينه فيلم حذفي هم كم بوده است.
وي تصريح كرد: پارسال هم تعداد فيلم‌هاي حذفي به اين علت زياد بود و به اين دليل بعضي فيلم‌ها (كه نام‌شان در برنامه جشنواره و حتي كاتالوگ آمده بود) از جدول نمايش باز ماندند كه در فرصتي كوتاه به جشنواره ارائه شده بودند و نتوانستند تصحيحات و اصلاحات لازم را انجام بدهند.

* برج ميلاد يكي از گزينه‌هاي مراسم‌هاي جشنواره است
دبير جشنواره فيلم فجر درباره شايعات مربوط به محل برپايي اختتاميه جشنواره در برج ميلاد گفت: با توجه به در پيش بودن جشن‌هاي سي‌امين سالگرد پيروزي انقلاب، سازمان‌ها و ارگان‌‌هاي زيادي، مبادرت به اجراي برنامه‌هاي مختلفي در اين زمينه مي‌كنند و سالن‌هاي مختلف، با ترافيك زيادي روبه‌رو هستد. يكي از گزينه‌‌هاي ما براي برگزار اختتاميه برج ميلاد است اما قطعيت آن را نمي‌توان در حال حاضر اعلام كرد.

*‌فيلم‌هاي انقلاب از تابستان آماده توليد بودند
وي همچنين در پاسخ به پرسش ديگر خبرنگار فارس، گفت: ساخت فيلم‌هاي مربوط به سي‌سالگي انقلاب از تابستان امسال مطرح شد و فيلمنامه اين كارها هم آماده شد اما چون وقايع انقلاب در پائيز و زمستان بوده، صلاح ديده شد كه توليد فيلم‌ها در همان زمان انجام شود و به اين دليل فيلم‌هاي پروژه سي‌سالگي انقلاب، دير كليد خوردند كه با اين وجود، به نظر مي‌رسد توليد فيلم‌ها، در زمان تعيين شده به پايان برسد.

* سرنوشت فيلم‌هاي بازيگران ممنوع‌الكار
شاه حسيني در پاسخ به سوال ديگري در مورد عدم شركت بعضي از فيلم‌ها در جشنواره به علت بازي بازيگران ممنوع‌الكار در آن گفت: من از فهرست بازيگران ممنوع‌الكار خبر ندارم. دبيرخانه ضوابط خاصي براي پذيرفتن فيلم دارد و قطعا حضور و عدم حضور يك بازيگر جزو اين شرايط نيست.
مسئله مهم اين است كه فيلم در زمان عرضه به جشنواره مورد تاييد اداره نظارت و ارزشيابي است يا خير ضمن اين كه صاحبان فيلم‌ها چون مي‌توانند در جشنواره‌هاي بين‌المللي ديگري نيز شركت كنند، مي‌توانند در هر جشنواره‌اي با توجه به اولويت فيلمساز نام‌نويسي كنند و اين مسئله به دبيرخانه جشنواره فيلم فجر مربوط نمي‌شود. دبيرخانه و هيئت انتخاب فيلم‌هايي را مي‌بينند كه تاييد هيات و نظارت ارزشيابي را داشته باشند.

* جشنواره در بعد توجه به ارزش‌هاي انقلاب و نظام بسيار سربلند بود
دبير جشنواره بيست‌وهفتم در پاسخ به سوال ديگري در مورد اين كه جشنواره فيلم فجر تاكنون در طول دوره‌هايش در راستاي اهداف انقلاب و نظام جريان سازي‌هاي خوبي نكرده و مخصوصا در بخش بين‌الملل منفعل بوده گفت: هر جشنواره روش‌ها و اولويت‌هايي دارد و قطعا در جشنواره بيست و ششم فيلم فجر كه سال قبل برگزار شد از نظر توجه به ارزش‌هاي انقلاب و نظام بسيار سربلند بود.
«شاه‌حسيني» ادامه داد: در بخش بين‌الملل نيز تازه دو سال است كه با اهداي جايزه بين‌المللي مصطفي عقاد به فيلم‌هاي خاص توجه مي‌كنيم. در بخش رقابتي هم هر فيلمي كه ثبت نام كند پس از سنجش در جشنواره شركت خواهد كرد و قطعا توجه خاصي به مفاهيم انقلاب در اين فيلم‌ها وجود دارد.

* سيمرغ‌ اقتباسي وجود دارد، فيلم اقتباسي قدرتمند نداريم
وي در پاسخ به سوالي در مورد اهداي سيمرغ اقتباسي، سفارشي‌بودن فيلم‌هايي با موضوع سي سالگي انقلاب و آثاري به نمايش درآمده در بخش بين‌المللي گفت: سيمرغ اقتباسي هنوز وجود دارد و يك سيمرغ بالقوه است، مشكل سينماي ما اين است كه پشتوانه ادبياتي قدرتمندي مبتني بر اصول درماتيك ندارد و به همين خاطر ادبيات داستاني ما نيز كمتر در سينما مورد اقتباس قرار مي‌گيرد.

* بايد تصاوير روزآمدي از انقلاب را به نسل جوان ارائه دهيم
شاه‌حسيني گفت: در مورد فيلم‌هاي مربوط به 30 سالگي انقلاب بايد بگويم تعدادي از آنها به سفارش بنياد سينمايي فارابي تهيه شده‌اند اما بسياري از اين فيلم‌ها نيز به صورت خودجوش توسط نهادهاي مختلف توليد شده‌اند چون كم كم وقت آن است كه با نسل جوان پس از 30 سال راجع به انقلاب حرف‌هاي جدي بزنيم و تصاوير روزآمدي را از انقلاب به آنها نشان بدهيم.

* تيم كوچك فارابي در كن خريدهاي بزرگي براي جشنواره انجام داد
در مورد آثار خارجي به نمايش درآمده نيز بايد عنوان كنم با حضور هدفمند بنياد سينمايي فارابي در جشنواره فيلم كن خريدهاي خوبي انجام داديم كه در آن مخصوصا توجه ويژه به سينماي فاخر آسيا وجود دارد. گرچه نمي‌دانم چگونه تيم كوچك فارابي كه در آنجا حاضر بود به عنوان 150 نفر مدير در رسانه‌ها معرفي شده‌اند!

* عدم معرفي هيأت انتخاب و ماجراي سفارش و لابي‌كردن...
شاه‌حسيني در ادامه در پاسخ به سؤالي در مورد عدم اعلام اسامي هيأت انتخاب و اين كه عده‌اي از فيلمسازان عنوان كرده‌اند كه از طرف هيأت انتخاب با آنها تماس گرفته‌اند تا فيلم‌شان تصحيح شود، گفت: هيأت انتخاب يا هيأت داوران هر جشنواره‌اي در مرحله انتخاب اثر در شرايط ايزوله‌اي قرار مي‌گيرند كه ما در ايران نمي‌توانيم به اين شرايط برسيم چون بحث سفارش و لابي‌كردن بين فيلمسازان و داوران مي‌تواند در آغاز كار مشكلاتي را براي جشنواره و هيات انتخاب آن به وجود بياورد كه شرايط خوبي نيست.
وي ادامه داد: هيات انتخاب همزمان با اعلام آثار معرفي مي‌شوند و اميدوارم نتيجه كار آنها بهترين‌هاي سينما را در بر بگيرد.

* توليد آثار فاخر بودجه خاصي را مي‌طلبد
«مجيد شاه‌حسيني» در پاسخ به سوالي كه «برنامه‌ شما براي سينماي ايران چيست؟» پاسخ به اين سوال را تنها در محدوده بحث جشنواره فجر بيان كرد و گفت: اميدواريم بر اساس برنامه‌ريزي‌هاي انجام شده فيلم «ملك سليمان» كه يكي از آثار پرهزينه و جذاب سينما ايران است در جشنواره داشته باشيم چون اين فيلم مدلي از فناوري تصويري بالا و معرف سطحي از توليد در سينماي ايران است كه ما آن را معرفي مي‌كنيم البته هزينه اين فيلم از بودجه معمولي سينماي ايران جداست چون توليد آثار فاخر بودجه خاصي را مي‌طلبد.

* نام بردن از حضور فيلم‌ها در جشنواره تبليغ بر له يا عليه آن فيلم است
مديرعامل بنياد سينمايي فارابي در ادامه در پاسخ به سؤالي در مورد اعلام نشدن اسامي فيلم‌هاي حاضر در بخش مسابقه سينماي ايران و شائبه آماده نبودن اين فيلم‌ها و حضور آثاري مانند «درباره الي...» ، «صد سال به اين سال‌ها» و «ملك سليمان» در جشنواره فيلم فجر گفت: دير اعلام كردن اسامي فيلم‌هاي حاضر در بخش مسابقه سينماي ايران به دليل آماده نبودن آنها نيست. به خاطر برنامه‌ريزي خاص توليد و زمان‌بندي خوب و ضر‌ب‌الاجل ما براي تحويل فيلم‌ها تا پايان آذر ماه اكثر فيلم‌هاي جشنواره مراحل فني خود را كاملا طي كرده اما قاعده هر جشنواره‌اي اين است كه منتخبين آن همزمان با خود جشنواره معرفي شوند. البته قبل از اين كه داوران نظر خود را اعلام كنند اسامي در مطبوعات منتشر شده كه صحت ندارد و ما نيز همزمان با شروع جشنواره اسامي فيلم‌هاي بخش مسابقه را اعلام خواهيم كرد.
بايد بگويم نام بردن از فيلم خاصي در مورد وجود يا عدم وجودش در جشنواره تبليغ بر له يا عليه آن فيلم است به همين خاطر در مورد فيلم‌هاي نامبرده پاسخي نمي‌دهم. فقط اين را مي‌گويم كه جشنواره ضوابط خاصي دارد و ما طبق آن ضوابط و قواعد در مورد فيلم‌ها عمل مي‌كنيم.

* انتخاب قائم‌مقام حق من است و من از حق خودم استفاده كردم
وي همچنين در مورد نقش اكبر نبوي به عنوان قائم مقام مدير عامل در بنياد فارابي گفت: حق مدير عامل است كه به علت مشغله زياد و انبوه مسوليت‌ها قائم مقامي داشته باشد . اگر كسي تاكنون از اين حق استفاده نكرده من اين كار را كرده‌ام و انتخاب يك قائم مقام در فارابي مسئله نوظهوري نيست.

* اوايل سال عده‌اي پيش‌بيني مي‌كردند تنها 10 فيلم در جشنواره حضور داشته باشند
شاه‌حسيني در ادامه در مورد علت تعدد آثار حاضر در جشنواره فيلم فجر گفت: امسال رنگين كمان توليد سينماي ايران را در بخش مسابقه سينماي ايران مي‌بينيم و از اسامي فيلم‌ها و كارگردان‌هاي متقاضي شركت در جشنواره مي‌توان حدس زد جشنواره امسال تنوع زيادي از نظر تعداد و تكثر آثار دارد كه اين به نوعي نقطه قوت جشنواره است. البته اوايل سال عده‌اي پيش‌بيني مي‌كردند تنها 10 فيلم در جشنواره امسال حضور داشته باشند اما مي‌بينيم كه امسال از نظر فيلم‌هاي ايراني تعداد زيادي فيلم در جشنواره امسال شركت دارند. در مورد فيلم‌هاي خارجي و تعدد آنها نيز بايد توجه كرد كه ما مي خواهيم نگاه متفاوتي به سينماي بين‌المللي داشته باشيم. از قديم‌الايام تا امروز مقالات زيادي در مورد لزوم وجود بخش بين‌المللي در جشنواره فيلم فجر بوده است اما پاسخ ما به اين سوال‌ها اين است كه بيش از 90 درصد توليدات سينمايي كه در جهان به نمايش در مي‌آيند و به كشور ما مي‌رسد متعلق به هاليوود است و ما در جشنواره فيلم فجر مي‌خواهيم ذائقه‌هاي متفاوت را در بخش بين‌المللي به تماشاگران خود نشان بدهيم و هميشه در اين جشنواره آثار هنري به نمايش در مي‌آيد تا بتوانيم ذائقه مخاطبان سينما را نسبت به آثار بين‌المللي تصحيح كنيم.

* حاميان جشنواره محرمانه‌اند
شاه‌حسيني همچنين در پاسخ به سؤالي در مورد حاميان مالي جشنواره نام اين حاميان را محرمانه اعلام كرد و قول داد كه همزمان با آغاز جشنواره نام اين حاميان مالي اعلام شود.

* تداوم تفكيك دو بخش جشنواره نشانه موفقيت اين كار است
در ادامه اين جلسه، دبير بيست‌وهفتمين جشنواره فيلم فجر در پاسخ به سوالي در مورد جداسازي مجدد دو بخش بين‌المللي و داخلي در جشنواره با وجود انتقاداتي كه سال قبل از سوي بعضي رسانه‌ها به آن شده بود، گفت: تكرار اين تجربه نشان دهنده موفق بودن آن است. سال‌ها قصد انجام اين كار وجود داشته اما جسارتي در زمينه اقدام به اين كار نبود كه سرانجام اين جسارت سال گذشته بروز كرد و جواب خوبي هم داد.
مهم‌ترين دليل ما براي اين كار اين بود كه فيلم‌هاي درخشاني كه در بخش بين‌المللي به نمايش در مي‌آمد در ميان فيلم‌هاي ايران گم بود و ديده نمي‌شه اما با مجزا كردن اين دو بخش ضمن بهتر ديده شدن آثار خارجي از زير سايه جشنواره برلين كه همزمان با جشنواره فجر برگزار مي‌شود درآمديم و داوران سينمايي برجسته‌اي به همين علت مي توانند در جشنواره فيلم فجر شركت كنند.

*‌90 درصد فيلم‌ها در مهلت مقرر ارائه شدند
مجيد شاه‌حسيني در پاسخ به سوالي در مورد تعيين تاريخ پايان آذر ماه به عنوان ضرب‌الاجل رسيدن فيلم‌ها به دفتر جشنواره و عدم پايبندي به اين تاريخ توسط دفتر جشنواره گفت:تاريخ نهايي ما براي دريافت فيلم‌ها پايان آذر ماه بود و 90 درصد آثار متقاضي شركت در جشنواره نيز نسخه اوليه خود را تا پايان اين ماه براي ما فرستادند اما در همان زمان اعلام كرديم كه جشنواره براي رسيدن بعضي از آثار مهم و ارزشي صبر خواهد كرد و در واقع در آذر ماه دست ما پر بود.

* از فيلم‌هاي زمستان‌زده خسته شده بوديم
شاه حسيني افزود: متاسفانه به علت لزوم رسيدن به جشنواره در آخرين لحظه اكثر فيلم‌ها در پاييز و زمستان توليد مي‌شد و ما از فيلم‌هاي زمستان‌زده خسته شده بوديم. اين كه از اول سال فيلم ‌هايي توليد شد و تنوع كار به وجود آمد امر مباركي بود كه در جشنواره اتفاق افتاد و تنها روتوش نهايي و بعضي مراحل فني اين كارها مانده بود كه شايد انجام آنها كمي به طول بينجامد.
در واقع امسال اولين سالي است كه ما از آذر ماه بازبيني آثار را شروع كرده‌ايم و اولين جلسه هيئت انتخاب را در آذر ماه برگزار كرديم. در اكثر فيلم‌ها ضرب‌الاجل آذر ماه را رعايت كردند و همان گونه كه اعلام كرديم تنها براي چند فيلم صبر كرديم.

* جشنواره در مشهد و شيراز هم برپا مي‌شود
وي در مورد شهرهايي كه همزمان با تهران فيلم‌هاي جشنواره بيست و هفتم در آنها به نمايش در مي‌آيد، گفت: جشنواره فجر تنها جشنواره ملي در سطح جهان است كه همزمان با شهر اصلي محل برگزاري خود در چند شهر ديگر نيز نمايش فيلم دارد.
امسال در دو شهر مشهد و شيراز تاكنون نمايش فيلم‌ها قطعي شده اما به علت محدوديت تعداد كپي‌هاي موجود از فيلم‌ها مشخص نيست كه چه تعداد شهرهاي ديگري به اين شهرها افزوده خواهد شد.

* حاصل كار مديريت جديد فارابي را در جشنواره امسال مي‌بينيم
شاه‌حسيني همچنين در پاسخ به سوالي در مورد پاسخ بنياد سينمايي فارابي به نامه كانون كارگردانان كه گفتند حاصل كار مديريت جديد فارابي را در جشنواره امسال مي‌بينيم و ميزان اين حاصل كار گفت بهترين پاسخ عملكرد ماست و جشنواره عملكرد ما را نشان مي‌دهد، امروز مجالي نداريم كه بگوييم كه فارابي در توليد چه كارهاي مشاركت كرده ولي اين را بدانيد كه فارابي در توليد بسياري از آثار سينمايي سهم داشته كه همزمان با نمايش فيلم‌ها مشخص خواهند شد.
انتهاي پيام/ا
 دوشنبه 30 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 140]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن