تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس يك روز ماه رمضان را (بدون عذر)، بخورد - روح ايمان از او جدا مى‏شود 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826622711




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

راندمان آبياري آب در كشور 41.2 درصد اعلام شد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: راندمان آبياري آب در كشور 41.2 درصد اعلام شد
معاون وزير جهاد كشاورزي گفت: ميزان راندمان آبياري آب در بخش كشاورزي به 41.2 درصد رسيده، در حاليكه در اوايل انقلاب اين ميزان در كشور 27.5 درصد بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر فريد اجلالي امروز در نشست خبري گفت: در تدوين برنامه پنجم سياست اصلي معطوف به تامين غذاي سالم و خودكفايي در محصولات كشاورزي است كه تحقق اهداف در اين برنامه مستلزم رشد 8 درصدي بخش كشاورزي است.

معاون آب و خاك و صنايع وزارت جهاد كشاورزي با بيان اينكه در تدوين برنامه پنجم درارتباط با آب به محصولات استراتژيك توجه شده افزود: در زمينه هدفمند كردن يارانه ها بايد يارانه ها 4.3 ميليون نفر بهره بردار را تحت پوشش قراردهد، ضمن اينكه در تدوين اين برنامه ارتقاي سطح درآمد روستاييان، گسترش كشاورزي صنعتي، اصلاح نظام قيمت گذاري و مكانيزاسيون مورد توجه قرار گرفته است.

وي عنوان كرد: در بخش آب و خاك انتقال آب با لوله در مزارع، احداث استنخرهاي ذخيره آب، احيا و مرمت قنوات، توسعه روشهاي نوين آبياري و آبياري سنتي، استفاده از آب شور و ساماندهي نظامهاي بهره برداري در برنامه پنجم مورد هدف قراردارد.

اجلالي با اشاره به تحويل حجمي آب در 21 نقطه بخش كشاورزي خاطر نشان كرد: تاكنون تحويل حجمي آب در 7 هزار نقطه انجام شده است.

وي اراضي آبي كشاورزي در كشور را معادل 8.7 ميليون هكتار معادل حدود 60 درصد خواند و افزود: در حال حاضر اراضي در چرخه كشت بالغ بر 18.5 ميليون هكتار، اراضي قابل كشت كشور معادل 51 ميليون هكتار و كل اراضي كشور معادل 165 ميليون هكتار است.

معاون وزير جهاد كشاورزي اعلام كرد: ميزان استحصال آب در بخش كشاورزي 86 ميليارد متر مكعب است كه 45 ميليارد متر مكعب آب از طريق چاهها و 18 ميليارد مترمكعب از طريق چشمه ها و آبهاي سطحي و 8 ميليارد متر مكعب از طريق قنوات و 15 ميليارد مترمكعب نيز از طريق آب و آبهاي سطحي تامين مي شود.

وي اظهارداشت: با توجه به ميزان اراضي آبي موجود و استحصال آب به طورمتوسط مصرف آب در بخش كشاورزي بالغ بر 10 هزار مترمكعب درهكتار است كه با بكارگيري آبياري تحت فشار متوسط 5 هزار و 500 متر مكعب در هكتار معادل 45 درصد صرفه جويي در مصرف آب درهكتار ايجاد مي شود كه البته براي احداث شبكه هاي 3 و 4 و ايجاد آبياري تحت فشار بالغ بر 4.5 تا 5 ميليون تومان در مزرعه بايد هزينه شود.

اجلالي با بيان اينكه 92 درصد توليد كشور دراراضي آبي كشور صورت مي گيرد افزود: در سالجاري 8 تا 10 ميليون تن كمبود توليد مربوط به اراضي ديم بوده، ضمن اينكه در اوايل انقلاب ميزان راندمان آبياري در كشور 27.5 درصد بوده كه امروزه اين ميزان به 41.2 درصد است.

وي تصريح كرد: در حال حاضر سرانه آب كمتر از 2 هزار مترمكعب است، در حاليكه امروزه 42 ميليارد متر مكعب افزايش بهره برداري آب ايجاد شده است.

معاون آب و خاك و صنايع وزارت جهاد كشاورزي بيان كرد: در سالجاري آبياري تحت فشار براي 86 هزار و 563 هكتار مطالعه و طراحي صورت گرفته و 32 هزار و 438 هكتار تحويل بهره بردارن شده و از سال 69 تاكنون كل اراضي تحت پوشش آبياري تحت فشار 732 هزار و 721 هكتار است.

وي خاطرنشان كرد: قبل از انقلاب 450 واحد توليدي دركشوراز 25 ميليون تن توليدات كشاورزي بالغ بر 8 ميليون تن را مورد فرآوري قرار مي داد و امروزه ميزان ظرفيت صنايع فرآوري به 60 ميليون تن افزايش يافته است.

اجلالي با بيان اينكه در سال 75 به خودكفايي در توليد پنير رسيده ايم، ميزان پنير وارداتي را قبل از اين زمان معادل 120 هزار تن اعلام كرد و گفت: در سال 85 صنايع تبديلي شكر به يك ميليون و 300 هزار تن افزايش يافته، ضمن اينكه از 3 هزار و 800 واحد شاليكوبي در سه سال اخير 1500 واحد نوسازي و 180 واحد نيز بازسازي شده و اين امر ضايعات را به 20 هزار تن كاهش داده است.

وي عنوان كرد: در سه سال اخير 3 هزار و 565 واحد صنايع تبديلي وتكميلي به بهره برداري رسيده كه متوسط سرمايه گذاري درهر واحد 4 هزار و 600 ميليارد ريال و متوسط سرمايه گذاري براي هر شغل معادل 36 ميليون تومان بوده، ضمن اينكه متوسط اشتغال درهر طرح 12.4 نفراست.

معاون وزير جهاد كشاورزي با اشاره به توليد 8 ميليون و 300 هزار تن شيرخاطر نشان كرد: اين ميزان توليد در 738 واحد فرآوري مي شود و ظرفيت اسمي جذب شير معادل 9 ميليون و 500 هزار تن است.

وي گفت: ميزان ضريب مكانيزاسيون در سالجاري بالغ بر 0.1.84 است، در حاليكه پيش بيني سال آينده معادل 0.1.18 بوده است.

اجلالي در پايان تصريح كرد: در حال حاضر لايحه توسعه مجتمع هاي توليدي آماده شده و به زودي به دولت ارائه مي شود، از سوي ديگرمعافيت مالياتي مشاغل زير بخش كشاورزي را نيز از طريق دولت به مجلس ارايه خواهيم كرد.
 دوشنبه 30 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 212]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن