محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826579560
مسؤولان هواي تهران اين بار در آسانسور ماندند! ميرسليم: چرا نسبت به بيلياقتي مسؤولان خودروسازي بيتفاوتيم؟ امي: آلايندگي46ميليون خودرو در تهران است
واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مسؤولان هواي تهران اين بار در آسانسور ماندند! ميرسليم: چرا نسبت به بيلياقتي مسؤولان خودروسازي بيتفاوتيم؟ امي: آلايندگي46ميليون خودرو در تهران است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي - شهري
همزمان با دومين روز «سالم» هفته هواي پاك، جلسه كميته كاهش آلودگي هواي تهران كه قرار بود ساعت 10 صبح روز دوشنبه با حضور اعضاي اين كميته در محل ساختمان مركزي سازمان حفاظت محيط زيست تشكيل شود، به دليل گير كردن آسانسور و محبوس شدن تعدادي از ميهمانان از جمله مهندس حيدرزاده، مشاور محيط زيست شهردار تهران و مهندس ميرسليم، عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام در آسانسور با يك ساعت و 15 دقيقه تأخير آغاز شد.
به گزارش خبرنگار «محيط زيست» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين جلسه قرار بود دكتر فاطمه واعظ جوادي ـ رييس سازمان حفاظت محيط زيست ـ به عنوان رييس جلسه و دكتر محمد باقر قاليباف ـ شهردار تهران ـ به عنوان يكي از اعضاي اصلي حضور داشته باشند، كه هيچ يك از آنها حضور نيافتند.
گير افتادن بيش از يكساعته حيدرزاده ـ مشاور شهردار ـ و ميرسليم ـ نماينده مجمع تشخيص مصلحت نظام ـ در آسانسور محيط زيست براي مدت بيش از يك ساعت و پانزده دقيقه و حضور نيافتن رييس سازمان حفاظت محيط زيست موجب تأخير طولاني در برگزاري اين جلسه شد.
ساير ميهمانان جلسه كه عمدتا مسوولان سازمان حفاظت محيط زيست، راهنمايي و رانندگي، معاينه فني خودرو و خبرنگاران بودند، 10 طبقه ساختمان را تا محل جلسه از پلهها نفس زنان بالا آمدند و مسؤولان نيز اجازه استفاده خبرنگاران و ميهمانان را از آسانسور اختصاصي رييس سازمان حفاظت محيط زيست ندادند كه اين امر اعتراض خبرنگاران را در پي داشت.
همچنين نيروهاي آتشنشاني با حضور در محل نسبت به خارج كردن ميهمانان جلسه كميته كاهش آلودگي هواي تهران از آسانسور اقدام كردند.
معاون محيط زيست انساني سازمان حفاظت محيط زيست:
خروج تمامي خودروهاي فرسوده تا پايان برنامه چهارم امكانپذير نيست
در اين جلسه دكتر اصيليان، معاون محيط زيست انساني سازمان حفاظت محيط زيست ضمن تشريح اقدامات صورت گرفته در بندهاي مختلف وظايف دستگاهها در حوزه كاهش آلودگي هوا در موضوع كاهش آلايندگي خودروهاي جديد خاطرنشان كرد: مركز آزمايش و آلايندگي با توان اندازهگيري تا حد يورو4 در سال 87 در هشتگرد راهاندازي شده است.
وي افزود: در حال حاضر استاندارد يورو 2 براي كليه خودروها از سال 84 اجباري است و از ابتداي سال 89 نيز استاندارد يورو 3 براي كليه خودروها اجباري خواهد شد. همچنين رعايت اين استاندارد براي خودروهاي وارداتي از ابتداي امسال اجباري شده است.
اصيليان با بيان اين كه طبق زمانبندي انجام شده بايد تا پايان برنامه چهارم كليه خودروهاي فرسوده از رده خارج ميشدند، افزود: دو سال اول اجراي طرح خروج خودروهاي فرسوده توسط سازمان حفاظت محيط زيست انجام ميشد اما پس از آن وزارت كشور متولي اجراي آن شده و تا كنون طبق اعلام وزارت كشور 250 هزار دستگاه خودروي فرسوده از رده خارج شده است و به نظر ميرسد با توجه به روند فعلي اين بند قانوني تا پايان برنامه چهارم محقق نميشود.
وي با اعلام اين آمار كه بايد تا پايان برنامه چهارم به سهم 80 درصد حمل و نقل توسط حمل و نقل عمومي برسيم افزود: به اين ترتيب بايد يك ميليون مسافر توسط مترو، 4 ميليون مسافر توسط اتوبوسها و 5 ميليون مسافر نيز توسط تاكسيها و مسافربرهاي شخصي جابجا شوند.
اصيليان خاطرنشان كرد: در حوزه مديريت ترافيك اقدامات محدودي انجام شده اما حركتهاي اصلي و اساسي باقي مانده است و اميدواريم با اجراي طرح جامع حمل و نقل و ترافيك اين اهداف محقق شود.
وي اظهار اميدواري كرد كه بزودي تعداد ايستگاههاي پايش آلودگي هوا از 14 ايستگاه به 31 ايستگاه افزايش يابد و افزود: متاسفانه در خصوص پايش سلامت هنوز به صورت مستمر و جدي به نقطه قابل قبول نرسيديم.
به گزارش ايسنا، اصيليان در ادامه صحبتهاي خود به تيتر روز گذشته روزنامه همشهري كه در آن اعلام شده بود در سه سال گذشته تنها 63 روز هواي پاك داشتهايم اشاره كرد و گفت: بايد پرسيد كه اين آمار بر اساس چه منبعي است و توضيحات لازم در زمينه چنين ادعايي در همان خبر داده ميشد.
وي به ضرورت اطلاع رساني شفاف و سالم از سوي رسانهها تاكيد كرد و افزود: روزنامهاي پرتيراژ نظير همشهري چرا بايد با اين تيتر زمينه رعب و وحشت و تشويش اذهان عمومي را فراهم كند، مراجع مسئول بايد در مورد اين تيتر و مطالب آن از اين روزنامه سوال كنند و اينكه چرا بايد از كل يك مصاحبه جمله مورد نظر خودشان را بيرون بياورند و طي اقدامي ارزشي، حركتي ضد ارزش را انجام دهند.
اصيليان همچنين در پايان جلسه در پاسخ به علت عدم حضور رييس سازمان حفاظت محيط زيست گفت: ايشان آنفلوآنزا گرفتهاند و به همين دليل نتوانستند در جلسه حضور يابند و هماكنون در منزل به سر ميبرند.
نماينده مجمع تشخيص مصلحت نظام:
چرا نسبت به بيلياقتي مسؤولان خودروسازي اينقدر بيتفاوتيم؟
به گزارش ايسنا، در ادامه اين جلسه ميرسليم، نماينده مجمع تشخيص مصلحت نظام در اين جلسه كه يكي از افراد گيركرده در آسانسور سازمان حفاظت محيط زيست بود در ابتداي صحبتهاي خود ضمن تاكيد بر اينكه اظهاراتش سياسي نيست و نبايد از آن برداشت سياسي كرد گفت: مطلب روزنامه همشهري را به عنوان يك شهروند و از نگاه عمومي جدي تلقي كردم و به نظرم رسيد كه اگر كار اساسي و مهمي در اين زمينه انجام ندهيم خسارت به سلامتي خودمان و بچههايمان زدهايم.
وي با بيان اين كه مديريت ترابري گره اصلي حمل و نقل است گفت: متاسفانه اصلا ترابري وجود ندارد وهمه چيز مختل است.
ميرسليم ادامه داد: سال گذشته براي سهميه بندي بنزين قانون و هزينههاي زيادي پيشبيني و صرف شد اما آنطور كه بايد اجرايي نشده و بايد هرچه زودتر راهحلهاي فوري و سريع را براي كاهش آلودگي و مصرف سوخت در نظر بگيريم.
وي در حالي كه مشكلات به وجود آمده در جريان سهميه بندي بنزين را طرح ميكرد گفت: در همان زمان چند جايگاه سوخت را عدهاي آتش زدند و در نتيجه هزينهها و بدناميهاي زيادي را تحمل كرديم و بايد خير و صلاح اين برنامهها را هم ببينيم.
اين عضو مجمع تشخيص مصحلت نظام خاطرنشان كرد: مردم از اينكه همه چيز رها شده باشد ناراحت هستند و منتظرند كه مديريت شوند و به نظر ميرسد اگر به مردم بگوييم سهميه شما در هر ماه 3 ليتر است و مابقي كارها را بايد از طريق حمل و نقل عمومي بگذرانيد آنها مخالفتي نميكنند و راضي هستند.
وي در بخش ديگر از صحبتهاي خود صنعت خودروسازي را به چالش كشيد و گفت: چرا بايد مسؤولان صنعت خودروسازي قولهايي را دهند و عمل نكنند. چرا نسبت به بيلياقتي آنها اينقدر بيتفاوتيم. به عنوان مثال بايد تا به حال 250 هزار خودرو پايه گازسوز ميداشتيم اما هنوز به اين رقم نرسيدهايم، چرا نميخواهيم ايراد كار را هرچه زودتر پيدا كنيم.
مدير طرح جامع كاهش آلودگي هواي تهران:
نيمي از خودروهاي تهران فاقد هيچگونه استاندارد زيستمحيطي هستند
آلايندگي بيش از 46 ميليون خودرو در تهران است
به گزارش ايسنا، در ادامه اين جلسه دكتر امي، مدير طرح جامع كاهش آلودگي هواي تهران با اشاره به اعداد اعلام شده از سوي روزنامه همشهري در مورد روزهاي هواي پاك در سه سال گذشته گفت: بهتر است مرجع اعلام كننده اين اعداد و ارقام فقط يك نفر باشد تا مشكلي براي بهرهبرداريهاي ديگر از اين اعداد و ارقام بوجود آيد.
وي به يكي از موارد انجام شده در روند كاهش آلودگي هوا اشاره كرد و گفت: در حال حاضر كليه موتورسيكلتهاي دو زمانه از رده خارج شدهاند و به زودي تمبر يادبود اين موتورها نيز منتشر ميشود.
امي در ادامه در حالي كه ميخواست خبري خوش را به جلسه اعلام كند گفت: بر اساس آمار دانشگاه يل امريكا ايران در بين 149 كشور در رتبه صدم از آخر ردهبندي از نظر آلودگي هوا قرار دارد. اما وي پس از سوال حاضران جلسه گفتههاي خود را اصلاح كرد و گفت: اين خبر اصلا خوب نيست و من اشتباه كردم!
وي در ادامه به روند خروج مينيبوسهاي آلاينده از شهر تهران اشاره كرد و در حالي كه مينيبوسها را جانوراني بسيار خطرناك ميخواند افزود: تصميم گرفته شده به جاي مينيبوسها، ونهاي داراي يورو 3 را جايگزين كنيم و در حال حاضر تعداد قابل توجهي از اين ونها به تهران وارد شده است.
امي در ادامه صحبتهاي خود شبكه BRT در شهر تهران را اقدامي ارزشمند از سوي شهرداري تهران برشمرد و گفت: در صورت طرح اين پروژه به سازمانهاي بينالمللي مورد حمايتهاي جدي قرار ميگيرد و به نظر ميرسد اگر مسير براي حركت اتوبوسها به صورت ويژه باز باشد، استقبال از اين شبكه از سوي مردم بسيار زياد ميشود.
وي افزود: در حال حاضر 5/3 ميليون خودرو در تهران وجود دارد كه 5/1 ميليون آن فاقد استاندارد و متعلق به سالهاي پايين تراز 80 هستند و 30 برابر يك خودروي داراي يورو آلايندگي دارند و به عبارتي ميتوان گفت كه در حال حاضر اين خودروها به اندازه 45 ميليون خودرو آلايندگي ايجاد ميكنند.
مشاور شهردار تهران در امور محيط زيست:
اعلام تعداد روزهاي ناپاك در رسانهها به هيچ وجه سياهنمايي نيست
قرار نبود شهردار تهران به جلسه امروز بيايد
در ادامه اين جلسه مهندس حيدرزاده، مشاور شهردار تهران در امور محيط زيست كه او نيز جزو گير افتادگان در آسانسور سازمان حفاظت محيط زيست بود گفت: اقدام رسانهها در بزرگ جلوه دادن آلودگي هواي تهران و بحراني شدن مشكل ترافيك بسيار موثر بوده چرا كه باعث شده دولت در ماههاي پاياني دوره مسئوليت خود به فكر جلسه مشترك با مسئولان حوزه ترافيك و آلودگي هوا بيافتد و اين مسأله نشان دهنده اهميت كار رسانهها است كه توانستهاند زمينه همگرايي مسؤولان را ايجاد كنند.
وي تصريح كرد: اعلام تعداد روزهاي ناپاك در رسانهها به هيچ وجه سياه نمايي نيست، چرا بايد اطلاعرساني و نگراني مردم از سلامتي شان را به آنها گوشزد نكنيم و اگر اين كار را نكردهايم ظلم در حق آنها بوده است.
مشاور شهردار تهران در امور محيط زيست در ادامه خاطرنشان كرد: منبع اطلاعات روزنامه همشهري در مورد روزهاي پاك و ناسالم شهر تهران در سه سال گذشته و قطعا مسؤولان اين روزنامه از برخوردهاي حقوقي در مورد اين مطلب استقبال هم ميكنند.
وي خاطرنشان كرد: در زمينه منبع اصلي اعلام وضعيت هشدار به مردم نيز با نظر مدير طرح جامع آلودگي هوا موافق هستيم و بهتر است يك نفر در اين رابطه پاسخ شفاف و بموقع بدهد.
حيدرزاده تصريح كرد: روزنامه همشهري به رسالت خود درمورد اطلاعرساني عمل كرده و در عين حال نبايد حق تفكرات ژورناليستي را از يك روزنامه گرفت.
وي در پايان صحبتهاي خود به عدم حضور قاليباف در جلسه اشاره كرد و گفت: گويا مسؤولان سازمان محيط زيست اعلام كردند كه شهردار تهران جزو مهمانان اين جلسه بوده است اما اين مسأله به صورت رسمي از دفتر شهردار تاييد نشده و قرار نبود ايشان به اين جلسه بيايد.
مديرعامل ستاد مركزي معاينه فني خودروهاي تهران:
سازمان محيط زيست تعويض مبدلهاي كاتاليستي براي خودروها را در دستور كار خود قرار دهد
به گزارش ايسنا، در ادامه اين جلسه همچنين مهندس نوروزي، مدير عامل ستاد مركزي معاينه فني خودروهاي تهران گفت: از 5 دي ماه تا كنون حدود 180 هزار خودرو به مراكز معاينه فني مراجعه كردند و اين در حاليست كه طي 9 ماه گذشته حدود 420 هزار خودرو مراجعه داشتهاند.
وي در ادامه صحبتهاي خود تصريح كرد: متاسفانه در مورد عملكرد مراكز معاينه فني خودرو اظهارات جالب و بعضا ابتدايي صورت ميگيرد، يك دورهاي اظهار ميشد كه ظرفيت مراكز معاينه فني خالي است و حالا ميگويند اين مراكز ظرفيت ندارد، كم آوردهايد و مردم تحت فشار هستند. در حالي كه اگر قرار باشد ظرفيت يك سال يك مجموعه را در يك ماه پاسخگو باشيم قطعا مشكلاتي به وجود ميآيد.
وي گفت: طبق اعلام راهنمايي و رانندگي بزودي خودروهاي مدل 80 تا 85 و خودروهاي خارجي در همين دوره توسط گروههاي سيار معاينه فني خودرو در نمايندگيهاي مربوطه خودرو حاضر ميشوند و به آنها سرويس خواهند داد و ما همه تلاش خود را ميكنيم كه اين اقدام با نظارت و كيفيت كامل انجام شود و ديگر تجربه تلخ قبل از سال 79 تكرار نشود.
نوروزي خطاب به اصيليان، معاون سازمان محيط زيست گفت: بهتر است تعويض مبدلهاي كاتاليستي براي خودروها را هرچه زودتر در برنامهريزي خود قرار داده و براي آن بودجه تعيين كنيد چرا كه اين اقدام ميتواند در كاهش آلودگي هوا بسيار موثر باشد.
وي در پايان خاطرنشان كرد: عليرغم مشكل بسيار در ساعت كاري مراكز معاينه فني خودرو و سختي كار در مورد دستگاهها مركز معاينه فني نيايش از امروز به دستور شهردار تهران به صورت شبانهروزي فعال خواهد شد.
انتهاي پيام
دوشنبه 30 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 174]
-
گوناگون
پربازدیدترینها