واضح آرشیو وب فارسی:فارس: استاندار خوزستان خبر داد:ابلاغ 301 مصوبه سفر دوم دولت به دستگاههاي اجرايي خوزستان
خبرگزاري فارس: استاندار خوزستان از ابلاغ 301 مصوبه سفر دوم دولت به صورت هزار و 400 پروژه و طرح به دستگاههاي اجرايي استان از سوي معاون اول رئيس جمهور براي اجرا و انجام كار خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس از اهواز، سيدجعفر حجازي يكشنبه شب در نشست خبري بررسي مصوبات سفر دوم دولت، ميانگين زمان اجراي اين پروژهها را 30 ماه عنوان كرد و افزود: از اين تعداد پروژه 20 درصد غيرعمراني و 80 درصد عمراني بوده و بيشترين تعداد پروژه مربوط به حوزه راه و ترابري است.
وي ميزان تعهدات مالي استان در تامين اعتبار پروژههاي سفر دولت را 131 ميليارد و 400 تومان عنوان كرد و افزود: اين تعهدات در اعتبارات سالهاي 88 و 89 خوزستان لحاظ ميشود.
نماينده عالي دولت در استان خوزستان برآورد اوليه ارزش مصوبات سفر در بخش ملي را 4 هزار و 200 ميليارد تومان و مجموع تعهدات دستگاهها از منابع داخلي وزارتخانهها را 470 ميليارد تومان ذكر كرد و ادامه داد: علاوه براين مقرر شد با توجه به يكصدمين سالگرد اكتشاف نفت در خوزستان، امسال و سال آينده 100 ميليارد تومان از اعتبارات وزارت نفت براي كارهاي عمراني و خدماتي در استان اختصاص يابد.
حجازي به دستاوردهاي سفردوم در بخشهاي مختلف اشاره كرد و گفت: با اجراي مصوبات بخش راه و ترابري پيشبيني ميشود 750 كيلومتر راه جديد به مجموع جادههاي استان افزوده شود. علاوه بر اين، مكانيابي احداث فرودگاه در نزديكي شهرستان بهبهان و احداث سالن بينالمللي فرودگاه اهواز از ديگر مصوبات مهم اين بخش به شمار ميرود.
وي ساخت شهرك سينمايي در محدوده منطقه بريم آبادان و نيز موزه دفاع مقدس در كنار آن را از جمله مصوبات بخش فرهنگ سفر دولت خواند و گفت: با توجه به اينكه اراضي مذكور متعلق به شركت نفت است، اين طرح با همكاري نفت به اجرا در ميآيد.
رئيس شوراي اداري استان خوزستان افزود: همچنين در بخش آموزش و پرورش كه در سفر اول هيچ مصوبهاي نداشت، ساخت هشت آموزشكده فني و حرفهاي، 14 باب مدرسه شبانهروزي، اختصاص هزار دستگاه كولر براي مدارس فاقد سيستم خنككننده، احداث 23 معلمسرا، اختصاص 100 دستگاه مينيبوس براي اياب و ذهاب دانشآموزان مناطق محروم و روستايي به مدرسه، ساخت 23 باب مجتمع فرهنگي ـ آموزشي در شهرستانها، احداث 46 باب كانون فرهنگي ـ تربيتي ـ آموزشي و نيز اختصاص 60 ميليارد تومان براي بازسازي مدارس خطرساز و فرسوده براي اجرا ابلاغ شده است.
حجازي تكميل يا ساخت بيمارستانهاي دشتآزادگان، اروندكنار، هنديجان، بهبهان، اهواز، شوش، دزفول، گتوند، ماهشهر و شوشتر را از ديگر طرحهاي مصوب سفر دولت و مدت اجراي آنها را حداكثر تا 3 سال آينده عنوان كرد و ادامه داد: با ساخت و تكميل اين بيمارستانها، حدود 800 تخت به ظرفيت تختهاي بيمارستاني استان افزوده ميشود كه موفقيتي بزرگ به شمار ميرود.
استاندار خوزستان با تاكيد بر اينكه حل مشكل اشتغال همچنان اولويت اول استان است، افزود: براي حل اين مشكل بايد فضاي لازم براي ورود بخش خصوصي فراهم شود، ضمن اينكه ايجاد احساس امنيت براي سرمايهگذاري و دادن تسهيلات و امتيازات بانكي نيز در اين زمينه ضروري است.
وي اظهار اميدواري كرد: با معافيتهاي مالياتي كه به تصويب دولت رسيده و نيز فعال شدن 59 طرح آمايش صنعت با اعتبار 2هزار و 700 ميليارد تومان، مشكل بيكاري در استان تاحدود زيادي برطرف شود.
حجازي در پاسخ به اين سئوال كه با توجه به نزديك بودن انتخابات رياست جمهوري در سال َآينده، در صورت تغيير دولت، سرنوشت اجراي طرحهاي سفر چه ميشود، گفت: پروژههاي مصوب سفر در قالب موافقتنامه بين دستگاهها به اجرا در ميآيد و موافقتنامهها لازم الاجرا هستند و در صورت تغيير دولت، نگراني از بابت آنها وجود ندارد.
انتهاي پيام/ش10
دوشنبه 30 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 246]