تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 28 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):یک ساعت اندیشیدن در خیر و صلاح از هزار سال عبادت بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866220364




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مزایای پياده روي


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: مزایای پياده روي پياده روي با سرعت متوسط به مدت نيم ساعت، نه فقط باعث سوزاندن حدود 200 کيلو کالري مي شود بلکه سرعت سوخت وساز را دربدن شما براي باقي مانده روز بالا مي برد. روي فرم بودن بدن، مفرح و شادي بخش است وبراي دست يافتن به اين منظور، ورزش پياده روي مفيد مي باشد. به نظر محققان، اگر همه ما فقط روزي نيم ساعت با سرعت نه چندان زياد راه برويم ، خطر بسياري از بيماريهاي مزمن را در حدود 30 تا 40 درصد کاهش داده ايم. بر اساس تحقيقات پياده روي دائم همچنين مي تواند در کمک به ترک سيگار و کنترل اشتها کمک کند. اگر بخواهيم بهره ممکن را از پياده روي حاصل کنيم، بايد 3 يا 4 روز در هفته، ميان 30 تا 60 دقيقه تمرين کنيم، يعني با سرعتي بيشتر از ريتم پياده روي معمولي راه برويم، به اين ترتيب علاوه بر اين مزيتها، مي توانيم ميزان چربي خون را نيز کاهش دهيم. نوشيدن آب قبل از پياده روي توصيه مي شود، يعني يک ليوان آب 20 تا 30 دقيقه قبل از شروع پياده روي و يک ليوان ديگر 5 دقيقه پيش از شروع حرکت ميل شود. البته بهتر است به جاي سطوح آسفالت و سنگفرش، زمينهاي نرم وخاکي را براي پياده روي انتخاب کرد. به اين ترتيب ورزش پياده روي از جنبه هاي مختلفي براي همه مفيد بوده و بر بدن تاثير مثبت مي گذارد که از مهمترين آنان مي توان به نکات زير اشاره کرد: - پياده روي سريع براي قلب بسيار مفيد است. چرا که قلب يک عضو ماهيچه اي است وهر چيزي که باعث شود جريان خون بيشتري در يک ماهيچه ايجاد شود، باعث قدرت بيشتر آن ماهيچه مي شود و از طرف ديگر راه رفتن به طور منظم باعث کاهش فشار خون مي گردد. - افرادي که حدود 20 دقيقه در روز پياده روي مي کنند، حدود 40 درصد از خطر ايجاد سکته مغزي در آنان کاسته مي شود. - پياده روي با سرعت متوسط به مدت نيم ساعت، نه فقط باعث سوزاندن حدود 200 کيلو کالري مي شود بلکه سرعت سوخت وساز را دربدن شما براي باقي مانده روز بالا مي برد. - راه رفتن نه فقط باعث قوي شدن عضلات مي گردد، بلکه باعث محکم ترشدن استخوانهاي محل اتصال مي گردد. در زناني که در سنين جواني بطور مرتب ورزش کرده و ميزان کلسيم رژيم غذايي آنان مناسب است، خطر پوکي استخوان در سنين بالا حدود 30 درصد کاهش مي يابد. - تعداد بسياري از مردم با بالا رفتن سن، دچار آرتروز زانو مي شوند، راه رفتن به علت قوي ساختن عضلات اطراف مفصل، باعث کاهش درد مي شود. در اين حالت ورزش بايد يک روز در ميان انجام شود تا در اين ميان فرصتي هم براي استراحت کردن به مفاصل داده باشيم. - بالاخره طي تحقيقات انجام شده، افراد افسرده اي که به جاي درمان دارويي، از ورزش و پياده روي براي درمان استفاده کرده اند در مقايسه با افرادي که فقط با دارو درمان شده اند، عود بيماريشان کمتر بوده است. ياد آور مي شود؛ در هنگام پياده روي، تنفس عميق را فراموش نکنيد.




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 345]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن