واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: علي آبادي: حضور پرمدال دررقابتهاي بين المللي درسايه آموزشهاي صحيح بدست ميآيد
رييس سازمان تربيت بدني و رئيس كميته ملي المپيك گفت: حضور پرمدال و كسب نتايج در خور توجه در ميادين مختلف بين المللي، تنها در سايه آموزشهاي صحيح و منطقي و مطابق با استانداردهاي بين المللي امكان پذير است.
به گزارش ايرنا به نقل از كميته ملي المپيك، محمد علي آبادي اين سخنان را در نشستي كه در راستاي چشم انداز پيش بيني شده براي كسب مقام چهارم در بازيهاي آسيايي گوانگ جو در محل كميته ملي المپيك تشكيل شد،
مطرح كرد.
رييس سازمان تربيت بدني در اين نشست همچنين در خصوص انتخاب نفرات برتر تيمهاي ملي گفت: بايد مسابقات در سراسر كشور به صورت منطقه اي و منظم برگزار شود چرا كه ارتقاي سطح كيفي و فني مسابقات باعث كسب نتايج بهتر در مسابقات بين المللي و آسيايي خواهد شد.
علي آبادي در رابطه با اردوهاي تداركاتي و اجراي تقويم تداركاتي نيز تصريح كرد: براي كليه فدراسيونها تستهاي ويژهاي در نظرگرفته شده كه در دو مرحله اجرا ميشود.
وي افزود: مرحله اول در آغاز اردوهاي تداركاتي كه هر ورزشكار بايستي در آزمون تستهاي مربوط به رشته خود در حضور اساتيد و مسئولين مربوطه در مركز سنجش آكادمي شركت و مرحله دوم به هنگام اعزام به مسابقات و برنامههاي تداركاتي است كه هر ورزشكار بايد موفق به كسب تستهاي تعيين شده در آن رشته شود. چنانچه ورزشكاري قادر به انجام تست ها نشود از اعزام وي جلوگيري ميشود.
رييس كميته ملي المپيك اظهار داشت: برنامه ها بايد بر اساس تقويم تداركاتي كه مورد تأييد كميته تداركاتي و مركز سنجش باشد به مرحله اجرا درآيد.
علي آبادي گفت: پيش بيني موفقيت تيم هاي انفرادي كاملاً در اختيار فدراسيونها است زيرا فدراسيون بايد اهداف ويژه و برنامه ريزي را بر اساس موفقيت براي حضور در بازيهاي آينده ترسيم كند.
وي ادامه داد: فدراسيونهايي كه توانايي مدال آوري را دارند تكليف است كه با برنامه اي جدي تر و منسجم و بر اساس اصول علمي و آموزشي صحيح توانايي موفقيت در بازيهاي آسيايي و المپيك را داشته باشند. هيچ فدراسيوني نبايد يك لحظه از فعاليت و آموزش در جهت ارتقاء سطح دانش مربيان كوتاهي كند.
علي آبادي افزود: حضور پرمدال و نتيجه گير در سايه آموزشهاي صحيح و منطقي و برابر استانداردهاي بين المللي صورت ميگيرد.
وي بيان كرد: با توجه به اهميت كار فدراسيونها و احساس مسئوليت مربيان، ظرفيت كاري كليه فدراسيونها در سال 88 مشخص ميشود كه اگر در بازيهاي آسيايي گوانگجو آماده باشيم تا 30% موفق شويم براي ورزش كشور پيشرفت محسوس ميشود زيرا كشورهاي ديگر نيز برنامه محور هستند و براي ورزش كشور خودشان ارزش هاي برون مرزي و بين المللي قائل هستند.
علي آبادي افزود: بنابراين فدراسيونهاي ورزشي با همكاري تمامي ارگانها و كميته ملي المپيك قادر است در محيطي آرام و ثمربخش شاهد موفقيتهاي ارزشمندي در آينده ورزش كشور باشند.
در اين نشست كه "كيومرث هاشمي"، معاون سازمان تربيت بدني، "بهرام افشارزاده"، دبير كل كميته ملي المپيك، "علي رغبتي"، مديركل دفتر نظارت و برنامه سازمان تربيت بدني، رؤسا، دبيران، روسا و سرمربيان فدراسيونهاي شطرنج، تنيس، ووشو نيز حضور داشتند، اهداف كمي و استراتژيهاي مورد نظر سازمان تربيت بدني و كميته ملي المپيك به شرح زير براي حاضرين تشريح و نحوه انجام برنامه ريزي لازم براي حضور موفق آنان در اين دوره از بازيها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
• اعزام 350 نفر ورزشكار مرد و 150 نفر ورزشكار زن
• جوان گرايي، سرمايه گذاري و توجه ويژه به رشته هاي پايه و پرمدال
• توجه و سرمايه گذاري بر روي رشتههاي جديد و مدال آور در بازيهاي آسيايي
• انتخاب دو تيم ملي الف و ب براي كليه رشتههاي ورزشي به منظور پشتوانه سازي فني و افزايش ضريب امنيتي تيمها
• لزوم تأمين بودجه مورد نياز فدراسيونها،
8071
شنبه 28 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]