تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خوشا به سعادت كسیكه عمل، علم، دوستى، دشمنى، گرفتن، رها كردن، سخن،سكوت ،كردار و گفتارش ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827734579




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

برترين شركت هاي كامپيوتري سال 2008


واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: برترين شركت هاي كامپيوتري سال 2008
به عقيده كارشناسان اين شركت ها كه در حوزه فناوري ارتباطات و اطلاعات كار مي كنند از نظر اقتصادي به رقباي خود برتري دارند.
ميثم لطفي : در حالي كه همچنان شركت هاي بزرگ حرف اول را در دنياي فناوري ارتباطات و اطلاعات مي زنند برخي شركت هاي كوچك نيز طي سال هاي اخير توانسته اند فعاليت هاي ارزنده اي انجام دهند. بررسي اجمالي چند سال اخير نشان مي دهد كه رشد اصلي شركت هاي كامپيوتري از سال 2000 و 2001 ميلادي شروع شد و مراكز صاحبنامي از جمله اينتل، دل، مايكروسافت و IBM توانستند جايگاه جهاني خود را پيدا كنند ولي به دنبال بروز برخي مشكلات اقتصادي ميزان فروش محصولات اين قبيل مراكز انفورماتيكي نسبت به گذشته كاهش چشمگيري پيدا كرد و به خصوص بروز بحران مالي طي سال گذشته باعث شد تا بسياري از اين شركت ها آينده تيره و تاري را براي خود پيش بيني كنند و با نگراني هاي بيشتري در دنياي فناوري گام بردارند. در كنار اين سير نزولي 2008 سالي بود كه در آن بسياري از شركت هاي كامپيوتري زنده شدند و محصولات آنها با قيمت مناسب فروش رفت. مركز خبري BusinessWeek براي نشان دادن ميزان پيشرفت هاي انفورماتيكي صورت گرفته در سال 2008 ميلادي بررسي هاي گسترده اي را انجام داده است. براي انتخاب اين شركت ها معيارهايي چون رشد فروش محصولات، افزايش ارزش سهام در تالارهاي بورس، رعايت حقوق مشتري و ميزان كلي فروش مورد بررسي قرار گرفت. به عقيده كارشناسان اين شركت ها كه در حوزه فناوري ارتباطات و اطلاعات كار مي كنند از نظر اقتصادي به رقباي خود برتري دارند.
خلاقيت ها و نوآوري
شركت اپل كه در رتبه دوم اين ليست قرار گرفته از جمله مراكزي محسوب مي شود كه با خلاقيت ها و نوآوري ها توانست فرصت هاي مناسبي را براي خود ايجاد كند. ابتكار اين شركت در ساخت گوشي iPhone و به دنبال آن، iPhone 3G باعث شد تا در طول 12 ماه گذشته ميزان فروش محصولات اپل افزايش چشمگيري داشته باشد.
در اين ميان شركت گوگل موفق شد با ساخت ابزارهاي جديد آنلاين و گردآوري اطلاعات از سراسر دنيا انگيزه ديگر شركت ها را براي تبليغات در بزرگ ترين موتورجست وجوي اينترنتي جهان بالا ببرد و از اين طريق ميلياردها دلار را به جيب بزند. رشد و پيشرفت گوگل مربوط به يك دوره زماني كوتاه مدت نمي شود و بايد گفت كه درآمد كنوني اين شركت حاصل زحماتي است كه كاركنان آن در هشت سال گذشته كشيده اند.
رشد جهاني
بيشتر شركت هاي كامپيوتري، حتي مراكز بزرگ و موفق مجبور شدند براي حفظ موقعيت خود در سال 2008 نبرد طاقت فرسايي را انجام دهند. AT&T و اوراكل كه رتبه هاي سوم و هشتم برترين شركت هاي سال 2008 را از نگاه BusinessWeek به دست آورده اند، براي آنكه بتوانند جزء نخستين شركت هاي برتر دنيا باشند مجبور شدند ميلياردها دلار سرمايه گذاري كنند. AT&T براي آنكه بتواند رقابت بيشتري را با شركت هايي چون Comcast و Cablevision انجام دهد و از آنها پيشي بگيرد مجبور شد چند شركت كوچك را خريداري كند و سياست هاي خود براي ادامه حضور در بازارهاي جهاني را تغيير دهد. ادغام دو شركت AT&T وSBC Communications باعث شد درآمدهاي اين شركت بزرگ مخابراتي در يك سال گذشته افزايش چشمگيري داشته باشد.
اوراكل نيز با اقدامات گسترده اي كه در سال 2008 انجام داد موفق شد بار ديگر توان اصلي خود را به ديگر شركت ها نشان دهد. براي شركت هاي كوچكي كه هنوز شهرت جهاني پيدا نكرده اند افزايش توليد و رونق فروش امري عادي به نظر مي رسد و گفته مي شود بسياري از شركت هايي كه در ليست 2008 مركز BusinessWeek قرار گرفته اند از اين نوع شركت ها هستند و مي كوشند تا روز به روز حجم فعاليت هاي خود را بالا ببرند. اندرو بارتلز يكي از تحليلگران مركز تحقيقاتي Forrester مي گويد: «هرچه يك شركت بزرگ تر شود، شرايط براي رشد و توسعه در آن شركت سخت تر مي شود.»
داستان موفقيت
رشد و توسعه هرگز هدف معيني نبود و بر اين اساس، تضمين خاصي وجود ندارند كه به اين وسيله شركت ها بتوانند به آن دست يابند. با اين وجود شركت هايي كه توانسته اند خود را در ليست برترين مراكز انفورماتيكي 2008 مركز خبري BusinessWeek جاي دهند بسيار خلاق بوده اند، ويژگي هاي منحصر به فرد خود را داشته اند و توانسته اند با يك سياستگذاري درست درآمدهاي مالي خود را افزايش دهند. بررسي شركتي مثل Amkor Technology مي تواند نكته هاي قابل ملاحظه اي را به ما نشان دهد. اين شركت عرضه كننده خدمات نيمه هادي كه در ايالت آريزوناي آمريكا واقع شده با اينكه تاكنون يك شركت معمولي به حساب مي آمد هم اكنون توانسته به عنوان يكي از برترين شركت هاي 2008 انتخاب شود.
فعاليت اصلي Amkor تبديل ويفرهاي سيليكوني به تراشه است كه البته در پايان اين تراشه به طور دقيق مورد آزمايش قرار مي گيرند تا هيچ گونه مشكلي در آنها وجود نداشته باشد. توليد تراشه ها از اين طريق و انجام اين آزمايش ها كار پرهزينه اي است اما از آنجا كه انجام اين اقدامات لازم و ضروري مي نمايد چندين سال است كه شركت هاي بزرگي مثل اينتل و IBM اين اقدام را به مراكزي چون Amkor، شركت تايواني ASE Test و شركت SiliconWare واگذار كرده اند. اما «بيل آنگ» يكي از كارشناسان زبده مركز تحقيقاتي سانفرانسيسكو بر اين باور است كه Amkor يكي از بهترين مراكز خدماتي در زمينه محصولاتي نيمه هادي محسوب مي شود و در سال 2008 توانسته ضمن افزايش درآمدها، موفقيت هاي بيشماري را به دست آورد.
Amkor يكي از چند شركتي است كه از افزايش نياز مخاطبان به تراشه هاي كامپيوتري به نفع خود استفاده كرد و توانست در نيمه نخست سال 2008 نخستين گام هاي موفقيت خود را بردارد. نياز به تراشه هاي NAND در حافظه هاي فلش كه براي ذخيره اطلاعات مورد استفاده قرار مي گيرد در اواخر سال 2005 ميلادي به طور قابل ملاحظه اي افزايش پيدا كرد و با عرضه دستگاه قابل حمل پخش موسيقيiPod nano توسط شركت اپل كه در آن تراشه هاي NAND به جاي هاردديسك هاي قديمي به كار برده شده بود باعث شد تا فرصتي تازه براي Amkor ايجاد شود. اين جريان كم كم توسعه يافت و در سال 2008، Amkor توانست بيشترين استفاده را از بازار جهاني حافظه هاي NAND ببرد.
دنياي پرفراز و نشيب تراشه ها
برخي شركت ها مانند اپل باعث شدند فروش تراشه ها در سال 2008 افزايش چشمگيري داشته باشد. اپل در اين سال قراردادهايي را با اينتل منعقد كرده بود تا بتواند نيازهاي خود براي توليد MP3Playerهايش را افزايش دهد. علاوه بر اين، شركت هايي چون سامسونگ، Hynix توشيبا و ديگر مراكز سخت افزاري سعي كردند با تمركز بيشتر بر اين محصولات، فروش خود را در حافظه هاي فلش، كارت هاي حافظه دوربين هاي ديجيتال، تلفن هاي هوشمند، سيستم هاي ذخيره سازي USB و... افزايش دهند و تراشه هاي NAND را جايگزين تراشه هاي قديمي تر كنند. در نيمه نخست سال 2008 افزايش درخواست براي خريد تراشه هاي NAND مهم ترين تحول دنياي سخت افزارها محسوب مي شود و توجه همه شركت ها را به خود جلب كرده بود اما توان شركت هاي بزرگ براي پاسخگويي به اين نياز موجب شد تا اين تغييرات گسترده حالتي متعادل به خود بگيرد اما اين جريان در نيمه دو سال گذشته با افول روبه رو شد كه مهم ترين دليل آن بروز بحران اقتصادي بود. اين طور كه كارشناسان احتمال داده اند، جريان رو به نزول تراشه هاي NAND در سال 2009 ميلادي نيز همچنان ادامه خواهد داشت. اما اين ماجرا با پايان سال جاري روزهاي موفقيت آميز خود را بار ديگر آغاز خواهد كرد و افزايش درآمد را براي شركت هاي توليدكننده به همراه خواهد داشت. به طور كلي بايد گفت، 2008 دوران سختي براي توليدكنندگان و فروشندگان تراشه هاي كامپيوتري بوده است. Nvidia كه از بزرگ ترين توليدكنندگان تراشه هاي گرافيكي به حساب مي آيد و چهاردهمين رتبه اين ليست را به خود اختصاص داده است، در فروش محصولات خود 22 درصد و در افزايش درآمد 54 درصد رشد داشته باشد.
در كل مي توان گفت براي شركت هاي كوچكي كه در پي شهرت جهاني هستند و البته هنوز اين شهرت را كسب نكرده اند، افزايش توليد، حضور پررنگ تر در بازارهاي جهاني و رونق فروش بسيار ساده خواهد بود و گفته مي شود بسياري از شركت هايي كه در ليست 2008 مركز BusinessWeek قرار گرفته اند از اين نوع شركت ها هستند و مي كوشند روز به روز حجم فعاليت هاي خود را بالا ببرند.
 پنجشنبه 26 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هموطن سلام]
[مشاهده در: www.hamvatansalam.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن