واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: معاون برنامه ريزي استاندار مازندران: براي كاهش نرخ بيكاري به تحول در آموزش و پرورش نياز داريم
خبرگزاري دانشجويان ايران - ساري
سرويس: شهرستانها
معاون برنامهريزي استاندار مازندران گفت: براي توسعه اقتصادي و صنعتي، ايجاد اشتغال و كاهش نرخ بيكاري، نياز به تحول در آموزش و پرورش داريم.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه مازندرن، ولي اله فرزانه در هشتمين جلسه شوراي آموزش و پرورش مازندران كه در ساختمان معاونت برنامه ريزي استانداري مازندران برگزار شد، گفت: توسعه اقتصادي، صنعتي و توسعه منابع انساني جوامع منوط به توسعه آموزش و پرورش خواهد بود.
وي تاكيد كرد: براي ارتقاء بهره وري در مدارس انگيزه دانش آموزان به تحصيل در مدارس فني و حرفهيي بايد افزايش يابد.
معاون برنامه ريزي استانداري مازندران با اشاره به اينكه در سياستهاي ابلاغي مقام معظم رهبري به سران سه قوه توجه ويژهاي به مقوله توسعه آموزش و پرورش شده است، تصريح كرد: براي رسيدن به سهم هشت درصدي آموزش و پرورش در تحولات اقتصادي جامعه بايد تلاش جدي صورت گيرد.
فرزانه با بيان اينكه توجه به ارتقاء بهره وري و نيروي كار جامعه بايد توسط برنامه ريزان مسائل آموزشي تبيين شود، يادآور شد: سياست وزارت آموزش و پرورش براي ارتقاء هدايت تحصيلي دانش آموزان در برنامه پنجم بايد محوري تر و كاربردي تر باشد.
عبدالوحيد فياضي، رييس سازمان آموزش و پرورش مازندران نيز با اشاره به اينكه در برنامه پنجم توسعه تحول آموزش و پرورش بايد در بدنههاي مختلف جامعه موثر باشد، اظهار كرد: شوراي آموزش و پرورش مي تواند نقش اساسي را در تحول ساختاري جامعه، ايفا كند.
وي با اشاره به اينكه هفته شوراهاي آموزش و پرورش از 24 دي ماه در سراسر كشور آغاز خواهد شد، به برگزاري گردهمآيي بزرگ شوراهاي آموزش و پرورش استان روز يكشنبه، 29 دي ماه جاري در محمودآباد مازندران خبر داد.
فياضي با تاكيد بر رفع موانع پيش روي آموزش و پرورش در حوزه شهري از شهرداران خواست تا براي ارتقاء آموزش و پرورش ديني و اسلامي كه مربوط به همه نسلهاي جامعه است، تلاش كنند.
وي با تاكيد بر عملياتي كردن مصوبه اخير هيات دولت در مازندران و مصوبات شوراي آموزش و پرورش، يكي از سياستهاي مناسب توسعه فضاهاي آموزش و پرورش را تبديل به احسن كردن داراييهاي اين دستگاه دانست و تصريح كرد: نبايد شهرداريها زمينهاي مربوط به آموزش و پرورش را در زمينه خريد و معاوضه با كمترين قيمت كارشناسي شده خريداري كنند كه اين مهم در شرايط فعلي مالي، به آموزش و پرورش لطمه خواهد زد.
به گزارش ايسنا، اسكندر عباسپور، معاون آموزش و نوآوري سازمان آموزش و پرورش مازندران گفت: به دليل عدم كسب نمره حد نصاب در پايههاي بالاتر 25 درصد دانش آموزان مقطع متوسطه از سيستم آموزشي خارج ميشوند.
وي اظهار كرد: به دليل اينكه قبولي در دانشگاهها براي بعضي از دانش آموزان مقطع متوسطه فراهم نميشود آنها مجبور مي شوند از سيستم آموزشي خارج شوند.
وي افزود: هدايت تحصيلي و تشويق دانش آموزان براي تحصيل در رشتههاي فني و حرفهيي بسيار ميتواند كارگشا باشد.
عباسپور با اشاره به اينكه 60 درصد دانش آموزان مازندراني در مقطع دبيرستان در رشتههاي نظري تحصيل ميكنند، گفت: از اين تعداد 36 درصد در رشته انساني، 28 درصد در رشته رياضي و 34 درصد هم در رشته تجربي به تحصيل مشغولند.
وي يادآور شد: از كل دانش آموزان مقطع متوسطه 39 درصد در رشتههاي كاردانش و فني و حرفهيي تحصيل ميكنند و از اين تعداد 64 درصد در رشتههاي فني و حرفهيي و بقيه در كاردانش مشغول حرفه آموزي هستند.
عباسپور گفت: بر اساس اهداف برنامه چهارم توسعه بايد 45 درصد از دانش آموزان در رشتههاي فني و حرفهيي تحصيل كنند كه بر اساس برنامه 6 درصد از ميانگين كشوري در مازندران پايين تر هستيم .
وي ادامه داد: بر اساس سياست هاي كلي برنامه پنجم توسعه نيز بايد 55 درصد از دانش آموزان براي ادامه تحصيل به سمت فني و حرفهيي و كاردانش گرايش داده شوند.
معاون آموزش و نوآوري سازمان آموزش و پرورش مازندران تصريح كرد: براي دستيابي به اهداف تعيين شده برنامه توسعه اي بايد نمرات دروس اختصاصي اصلاح شود كه در اين زمينه مي توان اعلام كرد كه كسب نمره 12 براي بعضي از دروس تخصصي رشته هاي نظري ملاك قرار گيرد تا از اين طريق كساني كه موفق به كسب اين نمره براي دروس اختصاصي نشدند به سمت رشته هاي فني و حرفهيي و كاردانش سوق داده شوند.
انتهاي پيام
سه شنبه 24 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 284]