واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: معاون آموزش وپرورش استان بوشهر: ريشه عرصههاي تربيتي در ساحت ديني است
داخلي. فرهنگي. آموزش وپرورش.
معاون پرورشي وتربيت بدني سازمان آموزش وپرورش استان بوشهر گفت: ريشه عرصههاي تربيتي در ساحت ديني است كه در امور تربيتي اين سازمان به آن توجه جدي ميشود.
محمد حسن پور يكشنبه در همايش كارگاههاي آموزشي آموزش وپرورش، نوآوري وشكوفايي مديران ومعلمان مناطق شمالي استان بوشهر درگناوه افزود: تربيت ديني به عنوان محور مشترك ديگر جنبههاي تربيتي اعم از اجتماعي، سياسي، اقتصادي، زيستي، تحصيلي وفرهنگي است كه همه اين ابعاد بسته به ريشه تربيت ديني دارد.
به گزارش ايرنا وي اظهارداشت: اگر ميبينيم فاصلهاي در ابعاد فرهنگي، سياسي و اجتماعي ايجاد ميشود بايد ريشه اين فاصله را در عدم سلامت در تربيت ديني جستجو كرد.
معاون پرورشي و تربيت بدني آموزش و پرورش استان بوشهر با بيان اينكه نگاه جديدي در حوزه فعاليتهاي پرورشي ايجاد شده گفت: درگذشته مربي پرورشي موفق شناخته ميشد كه در محيط مدرسه تبليغات بيشتري انجام دهد اما امروز از مربي پرورشي انتظار است كه تربيت دانش آموزان را در ابعاد مختلف تعالي ببخشد.
حسن پور افزود: البته درحوزه دين تبليغ دين يكي از كارهاي امور پرورشي است اما اولويت ترويج و تعليم دين نسبت به تبليغ دين بالاتر است و مربيان پرورشي اكنون بعنوان مدير امور پرورشي كارهاي پرورشي را درمدارس ساماندهي و سازماندهي ميكنند و معلمان نيز آنها را كمك ميكنند.
وي تشكيل كميتههاي مختلف دانش آموزي را يكي ديگر از سياستهاي امروزي وزارت آموزش وپرورش دانست وگفت: در قالبها تشكلهاي مختلف مسووليتهايي به دانش آموز منتقل شود تا زندگي را در مدرسه مرور كند و پرچمدار امور فرهنگي و تربيتي شوند.
وي ازمجموعه مسوولان آموزش وپرورش در شهرستانها خواست با اين نگاه دانش آموز را از حالت انفعال خارج كنند و به يك حالت پويا وفعال هدايت نمايند.
معاون پرورشي وتربيت بدني آموزش وپرورش استان بوشهر بحث خلاقيت درمديريت و روشهاي تدريس را يكي از اهداف اين كارگروه دانست و گفت : اميدواريم در پايان كارگروه يك تغيير بينش و نگرش در مديران و معلمان بوجود آيد.
وي با اشاره به نامگذاري سال نوآوري و شكوفايي توسط مقام معظم رهبري گفت : آموزش وپرورش استان بوشهر نيز در راستاي منويات مقام معظم رهبري گامهاي موثري برداشته است.
حسن پور افزود: جلسات متعدد در شوراي آموزش و پرورش استان با مديران استان و ۱۷منطقه آموزشي برگزار شده تا براي برگزاري همايشي كه درخور و شان فرمايشات رهبري باشد، برنامهريزي شود.
وي آموزش وپرورش را بعنوان محور كار و اساسيترين دستگاه تعليم و تربيت در جامعه عنوان كرد كه ميبايست پيشقدم و پيشقراول در زمينه نوآوري و شكوفايي باشد كه در اين راستا نيز حوزه پرورشي و تربيت بدني آموزش وپرورش رسالت و مسووليت مهمي عهدهدار است.
مدير آموزش وپرورش گناوه نيز دراين همايش گفت : خلاقيت و نوآوري لازمه و پيش درآمد توسعه و پيشرفت و تعالي يك جامعه يا يك سازمان است و آگاهي از فنون وتكنيكهاي آن ضرورتي اجتناب ناپذير براي مديران، معلمان، پژوهشگران و علاقهمندان است.
محمد بهمياري بوجود آوردن فضاي محرك خلاقيت را از راههاي مهم ظهور و نوآوري دانست و گفت : خلاقيت و نوآوري يكي از اصليترين اهداف تعليم و تربيت وعامل بهبود مستمر كيفيت زندگي و افزايش رفاه و آسودگي و رفع مشكلات و موانع ميباشد.
وي نامگذاري سال نوآوري و شكوفايي توسط مقام معظم رهبري را دراين راستا دانست و تصريح كرد: آحاد ملت بويژه دستگاه تعليم و تربيت خود را بايد مخاطب اين رهنمود ارزشمند تلقي كند و زمينه و بستر لازم جهت رشد و شكوفايي خلاقيتها و نوآوريها را فراهم سازند.
وي گفت: در كارگاه آموزشي مناطق آموزش وپرورش شمالي استان بوشهر شامل شهرهاي گناوه ، ديلم ، ريگ و جزيره خارك بيش از يكصد مدير و معلم حضور دارند كه بمدت دو روز زير نظر دو نفر از اساتيد دانشگاه آموزش ميبينند.
به گزارش ايرنا فرماندار گناوه نيز در اين همايش گفت: نامگذاري سال نوآوري و شكوفايي توسط مقام معظم رهبري و هدايتگر انقلاب اسلامي فلسفه و اهداف والايي دارد كه براساس مقتضيات كشور اعلام شده است.
تيمور يزدانشناس افزود: باتوجه به اينكه سه دهه از عمر پربركت انقلاب اسلامي ميگذرد ميبايست در دهه چهارم بر معرفي الگوي جمهوري اسلامي در جهان تلاش كنيم كه آموزش و پرورش نقش مهمي ايفا ميكند.
وي اظهاراميدواري كرد كه با بهرهگيري ازمنويات مقام مظعم رهبري استعدادهاي نهفته و بالقوه به بالفعل تبديل شود تا شاهد بروز خلاقيت و نوآوري در همه عرصههاي مختلف در جهان باشيم.
شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر قراردارد. ك/۲
يکشنبه 22 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]