محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1841927700
4 ( عيار )
واضح آرشیو وب فارسی:قدس: 4 ( عيار )
انتقاد رئيس هيأت مديره كانون كشاورزان خبره خراسان شمالي ؛ طرح زمان بندي برداشت آب چاه ها به ضرر كشاورزي است
بجنورد- خبرنگار قدس: رئيس هيأت مديره كانون كشاورزان خبره خراسان شمالي نسبت به طرح زمان بندي برداشت آب چاه ها انتقاد كرد.
مهدي محموديان، از اين طرح به عنوان يكي از مشكلات چاه داران ياد كرد و گفت: مشكلي كه اين قانون دارد، اين است كه كشاورزان نمي توانند در اوج كاري و نياز به آبياري در خرداد و تير ماه كه آب بيشتري نياز دارند، آب را قطع كنند.
وي تصريح كرد: اين مشكل مربوط به تنها يك شهرستان و فقط استان خراسان شمالي نبوده و كلي است و براي تمام چاه ها نوشته شده است.
محموديان بيان داشت: بر اساس پروانه بهره برداري برابر ساعت مجاز قيد شده، كشاورز مجاز به بهره برداري آب است.
وي افزود: اين در حالي است كه اداره برق نيز مي گويد، اگر كشاورز از مقدار تعيين شده و ساعات تعيين شده بيشتر برق براي به كارگيري چاه استفاده كند، هزينه برق با كشاورز معادل تعرفه آزاد محاسبه مي شود.
وي اذعان داشت: با اين فشارهاي چند جانبه، تنها راهكاري كه براي كشاورزان مي ماند، كاهش سطح كشت است.
رئيس هيأت مديره كانون كشاورزان خبره خراسان شمالي افزود: با وجود اين، كاهش سطح كشت نيز در حالي است كه هزينه هاي توليد ثابت بوده و اين رويه براي كشاورزان چاه دار سودآور نيست.
عضو انجمن صنفي چاه داران شهرستان شيروان اظهار داشت: در خصوص راهكار مناسب استفاده بهينه آب در بخش كشاورزي لازم است مسؤولان با ارائه شيوه هاي كاربردي، كشاورزان را به استفاده بهينه از آب ترغيب كنند، نه اينكه با اعمال اهرم فشار به يك قشر از كشاورزان سختگيري كرده و اقدام به قطع آب چاه ها نمايد.
وي با اشاره به اينكه طبق آمار استاني بيشترين حجم توليد گندم به عنوان محصول عمده اين استان توسط چاه داران به عمل مي آيد، گفت: اين در حالي است كه با قطع آب چاه ها به عنوان يك اهرم به چاه داران فشارهاي زيادي از اين ناحيه وارد مي شود.
وي يادآور شد: مسؤولان چون براي موظف كردن كشاورزان براي استفاده بهينه از ديگر منابع نظير رودخانه و چشمه، اهرم فشار ندارند، در خصوص استفاده بهينه از منابع توسط كشاورزان به اندازه چاه داران سختگيري اعمال نمي كنند.
فرماندار جوين: ميزان اعتبارات خشكسالي ناچيز است
جوين- خبرنگار قدس: فرماندار جوين گفت: اين شهرستان با 45 هزار هكتار زمينهاي زير كشت يكي از حاصل خيزترين نقاط خراسان رضوي به شمار مي رود.
مهندس فروزان افزود: با استقلال جهاد كشاورزي جوين و سرازير شدن امكانات، مديريت مكانيزه كشاورزي و حذف روش سنتي، ميزان برداشت محصولات افزايش خواهد يافت.
وي ضمن اظهار گلايه از تخصيص 12 ميليارد ريال به خشكسالي و سرمازدگي گفت: اين رقم ناچيز پاسخگوي خواسته كشاورزان خسارت ديده نمي باشد.
حجة الاسلام والمسلمين دليري پور، امام جمعه جوين نيز از مسؤولان ادارات خواست همگام با مردم درايام محرم با نصب پارچه نوشته هايي درباره ماه محرم و شركت در نمازهاي جمعه و جماعت همت كنند.
وي از رئيس سازمان جهاد كشاورزي خواست با توجه به آفاتي كه به چغندر قند وارد شده است، راهنمايي هاي لازم را براي تغيير كشت انجام دهند تا كشاورزان بيشتر از اين متضرر نشوند؛ زيرا كشت چغندرقند در چند سال گذشته به عنوان تك محصول اين شهرستان اراضي بكر را فرسوده نموده و اين اراضي تقريباً در حال نابودي است.
رئيس سازمان جهاد كشاورزي خراسان رضوي هم با تأييد اين مشكلات گفت: منابع بالقوه كشاورزي و پرورش دام و طيور و آبزي دور از چشم مسؤولان نبود و ما به سفره گسترده اين خطه حاصلخيز احاطه داريم و مديران ما موظف به خدمات رساني در حد اعلاء مي باشند.وي افزود: ما مديران خود را مرتب محك مي زنيم و انتظار داريم با تلاش شبانه روزي رفاه حال كشاورزان را فراهم نمايند.دكتر اسماعيل نيا ابراز اميدواري كرد: با راهكارهاي ارائه شده، كشاورزي سنتي كنار گذاشته شود و كشاورزان به روش مكانيزه روي آورند.
اين در حالي است كه به علت خرده مالكي در شهرستان جوين مشكلات زيادي در مكانيزه نمودن كشاورزي وجود دارد.
وي گفت: اميد است فرماندار و ائمه جمعه و جماعات در سطح شهرستان آگاهي لازم را به كشاورزان بدهند تا نسبت به تجيمع زمينهاي مزروعي و كشت مكانيزه اقدام نمايند تا هم از هدر رفت آب جلوگيري شود و هم بهره وري افزايش يابد.
او از مسؤولان شهرستان خواست نسبت به جمع بندي چاه هاي عميق موجود كه بيش از 350 حلقه مي باشد، اقدام كرده و از طريق جهاد كشاورزي جوين مقدمات مكانيزه را فراهم آورند تا سازمان نيز با رايزني كه از طريق وزارتخانه و استانداري خراسان رضوي انجام مي دهد، بتواند طرحهاي مكانيزه شهرستان جوين را به عنوان طرح ملي منظور نمايد.
وي در پايان مهندس جواد ايزديان را به عنوان مدير جهاد كشاورزي جوين معرفي كرد.
رئيس سازمان بازرگاني خراسان رضوي خبر داد؛ ثبت نام 2 هزار مشاور املاك مشهد در طرح ساماندهي
خراسان امروز: رئيس سازمان بازرگاني خراسان رضوي گفت: تاكنون بيش از دو هزار مشاور املاك در مشهد مقدس در سامانه طرح ساماندهي مشاورين املاك و مستغلات ثبت نام كرده اند.
علي صفرزاده در اولين جلسه مشترك منطقه اي كميته هاي استاني طرح ساماندهي معاملات املاك و مستغلات كشور باحضور نمايندگاني از استانهاي خراسان شمالي و جنوبي، گلستان، سمنان و خراسان رضوي، افزود: در كشور حدود 60 هزار بنگاه معاملات املاك و مستغلات داراي پروانه كسب در قالب اين طرح ساماندهي خواهند شد.
وي با بيان اينكه سيستم معاملات املاك و مستغلات كشور با هدف شفاف سازي اطلاعات معاملات املاك و مستغلات و در راستاي ساماندهي امور مسكن به صورت يكپارچه با ساير سيستمها طراحي و از اول آذرماه سال جاري در كل كشور پياده سازي شده است، تصريح كرد: در اين راستا متصديان واحدهاي صنفي مشاورين املاك به منظور استفاده از سامانه مذكور بايد مجهز به رايانه بوده و اطلاعات لازم در جهت كار با سامانه را كسب نمايند.
رئيس سازمان بازرگاني خراسان رضوي افزود: براساس اين طرح انجام هر گونه معاملات ملكي در قالب خريد، فروش و رهن و اجازه توسط واحدهاي صنفي مشاورين املاك داراي پروانه كسب و كد شناسايي صنفي 10 رقمي و كد رهگيري انجام مي پذيرد.
صفرزاده با بيان اينكه ثبت نشدن اطلاعات معاملات املاك و مستغلات در سامانه مذكور به عنوان تخلف صنفي تلقي شده و اتحاديه هاي صنفي مشاورين املاك مطابق با قانون نظام صنفي با متخلفان برخورد خواهند كرد، گفت: در راستاي اجرايي نمودن طرح، بازرسان واحدهاي بازرسي و نظارت به واحدهاي صنفي مراجعه و پس از بررسي پروانه صنفي واحد و ساير الزامهاي در نظر گرفته شده جهت فعاليت، نسبت به الصاق برچسب اجراي طرح ساماندهي روي شيشه واحد صنفي اقدام مي نمايند.
وي افزود: از اين پس شهروندان براي انجام معاملات ملكي خود به واحدهاي داراي برچسب طرح ساماندهي مراجعه نمايند.
سوت قطار محلي در شهرهاي خراسان رضوي به صدا در مي آيد
بجستان- خبرنگار قدس: اولين همايش صنايع و معادن و توسعه حمل و نقل ريلي شهرستانهاي جنوب خراسان رضوي در بجستان برگزار شد.
فرماندار بجستان هدف از اين همايش را همكاري و همفكري شهرستانهاي همجوار و استفاده از ظرفيتهاي موجود عنوان و ابراز اميدواري كرد كه مقدماتي فراهم شود تا مواد معدني در همين منطقه فرآوري شود و ضمن ايجاد اشتغال، موجب درآمدزايي براي مردم باشد.
غلامرضا كافي زمينه هاي مناسب منطقه را وجود جاده ترانزيتي و راه آهن شمال به جنوب كشور و نيروي كار ارزان و امين عنوان كرد و اظهار داشت: طبيعت كوير، كوهپايه و كوهستاني، وجود بادهاي بي ضرر و همجواري با كشورهاي همسايه و معادن غني سنگ نيز از موقعيتهاي مناسب به وجود آمده براي سرمايه گذاري مي باشند.
در اين گردهمايي سيدحسين آقاميري، مديركل محيط زيست خراسان رضوي هم تلاش اين اداره كل براي فراهم آمدن زمينه هاي رشد، توسعه و كار آفريني را متذكر شد و اظهار داشت: امروز با برتري بايد جامعه را به سويي هدايت كنيم كه با به كارگيري تمام توان، بتوانيم در دنيا برتري خود را مطرح نماييم.مديركل راه آهن شرق كشور نيز حوزه استحفاظي راه آهن تحت نظر اين اداره كل را889 كيلومتر راه اصلي و 60 كيلومتر خطوط فرعي اعلام كرد كه هزار نفر پرسنل را به صورت مستقيم و غيرمستقيم زير پوشش دارد و استانهاي خراسان جنوبي، رضوي و يزد را شامل مي شود.
وي ابراز اميدواري كرد: قطار محلي نيز با كارهاي انجام شده بزودي راه اندازي شود.وي اعلام آمادگي كرد به علت موقعيت خوب بجستان، ايستگاه بارانداز بزودي در اين منطقه راه اندازي شود و ايستگاه موجود با فراهم شدن مقدمات ساخت مسجد كه به پيمانكار واگذار گرديده در آينده نزديك به ايستگاه مسافربري تبديل شود.
رئيس اداره صنايع شهرستان گناباد هم واحدهاي فعال بجستان را 17واحد با اشتغال 228 نفر پرسنل عنوان كرد كه 23 واحد ديگر نيز پروانه تأسيس گرفته اند و با راه اندازي اين واحدها براي 1219 نفر اشتغال ايجاد خواهد شد.
وي گفت: در حال حاضر 32 واحد فعال معدني با ذخيره 41 ميليون تن و ظرفيت بيش از 531 هزار تن و اشتغال 32 نفر به فعاليت مشغول مي باشند.
فرماندار: نرخ بيكاري در نيشابور 3/4 درصد كاهش يافته است
خراسان امروز: فرماندار نيشابور گفت: با ايجاد 6 هزار و 208 شغل در نيشابور، نرخ بيكاري از 12 به 7/7 درصد كاهش يافته است.
سيدجلال هاشمي در جلسه شوراي اداري نيشابور كه با حضور استاندار و معاونان استانداري خراسان رضوي برگزار شد، با بيان اين مطلب افزود: در طول فعاليت دولت نهم، شاهد پيشرفتهاي بي سابقه در نيشابور بوده ايم كه كاهش 3/4 درصدي نرخ بيكاري از جمله دستاوردهاي دولت در اين شهرستان مي باشد.
وي به اعتبار يك هزار و 140 ميليارد ريالي بنگاههاي زودبازده اقتصادي در نيشابور اشاره كرد و گفت: با استفاده از اين اعتبارات، بنگاههاي كوچك و بزرگ متعددي در نيشابور تأسيس شد كه امروز با حضور استاندار خراسان رضوي يكي از اين واحدهاي اقتصادي بزرگ افتتاح خواهد شد.
وي به افزايش اعتبارات عمراني شهرستان از 118 ميليارد و 890 ميليون ريال در سال 84 به 673 ميليارد و 590 ميليون ريال در سال جاري اشاره كرد و گفت: اين اعتبارات موجب رشد 466 درصدي طرحهاي عمراني شهرستان شده است.وي اعتبارات سفر اول هيأت دولت به نيشابور را 68 ميليارد و 600 ميليون ريال اعلام كرد و افزود: با تلاش مجموعه شهرستان، تمامي پروژه هاي سفر اول هيأت دولت به اين شهرستان به اتمام رسيده است.
هاشمي از پيشرفت خوب 33 پروژه مصوب سفر دوم هيأت دولت به نيشابور خبر داد و گفت: اعتبار سفر دوم هيأت دولت به شهرستان 55 ميليارد ريال بود كه از اين محل پروژه هاي مهمي در استان در حال اجراست.
فرماندار نيشابور با اشاره به خسارت يك ميليارد و 590 ميليون ريالي خشكسالي و سرمازدگي در اين شهرستان افزود: براي جبران اين خسارت و پيشگيريهاي لازم، 134 ميليارد ريال به نيشابور اختصاص داده شده است.
وي همچنين به پيشرفتهاي علمي در نيشابور اشاره كرد و گفت: در يك سال گذشته 5 دانشگاه پيام نور در نيشابور تأسيس شده و تعداد رشته هاي دانشگاهي اين شهرستان از 3 به 9 رشته افزايش يافته است.
در دوران دولت نهم محقق شد؛ تشكيل هزار تعاوني در خراسان شمالي
بجنورد- خبرنگار قدس: مدير كل تعاون خراسان شمالي گفت: طي فعاليت دولت نهم بيش از هزار تعاوني در اين استان تشكيل شده است.
عليرضا بصيري اظهار داشت: تعداد تعاونيهاي اين استان افزون بر 2 هزار و 20 تعاوني مي باشد كه نيمي از آنها طي سه سال و نيم گذشته تأسيس شده اند.
وي تعداد تعاوني هاي تأسيس شده در بخش كشاورزي را 286 تعاوني، مسكن 119، فرش دستباف 79، خدمات 221 و صنعتي را 187 تعاوني ذكر كرد.
بصيري سهم بخش تعاون بر اقتصاد خراسان شمالي را 10 درصد اعلام كرد و افزود: براساس قانون برنامه چهارم و پنجم توسعه اين ميزان بايد به 20 درصد افزايش يابد.
به مناسبت گراميداشت دهه فجر صورت مي گيرد؛ بهره برداري از 56 پروژه عمراني در قوچان
قوچان - خبرنگار قدس: فرماندار قوچان در جلسه شوراي اداري اين شهرستان گفت: در طول دهه فجر 56 پروژه عمراني با اعتباري افزون بر 75 ميليارد ريال در قوچان به بهره برداري مي رسد.
شعباني افزود: بحث احداث مجتمع فرهنگي هنري (مدرسه موسيقي) قوچان پيگيري شده و با مساعدت مديران ذي ربط زمين آن تأمين و اميد است با تخصيص اعتبارات احداث آن كه از محل اعتبارات مرحله دوم سفر رياست جمهوري در نظر گرفته شده است كار اجرايي آن در سال آينده شروع شود.
وي با تقدير از تلاشهاي مدير كل شركت گاز خراسان رضوي و مدير شركت گاز قوچان در ارتباط با گازرساني به چندين روستاي اين شهرستان ابراز اميدواري كرد تا قبل از دهه فجر مردم روستاهاي مذكور از مزاياي گاز برخوردار شوند.
در همايش خبازان منطقه تأكيد شد ؛ تشكيل اتحاديه نانوايان طرقبه و شانديز
طرقبه- خبرنگار قدس: به منظور بررسي مشكلات و ارائه راهكارهاي بهبود وضعيت آرد و نان طرقبه، همايش خبازان اين بخش برگزار شد.
بخشدار طرقبه در اين همايش گفت: با توجه به توريستي بودن طرقبه و پذيرايي از چهار ميليون مسافر و زائر در ايام تابستان و روزهاي تعطيل، اين منطقه نيازمند سهميه آرد بيشتر و ارتقاي كيفيت نان مي باشد.
جنگي همچنين با توجه به پر تردد بودن مسير جاده طرقبه و شانديز بر احداث حداقل دو واحد نانوايي در مسير جاده هاي طرقبه و شانديز تأكيد كرد و گفت: به منظور بهبود كيفيت نان بايد به بحث آموزش نانوايان توجه بيشتري شود.
رؤساي شوراي اسلامي شهر طرقبه و شانديز هم خواستار افزايش سهميه آرد خبازي ها، عضويت نانوايي هاي طرقبه و شانديز در اتحاديه نانوايان و افزايش كيفيت آرد و خميرمايه تحويلي به خبازي ها شدند.
معافيان، رئيس شوراي اسلامي شهر طرقبه گفت: با توجه به شهرستان شدن طرقبه و شانديز، تشكيل اتحاديه نانوايان اين شهرستان ضروري است.
وي همچنين پيشنهاد تشكيل كميته اي پنج نفره شامل نماينده هاي شوراهاي شهر و روستا، شوراي آرد و نان، تعزيرات، بخشداري و نانوايان را مطرح نمود و گفت: اين كميته بايد وظيفه بررسي مشكلات آرد و نان شهرستان را بر عهده داشته باشد.
سهل انگاري مسؤولان در احداث مجتمع دامداري
سلامي- خبرنگار قدس: با گذشت يك سال از نشست هم انديشي مسؤولان شهرستان خواف در زمينه احداث مجتمع دامداري در خارج شهر، اين معضل همچنان باقي است و باعث گلايه مندي تعدادي از شهروندان سلامي شده است.
اين شهروندان به خبرنگار ما گفتند: ورود دامها با آغاز فصل سرما به سلامي مشكلاتي را براي تردد وسايل نقليه سبك و سنگين به وجود آورده و موجب ايجاد خسارت به فضاي سبز شهر شده است.
يكي از شهروندان در اين زمينه گفت: احداث مجتمع دامداري در خارج شهر امري اجتناب ناپذير است. وي كه گرفتار بيماري تب مالت شده و از رفت و آمد به شهرستان خواف به ستوه آمده است، گفت: علاج واقعه را قبل از وقوع بايد كرد.چرا مسؤولان احداث مجتمع دامداري را به تأخير مي اندازند و منتظرند شهروندان به بيماري دچار شوند و بعد از آن به فكر چاره مي افتند.
شهروند ديگري اظهار داشت: هر ساله شهرداري سلامي به درختكاري مبادرت مي ورزد، اما ورود و خروج دامها موجب نابودي درختان و نهالهاي غرس شده و نيز باعث تضييع حقوق بيت المال مي شود.
يكي از دانش آموختگان دانشگاه فردوسي مشهد نيز عنوان كرد: آلودگي زيست محيطي ناشي از فضولات حيواني در شهر سلامي و هجوم سگهاي ولگرد، با ورود دامها سلامت شهروندان را با خطر مواجه مي كند كه اميد است مسؤولان مركز بهداشت و درمان شهرستان خواف اين مشكل را جدي گرفته و در رفع آن گام بردارند.
بازديد توليدكنندگان فرش دستباف خراسان رضوي از نمايشگاه «دموتكس»
خراسان امروز: 14 نفر از توليدكنندگان فرش دستباف خراسان رضوي براي بازديد از نمايشگاه دموتكس 2009 هانوفر آلمان به اين كشور اعزام خواهند شد.
نمايشگاه فرش و كفپوشهاي آلمان از 15 تا 23 ژانويه در اين كشور برگزار مي شود كه از استان خراسان رضوي 3 نفر با استفاده از تسهيلات مركز ملي فرش ايران و 11 نفر به صورت آزاد با معرفي سازمان بازرگاني استان براي بازديد از اين نمايشگاه اعزام مي شوند.
اين افراد به منظور بررسي نقاط قوت و ضعف توليدات ارائه شده، بررسي چگونگي برخورد شركت كنندگان و توليدكنندگان ساير مناطق جهان با موضوع توليد و فروش محصولات توليدي، بررسي سلايق و ديدگاه هاي مشتريان در خريد انواع فرش ايراني و مقايسه توليدات ارائه شده از كشورهاي رقيب ايران، از اين نمايشگاه بازديد خواهند كرد.
در دهه فجر انجام مي شود؛ آغاز اجراي 10 پروژه آب و فاضلاب در خراسان شمالي
بجنورد- خبرنگار قدس: در ايام دهه مبارك فجر 10 پروژه شركت آب و فاضلاب خراسان شمالي كلنگ زني خواهد شد.
مديرعامل شركت آب و فاضلاب خراسان شمالي با بيان اين مطلب گفت: براي اجراي اين پروژه ها 31 ميليارد و 300 ميليون ريال اعتبار از محل اعتبارات عمراني و استاني اختصاص خواهد يافت.
مهندس حميد روشن روان پروژه هاي آماده كلنگ زني اين شركت را شامل اصلاح و توسعه شبكه آب فاروج، شيروان و راز، بهسازي تأسيسات چشمه هاي شهر راز و اصلاح و توسعه و نصب انشعابات صفي آباد عنوان كرد.
وي اصلاح و توسعه آب اسفراين، شبكه جمع آوري فاضلاب اسفراين، تجهيز چاه هاي كبوتر خانه اسفراين و تجهيز چاه شماره 5 اسفراين را از ديگر پروژه هاي آماده كلنگ زني شركت آب و فاضلاب استان ذكر كرد.
يکشنبه 22 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: قدس]
[مشاهده در: www.qudsdaily.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]
-
گوناگون
پربازدیدترینها