واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مديركل زندانهاي استان سيستان و بلوچستان:بهترين فرصت براي اجراي كاهش آسيب رفتارهاي پرخطر زندان است
خبرگزاري فارس: مديركل زندانهاي استان سيستان و بلوچستان گفت: امروز بهترين فرصت براي اجراي برنامههاي كاهش آسيب رفتارهاي پرخطر در زندان است.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي ادارهكل زندانهاي استان، ماشاءالله شجاعي در ديدار با اعضاي ستاد كاهش آسيب رفتارهاي پرخطر در ارزيابي از لزوم اجرايي شدن برنامههاي اين ستاد اظهار داشت: اصلاح و تربيت مددجويان، الگوي اساسي تعيين اولويتهاي 10 گانه سازمان زندانهاي كشور است.
وي افزود: دايره و حوزه عمل برنامههاي اين هفت كميته كه شامل امنيتي، بهداشت و درمان، فرهنگي تربيتي، بودجه و اعتبارات، آموزش و پژوهش، اطلاع رساني، اشتغال و حرفهآموزي است، بسيار گسترده و هدفمند طراحي شده كه نياز به عزم وارده همگاني دارد.
مديركل زندانهاي استان سيستان و بلوچستان افزايش ظرفيت كارگاههاي آموزش فني و حرفهاي و برنامههاي اشتغال و حرفهآموزي را يكي از اولويتهاي مهم در ادامه روند اجرايي فعاليتهاي اين ستاد عنوان كرد و گفت: نياز مبرم مددجويان، رهايي از نابهنجاري و بزهكاريها است از اين رو سعي بر اين است كه فضاي زندانها، فضايي براي رشد و بالندگي استعدادهاي زندانيان باشد.
شجاعي خاطرنشان كرد: اجراي دوره آموزش مهارتهاي اساسي زندگي، راه سعادت و بازگشت به جامعه را براي مددجويان هموار ميكند.
وي بيان داشت: آمادگي اجراي برنامههاي كاهش آسيب رفتارهاي پرخطر به عنوان يكي از ضروريترين، مهمترين و اساسيترين برنامهها را در سال 88 داشته باشيد.
مديركل زندانهاي استان در ادامه خواستار افزايش اعتبارات و منابع مالي ستاد كاهش آسيب رفتارهاي پرخطر استان سيستان و بلوچستان شد.
رئيس زندان خاش نيز گفت: برنامههاي كاهش آسيب رفتارهاي پرخطر در زندان يك مكتب براي زندگي سعادتمند است و همه برنامهها و فعاليتهاي زندان، راه و رسم زندگي سرافرازانه، صفاي دل، تواضع و با مردم بودن را به مددجويان ميآموزد.
غلامرضا بولاغي اظهار داشت: هدف و مقصود تمامي برنامههاي قرآني، فرهنگي و تربيتي، ورزشي و آموزشي، تغيير و تحول در ساختار ذهني مددجويان است و اين در حقيقت عملي مقدس و الهي است.
وي افزود: امروز شاهد اين حركت اثرگذار هستيم و اميدواريم در سايه تلاش و همدلي برنامههاي اصلاحي و تربيتي زندان خاش افزايش يابد.
رئيس زندان خاش در باره كاهش جمعيت كيفري زندان خاش گفت: خوشبختانه بازديدهاي مداوم مسئولان قضايي خاش، نقطه عطفي براي تحقق اين اولويت دستگاه قضايي و سازمان زندانهاي كشور است.
بولاغي در ادامه از عفو 20 نفر از مددجويان، رسيدگي به پرونده 47 نفر از متهمان بازداشتي تحت قرار و اعطاء مرخصي به 61 نفر از مددجويان توسط دادستان دادسراي عمومي و انقلاب خاش در جلسه شوراي طبقه بندي زندان خبر داد.
سرپرست زندان ايرانشهر هم گفت: امروز شناخت و تجديد برنامههاي اصلاحي و تربيتي به عنوان امري سازنده و تحول آفرين ضروري است.
محمد حسين خسروي با تأكيد بر اينكه برنامههاي كاهش آسيب رفتارهاي پرخطر، چراغ راهنماي مددجويان براي نيل به آرمانهاي بلند انساني است، افزود: از آنجا كه موضوع اصلي اين برنامهها، سعادت و كمال مددجو است در تلاش هستيم تا با امكانات موجود، فضاي مناسبي را براي سلامت و پيشرفت مددجويان ايجاد كنيم.
وي در ادامه سه بخش اصلي برنامههاي كاهش آسيب رفتارهاي پرخطر در زندان ايرانشهر را شناخت حقايق و واقعيتهاي زندان، نيل به نظام اصلاحي و تربيتي مبتني بر عدالت و محبت و تدوين برنامه رشد و تعالي براي زندگي فردي و اجتماعي دانست و بيان داشت: ستاد كاهش آسيب رفتارهاي پرخطر در زندانهاي استان سيستان و بلوچستان درصدد است تا مددجويان زندان ايرانشهر را در مسير كمال و تعالي حركت دهد و به پيش ببرد.
خسروي حمايت امامان جمعه و مسئولان شهرستان ايرانشهر را در اين مسير بسيار مؤثر دانست.
وي از تجهيز كارگاههاي فني و حرفهاي زندان ايرانشهر با كمك فرماندار ايرانشهر خبر داد و افزود: اميدواريم در آينده نزديك با مساعدت و همراهي نهادهاي حمايتي، بتوانيم كارگاههاي جديدي را براي اشتغال و حرفهآموزي مددجويان ايجاد كنيم.
سرپرست زندان سراوان هم اظهار داشت: اصلاح، تربيت و رفع نيازهاي مددجويان با برنامههاي كاهش آسيب رفتارهاي پرخطر امكانپذير است و زندانيان با تكيه بر اين برنامهها ميتواند گرهگشاي مشكلات مددجويان باشد.
اردشير كيخا گفت: برنامههاي كاهش آسيب رفتارهاي پرخطر با تأكيد بر اصلاح شخصيت و ارائه خدمات براي دستيابي به ارتقاي سلامت جسمي، روحي و افزايش آگاهي و همين طور گسترش حرفه آموزي تهيه و تنظيم شده است.
وي تصريح كرد: توسعه آموزشهاي قرآني، ديني و توجه به استعدادهاي مددجويان با بهرهگيري از ابزارهاي مناسب، گام بلندي براي انجام امور زندان سراوان است.
كيخا برگزاري مسابقات ورزشي دورهاي را از جمله نقاط قوت اين برنامهها دانست و افزود: اين به معناي تقويت نقش ورزش در سلامت، تزكيه روح و نفس شما است كه ميتواند به كاهش آسيبهاي جسمي و مرتبط با بزهكاريها منجر شود.
كيخا تصريح كرد: در دهه فجر امسال برنامههاي ويژهاي براي مددجويان داريم، تنوع بخشي به دورههاي آموزشي و افزايش اشتغالزايي براي مددجويان از جمله اين برنامهها است.
انتهاي پيام/ل10
شنبه 21 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 141]