تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هیچ ثروتی چون عقل و هیچ فقری چون جهل و هیچ میراثی چون ادب و هیچ پشتیبانی چون مشورت نخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829239180




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ابوترابي‌ فرد با اشاره به طرح نظريه ولايت فقيه از سوي امام(ره): ديني كه در كنار آن يك امام صالح نباشد ابزاري براي حكومت يزيديان خواهد بود


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: ابوترابي‌ فرد با اشاره به طرح نظريه ولايت فقيه از سوي امام(ره): ديني كه در كنار آن يك امام صالح نباشد ابزاري براي حكومت يزيديان خواهد بود


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي

نايب‌رييس مجلس شوراي اسلامي گفت: امام خميني(ره) زمينه‌ رشد تفكر ديني و انديشه ناب الهي را در جامعه اسلامي ما فراهم آورد و در مسير تحقق آموزه‌هاي بلند عاشورا گام‌هاي بلندي برداشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) حجت‌الاسلام والمسلمين محمدحسن ابوترابي‌فرد طي سخناني در حرم حضرت امام خميني(ره) همزمان با شب تاسوعاي حسيني تصريح كرد: حضرت امام همه‌ شخصيت و آرمان‌هاي بلند خويش را از مكتب حيات‌بخش عاشورا آموخته بود. در مسير تهذيب و تربيت شخصيت خويشتن از اين مكتب الهي الهام گرفت و عالي‌ترين و بلندترين قله‌هاي كمال را فتح كرد.

وي افزود: او همان‌گونه كه عاشوراييان مرگ را به بازي گرفتند به تعبير زيباي امام حسين(ع) از دوران جواني مرگ را زينت شخصيت خود قرار داد. يكي از مهمترين عوامل شجاعت استثنايي امام بزرگوار نهراسيدن از مرگ بلكه در آغوش گرفتن آن بود.

ابوترابي ادامه داد: همين نگاه ملكوتي و شخصيت تربيت‌يافته در مكتب قرآن و عترت است كه در اوج اقتدار سياسي به عنوان شخصيت نخست عصر خويش مي‌فرمايد با دلي آرام و قلبي مطمئن و روحي شاد و ضميري اميدوار به فضل خدا از خدمت خواهران و برادران مرخص مي‌شوم. من مي‌خواهم حاشيه‌اي بر اين جمله بزنم و آن اين‌كه امام شكسته نفسي كرده و بايد مي‌نگاشت از خدمت خواهران و برادران مرخص شده‌ام؛ زيرا سال‌ها از زمان طولاني عمر آن شخصيت الهي گذشت كه بدن او در عالم ملك بود ولي روح بلند و الهي‌اش در ملكوت اعلا سير مي‌كرد.

نايب‌رييس مجلس شوراي اسلامي ، در ادامه امر به معروف و نهي از منكر را يكي از اهداف بلند عاشورا برشمرد و خاطرنشان كرد: امام خميني(ره) تجسم عيني و خارجي امر به معروف و نهي از منكر بود كه در نقطه اصلي تقابل با ظلم و ستم قرار گرفت. اين شخصيت الهي، ملكوتي و زمان‌شناس با اقتدا به وجود مقدس اباعبدالله الحسين(ع) بر نقطه‌ كليدي ظلم متمركز شد و استبداد داخلي و استعمار خارجي را هدف قرار داد و با درايت و هوشمندي جامعه اسلامي ما را به اين نقطه‌ كليدي متوجه كرد و بالاخره با اقتداء به حسين(ع) و الهام از مكتب عاشورا در هر دو جبهه به پيروزي استثنايي و با عظمتي دست يافت كه قطعا در فراهم آوردن زمينه گسترش عدل در كره‌ خاكي و برچيده شدن ظلم در جهان به دست مبارك امام زمان(عج) نقش كليدي ايفا خواهد كرد.

وي اظهار كرد: در كنار اين عرصه‌هاي مختلف و متفاوت يك نقطه محوري وجود دارد كه جان و روح مكتب عاشوراست و حسين(ع) نيز براي تحقق آن قيام كرد. اين نقطه‌ محوري عبارت است از فراهم آمدن بستر امامت پيشواي صالح و تحقق ولايت و رهبري زعيم منتخب حق در كره خاكي. امام(ره) در مسير نوراني حسين(ع) و عاشورا گام برداشت و در اين راه حيات‌آفرين به قله بلندي از پيروزي دست يافت و براي نخستين بار بعد از دوران كوتاه رهبري و زعامت سياسي مولاي متقيان راه را براي تحقق انديشه ناب ديني در عرصه‌ امامت و رهبري و مديريت جامعه‌ اسلامي هموار ساخت.

ابوترابي افزود: حضرت امام خميني(ره) تفكر ناب ديني ولايت فقيه را در اين عرصه‌ ستم‌زده و سياه عينيت بخشيد و اين يكي از قله‌هاي بلند، بلكه بلندترين قله‌اي است كه عاشورا در فراهم آوردن زمينه‌ تحقق انديشه انبياي الهي در جهت تعالي و تكامل بشر و تقريب انسان به خدا مد نظر داشت.

ابوترابي‌ فرد با اشاره به آياتي از قرآن مجيد افزود: جامعه انساني به دو مقطع تقسيم مي‌شود؛ دوره‌ نخست دوره‌اي است كه بشر قله‌هاي علم را فتح نكرده است و جامعه‌ بشري از نظر كميت و كيفيت، ارتقاء و رشد نيافته است. حيات انسان با يك نظام اقتصادي، سياسي، قضايي و فرهنگي بسيار ساده اداره مي‌شود. نظام پيچيده اقتصادي و توليد انبوه در جامعه شكل نگرفته و به اصطلاح قرون اوليه است.

اين نماينده مجلس هم‌چنين با اشاره به اين‌كه " واژه‌ امت بر جمعي اطلاق مي‌شود كه از يك پيوند و تشكل نسبي برخوردارند و جهت حركت واحدي دارند" افزود: بعد از سپري شدن اين مقطع از تاريخ و گستردگي حيات اجتماعي بشر و تولد روابط پيچيده اقتصادي و سياسي رشد علم و دانش و تضارب آرا شكل گرفت. در پرتو اين تضارب آرا پيچيدگي مربوط به حيات اجتماعي انسان بستر اختلاف و تشتت آرا شد. در اين نقطه براي پاسخ روشن و گره‌گشا و شفاف به اختلافات مطرح در حيات و جامعه انساني خداوند سبحان انبياي اولى‌العزم و صاحب كتاب را مبعوث كرد كه مبدا اين حركت حضرت نوح است.

نايب رييس مجلس شوراي اسلامي، انبياي الهي را برخوردار از دو ويژگي شاخص و برجسته‌ تبشير و انذار توصيف كرد و افزود: انسان بر اساس فطرت خويش در جهت جلب منفعت و دفع ضرر حركت مي‌كند. انسان عاقل جوياي منفعت است و در انديشه دفع ضرر. پيامبران الهي با تكيه بر فطرت بشر بهترين و عالي‌ترين منفعت را كه حيات و سعادت دنيا و آخرت است ارايه كرده‌اند. از سوي ديگر بالاترين خطر و ضرر را كه شقاوت دنيا و آخرت است پيش‌ روي بشر نهاده‌اند تا انسان‌ها در سايه فطرت الهي خويش مسير حيات و منفعت را انتخاب كنند و خود را از مسير خطر و ضرر دور بدارند؛ لذا انبياي الهي در مقام شخصيت فردي خويش نماد اين بشارت و انذار بودند.

وي خاطرنشان كرد: وجود پيامبران مالامال از عشق و اميد به حيات هميشگي و رحمت واسعه‌ حق بود و جان‌شان سرشار از اين غضب و قهر خداي سبحان؛ لذا بشارت آنان منشاء اثر و انذار آنان نيز در جان انسان‌هاي قابل كمال موثر بود.

ابوترابي گفت: اگر پيشوايان بلندمرتبه‌ تربيت‌يافته در مكتب قرآن و عترت توانستند در حيات جامعه انساني ايفاي نقش كنند يكي از مهمترين علل و عواملش در همين نقطه است كه آنان خود دنياي بيم و اميد بودند. قلب مقدس امام خميني(ره) مالامال از اميد به خداي سبحان بود و همه‌ پيروزي و نصرتي كه امام(ره) بزرگوار به دست آورد از اين اميد استثنايي او به خداي متعال و رحمت واسعه و عنايتش نشات مي‌گرفت و جان مقدسش نيز مالامال از بيم از عذاب و قهر خداي سبحان بود.

ابوترابي‌فرد گفت: اگر در برابر دشمنان بر چهره‌ امام ذره‌اي ترس مشاهده نمي‌شد براي آن بود كه اين قلب نوراني از خدا مي‌هراسيد، انساني كه از ذات اقدس حق هراس دارد و نگران عذاب اوست از عذاب خلق نگران نمي‌شود.

وي انسان كامل را محور تربيت الهي برشمرد و اظهار كرد: قرآن در پرتو وجود انسان كامل معنا مي‌يابد؛ لذا حقيقت قرآن و ساير كتب آسماني در چهره‌ نوراني انبياي عظام تجلي دارد. حقيقت مكتب در وجود علماي بالله معنا مي‌يابد. بر همين اساس اگر پيشوايان و امامان معصوم و جانشينان صالح آنان زمام قدرت را در دست نداشته باشند، جامعه به دست يزيديان خواهد افتاد.

وي تاكيد كرد: در جامعه‌ ديني مردم مسوولند كه زمينه حاكميت حق را فراهم آورند. اين مسووليت اجتماعي مردم است و امكان ندارد زمينه شكل‌گيري نظام سياسي آن هم متكي به آموزه‌هاي ديني فراهم شود، مگر در سايه‌ عقلانيت، هوشياري و بيداري امت مسلمان؛ لذا اگر مردم آگاه شدند، برخاستند، قيام كردند و حجت را تمام كردند، علي(ع) محور حكومت قرار مي‌گيرد.

نايب رييس مجلس خاطرنشان كرد: همه كساني كه با سكوت خويش راه را براي استقرار حكومت يزيد فراهم كردند در خون حسين (ع) و ياران و فرزندان او شريكند.

وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به طرح ولايت فقيه از سوي امام(ره) تصريح كرد: حضرت امام با الهام از مكتب عاشورا و اسلام ناب برآمده از قرآن و عترت مبناي شكل‌گيري نظام سياسي مبتني بر اين راه را در عصر غيبت امام عصر نهادند و با طرح بحث دقيق فقهي و علمي خويش تحت عنوان ولايت فقيه در نجف اشرف در دهه‌ 40 بستر شكل‌گيري نظام سياسي مبتني بر فقه و فقيه عادل و صالح را در دهه 50 فراهم ساختند.

ابوترابي افزود: اين يكي از مهمترين، عالي‌ترين و برجسته‌ترين ايده‌هايي است كه امام از عاشورا و مكتب امامت الهام گرفته و اجرا كرده است؛ جان، روح و حقيقت ولايت فقيه آن است كه بايد در جامعه‌ ديني نظام سياسي مبتني بر آموزه‌هاي ديني و با محوريت صالح‌ترين فرد در زمان غيبت براي رهبري جامعه شكل بگيرد. اين مساله يك قاعده عقلاني علمي، روشن و شفاف است. بر اساس آن بايد زمام رهبري در دست صالح‌ترين و تواناترين انسان زمان باشد كه با آموزه‌هاي ديني آشنا و فهم روشن و صحيحي از متون اسلام داشته باشد. اين حقيقت را ديروز در وجود امام مشاهده مي‌كرديم و امروز در وجود شاگرد تربيت‌يافته آن شخصيت ملكوتي يعني خلف صالح آن امام بزرگ رهبر معظم انقلاب اسلامي.

ابوترابي‌ فرد در پايان گفت: چه كنيم كه متاسفانه كساني در مقابل مكتب انبياء ايستادند كه بايد خود پيشگام حركت آن‌ها مي‌بودند. در عاشورا نيز كساني كه خود را چهره‌هاي شاخص و برجسته‌ سياسي، ديني و علمي معرفي مي‌كردند در مقابل امام حسين (ع) ايستادند. ديني كه در كنار آن يك امام صالح نباشد ابزاري خواهد بود براي حكومت يزيديان.

انتهاي پيام
 جمعه 20 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن