واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /استيضاح اسكندري از دستور كار مجلس خارج شد/ لاريجاني: استيضاح اسكندري مطلقا بحث سياسي نبود صهيونيستها بدانند كه غزه براي آنها گورستان خواهد شد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: مجلس
با اعلام رييس مجلس شوراي اسلامي، استيضاح وزير جهادكشاورزي از دستور كار مجلس خارج شد.
به گزارش خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دكتر علي لاريجاني امروز - يكشنبه - در جلسه علني مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اين مطلب كه قرار بود امروز استيضاح وزير جهادكشاورزي در دستور باشد اما در اين زمينه ذكر نكاتي لازم است، افزود: با مجموع شرايطي كه در صحنه منطقهاي با آن مواجهايم و احساس مسووليتي كه همه كشورها اعم از نمايندگان، دولت و احزاب و شخصيتهاي سياسي نسبت به حادثه مهمي كه در منطقه در حال وقوع است دارند و مسايلي كه در داخل كشور بايد به آن توجه بيشتري شود، در مورد طرح استيضاح جلساتي را با وزير جهادكشاورزي، رحيمي معاون رئيس جمهور و تعداد قابل توجهي از دوستان استيضاح كننده برگزار كرديم.
وي با اشاره به نتيجه اين جلسه با اظهار اميدواري نسبت به اين كه تصميم مبتني بر مصالح كشور گرفته شود، گفت: لازم است به چند نكته ذهن دوستان را متمركز كنم، اولا اين چيزي كه در بيرون شياع پيدا كرد كه اين استيضاح جنبه سياسي دارد، ما به هيچ وجه به چنين چيزي نرسيديم.
لاريجاني تصريح كرد: دوستان استيضاحكننده از جريانهاي مختلف فكري بودند و مبناي كار آنها هم بعد كارشناسي داشت، در جلسهاي هم كه ما برگزار كرديم مطلقا بحث سياسي مطرح نبود.
رييس قوه مقننه ادامه داد: لذا لازم بود به اطلاع دوستان برسانم كه اين مطالبي كه بيرون گفته شده دقيق نبوده است؛ نكته دوم اين بود كه چند هفته قبل تقاضاي استيضاحي با حدود 40 امضا ارائه شد كه ما از دوستان خواهش كرديم اين مساله عقب بيفتد و فرصت بيشتري به وزير جهادكشاورزي داده شود، منتهي بعد از چند هفته 18 نفر از دوستان تقاضا كردند كه آن استيضاح به جريان بيفتد، لذا تعداد استيضاحكنندگان همان تعدادي بود كه در ابتدا گفته شده نه 18 نفر. در واقع 18 نفر تقاضا كردند كه استيضاح قبلي به جريان بيفتد.
رييس مجلس شوراي اسلامي افزود: اين كه بعضي وقتها برخي اظهارنظرهايي هم شده مبني بر اين كه 18 نفر درخواست استيضاح كردهاند اين طور نبوده است، البته در اين فاصله برخي از افراد استيضاح خود را پس گرفته بودند، كه رقم 42 و اينها نبود ولي 18 تا هم نبود بلكه 30 و خردهاي بود.
وي افزود: در جلسهاي كه ديشب بعد از نماز مغرب گذاشتيم و دوستان دولت و نمايندگان استيضاحكننده هم حضور داشتند اولا معلوم شد كه نظر استيضاح كنندهها رفع مشكلاتي است كه در حال حاضر در بخش كشاورزي و دامداري ملاحظه ميكنند، در واقع نه ستيزي با وزير دارند نه مساله سياسي دارند؛ مسائلي را در صحنه عمل مشاهده كردند كه به عنوان نمايندگان مردم احساس وظيفه كردند و اين واقعا حق است و بايد ستايش كرد كه تا اين اندازه نمايندگان احساس مسووليت دارند.
وي ادامه داد: مطالب آنها تماما راجع به رفع مشكلات بود و از اين جهت كاملا مشهود بود كه قصد آنها ايضاح مشكلات و رفع آنهاست.
لاريجاني اظهار كرد: در بحث خودكفايي و موضوعات ديگر بحث شد و اين احتياج داشت كه مرجعي كار كارشناسي دقيقتري انجام دهد و روشن شود كه كدام از اين نظرها دقيق است.
لاريجاني گفت: در اين جلسه وزير و رحيمي معاون رييس جمهور متعهد شدند با حضور در جلسات كارشناسي كه بين دولت و مجلس تشكيل ميشود، نتايج اين بررسيها آن شد كه اگر نواقصي در وزارت جهادكشاورزي وجود دارد بايد رفع شود.
به گزارش ايسنا، رييس مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: بر اين اساس مقرر شد جلسات مستمري در يك ماه برگزار شود و رييس كميسيون كشاورزي مجلس و يكي از نواب رييس مجلس شوراي اسلامي و از آن طرف هم دولت، وزير جهادكشاورزي و معاونت حقوقي، بررسيها را در حول و حوش نكاتي كه استيضاح كنندگان مطرح كردند كه مسائل مهمي هم بود انجام دهند و ظرف يك ماه نتايج را به اطلاع نمايندگان مجلس و افكار عمومي برسانند.
لاريجاني تصريح كرد: براين اساس دوستان استيضاح كننده پذيرفتند كه با مجموع شرايط و احتياجي كه داريم كه در يك زمان معقولي اين ايرادها مورد بررسي قرار گيرد، و از آن طرف هم دولت و وزير جهادكشاورزي پذيرفتند اگر اشكالاتي وجود داشته باشد رفع كنند، نهايتا فعلا استيضاح را ما از دستور خارج كنيم.
رييس مجلس گفت: البته اين كه من عرض ميكنم، همه استيضاح كنندگان نيستند، بعضي از استيضاحكنندگان هم چنان نظرشان بر استيضاح است؛ ولي ديگر نصابي ندارد كه ما امروز از نظر حقوقي استيضاح را مطرح كنيم.
وي با تشكر از نگاه منطقي و همراه با احساس مسووليتي كه استيضاح كنندگان در اين مورد داشتند، افزود: ضمن اين كه آنها استدلالهاي قوي داشتند ولي پذيرفتند كه در يك مسير بررسي كارشناسي به اين موضوع رسيدگي شود، و اگر از اين طريق قابل حل بود به عنوان پديده استيضاح در مجلس مطرح نشود.
لاريجاني با تشكر از نمايندگان دولت جهت وقتگذاري در اين قضيه گفت: با برخي از افراد استيضاحكننده هم كه در جلسه حضور نداشتند تماس تلفني داشتم و به اطلاع آنها رساندم. ارزيابي ما اين است كه از نظراتي كه به من دادند امروز نصابي براي استيضاح نداريم، اين منطق را پذيرفتند، بنابراين ما امروز استيضاح را از دستور خارج كرديم و دستور عادي خود را ادامه ميدهيم تا انشاالله اين كميته نظر خود را ارايه كند.
رييس قوه مقننه در ادامه با اشاره به حملات وحشيانه رژيم صهيونيستي به غزه گفت: در اين چند روز گذشته كه با حملات وحشيانه رژيم صهيونيستي مواجه بوديم، دكتر جلالي اقداماتي كه انجام شده را به اطلاع شما رساندند.
وي با تشكر از تحرك دولت در اين زمينه و اقدامات افرادي مانند ابوترابي و... گفت: همان طور كه مطلع هستيد حركت صهيونيستها در 24 ساعت اخير شكل جديدي به خود گرفت، علاوه بر آن رفتاري سبعانهاي كه از طريق بمبارانهاي هوايي به منطقه غزه داشتند، كه اين سپهر آن مراكز عبادي را هم در برگرفت، برخي از امكانات پزشكي، آمبولانسها، مراكز بيمارستاني را هم در بر گرفت كه اقدامات مصداق واقعي يك جنايت عليه بشريت است، از ديشب هم حملات زميني خود را گسترده آغاز كردند.
لاريجاني خاطرنشان كرد: خوشبختانه با دفاع جانانه فلسطينيهاي غيور مواجه شدند، ضربات كاري بر آن ها وارد شد؛ به نظر مي رسد كه فلسطين شجاع اين را يك دفاع سرنوشت براي خود تصوير كرده است، و صهيونيستها بايد بدانند كه غزه براي آنها گورستاني خواهد شد.
انتهاي پيام
يکشنبه 15 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]