واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: اسرائيل از جنگ زمينى بيمناك است
گروه بين الملل ـ در آغاز دومين هفته كشتارهاى غزه، رژيم صهيونيستى با آن كه پروژه حمله زمينى را تكميل كرده است، اما به دليل افزايش مقاومت حماس و گروه هاى فلسطينى و نيز هشدارهاى بين المللى مبنى بر شكست قطعى جنگ زمينى، اين رژيم با ترديدى فزاينده روبه رو شده است.
رسانه هاى رژيم صهيونيستى گزارش دادند وزير جنگ اسرائيل چراغ سبز حمله زمينى محدود ارتش به نوار غزه را داده، اما اجراى آن را به اوضاع امنيتى موكول كرده است. مقامات صهيونيست گفته اند عمليات زمينى بايد تا قبل از زمان برگزارى نشست شوراى امنيت و سفر «نيكولا ساركوزى» و «برنار كوشنر»، رئيس جمهور و وزير امور خارجه فرانسه به تل آويو در دوشنبه آينده براى بررسى آتش بس صورت گيرد.
در اين ميان روزنامه صهيونيستى معاريو به اختلاف بين ايهود باراك وزير جنگ و تزيپى ليونى وزير خارجه رژيم صهيونيستى در مورد جنگ بر ضد غزه اشاره كرد. باراك با توسعه عمليات نظامى در غزه مخالف است و موافقت با پيشنهاد فرانسه در مورد توقف حملات را خواستار است، اما ليونى با اين نظر او مخالف است.
در اين حال برخى منابع ارتش اسرائيل اعلام كردند كه حماس قادر است در مقابل حمله نظامى اسرائيل عمليات بزرگى را به اجرا درآورد و به اسرائيل خسارت وارد كند. به گفته اين منابع پس از شهادت «نزارريان» و «ابوزكريا» فرمانده گردان هاى القسام كه بر اثر شدت جراحات به شهادت رسيد، انگيزه مقاومت بيشتر شده است.حماس ۱۵ هزار نيرو در غزه دارد كه رژيم صهيونيستى به هيچ وجه مايل نيست با آنها درگير شود.
رژيم صهيونيستى تاكنون نزديك به ۹ هزار نيروى ذخيره را براى نبرد زمينى با غزه فراخوانده است و تانك هاى اين رژيم در مرز با غزه مستقر شده اند اما به بهانه بارش باران و شرايط باتلاقى فرمان حمله به غزه به آنها صادر نشده است. عوفر شليح تحليلگر روزنامه معاريو در مقاله اى نوشته كه تل آويو بدون استراتژى روشن و مشخص كردن اهداف معين وارد جنگ عليه غزه شده و مشخص نيست اين جنگ چگونه و چه زمانى به پايان مى رسد.
اين تحليلگر يهودى افزود: عمليات نظامى عليه نوار غزه هر روز بدون فكر و در ميان اشتباهات آشكار رهبران اسرائيلى انجام مى گيرد. خالد مشعل رئيس دفتر سياسى جنبش حماس اظهار داشت كه نظاميان صهيونيست در صورت ورود به غزه سرنوشت سياهى خواهند داشت. مشعل تصريح كرد كه براى توقف تجاوزات رژيم صهيونيستى به غزه تماس هايى را از اروپايى ها دريافت كرده و با كشورهاى عربى و اسلامى هماهنگى انجام داده است.
به رغم اين هشدارها حملات هوايى و دريايى ادامه دارد و هواپيماهاى متجاوز رژيم صهيونيستى در هشتمين روز از تجاوز گسترده خود به غزه بخش هايى از اين منطقه را بمباران كردند. اما گروههاى مقاومت در غزه نقاط راهبردى در سرزمين هاى اشغالى را هدف قرار دادند و تلفات زيادى بر رژيم صهيونيستى وارد آوردند.
حماس با شليك ۹ موشك ، مناطق غربى صحراى نقب در فلسطين اشغالى را مورد حمله قرار داد. يكى از اين موشكها به يك ناحيه مهم منطقه عسقلان برخورد كرد و دو موشك ديگر نيز به مناطق مختلف اين شهر برخورد كردند.شهر عسقلان نيز توسط دو موشك گراد مورد حمله قرار گرفت. در عين حال منابع رژيم صهيونيستى گزارش دادند كه پليس اين رژيم به دليل ترس از انجام عمليات شهادت طلبانه، در قدس اشغالى به حالت آماده باش درآمده است.
پليس رژيم صهيونيستى همچنين تدابير امنيتى براى حفاظت از منزل «ايهود باراك» وزير جنگ اين رژيم را تشديد كرده است به طورى كه بالگردهاى پليس اين رژيم در طول شبانه روز در حال پرواز بر فراز منزل باراك هستند. از سوى ديگر شاخه نظامى حماس اعلام كرد كه مبارزان اين جنبش يك گشتى نيروهاى ويژه رژيم صهيونيستى را كه سعى داشت با عبور از مرز وارد نوار غزه شود، مجبور به عقب نشينى كرد.
گردان هاى قسام شاخه نظامى حماس با انتشار بيانيه اى اعلام كردند كه رزمندگان اين گردان ها طى چند عمليات پايگاه نظامى ملكه در شرق شهر غزه و پايگاه نظامى «حتسوريم» در شمال نوار غزه را هدف حملات موشكى و خمپاره اى قرار دادند. رژيم صهيونيستى اعتراف كرد از زمان آغاز حمله جنگنده هاى اين رژيم به نوار غزه تاكنون بيش از ۴۳۰ موشك و خمپاره نيروهاى مقاومت فلسطين در سرزمين هاى اشغالى فرود آمده است.تاكنون سه صهيونيست و يك افسر ارتش رژيم صهيونيستى در اين حملات كشته و حدود ۴۰ نفر زخمى شده اند. خبرگزارى فرانسه نيز اعلام كرد كه حدود ۵۰۰ موشك تاكنون به سرزمين هاى اشغالى شليك شده است.
از اوايل هفته گذشته تاكنون بيش از ۷۰۰ حمله هوايى و دريايى به غزه صورت گرفته است. براساس اطلاعات ارائه شده از سوى منابع بيمارستانى غزه، اكثر حملات نظاميان اسرائيلى به مناطق و اماكن پرجمعيت صورت گرفته است كه از جمله آنها مساجد و منازل مسكونى بودند.
حملات رژيم صهيونيستى به نوار غزه كه از شنبه گذشته آغاز شده، تاكنون بيش از ۴۳۵ شهيد برجاى گذاشته كه حدود ۷۵ كودك و ۴۱ زن در ميان آنها ديده مى شود. همچنين بيش از ۲ هزار و ۳۰۰ تن نيز زخمى شده اند.
ادامه اعتراض ها به جنايات صهيونيست ها
جنايات رژيم صهيونيستى در هشتمين روز خود همچنان با مخالفت ها و اعتراض هاى جهانى مواجه بود. دبيركل حزب الله لبنان در يك آئين عزادارى حسينى در جنوب بيروت گفت: صهيونيست ها و برخى از رهبران عرب فرهنگ مقاومت را درك نكرده و آن را نمى فهمند. سيد حسن نصرالله افزود: «مقاومت» درغزه با مقابله در برابر دشمن انتظار برخى مبنى بر شكست سريع اين جنبش را به يأس تبديل و آنان را شگفت زده كرد. وى افزود: اسرائيل امروز در غزه مردم را به قتل مى رساند بدون آن كه بتواند اهدافش را تحقق ببخشد. در اين حال جورج بوش رئيس جمهورى امريكا يك هفته پس از يورش وحشيانه رژيم صهيونيستى به نوار غزه به صهيونيست ها براى حمله زمينى به نوار غزه آزادى عمل داد.
فشارهاى داخلى و بين المللى بر مبارك
يك روزنامه امريكايى با اشاره به فشار افكار عمومى كشورهاى اسلامى بر مصر بخاطر بحران غزه نوشت: «قاهره علاوه بر اين فشارها از درون از سوى افكار عمومى خود نيز تحت فشار است.»
نيويورك تايمز نوشت: «مصر ميانجى اى مهم ميان اسرائيل و حماس است. عمليات اسرائيل در همسايگى مصر بشدت مى تواند فشار عمومى بر «حسنى مبارك» رئيس جمهورى را بيشتر كند. در همين حال ناخرسندى عميق و گسترده اى در داخل مصر درباره سكوت دولت قاهره درباره عمليات بمباران اسرائيل و قربانيان فلسطينى اين حملات و همچنين نبود فشار ديپلماتيك از سوى قاهره بر تل آويو و واشنگتن براى توقف حملات به وجود آمده است.
يك شهروند مصرى در اقدامى نمادين در اعتراض به سياست هاى قاهره در قبال ملت تحت محاصره فلسطين و عدم بازگشايى گذرگاه رفح، گذرنامه خود را در مقابل سفارت اين كشور در بيروت به آتش كشيد. اين در حالى است كه مبارك و «احمد ابوالغيط» وزير امور خارجه وى، حماس را مقصر ترك آتش بس با اسرائيل و حملات تلافى جويانه تل آويو عنوان مى كنند.
واكنش به جنايات غزه
انزجار افكار عمومى جهان از گستاخى و تجاوز رژيم صهيونيستى به حقوق اوليه انسان ها و كشتار بى رحمانه كودكان و زنان بى دفاع فلسطينى همچنان ادامه دارد. بشار اسد رئيس جمهورى سوريه و رئيس دوره اى اتحاديه عرب بار ديگر در تماس تلفنى با بان كى مون دبيركل سازمان ملل متحد، از وى خواست شوراى امنيت را وادار به اقدام براى توقف حملات رژيم اشغالگر قدس عليه مردم غزه كند. اكمل الدين احسان اوغلو دبيركل سازمان كنفرانس اسلامى با تأكيد بر ضرورت اقدام سريع و فورى شوراى امنيت جهت متوقف كردن حملات خصمانه رژيم صهيونيستى به نوار غزه، از شوراى امنيت خواست كه هر چه سريع تر قطعنامه اى را براى آتش بس فورى در نوار غزه تصويب كند.
يکشنبه 15 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]