واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: انتقاد بخش خصوصي از سياست هاي اقتصادي دولت؛با خوشبيني نميتوان مشكلات اقتصادي را برطرف كرددولت از كاهش قيمت مسكن خوشحال نباشد
تهران- خبرگزاري كار ايران
جلسه هيأت نماينگان اتاق بازرگاني تهران روز گذشته با انتقاد نمايندگان بخش خصوصي از شرايط اقتصادي كشور همراه بود. در اين نشست محسن بهرامي رئيس كميسيون تجارت اتاق تهران به تشريح آخرين وضعيت اصلاح و تهيه پيشنويس قانون مقررات صادرات و واردات از سوي اين كميسيون پرداخت. وي با بيان تك تك موارد پيشنهادي اتاق تهران براي اصلاح اين قانون مهمترين مورد اصلاحي را تغيير ماده 7 دانست و اصلاح آن را موجب شفافتر شدن آمار صادراتي عنوان كرد.
بهرامي همچنين پيشنهاد اصلي ديگري كه در اين متن پيشنهادي آمده است را تأكيد بر صدور كارت بازرگاني صرفا از سوي اتاق تهران بيان كرد و گفت: پيشنهاد اصلي مطرح شده اين است كه صحن اجراي عمليات بازرگاني كماكان به عهده اتاق بازرگاني باشد.
فرهاد فزوني ديگر نماينده بخش خصوصي نيز در اين نشست گفت: از آقاي غضنفري متشكريم كه به اتاق متذكر شد كه با حرف نميتوان كاري را از پيش برد و نياز به زير ساختسازي است اما از ايشان ميخواهيم اين پيشنهاد را به دولت نيز بدهند و دولت نيز به زيرساختها بپردازد.
وي افزود: بانك مركزي نيز كاهش سطح قيمتها را كه ناشي از مسائل جهاني است را به تمهيدات بانك نسبت ندهد چرا كه اين امر كاملا بديهي است.
فزوني گفت: دولت از پايينآمدن قيمت مسكن و مصالح آن زياد خوشحال نباشد چرا كه چنانچه اين رويه ادامه يابد فعالان اين صنعت نيز از فعاليت دست خواهند كشيد و دوباره با بحران مسكن مواجه خواهيم شد.
پدرام سلطاني نيز گفت: با خوشبيني نميتوان مشكلات اقتصادي را برطرف كرد بنابراين لايحه هدفمند كردن يارانهها نه تنها به اقتصاد كمك نميكند بلكه تورم را نيز بالا خواهد برد.
وي گفت: با شرايط كسري بوجه كه هم اكنون با ان مواجهيم نمي توان انتظار داشت كه بتوان به صادرات كمك چنداني كرد. پس بايد به دنبال راهكار ديگري باشيم و با ايجاد تعادل و تعامل ميان صادرات و واردات بر اين مشكل فائق اييم.
عضو هيات نمايندگان اتاق تهران گفت: آلودگي شهر نيز مشكل ديگري است كه نه تنها به بهداشت و سلامت بلكه به اقتصاد ما نيز لطمه وارد خواهد كرد بنابراين بايد در باره ان نيز فكري كرد.
وي با انتقاد از محدود كردن فضاي كسب وكار توسط برخي نهادهاي دولت گفت: جلويكار شركتهاي كامپيوتري را نيز نگيرند چرا كه اشتغالزا بوده و خدمات زيادي را ارائه ميكنند و همچنين جلوي انحصارگري را ميگيرند و به بخشخصوصي فرصت داده ميشود و همچنين به اين ترتيب ميتوان به مخابرات نيز در ارائه خدماتش كمك كرد.
حميدي اناركي نيز دراين نشست گفت: تمام تلاشها بر آن بود كه به بخش صنعت و توليد كمك شود اما طرح منابع طبيعي و آبخيزداري چنانچه به تصويب برسد زنگ خطر بزرگي براي معادن و اكتشافات كشاورزي ما خواهد بود پس قبل از اينكه اين قانون تصويب شود به دقت آن را بررسي كنيد.
اما ميرمحمدصادقي، عضو دولتي هيأت نمايندگان اتاق تهران گفت: با توجه به بحران به وجود آمده طبيعي است كه عمليات حمل و نقل نيز رونق خود را از دست داده باشد. كشتيراني جمهوري اسلامي ايران نيز هم اكنون با مشكل مواجه است اما مشكل بزرگتر اين است كه تجار ما نيز به جاي استفاده از وسايل نقله ملي از وسايل نقليه بينالمللي استفاده ميكنند و به اين ترتيب صدمات بيشتري را به اين صنعت وارد ميكنند. به طوري كه هم اكنون 60 تا70 درصد از حمل و نقل ما توسط شركتهاي بينالمللي صورت ميگيرد. در اين شرايط ما بايد به هم كمك كنيم تا از بحران خارج شويم پس از همه تجار ميخواهم كه به اين مسئله نيز توجه كنند و ما را در اين عرصه ياري نمايند.
در اين نشست ايرج حسابي نيز گفت: صادركنندگان داروهاي گياهي به درخواست دولت هزينهها و تلاشهاي زيادي را متقبل شدهاند تا به توليد اين گياهان بپردازند و اكنون كه تلاشهايشان به بار نشسته است و به رتبه اول در توليد گياهان دارويي رسيده است و كالايشان براي صادرات آماده است دولت اين كالاها را در گمرك بلوكه كرده و مانع از صادراتشان ميشود لطفا به اين مسئله نيز رسيدگي شود.
پايان پيام
كد خبر: 466376
چهارشنبه 11 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]