تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مردم را به غير از زبان خود، دعوت كنيد، تا پرهيزكارى و كوشش در عبادت و نماز و خوبى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821081714




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نت بوك در سال 2008 به بلوغ رسيد


واضح آرشیو وب فارسی:بازتاب آنلاین: نت بوك در سال 2008 به بلوغ رسيد
نت بوك ها كه در سال 2007 شاهد به بازار آمدن اولين نمونه هاي آن بوديم، از چنان رشد و پيشرفت سريعي برخوردار بودند كه مي توان از بلوغ آنها در سال 2008 سخن گفت.


به گزارش خبرنگار فناوري اطلاعات فارس از وي ان يونت و ويكي پديا، netbook ها در واقع يكي از انواع لپ تاپ ها هستند كه از وزن كم، قيمت پايين و مصرف انرژي محدود برخوردار بوده و به همين علت به سادگي قابل جابجايي هستند. نت بوك ها براي انجام اموري مانند وبگردي، چك كردن ايميل و استفاده از نرم افزارهاي عادي اداري طراحي شده اند و قدرت پردازش و توانايي هاي آنها كمتر از لپ تاپ هاست. بنابراين اجراي بازي هاي پيشرفته ويديويي و انجام برنامه نويسي هاي پيچيده با استفاده از آنها ممكن نيست.
در مقابل بالا آمدن سريع برنامه ها و اطلاعات و امكان دسترسي سريع تر به برنامه هاي كاربردي از جمله نقاط قوت اين محصولات محسوب مي شود. بسياري از نت بوك ها براي كاهش قيمت خريد به جاي ويندوز به سيستم عامل لينوكس مجهز هستند و استفاده از نرم افزارهاي متن باز در آنها نيز رواج گسترده اي دارد.
در سال 2008 يك نت بوك معمولي كمتر از 2.5 كيلوگرم وزن داشته و داراي نمايشگر 9 اينچي بود. سازگاري با فناوري هاي بي سيم و قيمتي پايين تر از 400 دلار از جمله مشخصات عمومي نت بوك ها بوده است.
Eee 701شركت ايسوس كه بيش از يك سال از عرضه آن مي گذرد در سال 2008 نيز در زمره محبوب ترين نت بوك ها بوده است. اين شركت در سال 2008 مدل هاي 901، 1000 و S101 از اين محصول را نيز توليد كرد.
جذابيت اين بازار نوظهور باعث حضور شركتهايي همچون ايسر، لنوو، ال جي، توشيبا و سامسونگ نيز در آن شد. شركت هاي تـراشه ساز نيز وظيفه طراحي پردازنده هاي مناسب براي نت بوك ها را بر عهده گرفتند و از جمله اينتل پردازنده هاي Atom را طراحي كرد. بعدها Via Nano و چيپ ست هاي Nvidia هم از راه رسيدند.
به گزارش فارس اولين نمونه Asus Eee PC داراي نمايشگر 7 اينچي، 512 مگابايت RAM، 4 گيگابايت حافظه فلاش و قيمت حدودا 220 پوند بود. اما امروزه نت بوك ها اندكي بزرگتر، قدرتمندتر و گران تر شده اند. اين مساله فاصله نت بوك ها و لپ تاپ ها را كاهش داده، هر چند نت بوك ها كماكان فاقد درايو نوري بوده و سازندگان آنها به امكان جابجايي آنها بيش از عملكردشان اهميت مي دهند.
علاوه بر اين اگرچه لينوكس كماكان سيستم عامل اصلي نت بوك هاست، اما استفاده از ويندوز و به خصوص ويندوز XP در اين محصولات رو به افزايش است.
كارشناسان بازار پيش بيني مي شود در آينده مودم هاي پرسرعت همراه براي دسترسي ساده تر به اينترنت و شبكه هاي بي سيم به نت بوك ها اضافه شود و برتري ايسوس در اين بازار نوظهور نيز با چالش هاي جدي مواجه شود.
 چهارشنبه 11 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: بازتاب آنلاین]
[مشاهده در: www.baztabonline.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 183]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن