تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):برای انسان عیب نیست که حقش تاخیر افتد، عیب آن است که چیزی را که حقش نیست بگیرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831356470




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

يك استاد دانشگاه درهمايش«تأثير نزاع برامنيت اجتماعي»: نزاع اعتماد اجتماعي را كاهش مي‌دهد افراد در زمان بيكاري فرصت آموزش كج‌رفتاري دارند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: يك استاد دانشگاه درهمايش«تأثير نزاع برامنيت اجتماعي»: نزاع اعتماد اجتماعي را كاهش مي‌دهد افراد در زمان بيكاري فرصت آموزش كج‌رفتاري دارند
خبرگزاري دانشجويان ايران - ياسوج
سرويس: شهرستان‌ها

عضو هيأت علمي دانشگاه تهران گفت: ريشه‌هاي نزاع را بايد از يك سو در نيازهاي فروخفته‌اي جستجو كرد كه منشاء و برانگيزاننده دست زدن به رفتارهاي پرخاشگرانه آشكار است و از سوي ديگر ترويج آن را محصول خرده فرهنگي بايد قلمداد كرد كه چنين شيوه‌هايي را تجويز و چه بسا آن را تحريك مي‌كند.

به گزارش خبرنگار ايسنا، دكتر ضياء هاشمي در اولين همايش تأثير نزاع بر امنيت اجتماعي بيان كرد: از يك سو نيازهايي كه از راه مشروع، تاييد شده و كم‌هزينه قابل تامين نيست برخي از شهروندان را بر مي‌انگيزاند تا راه‌هاي وصول به خواسته‌هايشان را در قالبي اگر چه نامتعارف و ناپسند، ولي در دسترس و دست يافتني ترسيم كنند و از سوي ديگر نتيجه بخشي و همچنين تاييد اجتماعي كه در پي دست يافتن به اين شيوه‌ها متوجه آنها مي‌شود مويد بلكه مشوقي براي تكرار و استمرار اين شيوه‌ها و الگويي براي تاسي ديگران مي‌شود.

وي در ادامه اظهار كرد: در واقع فقدان يا ضعف شيوه‌ها و راهكارهاي تحقق اهداف مورد تاييد در يك محيط اجتماعي، برخي از كنشگران را وا مي‌دارد تا براي تحقق خواسته‌هاي خويش شيوه‌هايي نو ابداع كنند يا روش‌هايي ناخوشايند و ناپسند توسط برخي هنجارشكنان به كار گرفته شده و مثمر ثمر واقع شده است يا به حسب ظاهر در يك مقطع زماني كوتاه مدت كارآمد ارزيابي شده است.

اين جامعه‌شناس ادامه داد: انگيزه و توجيه كنشگران براي چنين رويه‌ها و رفتارهايي از يك سو معطوف به محدوديت و ضعف فرآيندهاي مشروع و هنجارمند براي تأمين مطالبات و دفاع از حقوق شخصي و اجتماعي و از سوي ديگر الزامات و فشارهاي اجتماعي و هيجانات شخصي است.

هاشمي خاطرنشان كرد: بنابراين براي كنترل و كاهش و يا حل رفع اينگونه رفتارها كه آرامش و نظم جامعه را مختل كرده و هزينه‌هاي عاطفي رواني و همچنين پيامد و عوارض فرهنگي، اجتماعي، اقتصادي و سياسي گوناگوني را متوجه فرد و جامعه مي‌كند بايد در دو حوزه فردي و سازماني اقداماتي را به انجام رساند؛ در حوزه فردي آموزش شهروندي و ترسيم راه‌هاي دفاع از حقوق فردي و اجتماعي در حوزه سازماني تسهيل و تسريع فرآيندهاي اثبات حق و دفاع از حقوق شخصي و اجتماعي راهكارهايي هستند كه مي تواند با تأمين هدف فوق، جامعه‌اي آرام‌ و منسجم‌تر پديد آورد؛ اين مسيرعنايت به سرمايه‌هايي اجتماعي و فرهنگي در يك نظام اجتماعي عشيره‌اي، از الزاماتي است كه بايد مورد توجه مديران و برنامه‌ريزان قرار گيرد تا با اتكاء به آن، چشم‌اندازي روشن‌تر از امنيت و انسجام اجتماعي پديدار شود.

وي عنوان كرد: شهر ياسوج در سال 1345 تنها هزار نفر جمعيت داشت؛ در حالي كه در سال 85 اين جمعيت به بالاي 100 هزار نفر رسيده است و اين مسئله باعث شده تا پديده‌هاي حاشيه‌نشيني در آن بوجود آيد و قطعا در اين جوامع با توجه به وجود آداب و سنن‌هاي مختلف، اختلافاتي نيز بوجود مي‌آيد؛ در اين جامعه با توجه به اينكه ارتباطات جوانان هنجارشكن با يكديگر بيشتر مي‌شود قطعا پديد‌ه‌اي به نام نزاع بوجود مي‌آيد.

وي گفت: بيكاري نيز يكي از عواملي است كه منجر به افسردگي و نزاع در جوامع مي‌شود، در اين موقعيت فرد فرصت آموزش‌هاي كج رفتاري را فرامي‌گيرد.

وي عنوان كرد: در روستاهاي كهگيلويه و بويراحمد مشاغل صنعتي بيش از مشاغل كشاورزي است؛ در حالي كه با توجه به موقعيت استان، بايد مشاغل كشاورزي در روستاهاي ما از رشد بيشتري برخوردار باشند.

هاشمي گفت: نزاع عوارض زيادي دارد و اعتماد اجتماعي را كاهش مي‌دهد و براي استاني مانند استان ما كه يكي از استان‌هاي گردشگرپذير كشور است، ديدن صحنه‌هايي از نزاع، توسط گردشگران باعث مي‌شود تا آنها ديگر به استانهاي ما سفر نكنند.

وي خاطرنشان كرد: كهگيلويه و بويراحمد داراي 40 هزار نفر دانشجوست كه اين مسئله يكي از قابليت‌هاي ويژه اين استان است كه نبايد آن را ناديده گرفت و مخدوش كرد.

وي در پايان راهكارهاي جلوگيري از نزاع‌هاي دسته جمعي را آموزش شهروندي، آموزش آپارتمان‌نشيني، آموزش رانندگي و نحوه پارك كردن و ساير آموزش‌هاي اجتماعي ديگر دانست.

انتهاي پيام
 سه شنبه 10 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 487]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن