واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: اينترنت براي دانش آموزان ايراني در حد يك اسباب بازي است
بيشتر كاربران در جهان براي دسترسي به مطالب علمي از موتورهاي جست و جوگر اينترنتي استفاده مي كنند و ٨٥ درصد يادگيري در جهان از طريق اينترنت است اما براي دانش آموزان ايراني، اينترنت در حد يك اسباب بازي است.
دبيركل اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانش آموزان با اعلام اين مطلب وبا بيان اين كه رصد موضوعات مرتبط با اينترنت توسط جنبش دانش آموزي از جمله رسالت هاي اين نهاد انقلابي است، گفت: داستان نفوذ اينترنت در خانه هاي ايراني را مانند داستان گرگ مي دانيم و دانش آموزان هم در اين قصه نقش شنگول و منگول را دارند. به گزارش مهر، محمد تقي فخريان با بيان اين كه در حال حاضر فقط ١٥درصد مردم از اينترنت بهره مند هستند كه سهم دانش آموزان در اين زمينه زير ١٠درصد است ،گفت: محتواي كار با اينترنت بر مبناي آنچه كه مسئولان ادعا دارند نيست و ٧٤درصد مردم از اين ابزار اصلا استفاده نمي كنند و ٦٠درصد كاربران فعلي هم فقط براي سرگرمي و تفنن وارد دنياي اينترنت مي شوند.
وي ادامه داد: با توجه به اين نقصان دستيابي به اهداف سند چشم انداز ٢٠ساله نظام بدون يادگيري ارتباطات الكترونيك امكان پذير نيست.
فخريان برپايي همايش ITو نيز برگزاري مسابقات سالانه وبلاگ نويسي در استان هاي مختلف ميان اعضاي انجمن اسلامي مدارس را در راستاي تحقق بند ٥ويژگي هاي سند چشم انداز ١٠ساله اين اتحاديه عنوان كرد و افزود: با شرايط فعلي اينترنت نيازهاي مجازي دانش آموزان ايراني را برطرف نمي كند. دبيركل اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانش آموزان آماده نبودن بستر فرهنگي مناسب، پايين بودن سرعت اينترنت در شهرهاي كوچك و بي علاقگي به استفاده از اين ابزار جديد را عامل اساسي استقبال اندك مردم عنوان كرد و اين جمله كليشه اي مسئولان كه «استفاده درست از اينترنت نمي شود» را تكراري دانست.
فخريان ادامه داد: در جهان بيشتر افراد براي دسترسي به مطالب علمي از موتورهاي جست و جوگر اينترنتي استفاده مي كنند و ٨٥درصد يادگيري در جهان از طريق اينترنت است اما براي دانش آموزان ايراني اين ابزاردر حد يك اسباب بازي است.
وي خواستار اين شد كه سازمان خاصي متولي چنين امر مهمي شود و اظهار داشت: در كشورهاي همسايه هر دانش آموز هفته اي ٣٢٢دقيقه وقت صرف فعاليت هاي اينترنت مي كند كه اين آمار با آن چه به صورت تقريبي در ايران وجود دارد مانند مقايسه تيركمان و تيربار است. فخريان ضمن نگراني از رشد بي رويه وبلاگ نويسي در ايران افزود: آن چه ما را در زمينه وبلاگ نويسي در رده هاي بالاي جهاني قرار مي دهد شايد در وهله اول افتخار باشد اما اين كه محتواي وبلاگ ها چيست نگران كننده است در حالي كه در ساير كشورها ٦٥درصد وبلاگ ها اطلاعات و اخبار علمي است اما در كشور ما چنين نيست. وي در ادامه ارائه اينترنت پرسرعت را در حد يك شعار تكراري دانست و گفت: ادعاي ارائه ١٢٨كيلو بايت سرعت در ثانيه در حالي عنوان مي شود كه كاربران اينترنتي با همين ميزان سرعت و با پرداخت مبلغ مشابه در كشورهاي همسايه به چندين برابر پهناي باند دست پيدا مي كنند.
يکشنبه 8 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خراسان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]