تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):برترین اعمال دوست داشتن در راه خدا و دشمنی در راه اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845762616




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

گزارش فارس از روند افزايش معضل طلاق در استان كردستان سست بودن عقيده طرفين مؤلفه‌ اساسي طلاق در كردستان است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: گزارش فارس از روند افزايش معضل طلاق در استان كردستان سست بودن عقيده طرفين مؤلفه‌ اساسي طلاق در كردستان است
خبرگزاري فارس: از نظر برخي مسئولان و كارشناسان يكي از عوامل اصلي طلاق در كردستان، سست عقيده‌ بودن برخي از جوانان به ويژه پسران نسبت به اعتقادات ديني است.


به گزارش خبرگزاري فارس از سنندج، ازدواج يكي از سنت‌هاي پيامبران و امامان معصوم بوده و خداوند نيز در قران كريم بر انجام اين فريضه الهي تأكيد دارد.
امروز مسائلي چون مهريه بالا و جهيزيه گران موانعي بر سر راه ازدواج آسان هستند كه سب به وجود آمدن اعتبارات كاذب براي جوانان و ايجاد انتظارات شكننده در ميان زوج‌هاي جوان شده و ازدواج را به يك اتفاق عجيب و دست نيافتني تبديل كرده است و همين انتظارات نيز عامل جدايي و طلاق مي‌شود.
رواج تجمل‌گرايي در ازدواج‌هاي امروزي و تبعيت از رسم و رسوم‌هاي غلط و چشم و هم چشمي هزينه‌هاي ازدواج را بالا برده و سبب وارد شدن فشار زيادي بر خانواده‌ها مي‌شود.
بنابراين جوانان قشرهاي متوسط و ضعيف جامعه كه خود تمايل به ازدواج دارند با ترويج اين فرهنگ نادرست در تأمين هزينه‌هاي گزاف ازدواج با مانع روبرو شده و قيد ايجاد كانون گرم خانواده را مي‌زنند.
يكي از جوان اهل روستاهاي اطراف سنندج كه تنها دو سال و نيم از ازدواجش مي‌گذرد اما درخواست طلاق داد خود را تسليم دادگستري كرده است به خبرنگار فارس در سنندج گفت: دليل اساسي اين عمل ناسازگاري همسرم با خانواده‌ام است.
قسيم رسولي كه يك فرزند پسر نيز دارد افزود: من و همسرم چهار كلاس سواد داريم و در طول اين چند سال زندگي مشترك تاكنون بين من و همسرم صحبت از چگونگي ادامه زندگي نشده و تنها حرف از جدايي و رهايي از همديگر در خانواده ما بوده است.
وي اظهار داشت: همسرم نه تنها نسبت به خانواده و والدينم بي‌احترامي مي‌كند بلكه حرف‌هاي زشتي نيز به آنان مي‌زند.
رسولي تصريح كرد: همسرم بدون اجازه من به هر جايي كه دلش خواست مي‌رود و هر وقت كه به وي پيشنهاد دخالت بزرگترها و استفاده از تجربيات آنها را داده‌ام وي اعتنايي به اين حرف‌ها نكرده است.
يكي ديگر از ارباب رجوع‌هاي شعبه 11 دادگاه خانواده سنندج جواني 25 ساله بوده و اظهار داشت: در سن هيجده سالگي با همسرم بدون اينكه شناختي از وي داشته باشم ازدواج كردم.
فارس محمودي افزود: در اوايل زندگي مشترك هر دو براي تشكيل يك زندگي خوب و مطلوب تلاش كرديم و همسرم در چند سال نخست زندگي توانست ادامه تحصيل دهد و مدرك فوق ديپلم را اخذ كند اما بعد از گرفتن اين مدرك مادرش گفت كه دختر من از شما باسوادتر بوده و لياقتش زندگي با فردي بهتر از تو است.
محمودي تصريح كرد: اين حرف مادر همسرم در وي تأثير فراواني گذاشته و همسرم اكنون به عنوان يك ارشد با من برخورد مي‌كند و هر كاري كه دلش بخواهد انجام مي‌دهد.
وي خاطر‌نشان كرد: اكنون بعد از بردن همه وسايل زندگي مشتركمان به خانه پدرش رفته و در دادگستري حاضر به برگشت به زندگي مي‌شود اما بعد از خروج از دادگاه تحت هيچ شرايطي به گفته خود عمل نمي‌كند و هيچ دليل قانع كننده‌اي براي اين قضيه ندارد.
محمودي تنها راه حل و نجات خود را طلاق از همسر و جدايي از آن دانست و گفت: توصيه مي‌كنم كه جوانان چشم خود را باز كنند و بدون شناخت قبلي از طرفين و خانوده تن به ازدواج ندهند چون در عير اين صورت به اين سرنوشت دچار مي‌شوند.
مديركل ثبت اسناد و املاك استان كردستان به آمارهاي افزايش طلاق در سال جاري در كردستان اشاره كرد و گفت: يك‌هزار و 370 مورد طلاق خلعي با هشت درصد رشد، 207 مورد طلاق بائن با 32 درصد رشد و 44 مورد طلاق رجعي با 107 درصد كاهش تا پايان مهرماه در اداره‌كل ثبت اسناد و املاك استان كردستان به ثبت رسيده است.
علي اميني تصريح كرد: يك‌هزار و 259 مورد طلاق خلعي، 140 مورد طلاق بائن و 91 مورد طلاق رجعي نيز در مدت مشابه سال گذشته به وقوع پيوسته است.
وي همچنين از افزايش هشت درصدي ثبت ازدواج در كردستان در سال جاري خبر داد و اظهار داشت: تا پايان مهرماه سال جاري 10 هزار و 711 مورد ازدواج در استان به ثبت رسيده كه اين ميزان در مدت مشابه سال قبل 9 هزار و 837 مورد بوده است.
قاضي شعبه 11 دادگاه خانواده سنندج نيز گفت: بيشترين اختلاف خانواده‌ها در استان كردستان كه به دادگاه كشيده شده و منجر به طلاق مي‌شود، در حال حاضر اعتياد، بيكاري، عدم وابستگي به خانوده و بي‌اعتنايي به همسران است.
رحيم احمدي افزود: 98 درصد از پرونده‌هاي ورودي به شعبات دادگاه خانواده منجر به طلاق مي‌شود و تنها دو درصد و شايد كمتر به صلح و سازش ختم شود.
وي با اشاره به اينكه اكثر اين پرونده‌ها مربوط به زوج‌هاي زير 30 سال و يا حتي زير سه سال زندگي مشترك است، گفت: با توجه به محتويات پرونده‌ها، سست بودن عقيده طرفين و پايبند نبودن به مسائل اعتقادي به ويژه در پسران يكي از مؤلفه‌هاي اساسي جدايي زن و شوهرهاي جوان در كردستان است.
احمدي تصريح كرد: عدم اعتقاد و پايبند به مسائل ديني و آموزه‌هاي اسلام سبب كاهش مسائل عاطفي و لاقيد بودن به زندگي مشترك و در نتيجه اختلاف در ميان زوجين است كه منجر به جدايي مي‌شود.
قاضي شعبه 11 دادگاه خانواده سنندج با اشاره به اينكه يكي ديگر از مسائلي كه تاثير بسزايي در اختلاف و جدايي ميان زوجين دارد، عدم شناخت و عدم گزينش و ديدارهاي خياباني است، گفت: والدين وظيفه دارند كه تجربيات خود را براي تصميمات درست به فرزندان انتقال دهند و خود را مؤظف به تحقيقات درست در مورد طرف مقابل كنند.
وي خاطرنشان كرد: متاسفانه امروزه والدين در اين امر مهم بسيار كمرنگ عمل كرده‌اند و شناخت جوانان امروز از يكديگر بدون پايه و اساس صورت مي‌گيرد.
احمدي يكي ديگر از مسائل موثر در طلاق را عدم شغل مناسب، انجام ندادن خدمت سربازي و مهريه‌هاي بالا با تفكر غلط و اشتباه اينكه مهريه را چه كسي داده و چه كسي گرفته عنوان كرد و اظهار داشت: از آنجايي كه آموزش مهارت‌هاي لازم قبل از ازدواج در استان كردستان مطلوب نيست و با توجه به اينكه جوانان دخالت‌ها دلسوزاه والدين را يك نوع سرزنش به حساب مي‌آورند، سن ازدواج سير صعودي دارد.
احمدي ميانگين ورودي پرونده‌هاي درخواست طلاق به سه شعبه دادگاه‌هاي خانواده سنندج را بالغ بر 500 فقره عنوان كرد و افزود: برخي از بانوان حاضرند بدون اينكه حق و حقوق خود را دريافت كنند فقط براي رهايي از دست همسران معتاد خود جدا شوند.
وي اذعان داشت: انجام كار فرهنگي در راستاي نهادينه كردن امر ازدواج آسان و به موقع در كردستان كمرنگ است و بايد رسانه‌ها در راستاي فرهنگ‌سازي به شعار و حرف خاتمه دهند و عملاً وارد انجام كارهاي فرهنگي شوند.
قاضي شعبه 11 دادگاه خانواده سنندج افزود: دانشگاه‌ها و دستگاه‌هاي مرتبط فرهنگي، روحانيون و امامان جمعه و جماعت، رسانه‌‌هاي مكتوب و تصويري نقش مثبتي در فرهنگ سازي براي ازدواج آسان و به موقع و همچنين آموزش‌هاي زندگي دارند كه بايد در اين راستا تلاش فراواني انجام دهند.
مديركل امور اجتماعي استانداري كردستان نيز تقويت اعتقادات ديني در ميان جوانان را اساسي‌ترين اقدام دستگاه‌هاي فرهنگي براي مقابله با ناهنجاري‌هاي اجتماعي به ويژه بحث طلاق دانست و گفت: اعتقادات ديني و معنوي در جوانان تنها عامل دور نگهداشتن جوانان از معضلات رفتاري و رواني است.
عطا رحماني‌آبيدر افزود: پيشرفت تكنولوژي و امكانات امروزي نبايد اعتقادات و معنويات اخلاقي را در نظام مقدس جمهوري اسلامي كم رنگ كند.
وي مسئوليت دستگاه‌هاي فرهنگي را مقابله با ترويج بي‌بند و باري و ناهنجاري بنيادي خواند و گفت: اين دستگاه‌ها با توان و امكانات خود بايد در راستاي اطلاع‌رساني و آگاه‌سازي عموم جامعه براي مقابله با بزه‌كاري و ناهنجاري‌هاي سطح جامعه تلاش بيشتري كنند.
رحماني‌آبيدر عدم توجه به نيازهاي عاطفي جوانان و يا توجه بيش از حد متعارف و در اختيار بودن امكانات زياد بدون رعايت شرايط سني هر دو از عوامل زمينه‌ساز ناهنجاري‌ها و معضلات اجتماعي خواند.
وي با اشاره به سياست‌هاي آموزشي موجود در نظام اسلامي خاطرنشان كرد: دستگاه‌هاي آموزشي و فرهنگي بايد در راستاي دروني كردن اعتقادات ديني بين جوانان تلاش بيشتري داشته باشند.
مدير‌كل امور اجتماعي استانداري كردستان برگزاري كلاس‌هاي آموزشي در زمينه بررسي معضلات اجتماعي به ويژه بحث طلاق، احياي امر به معروف و نهي از منكر در سطح جامعه و آگاه‌سازي مردم به ويژه جوانان و نوجوانان در پيشگيري از اين معضل اجتماعي با ازدواج‌هاي به موقع، آسان و از روي شناخت را تأثير‌گذار خواند.
مسئول مركز مشاوره دادگستري نيز با اشاره به اينكه با يك اختلاف جزيي در ميان زن و شوهر نخستين اقدام آنها شكايت به دادگستري است، گفت: اين خانواده‌ها مي‌توانند به جاي دادگستري به مراكز مشاوره و يا افراد با تجربه مراجعه كنند و با كمترين دردسر مشكل خود را حل كنند.
فاطمه محمدي مشكلات گذشته خانواده را بر سر اختلافات مالي و عدم تأمين مايحتاج خانوده‌ها خواند و افزود: اما امروز بيشترين مشكل بين زن و شوهر در استان كردستان اعتياد با بالاترين آمار دخالت اطرافيان و رابطه‌هاي تعريف نشده زن و شوهر با جنس مخالف است.
وي اظهار داشت: اعتياد سبب بيكاري، بي‌تفاوتي‌هاي عاطفي نسبت به خانواده، اختلالات رواني و بازشدن پاي برخي از افراد نابكار به داخل خانوده و در نتيجه مشكلات در خانواده و مراجعه به دادگستري و در نهايت به طلاق مي‌شود.
محمدي گفت: جوانان بدون عدم آگاهي و فقط از روي چشم و هم‌چشمي مهريه‌هاي سنگيني را حين ازدواج تعيين كرده و برخي از بانوان از آن به عنوان ابزاري براي تهديد آقايان و غلبه بر آنان استفاده مي‌كنند كه اين عمل سبب سلب اعتماد شوهر شده و يك سري مسائل و مشكلات را به بار مي‌آورد.
وي با اشاره به اينكه برخي از زوجين از نظر سواد و آگاهي در يك سطح قرار دارند اما چون مهارت‌هاي لازم زندگي را ندارند با هم به تفاهم نمي‌رسند خاطر نشان كرد: همسراني نيز با مدارك علمي بالا در اين استان وجود دارند اما به اندازه يك فرد كم سواد نيز نمي‌توانند با همسر خود ارتباط برقرار كنند.
مسئول مركز مشاوره مستقر در دادگستري كردستان افزود: امروز برخي از ازدواج‌ها بدون شناخت قبلي و تنها با يك آشنايي خياباني و احساس ظاهري صورت مي‌گيرد كه همين عدم شناخت از يكديگر سبب مشكل در خانوده و منجر به جدايي مي‌شود.
محمدي گفت: امروزه ايجاد سرگرمي‌هاي كاذب و تغيير فرهنگ‌ها، ارتباط والدين با فرزندان را كمرنگ كرده است.
وي تصريح كرد: اگر والدين با فرزندان خود ارتباطي دوستانه داشته باشند و فرزندان بتوانند به راحتي احساسات خود را با آنان در ميان بگذارند به يقين چنين مسائل و مشكلاتي رخ نداده و آمار طلاق پايين مي‌آيد.
وي استفاده از كارشناسان مجرب در ايجاد مكان‌هاي آموزش ازدواج و آموزش مهارت‌هاي زندگي براي دانش‌آموزان دبيرستاني را از راهكارهاي مؤثر در كاهش طلاق و ازدواج به موقع عنوان كرد.
وكيل مشاور خانواده نيز گفت: برخي از زوجين دليل اصلي جدايي را بيكاري و يا عدم تأمين مايحتاج زندگي مي‌دانند كه اين بهانه‌اي واهي بوده و افزايش سطح توقعات سبب اين علت شده است.
محمود لطفي افزود: جوانان ما نيز به دنبال شغل آسان مي‌گردند و مي‌خواهند راه 20 ساله والدين خود را يك شبه بگذرانند.
وي ادامه داد: انتظارات بي‌جا و توقعات زياد از طرف خانم‌ها و عدم توانايي و برآورده كردن اين انتظارات از طرف آقايان سبب بروز پديده شوم طلاق در كردستان مي‌شود.
لطفي تصريح كرد: 90 درصد طلاق‌هاي جديد در استان كردستان ريشه در عدم توان و اختلافات مالي دارد.
وي اظهار داشت: اعتياد نيز به دليل اينكه سبب بيكاري و نبود درآمد براي فرد مي‌شود، تأثير بسيار زيادي در افزايش طلاق در اين استان دارد.
لطفي گفت: نگرش بالاي انسان به هر چيز و درك مسائل در كاهش طلاق مؤثر است و فاصله‌هاي طبقاتي اگر بيان شود جز بهانه‌اي واهي نيست چون امروز ديگر فاصله طبقاتي معني و مفهومي ندارد.
وي مشاوره قبل از ازدواج و تحقيق زوجين در مورد يكديگر را يكي از راه‌هاي كاهش طلاق در جامعه عنوان كرد و افزود: اگر مراكزي در سطح استان ايجاد شود و تحقيق اين ازدواج‌ها را برعهده بگيرند قطعاً از آمار طلاق‌ در استان كاسته مي‌شود.
لطفي ايجاد اين مراكز را يكي از اساسي‌ترين نياز جامعه امروز دانست و تصريح كرد: چون تحقيق پسر و دختر در مورد يكديگر كافي نيست اين مراكز مي‌توانند با كادري مجرب از مشاوران نسبت به انجام اين تحقيقات عمل كرده و بر اساس داده‌هاي آنها به زوجين تصميم‌گيري شود.
رئيس سازمان ملي جوانان استان كردستان نيز در گفتگو با خبرنگار فارس در سنندج توجه به ازدواج جوانان را يكي از ضرورت‌هاي اصلي اين استان دانست و اظهار داشت: براي تسهيل آن لازم است برنامه ريزي جدي صورت گيرد.
اسماعيل احمدي افزود: بايد زمينه‌هاي ازدواج آسان را در جامعه فراهم كرد تا افرادي كه توان مالي براي مراسم گرفتن و تأمين برخي هزينه‌هاي اضافي مراسم ازدواج را ندارند بدون مشكل بتوانند ازدواج كنند.
وي الگوگيري جوانان از زندگي حضرت علي(ع) و حضرت فاطمه(س) و نحوه آغاز زندگي مشترك اين دو بزرگوار را بهترين روش براي تشكيل زندگي دانست و گفت: الگو قرار دادن اين بزرگان مي‌تواند زمينه‌هاي تشكيل زندگي را آسان كند.
رئيس سازمان ملي جوانان استان كردستان با اشاره به اينكه در حال حاضر بيش از 400 هزار جوان در استان كردستان در آستانه ازدواج و تشكيل زندگي هستند، افزود: در صورت فراهم شدن زمينه لازم و كمك به برپايي ازدواج آسان، جوانان به انجام اين فرضه الهي اقدام مي‌كنند.
احمدي برگزاري آيين‌هاي ازدواج گروهي براي ساير اقشار جامعه را از ديگر راه‌هاي ترويج فرهنگي ازدواج ساده دانست و گفت: اين نوع ازدواج تاكنون محدود به قشر دانشجويي بود اما بايد به ساير اقشار نيز تعميم داده شود.
رئيس سازمان ملي جوانان استان كردستان تصريح كرد: پايگاه پيوندهاي آسماني اكنون در مشهد راه‌اندازي شده و جوانان استان براي فراگيري آموزش مهارت‌هاي زندگي در قالب اردوهاي يك هفته‌اي به اين پايگاه‌ها اعزام مي‌شوند.
احمدي گفت: شناسايي گروه‌هاي تأثيرگذار در جامعه و آموزش آنها به منظور ترويج ازدواج‌هاي آسان، ساده و منطبق با اصول دين مبين اسلام در ميان افراد جامعه امروزي ضروري است.
وي اظهار داشت: اساتيد دانشگاه، مربيان و دبيران مدارس، روحانيون، ورزشكاران و ديگر اقشار جامعه كه مرجع يك گروه محسوب مي‌شوند، مي‌توانند نقش بسيار مؤثري در ترويج و تقويت ديدگاه‌هاي اسلامي و ديني در موارد مختلف از جمله مقوله ازدواج داشته باشند.
رئيس سازمان ملي جوانان گفت: اين گروه‌ها مي‌توانند با پشت سر گذاشتن آموزش‌هاي لازم از سوي اين مديريت و يا ساير دستگاه‌هاي مرتبط روي جامعه هدف خود تأثيرات بسزايي بگذارند.
وي افزود: هر يك از گروه‌هاي مرجع مخاطبان بي‌شماري دارند كه آموزش و آگاهي بخشي و ارتقاي سطح دانش آنها مي‌تواند نقش بسيار مؤثري در پيشبرد اهداف تعيين شده بگذارد.
نماينده مردم كردستان در مجلس خبرگان رهبري نيز فراهم نمودن زمينه‌هاي لازم براي ازدواج به موقع جوانان در جامعه را تكليف و وظيفه ديني و شرعي همه مسلمانان دانست.
ماموستا محمد شيخ‌الاسلام گفت: ازدواج حضرت علي(ع) و حضرت فاطمه(س) به عنوان بزرگان دين مبين اسلام بايد به عنوان الگويي عيني و اعتقادي به جوانان مسلمان معرفي و ازدواج آسان و ساده اين بزرگواران در جامعه اسلامي نهادينه شود.
وي تصريح كرد: ازدواج آسان، با بركت و با دوام ازدواجي است كه با مشورت خانواده پسر از يك سو و مشورت خانواده دختر از سوي ديگر و مشورت هر دو خانواده با هم به سرانجام برسد كه اين امر خود از سفارشات پيامبر اكرم(ص) و بزرگان ديني است.
نماينده مردم كردستان در مجلس خبرگان رهبري خاطرنشان كرد: در شرايط فعلي به دليل نبود آگاهي‌هاي كافي در جامعه و نفوذ فرهنگ‌هاي لا قيد غربي و غير اسلامي بيشتر ازدواج‌ها از روي اميال و آرزو هاي نفساني و بدون تحقيق و مشورت انجام مي‌شود كه بالا رفتن آمارهاي طلاق، آشوب‌هاي خانوادگي و اختلاف‌هاي زوجين در زمينه‌هاي مختلف مؤيد اين شرايط است.
وي با اشاره به اينكه يكي از مهم‌ترين علت‌هاي بروز بسياري از آسيب‌هاي اجتماعي تاخير در ازدواج جوانان و ايجاد شكاف بين سن بلوغ و ازدواج است، گفت: گسترش امر الهي ازدواج بين جوانان و ترويج ازدواج آسان و ساده بركات زيادي دارد و از افزايش طلاق در جامعه جلوگيري مي‌كند.
نماينده مردم كردستان در مجلس خبرگان رهبري با تأكيد بر فلسفه آسان گرفتن ازدواج به فوايد و حكمت‌هاي آن اشاره كرد و افزود: يكي از بركات معنوي ازدواج، افزايش مرتبه بندگي انسان است كه در حال حاضر سخت گيري‌هايي بسياري در اين امر مهم مرسوم شده است و بايد فرهنگ سازي درستي براي رفع اين موانع صورت گيرد.
ماموستا شيخ الاسلام، تصريح كرد: مردم متدين كردستان بايد با فراهم نمودن زمينه ازدواج براي جوانان، جامعه را از معضلات مختلف فرهنگي و اجتماعي مصون دارند.
---------------------------
گزارش از توفيق مفاخري
---------------------------
انتهاي پيام/ل10
 شنبه 7 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 251]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن