تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):خدای تعالی ایمان را برای پاکیزگی از شرک قرار داد ، و نماز را برای دوری از تکبر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827909953




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تنها 20 درصد بودجه پژوهشي به دانشگاه ها اختصاص يافته است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: تنها 20 درصد بودجه پژوهشي به دانشگاه ها اختصاص يافته است
زنجان - خبرگزاري مهر: معاون پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زنجان گفت: 80 درصد محققين در دانشگاهها هستند در حالي كه تنها 20 درصد بودجه پژوهشي به دانشگاه ها اختصاص مي يابد.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان مهدي رهنما شامگاه گذشته در نشست پِژوهشگران استان زنجان با انتقاد از روش توزيع اعتبارات پژوهشي در كشور افزود: 80 درصد بودجه پژوهشي كشور به سازمانهايي اختصاص مي يابد كه در خوشبينانه ترين حالت 20 درصد محققين در اين سازمانها هستند.

وي ادامه داد: براي حل مشكلات اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي، سياسي و ديگر مسائل موجود در جامعه تنها يك راه حل وجود دارد و آن برخورد علمي با آن است.

تبديل پژوهش به كالا، پژوهشگر را به يك تاجر تبديل مي كند

مدير پژوهشي منتخب در نهمين جشنواره تجليل از پژوهشگران برتر كشور افزود: طرح‌هاي پژوهشي نيازمند تغيير بينش حاكم بر جامعه با اين پيش فرض كه بينش مقدم بر دانش است، هستند و تغيير بينش نيازمند پروسه زماني طولاني است كه بايد از طريق آموزش در چارچوب نظام آموزش عالي و رسانه‌ها در بلند مدت محقق شود.

رهنما گفت: اساتيد دانشگاه آزاد اسلامي واحد زنجان با توجه به ارائه سير صعودي مقالات پژوهشي از سال 80 طرح‌هاي پژوهشي و مقالات مختلفي در سطوح بين المللي و داخلي كه مي تواند مورد استفاده دستگاه‌ها و ارگان‌هاي مختلف استان قرار گيرد به رشته تحرير در آورده اند.

وي افزود: در حال حاضر فعاليت‌هاي پژوهشي به يك كالا تبديل شده است كه اين امر مي تواند پژوهشگر را نيز به يك تاجر تبديل نمايد.

معاون پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زنجان بوروكراسي‌ حاكم بر تاييد و بررسي‌ طرح‌هاي پژوهشي و ‌طولاني شدن فرايند تصويب طرح‌ها را عمده ترين مشكلات پژوهش در استان دانست و افزود: بدنه اجرايي سازمان‌ها اعتقاد كمتري به پژوهش دارند و تنها به پژوهش از منظر جذب اعتبارات و نه از ديدگاه حل مسائل مي نگرند كه اين امر مي تواند ضربه سنگيني بر پژوهش كشور وارد نمايد.

راهنما گفت: آموزش عالي يك زير سيستم در چارچوب سيستمي بزرگتر است كه رهيافت اين سيستم بزرگ به امر پژوهش هرچه قدر بزرگ تر باشد، مي تواند به بهترين نحو نقش خود را ايفا كند زيرا پژوهش سراسر حل مسئله است و تنها از منظر فعاليت‌هاي پژوهشي مي توان به حل مسائل همت گمارد.

وي تاكيد كرد: عدم مراجعه به طرح‌ها و پژوهش‌هاي دانشگاهي بزرگترين مشكل پژوهش در كشور است.

نبود زبان مشترك بين پژوهشگر و مردم علت باقي ماندن طرح ها در بايگاني است

رهنما يادآور شد: متاسفانه اكنون به جاي توجه به محتواي پژوهش، بودجه و اعتبار آن مدنظر قرار مي گيرد در حالي كه با مرور طرح‌هاي پژوهشي واحد زنجان، تعادل بين محتوا و اعتبار ديده مي شود.

رهنما وظيفه محقق را پيش بيني مشكلات عرصه هاي مختلف عنوان كرد و افزود: رشد علم، محصول كارهاي پژوهشي است و اين در حالي است كه اغلب نتايج پژوهشهاي انجام شده محرمانه تلقي شده و براي مراجعه ساير محققان در اختيار آنان قرار نمي گيرد.

وي نبود زبان مشترك بين مردم، محققين و سازمانها را از جمله دلايل باقي ماندن يافته هاي پژوهشي در قفسه ها دانست و يادآور شد: نبود بانك اطلاعات پژوهشي نيز موجب دوباره كاري و اتلاف وقت و منابع پژوهشگران مي شود.

معاون پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زنجان با بيان اينكه احساس نياز موجب انجام پژوهش مي شود و پژوهش جستجوي حقيقت است كه حاصل آن به عمل تبديل مي شود، گفت: در جوامع غيرعلمي با وجود اين باور كه حقيقت در نزد آن جامعه است، ضرورت پژوهش احساس نمي شود.

رهنما بروكراسي حاكم بر روند تصويب طرح هاي پژوهشي را از جمله مشكلات مهم پژوهشگران عنوان كرد و افزود: اغلب پژوهشگران با گرفتار شدن در پيچ و خم ادارات و سازمانها از خير انجام پژوهش مي گذرند.
 جمعه 6 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن