تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر باطل با حق درنياميزد، بر حقيقت جويان پوشيده نمى مانَد و اگر حق با باطل آميخته ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846223870




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

با بررسي چالشهاي توسعه آموزش الكترونيك؛ معاون آموزشي وزارت ارتباطات: محدود‌يت‌هاي مالي بخش دولتي و قابليت‌هاي محدود وزارت علوم از مهمترين موانع است


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: با بررسي چالشهاي توسعه آموزش الكترونيك؛ معاون آموزشي وزارت ارتباطات: محدود‌يت‌هاي مالي بخش دولتي و قابليت‌هاي محدود وزارت علوم از مهمترين موانع است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: آموزشي

معاون آموزش، پژوهش و امور بين‌الملل وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات محدود‌يت‌هاي مالي بخش دولتي و قابليت‌هاي محدود وزارت علوم را از مشكلات عدم توسعه آموزش الكترونيك عنوان كرد و گفت: قابليت‌هاي محدود وزارت علوم يكي از مشكلات عمده است، چراكه با روش سنتي نمي‌توانيم آموزش فراگير داشته باشيم.

به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر كمال محامدپور در مراسم افتتاحيه سومين كنفرانس آموزش الكترونيكي در دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي با بيان اينكه اين همايش‌ بايد جنبه اجرايي براي آموزش كشور داشته باشد، اظهار كرد: هدف از برگزاري اينگونه همايش‌ها اين است كه ببيينيم در فاصله دو همايش به چه نتيجه اجرايي دست يافته‌ايم و همچنين بايد در حوزه آموزش الكترونيكي نوعي آسيب‌شناسي انجام شود.

مشكلات و موانع در حوزه اجرايي آموزش الكترونيكي بررسي شود

وي با بيان اينكه بايد در اين همايش مشكلات و موانع در حوزه اجرايي آموزش الكترونيكي بررسي و افراد متخصص براي رفع اين مشكلات راهكار ارائه دهند، خاطر نشان كرد: بر اين اساس بايد در هر جايي كه هزينه‌اي مي‌شود و استفاده مطلوب از آن به عمل نمي‌آيد جلوي آن هزينه‌ها گرفته شود.

وي با بيان اينكه در توسعه ICT آموزش هم نقش دارد و هم نقش مي‌پذيرد اظهار كرد: زماني كه ICT توسعه يابد آموزش هم توسعه خواهد يافت.

وي با اشاره به وجود چهار پايه استوار براي جامعه اطلاعاتي، گفت: ايجاد دانش، حفظ و نگهداري دانش، انتشار دانش و كاربري دانش از جمله محورهاي جامعه اطلاعاتي مي‌باشد كه آموزش در همه اينها نقش مهمي بر عهده دارد و بدون آن نمي‌توان به پايه‌هاي اساسي جامعه اطلاعاتي دست يافت.

وي در عين حال تاكيد كرد: بايد توجه داشته باشيم كه تصميم‌گيران و مديران ارشد جامعه به علم و دانش به عنوان يك اولويت توجه داشته باشند.

در توسعه آموزش الكترونيك نمي‌توان صرفا به منابع دولتي تكيه كرد

بايد بستر لازم براي بخشهاي غيردولتي فراهم شود

وي با بيان اينكه سرمايه گذاري انساني در توسعه آموزش نقش برجسته‌اي دارد، تصريح كرد: براي توسعه آموزش الكترونيك نمي‌توان صرفا به منابع دولتي تكيه كرد بنابراين بايد بستر لازم براي بخشهاي غير دولتي فراهم شود و اگر تاكنون نتوانسته‌ايم در زمينه آموزش الكترونيك رشد مناسبي داشته باشيم به خاطر عدم توجه به اين موضوع مي‌باشد.

حقوق منتشركنندگان آموزش الكترونيك در فضاي مجازي حفظ شود

وي با اشاره به ماده 45 برنامه چهارم توسعه در زمينه نظام جامع حقوق مالكيت معنوي، اظهار كرد: يكي از مشكلات توسعه آموزش الكترونيك همين موضوع است چون در فضاي مجازي وقتي بر روي محتواي آموزشي سرمايه‌گذاري لازم انجام مي‌شود بايد حقوق كساني كه اين محتوا را منتشر كرده‌اند به گونه‌اي حفظ شود.

بايد ساختار آموزش الكترونيك به دليل ساز و كار متفاوت نسبت به آموزش سنتي اصلاح شود

دكتر محامدپور با اشاره به ماده 48 برنامه چهارم توسعه مبني بر اصلاح نظام آموزشي كشور خاطر نشان كرد: بايد ساختار آموزش الكترونيك به دليل ساز و كار متفاوت نسبت به آموزش سنتي اصلاح شود.

وي با بيان اينكه هرچه در آموزش الكترونيك سرمايه گذاري بيشتر انجام شود بازده بيشتري خواهيم داشت اظهار كرد: در ايران عمدتا منابع ما محدود به منابع دولتي است در صورتي كه در كشورهاي صنعتي از منابع خصوصي در اين زمينه‌ها استفاده مي‌كنند.

وي با اشاره به ارائه خدمات الكترونيكي به 6 هزار روستا، گفت: بر اين اساس 120 هزار نقطه بانكي را به يكديگر وصل كرده‌ايم.

ارتباط صنعت آموزش عالي با نيازهاي جامعه دچار ضعف است

وي ضعف ساختاري در مرتبط شدن صنعت آموزش عالي با نيازهاي جامعه را از ديگر چالش‌هاي توسعه آموزش الكترونيكي عنوان كرد و افزود: بايد به اين مساله توجه شود و براي رفع مشكلات آن در اين همايش‌ها راهكار ارائه شود.

وي با بيان اينكه در برنامه چهارم توسعه همه اين موارد ديده شده است، تصريح كرد: ولي متاسفانه آنها اجرايي نمي‌شود.

تاكيد بر ترميم و تغيير نگرش در رويكرد آموزشي

ذهنيت آموزشي سنتي بايد به تدريج به سمتي ديگر مهاجرت كند

وي با تاكيد بر ترميم و تغيير نگرش در رويكرد آموزشي خاطر نشان كرد: بايد ذهنيت آموزشي سنتي به تدريج مهاجرت و به سمتي ديگر حركت كند.

وي افزود: به نظر مي‌آيد در آموزش الكترونيك به مسئله محتواي آموزش كه از عمده ترين مسائل اين آموزش است توجه ويژه‌اي نشده و مشكلات آن نيز حل نشده است.

وي با بيان اينكه علي رغم سرمايه گذاري دولتي در ايجاد زير ساخت‌هاي ICT به دليل عدم وجود ساز و كارهاي لازم بهره‌برداري نامطلوب است، اظهار كرد: نقش بخش خصوصي در سرمايه گذاري لازم براي توسعه بسيار كمرنگ بوده كه بايد موانع آن را برطرف كرد.

دولت و وزارت علوم بخش خصوصي را رقيب خود ندانند

وي با تاكيد بر اينكه دولت و وزارت علوم نبايد بخش خصوصي را رقيب خود بدانند، تصريح كرد: زماني كه مراكز غير دولتي وارد اين گونه فعاليت‌ها مي‌شوند نبايد براي حتي كوچكترين مسائل يا موافقت با ايجاد دوره يا رشته‌اي موانعي را جلوي پاي آنها ايجاد كرد.

دكتر محامدپور در خاتمه با تاكيد بر اينكه مديران بايد فضاي ذهني خود را عوض كنند، خاطر نشان كرد: بنابراين بايد شرايط كار را براي بخشهاي غير دولتي تسهيل و آنها را نه تنها رقيب خود ندانست بلكه كمك كننده‌اي براي توسعه بپندارند كه در اين صورت از نظر كيفي و كمي توسعه قابل توجهي خواهيم داشت.

انتهاي پيام
 چهارشنبه 4 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 294]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن