واضح آرشیو وب فارسی:مهر: 500 هزار صهيونيست در تيررس موشكهاي ساكنان غزه
يك كارشناس مسائل خاورميانه خبر داد:
يك كارشناس مسائل خاورميانه در همايش "هولوكاست واقعي؛ غزه " كه در دانشكده علوم سياسي دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران مركز برگزار شد، از پروژه صهيونيست ها براي تخليه 22 درصد از كل مناطق اشغالي در جريان مذاكرات فرسايشي خبر داد.
سعدالله زارعي در اين همايش با اشاره به پيروزي حماس در انتخابات سال 84 و انتخاب اسماعيل هنيه به عنوان نخست وزير گفت: برخي كشورهاي عربي نمي خواستند اسلامگراها در فلسطين به قدرت برسند، از اين رو، مصر مرز رفح را بست.
وي با اشاره به پايان آتش بس ميان رژيم صهيونيستي و فلسطين افزود: اسرائيلي ها تلاش مي كنند قرارداد آتش بس جديدي امضا كنند تا از اين طريق، فشار بر فلسطيني ها را بيشتر كنند، همچنين حماس با امضاي قرارداد، آتش بس گروههاي فلسطيني را كنترل كند.
زارعي گفت: حماس اعلام كرده است اگر اين آتش بس بخواهد مانند آتش بس قبلي باشد، حاضر به امضاي آن نيست و در زمان آتش بس نبايد آتشي ميان دو طرف باشد.
وي افزود: حماس مي خواهد با امضاي اين قرارداد، مانع از تجاوزات اسرائيل به مناطق فلسطيني شود.
اين كارشناس مسائل خاورميانه گفت: مردم غزه با توجه به مشكلاتي كه با آن روبرو هستند، حمايت خود از اسماعيل هنيه را حفظ كردند و براساس نظرسنجي انجام شده توسط صهيونيست ها، ميزان حمايت مردم غزه از هنيه قبل از بستن مرز رفح 80 درصد بود كه هم اكنون به 90 درصد رسيده است.
وي با اشاره به اينكه هم اكنون ساكنان غزه موشك هاي دست سازي در اختيار دارند كه حدود 20 كيلومتر برد دارد، افزود: 500 هزار نفر از ساكنان سرزمين هاي اشغالي در معرض اين موشك ها قرار دارند.
زارعي ادامه داد: اسرائيلي ها تلاش مي كنند مسئله فلسطين را حل و فصل كنند و از زمان برگزاري نشست آناپوليس، هرهفته مقامات امريكايي در منطقه ديدار و ملاقات دارند.
وي افزود: صهيونيست ها تلاش دارند تا مناطق اشغالي سال 1967 را كه 22 درصد از كل خاك فلسطين است، در مذاكرات فرسايشي و وقت گير به فلسطيني ها بدهند و بقيه سرزمين فلسطين را مصادره كنند.
وي گفت: هم اكنون عنصر مذهب در خاورميانه بيش از هر عنصر ديگري در قدرت و شكل گيري آن نقش دارد و اين موضوع را مي توان در عراق، سوريه، لبنان، تركيه و فلسطين مشاهده كرد.
زارعي درپاسخ به سؤالي درباره درگيري هاي حماس و فتح افزود: جنبش فتح همانند سال هاي قبل از يكپارچگي برخوردار نيست و انشعاباتي نيز در آن ايجاد شده است و همچنين از قدرت سابق نيز برخوردار نيست.
وي گفت: هم اكنون محبوبيت جنبش حماس در فلسطين نقش اساسي و تعيين كننده دارد.
زارعي درپاسخ به پرسشي درباره تغيير رئيس جمهور در امريكا و سياست خارجي آن درقبال تحولات منطقه خاورميانه افزود: خاورميانه در دوره اوباما نيز داراي اهميت راهبردي در سياست خارجي امريكاست و انتخاب "دنيس رايس" به عنوان مشاور خاورميانه اي اوباما خود گواه اين مطلب است.
وي با بيان اينكه امريكايي ها مي گويند خاورميانه مركز ثقل تحولات در قرن 21 است، افزود: خاورميانه در دوره اوباما، دوره اي پرحادثه و پر مخاطره خواهد داشت و ترافيك تردد مقامات است.
زارعي درپاسخ به سؤالي مبني بر اينكه آيا محو شدن اسرائيل از صحنه روزگار امكانپذير است، گفت: ما شاهد محو شدن رژيم آپارتايد در آفريقاي جنوبي و همچنين فروپاشي اتحاد جماهير شوروي بوديم.
وي افزود: چرا تصور نكنيم اسرائيل نيز به اين سرنوشت دچار شود، چراكه تجربه تاريخي ما مي گويد اين امر ممكن است.
زارعي گفت: اسرائيل درمنطقه ما كانون هماهنگ كننده عليه اسلام است و ضعيف شدن اين كانون به نفع امنيت ملي ماست.
وي افزود : اسرائيل حداقل تا 10 سال آينده قدرت حمله به هيچ كشوري در خاورميانه را نخواهد داشت.
زارعي گفت: اسرائيل به عادي سازي روابط با همسايگانش نياز دارد چرا كه شرايط امنيتي ان بسيار شكننده است و هم اكنون در شرايط ضعف به سر مي برد.
وي در پاسخ به سوالي درباره نقش عربستان در تحولات منطقه به خصوص صلح اعراب و اسرائيل افزود: هم اكنون عربستان نقش خودش در منطقه را به آمريكايي ها و صهيونيست ها پيوند زده است.
زارعي گفت: عربستان قبل از 2001 در بسياري از مناطق مانند چچن ،افغانستان، پاكستان، بوسني حضور فعالي داشت اما پس از 11 سپتامبر عربستان مرعوب آمريكا شد و سياست هايش را با آمريكا تنظيم و هماهنگ كرد.
وي افزود: نقش عربستان در منطقه ما مستقل نيست و از محبوبيت اين كشور در جهان نيز كاسته شده است.
نظرات كاربران:
سه شنبه 3 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]