واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي:ريگي قبل از سفر وزير كشور پاكستان، به ايران تحويل داده شودتداوم نا امني در مرز پاكستان، بايد مانع از صادرات گاز به اين كشور شود
تهران- خبرگزاري كار ايران
يك عضو امنيتملي و سياستخارجي در واكنش به سفر وزير كشور پاكستان به ايران، گفت: عبدالمالك ريگي يا بايد قبل از سفر وزير كشور پاكستان به ايران تحويل داده ميشد و يا فرجه زماني تحويل وي به ايران، اعلام ميگرديد. چرا كه در غير اين صورت، حضور "رحمان مالك" در ايران و جلساتي كه طي آن لبخند تحويلمان بدهند، بيفايده خواهد بود.
حشمتالله فلاحتپيشه نماينده اسلام آباد غرب، در گفتوگو با خبرنگار "ايلنا"، با تاكيد بر اينكه تحويل ريگي به ايران، بايد پيششرط مذاكرات آتي ايران و پاكستان باشد، يادآور شد: عليرغم وعدههاي مقامات پاكستاني مبني بر آزاد شدن گروگانهاي ايراني در اين كشور، سربازان سراواني به گروگان گرفته شده، در خاك آن كشور به شهادت رسيدند و حتي اجساد آنها هم تحويل ايران نشده است.
به گفته وي، مسوولان ايران بايد از وزير كشور پاكستان بخواهند تا وضعيت ديپلمات ربوده شده ايراني و اجساد شهداي ايران در پاكستان را پيگيري كند. چرا كه براي ما، قابل تحمل نيست كه بهجاي پس دادن گروگانهاي ايراني، اجساد آنها تحويل ايران شوند.
عضو كميسيون امنيتملي و سياستخارجي مجلس با اشاره به جلسات پياپي اين كميسيون براي بررسي وضعيت گروگانهاي سراوان و ديپلمات ربوده شده ايراني در پاكستان، گفت: طي اين جلسات نمايندگان مجلس، با صداي بلند فرياد اعتراض خود را برآوردند؛ اما متاسفانه دولت پاكستان به آن بيتوجه بود.
فلاحتپيشه با بيان اينكه دولت پاكستان به ضرورت رابطه با ايران واقف است، مسائل بوجود آمده در روابط دو كشور را به دليل عدم ثبات سياسي در ساختار پاكستان و دخالت آمريكاييها در امور داخلي اين كشور دانست و در عين حال گفت: عليرغم اين مشكلات داخلي در پاكستان، اگر مقامات پاكستاني براي ادامه روابطشان با ايران، اهميت قائلاند بايد يكسري عمليات راهبردي را مد نظر قرار دهند.
وي با تاكيد بر اينكه دليلي ندارد كه دولت پاكستان در قبال عمليات تروريستي مرز پاكستان كه دامنه آن دائماً به مرزهاي ايران كشيده ميشود، سكوت كند؛ افزود: تمامي مسائل تروريستي در حاشيه مرز شرقي ايران، به دليل نا امنيهاي موجود در پاكستان است كه دولت اين كشور بايد در قبال آن پاسخگو باشد.
به گفته نماينده اسلام آباد غرب، در صورت عدم تجديد نظر دولت پاكستان در اين زمينه و تداوم فجايع تروريستي در مرز ايران، مقامات ايران نيز بايد تجديدنظر در صدور گاز به پاكستان را در دستور كار خود قرار دهند. چرا كه اساساً صادرات گاز به پاكستان براي ما صرفه اقتصادي ندارد و تنها بعد سياسي آن مهم است. زماني كه اتباع ايران در خاك پاكستان، امنيت ندارند؛ چه لزومي براي صدور گاز به اين كشور وجود دارد.
پايان پيام
كد خبر: 464474
سه شنبه 3 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 146]