واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: برخورد قانوني با متخلفان بهداشتي در فاروج
مهربان براي رفع مشكلات بهداشتي فاروج با انصاف و رأفت عمل مي شود و در صورت جواب گو نبودن اين روش، از طريق قانون با متخلفان بهداشتي برخورد مي شود.
حجت الاسلام شريعتي نژاد، امام جمعه فاروج با بيان اين مطلب در جلسه شوراي بهداشت اين شهرستان بر اهميت اجرايي شدن مصوبات اين جلسه ها تأكيد كرد.
رئيس شبكه دام پزشكي فاروج هم در اين جلسه با اشاره به آمار بالاي حيوان گزيدگي در شهرستان گفت: 90 درصد حيوان گزيدگي ها از طريق سگ هاي ولگرد است.
دكتر محمود محمدي افزود: براي افزايش بهداشت و سلامت جامعه بايد انجام فعاليت هاي پيش گيرانه در اولويت باشد.
وي بيان كرد: از بين بردن سگ هاي ولگرد از اموري است كه بايد به نحو مطلوبي انجام پذيرد.
وي با اشاره به بيماري هاي مشترك انسان و حيوان تصريح كرد: هاري مهم ترين و خطرناك ترين بيماري مشترك انسان و دام است كه عواقب مهلكي هم دارد و بايد اقدامات پيش گيرانه در اين رابطه انجام شود.
شهردار فاروج نيز فرسوده و نامناسب بودن ساختمان و فضاي كشتارگاه و سنتي بودن آن را از مشكلات مهم بهداشتي شهرستان بيان كرد و گفت: بايد اعتبار لازم اختصاص يابد تا بتوان امكانات لازم براي ذبح بهداشتي و سالم را در كشتارگاه فراهم كرد.
علي امير احمدي تجميع دام داري ها را از ملزومات افزايش بهداشت و سلامت شهر عنوان و اضافه كرد: از سال 75 موضوع تجميع دام داري ها در جلسه هاي مختلف مطرح شده اما در عمل فعاليتي براي آن نشده است و فاروج هم چنان با معضل مرتبط به فعاليت دام داري ها در داخل شهر مواجه است.
وي فرسوده بودن شبكه آب شهر را از ديگر معضلات بهداشتي آن برشمرد و گفت: علاوه بر اين موضوع لوله كشي آب شرب و فاضلاب هاي خانگي در شهر و روستاها ايجاد مشكل مي كند.
جواهري رئيس اداره منابع طبيعي فاروج هم لزوم احداث پست قرنطينه دامي و گياهي، نظارت بر بهداشت رستوران ها و آرايشگاه ها، دفع بهداشتي زباله و ارائه كارت بهداشتي به مسئولان آبدارخانه هاي اداره ها را از مسائل اولويت دار بهداشت اين شهرستان بيان كرد و گفت: مسائل اولويت دار بايد در دستور كار قرار گيرد.
نماينده جهاد كشاورزي فاروج هم گفت: براي انجام طرح تجميع نياز به 50 ميليارد ريال اعتبار است و بايد جمعيت شهر به 50 هزار نفر برسد تا اين امر انجام پذيرد.
داوطلب افزود: در راستاي افزايش يافتن دام داري ها در شهر، صدور پروانه ايجاد دام داري در صورتي انجام مي شود كه در اطراف روستاهاي نزديك به شهر انجام شود تا به مرور دام داري ها از شهر خارج شود.
وي تصريح كرد: طرح تجميع، مستلزم انجام طرح مطالعاتي است و با توجه به تجربه ناموفق شهرستان هاي ديگر در فعال ساختن مجتمع هاي دام داري اين امر مشكلاتي را به همراه خواهد داشت.
به گزارش خبرنگار ما، در پايان اين جلسه پس از ارائه نظرات اعضاي شوراي بهداشت شهرستان، خروج دام داري ها و تجميع آن، دفع بهداشتي زباله ها، پي گيري نتايج فعاليت ستاد، اتلاف سگ هاي ولگرد با توجه به تقسيم وظايف و سامان دهي جايگاه هاي جمع آوري شير، محورهاي جلسه آينده شوراي بهداشت شهرستان شد. همچنين با توجه به ارائه وظايف ستاد آنفلوآنزاي فوق حاد پرندگان به دستگاه هاي مربوط مقرر شد در جلسه آينده دستگاه ها، نتايج فعاليت هاي خود را اعلام كنند.
دوشنبه 2 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خراسان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 175]