واضح آرشیو وب فارسی:مهر: اعطاي تسهيلات بانكي به موسسات فناور بايد متفاوت باشد
مشهد - خبرگزاري مهر: معاون فناوري و نوآوري پارك علم و فن آوري خراسان گفت: اعطاي تسهيلات بانكي به موسسات فناور مستقر در مراكز رشد و پاركهاي علم و فناوري بايد متفاوت باشد.
به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، سعيد صمدي صبح امروز در نشستي خبري در محل پارك علم و فناوري خراسان با اشاره به اينكه مقدار ثابت اعتبارات به موسسات فناور باعث بروز مشكلاتي براي برخي از اين موسسات فناور شده است، افزود: اعطاي تسهيلات بانكي به موسسات فناور مستقر در مراكز رشد و پاركهاي علم و فناوري بايد متفاوت باشد.
معاون فناوري و نوآوري پارك علم و فناوري خراسان عدم تناسب ميزان سرمايه مورد نياز توليد فناوري جديد برخي موسسات فناور با ميزان تسهيلات در نظر گرفته شده و نيز نبود زير ساختهاي لازم جهت ضمانت و وام بانكي براي حمايت از فناوران را از مهمترين اين مشكلات عنوان كرد.
صمدي ادامه داد: موسسات فناور به دليل عدم برخوردار بودن از توان و پشتيباني مالي لازم جهت تامين وثيقه بانكي قادر به تامين مالي پروژه هاي جديد فناورانه خود نيستند و وجود صندوقهاي حمايتي مي تواند راهكاري مناسب و حائز اهميت براي رفع اين مشكلات باشد.
وي همچنين از امضاي تفاهم نامه همكاري اين پارك با صندوق ضمانت سرمايه گذاري كوچك كشور خبر داد و تصريح كرد: امضاي اين تفاهم نامه آغازگر استفاده نوآوران مستقر در پارك علم و فناوري خراسان و در محله بعد ساير فناوران استان خراسان از امكانات مالي، حمايتهاي وزارت صنايع و معادن و منابع سرمايه اي بانكها خواهد بود.
صمدي ادامه داد: طي تعامل هاي انجام شده با صندوق ضمانت كوچك كشور مقرر شد تا ضمن امضاي تفاهم نامه ميان اين صندوق و پارك علم و فناوري خراسان تا سقف 150 ميليون تومان به موسسات فناور كه نيازمند سرمايه گذاري بيشتر جهت ارائه فناوري هاي جديد به اقتصاد كشور مي باشند وام بانكي با ضمانت آسانتر اعطا شود.
عباس همتي كاخكي رئيس پژوهشكده علوم و صنايع غذايي خراسان رضوي نيز در اين نشست از برگزديده شده اين مركز در جشنواره نوآوري و شكوفايي، پژوهش و فناوري استان به عنوان مركز تحقيقاتي برتر استان خبر داد و گفت: پژوهشكده علوم و صنايع غذايي خراسان رضوي به منظور پاسخگويي به بخشي از نيازهاي پژوهشي كشور در زمينه علوم و صنايع غذايي از سال 1385 براساس مصوبه شوراي گسترش آموزش عالي فعاليت هاي خود را آغاز نمود.
همتي گفت: يكي از شاخص هاي اصلي و مهم در توسعه كشورها ميزان سرمايه گذاري در امر پژوهش است و هدف اصلي از تدوين و اجراي طرحهاي پژوهشي، تغيير وضع موجود و حصول به ايده آل ها است.
رئيس پژوهشكده علوم و صنايع غذايي خراسان رضوي عدم ارتباط منطقي بين جهت گيري و عناوين پژوهشي با نيازهاي جوامع را از مهمترين دلايل شكاف و فاصله بين يافته هاي پژوهشي در برنامه ريزي هاي مختلف و نيازهاي واقعي جوامع عنوان كرد.
دوشنبه 2 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]