واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مسئول واحد خواهران كانون عدالتخواهي قسط دانشگاه شاهرود: اگر بخواهيم از ظاهر و باطن نظام محافظت كنيم بايد آن را بشناسيم
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
مسئول واحد خواهران كانون عدالتخواهي قسط دانشگاه شاهرود گفت: در حفاظت از ظاهر و باطن نظام اسلامي ايران نبايد به گونهاي عمل كرد كه ظاهر محكم بماند ولي روح فراموش شود.
خيرآبادي در گفتوگوي با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، درباره بيانات مقام معظم رهبري در ميان دانشجويان دانشگاه علم و صنعت در پاسخ به اين پرسش كه در حفاظت از ظاهر و باطن نظام، جنبش دانشجويي چگونه ميتواند به ايفاي نقش بپردازد؟ اظهار كرد: در اين زمينه جنبش دانشجويي ميتواند به وسيله گفتمانسازي بر روي افكار افراد جامعه تاثيرگذار باشد و با توجه به اينكه دانشجو جزو خواص جامعه است، ميتواند بدين وسيله در لحظات تاريخساز بداند چه كار كند و رهبري فكري افراد جامعه را بر عهده بگيرد.
وي گفت: براي پيريزي اين مباحث در سطح جامعه ميتوانيم با ابزارهايي چون مطالبهگري، عدالتخواهي و حمايت از مظلومان باعث شويم زمينههاي ايجاد يك گفتمان به وجود آيد و جامعه را به آن سو رهنمون شويم.
خيرآبادي همچنين با بيان اين مطلب كه دانشجويان الان به عنوان مسئولان آينده جامعه مطرح هستند، اظهاركرد: در نتيجه اگر دانشجويان معتقد به حفظ ظاهر و باطن نظام باشند در آينده وقتي به عنوان مسئول در يك جايگاه قرار ميگيرند، اصول را حفظ ميكنند.
وي با توجه به بيانات مقام معظم رهبري مبني بر محافظت از ظاهر و باطن نظام گفت: اگر بخواهيم از چيزي محافظت كنيم بايد آن را بشناسيم، پس اگر بخواهيم از ظاهر و باطن نظام محافظت كنيم بايد آن را بشناسيم، مثلا در ظاهر نظام، بايد با قانون اساسي و اصول آن آشنا شويم تا بتوانيم از مسئولان نظام مطالبات جامعه را خواستار باشيم.
مسئول واحد خواهران كانون عدالتخواهي قسط دانشگاه شاهرود افزود: مشكل جنبشهاي دانشجويي اين است كه اين ظاهر را نميشناسند، مثلا در اصل 3 قانون اساسي حمايت از مظلومان و مستضعفين جهان آمده كه با اين وجود عدم اقدام جنبش دانشجويي درباره اين مساله مهم را شاهد هستيم.
خيرآبادي گفت: اصل و ذات جمهوري اسلامي چيز واحدي است و ظاهر و باطن آن تناقض ندارد. ساختارهاي ظاهر در جمهوري اسلامي ايران مثل دولت، مجلس و قوه قضائيه نمودي عملي از مباحث باطني نظام هستند.
وي افزود: اما بايد از روح اصلي مراقبت كرد؛ يعني طوري نشود كه ظاهر و ساختار محكم بماند ولي روح فراموش شود.
خيرآبادي ادامه داد: اين توجه همزمان به ظاهر و باطن، در مقابل ديدگاه نظام بروكراسي غربي است كه به شدت بر قالبها و پيكرهها تاكيد دارد.
خيرآبادي همچنين مواردي را كه باعث تقويت وحدت ملي ميشود، اين گونه برشمرد: مردميبودن و مردميماندن جنبش دانشجويي، حفظ وحدت تشكلهاي دانشجويي (در جمع خودشان) كه خود زيرمجموعه وحدت ملي است، بازسازي و تاكيد بر گفتمانهاي اصيل انقلاب و همانهايي كه در ايام انقلاب و دفاع مقدس، جمعيتي ميليوني را متحد كرد.
وي در پايان گفت: حال جنبش دانشجويي بايد همان گفتمان را بازسازي و بر آن تاكيد كند.
انتهاي پيام
دوشنبه 2 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 214]