واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: جشنواره فيلم كوتاه سوادآموزي با هدف ترويج و اشاعه فرهنگ سوادآموزي
مستند شش گانه زنان سرپرست خانواده از آثار پوران درخشنده در دومين جشنواره فيلم كوتاه سوادآموزي به نمايش درمي آيد.
نشست رسانه اي دومين جشنواره فيلم كوتاه سوادآموزي، محمدرضا رضايي دبير جشنواره و يزدان عشيري مدير روابط عمومي انجمن سينماي جوانان ايران در سالن كنفرانس اين انجمن برگزار شد.
«يزدان عشيري» مدير روابط عمومي انجمن سينماي جوانان ايران در ابتداي اين نشست، گفت: دومين جشنواره فيلم كوتاه سوادآموزي با هدف ترويج و اشاعه فرهنگ سوادآموزي و بهره گيري از قابليت هاي تصويري و سينمايي براي شناسايي جايگاه و اهميت فرهنگ سوادآموزي و به منظور استفاده از توانمندي ها و كاركردهاي سينمايي كوتاه در مسير ترويج و گسترش فرهنگ سوادآموزي و اعتلاي اين فرهنگ طراحي و پي ريزي شده است و از دوم تا پنجم ماه جاري با شعار «ايران را سراسر مدرسه كنيم» برگزار مي شود.
وي ادامه داد: انجمن سينماي جوانان ايران به عنوان متولي فيلم كوتاه در كشور كه خود به مثابه آموزش و پرورش سينماي ايران است در طول سال طراحي و برنامه ريزي جشنواره هاي مختلف بين المللي، سراسري، منطقه اي، استاني و موضوعي را در محور و اولويت كارهايش قرار داده و همواره مي كوشد حركت هاي عمومي را در مسير اعتلا و گسترش فيلم كوتاه حمايت و تقويت نمايد.
مدير روابط عمومي انجمن سينماي جوانان ايران برگزاري جشنواره فيلم كوتاه سوادآموزي را در همين راستا و به عنوان حركتي موثر در جهت ترغيب افكار عمومي به فراگيري و دانش اندوزي عنوان كرد و خاطرنشان ساخت: بي ترديد، همسويي و حمايت رسانه هاي گروهي از اين گونه رويدادهاي موضوعي كمك مي كند تا گوشه هايي از ظرفيت ها و ارزش نهضت دلپذير و فراگير سوادآموزي با زبان تصوير در اذهان عمومي جامعه ديده شود.
محمدرضا رضايي دبير دومين جشنواره فيلم كوتاه سوادآموزي ضمن تشريح ابعاد برگزاري جشنواره و برنامه هاي اين رويداد فرهنگي و سينمايي گفت: به اعتقاد ما، هنر هفتم به عنوان مهم ترين وسيله كارآمد و ابزار موثر و جهت بخش قادر است فرهنگ فراگيري و دانش اندوزي را در جامعه گسترش و اشاعه دهد و هدف ما از برگزاري جشنواره سوادآموزي با همين دغدغه است.
وي افزود: دومين جشنواره فيلم كوتاه سوادآموزي از صبح روز دوشنبه به مدت چهار روز در سالن هاي 2، 3 سينماي فلسطين تهران برگزار مي شود و استفاده براي عموم آزاد است.
دبير دومين جشنواره فيلم كوتاه سوادآموزي با تشريح بخش هاي مختلف جشنواره عنوان كرد، اين جشنواره در بخش هاي "مسابقه ويژه، فيلم هاي كوتاه داستاني، انيميشن، نماهنگ و مستند برگزار مي شود و براي ارتقاي سطح جشنواره و غني تر ساختن آن منتخبي از آثار با موضوع "فيلم كوتاه و سوادآموزي" در بستر انقلاب اسلامي، ميراث نبوي و مقاومت و پايداري به مناسبت شصت سال اشغال فلسطين، سي امين سال پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي، خارج از مسابقه براي استفاده مخاطبان پيش بيني شده است.
به گفته وي، نقش فيلم كوتاه در اگاهي بخشي و ترغيب براي سوادآموزي بسيار مهم است. رضايي با بيان اينكه در جهان امروز براي تثبيت و گسترش فرهنگ و فرهنگ سازي نمي توان صرفا به شيوه هاي سنتي متكي بود، خاطرنشان ساخت: با گسترش امكانات تكنولوژيك مي توان با توليد فيلم و نرم افزار عدالت آموزشي را در سراسر ايران به اجرا دراورد و با زبان و بيان غيرمستقيم و در قالب هنرهاي سمعي و بصري مي توان دامنه مخاطبان را گسترش داد و به جذابيت هاي امر آموزش افزود.
وي تصوير مصداق هاي عيني ابعاد مختلف پيام امام در اهميت سوادآموزي، نقش نماز و سواد در نوآوري و شكوفايي، بازتاب فعاليت ها و برنامه هاي مهم نهضت سوادآموزي و تلاش آموزشياران را از جمله مفاهيم و مضامين آثار رسيده عنوان كرد و يادآورد شد: مخاطب اصلي در اين حركت گروه هاي مختلف مردم از جمله عامه مردم به ويژه كم سوادان، دانشجويان و معلمان، سينماگران به ويژه فيلمسازان خلاق و جوان و نوآور و برنامه ريزان فرهنگي و آموزشي كشور هستند. دبير جشنواره سوادآموزي گفت: اميدواريم در سال نوآوري و شكوفايي و در سايه همدلي مسوولان و مردم اين جشنواره گام هرچند كوچك اما تاثيرگذاري باشد در مسير هدف بزرگي كه دغدغه امام(ره)، مقام معظم رهبري و سازمان نهضت سوادآموزي است كه همان تحقق شعار "ايران را سراسر مدرسه كنيم" است. ناصر باكيده مدير عامل انجمن سينماي جوانان ايران كه دراين نشست حضور نداشت اما مطالبش توسط عشيري قرائت شد، دراين متن گفته شد: انجمن سينماي جوانان ايران در سال هاي اخير به عنوان متولي فيلم كوتاه ايران همواره مي كوشد تا در قالب تعامل و همكاري با مراكز و سازمان هاي مختلف هم قابليت ها و ظرفيت هاي اين رسانه را شكوفاتر سازد و هم فضايي فراهم آورد تا ساير سازمان ها و مراكز از كاركرد و امكانات اين گونه سينمايي برخوردار شوند. خوشبختانه، اين مركز توانسته با همكاري سازمان هاي مختلف اتفاقات قابل ملاحظه اي را رقم بزند كه برگزاري جشنواره فيلم كوتاه سوادآموزي از جمله آن است. هدف ما استعداديابي و شناسايي افق هاي جديد است و اين دغدغه مي تواند در بسترها و زمينه هاي گوناگون دنبال شود . طبعا ورود به عرصه هاي مختلف فضا را فراهم مي آورد تا با ايجاد فرصت هاي جديد و ارائه خدمات متقابل هم سازمان ها و ارگان هاي ديگر از خدمات اين مركز برخوردار شوند و هم فيلمسازان ما با ورود به حوزه هاي جديد تجربه هاي نويني را كسب مي كنند. يزدان عشيري مدير روابط عمومي انجمن سينماي جوانان ايران با اشاره به شركت بيش از 253 فيلمساز در بخش هاي مختلف جشنواره يادآور شد: هياتي متشكل از آقايان: سيروس حسن پور، حميد جمدر و علي ابراهيميان كياسري 43 عنوان فيلم را براي بخش هاي مختلف: مسابقه ويژه، مسابقه براي حضوردر جشنواره انتخاب كرد.
وي افزود: اين آثار از فيلمسازان شهرهاي مختلف كشور زاهدان، سنندج، گرگان، اصفهان، اروميه، مشهد، تهران، خرم آباد، مهاباد، رشت، اردبيل، اصفهان، ساري، بابل، اهواز، تبريز، تنگستان، رواستر، كرمانشاه، بوشهر، شيراز، قم و كرج است.
به گفته وي هياتي مركب از آقايان: دكتر شهاب الدين عادل، عزيز ا... حاجي مشهدي، پوران درخشنده، احمد طالبي نژاد و علي ابراهيميان كياسري كار داوري نهايي آثار را بر عهده دارند. مدير روابط عمومي انجمن سينماي جوانان ايران ادامه داد: علاوه بر 43 اثر در بخش مسابقه و 6 اثر در بخش خارج از مسابقه 8 فيلم در بخش مقاومت و پايداري، 7 فيلم در بخش سي امين سال پيروزي انقلاب اسلامي، 8 فيلم در بخش ميراث نبوي و 8 عنوان فيلم از آثار برگزيده دوره اول جشنواره در سالن هاي 2، 3 سينما فلسيطين به نمايش در مي آيد. وي اظهار داشت: فيلم هاي سينمايي "تصميم كبري" به كارگراني سيروس حسن پور، "بچه هاي ابدي" به كارگرداني پوران درخشنده و "وقتي همه خواب بودند" به كارگرداني فريدون حسن پور به همراه مستند شش گانه زنان سرپرست خانواده از آثار پوران درخشنده نيز براي نمايش در طول روزهاي جشنواره در نظر گرفته شده است.
دوشنبه 2 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفرينش]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]