تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835570952
كوتاه وخواندني
واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: كوتاه وخواندني
معاون پارلماني دانشگاه آزاد اسلامي:
مشكلات جوانان بايد با همكاري دولت،
مجلس به حداقل برسد
ايسكانيوز:معاون پارلماني دانشگاه آزاد اسلامي گفت: بايد با همكاري دولت ، مجلس و دانشگاه آزاد مشكلات جوانان به حداقل برسد.
به گزارش " ايسكانيوز" كريم زارع در جشنواره ملي آفرينش با اشاره به اينكه دانشگاه آزاد اسلامي 26 سال قبل با امكانات بسيار كم و محدود شروع به فعاليت كرد، گفت: زماني ايران رتبه 4 توليد علم در خاورميانه را داشت كه اين رتبه به بركت دانشگاه آزاد و دانشگاه هاي دولتي هم اكنون به رتبه دوم در خاورميانه رسيده است و اين توانمندي را دارد كه طي سال هاي آينده رتبه اول را به خود اختصاص دهد.
وي خاطر نشان كرد :در روزهاي اوليه فعاليت دانشگاه آزاد برخي باور نداشتند كه اين دانشگاه در آينده بتواند اين چنين بدرخشد، دانشگاه آزاد اسلامي بايد با گسترش دوره هاي كارشناسي ارشد و دكتري تخصصي بحران هاي موجود را از سر راه جوانان برداشته و شناخت راه هاي نو براي ارتقا دانشگاه را در دستور برنامه خود قرار دهد.
زارع افزود: جذب اعضاي هيئت علمي با طرحي نو، افزايش اعتبار پژوهش و همكاري بيشتر دانشگاه با مجلس بايد در دستور كار دانشگاه آزاد اسلامي قرار گيرد.
معاون پارلماني دانشگاه آزاد اسلامي در پايان پيشنهاد كرد :دانشگاه آزاد دوره هاي فوق دكتري برگزار كند و دوره هاي كارشناسي ارشد را افزايش دهد.
معاون دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي نيشابور در همايش مديريت زمان:
دانشجويان بر اساس برنامه ريزي از پيش
تعيين شده درس بخوانند
ايسكانيوز: همايش علمي مديريت زمان، همزمان با هفته پژوهش در دانشگاه آزاد اسلامي نيشابور برگزار شد.
به گزارش "ايسكانيوز"معاون دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي نيشابور در اين مراسم با بيان اين مطلب كه دانشجويان بايد براي استفاده صحيح از وقت خود كارهاي غيرضروري را از كارهاي مهم تفكيك كنند، گفت: انجام كارهاي غيرضروري باعث مي شود تا ما از انجام كارهاي ضروري و مهمي كه در روند زندگي ما تاثير مثبتي دارند، باز بمانيم.صفيه صالحي با اشاره به برخي از روشها و راهكارهاي عملي براي استفاده بهتر از وقت، افزود: انجام چند كار به طور همزمان، تنظيم كردن وقت خواب، تعيين دقيق زمان تفريح، انجام ندادن يا به تعويق انداختن كارهاي غير ضروري از جمله اقداماتي است كه مي تواند باعث شود از وقت خود استفاده بهتري كنيم.وي به دانشجويان توصيه كرد: حتما براي خواندن دروس امتحاني خود از پيش برنامه ريزي صحيحي داشته باشند و ضمن حضور در كلاسهاي درس، حداكثر استفاده را از مطالب ارايه شده توسط اساتيد بكنند.
رئيس واحد مشهد:
دانشگاه آزاد اسلامي از طرحهاي پژوهشي كاربردي حمايت مي كند
ايسكانيوز : رئيس دانشگاه آزاد اسلامي مشهد گفت: دانشگاه آزاد اسلامي از طرحهاي پژوهشي كاربردي با ارائه تسهيلات و امكانات حمايت مي كند .
به گزارش "ايسكانيوز": دكتر عبدالمجيد حلمي در مراسم تجليل از پژوهشگران برتر منطقه 9 دانشگاه آزاد اسلامي مشهد در مجتمع فرهنگي اين دانشگاه ، پژوهش موفق را پژوهشي دانست كه در حل مشكلات جامعه، دانشگاه و كشور ما را كمك كرده و بازگشت سرمايه نيز داشته باشد .
وي با بيان اينكه دانشگاه آزاد اسلامي در دهه اول و دوم به دلايل مختلف از جمله استخدام هيات علمي، پذيرش دانشجو و كمبود امكانات، زمينه براي پژوهش آماده نبود گفت: اما در دهه سوم با وجود امكانات و ارائه تسهيلات مالي و مادي انجام فعاليتهاي پژوهشي آغاز گرديد واين روند بصورت جهش دار در حال ادامه است
وي اختصاص 5 درصد كل درآمد دانشگاه به پژوهش را، توجه مسئولين دانشگاه به اين امر دانست و گفت : اميدواريم با تلاش، كوشش و فعاليت بيشتر پژوهشگران تمام بودجه پژوهشي در جهت فعاليتهاي پژوهشي و تحقيقي كاربردي جذب وهزينه گردد.
دبير منطقه 9 دانشگاه آزاد اسلامي خطاب به معاونين پژوهشي تصريح كرد: سعي شود پروژه هاي پژوهشي بصورت انفرادي نبوده و با هماهنگي شوراي برنامه ريزي پژوهشي منطقه كارهاي پژوهشي جمعي بين واحدهاي منطقه انجام گيرد، چرا كه هرچه كار حجيم تر و عميق تر باشد نتايج آن مثمرتر و مطلوب تر خواهد بود .
حلمي در ادامه ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه را بسيار مهم خواند و گفت: كاربردي شدن طرح هاي پژوهشي و در نتيجه درآمد زا بودن پژوهش از ارتباط دانشگاه با صنعت سرچشمه مي گيرد كه اين تعامل بايد در دانشگاه تقويت و فرهنگ سازي گردد.
وي بر تبادل ارتباطات دانشگاه وصنعت تاكيد كرد و افزود : درست است كه در صنعت اشكالاتي وجود دارد ولي ما بايد از دانشگاه شروع كرده و اين ارتباط را گسترده سازيم، صنعتگران نيز وقتي نمونه موفق پژوهشي دانشگاهيان را ببينند حتما از طرحهاي پژوهشي ، پژوهشگران دانشگاهي استقبال مي كنند .
وي با بيان اينكه واحد مشهد واحد جامع محسوب مي شود و يك سوم دانشجويان و اعضاي هيات علمي منطقه را داراست خواستار فعاليت بيشتر و گسترده تر پژوهشي در اين واحد دانشگاهي شد .
وي با تاكيد براينكه در امرپژوهش از دانشجويان بطور شايسته استفاده شود تصريح كرد : دانشگاه به همه فعاليت هاي دانشجويي از جمله فعاليت هاي اجتماعي، مسابقات علمي و ورزشي، هيات هاي مذهبي و ... توجه خاص داشته و از آنها حمايت مي كند.به گزارش ايسكانيوز در ادامه رئيس شوراي پژوهشي منطقه 9 دانشگاه آزاد اسلامي با ارائه گزارشي از عملكرد پژوهشي منطقه 9 طي يكسال گذشته اظهار داشت: با فعاليتهاي تحقيقي و پژوهشي است كه مي توان مسائل و مشكلات جامعه اسلامي را مرتفع ساخت .
دكتر حسن احمدي با بيان اينكه براي توسعه و پيشرفت پژوهشي شاخص هايي در دنيا تعريف شده افزود: دستيابي به فناوري، سهم هزينه هاي تحقيق و توسعه از توليد ناخالص ملي (GNP)، توسعه نيروي انساني و تعداد مقالات ISI از جمله شاخص هاي توسعه پژوهش مي باشد .
وي شاخص دستيابي به فناوري را از مهمترين شاخص هاي توسعه پژوهشي عنوان كرد و گفت: در اين زمينه ايران دربين 72 كشور جهان رتبه 50 را دارد كه اين نشان مي دهد در اين زمينه از بسياري از كشورهاي جهان عقب هستيم .
احمدي با اشاره به اينكه ما كمتر دانش را به توليد و اقتصاد تبديل كرده ايم افزود: از 137 كشور دنيا ما در شاخص تبديل دانش به اقتصاد رتبه 97 را داريم كه اين خود بيانگر اين است كه ما از علم روز كمتر استفاده كرده وعلم دانش محوري نداشتيم .
معاون پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد مقالات ارائه شده در مجلات ISI را 11 هزارو 300 مقاله عنوان كرد و گفت : دانشگاه آزاد اسلامي رتبه ششم علمي را در ميان 10 دانشگاه برتر كشور بعد از دانشگاههاي تهران، صنعتي شريف، علوم پزشكي تهران، شيراز و تربيت مدرس دارا مي باشد.
وي در خاتمه با بيان اينكه ما ازظرفيتهاي خوبي براي پژوهش در منطقه 9 بهره مند هستيم اظهار اميدواري كرد با استفاده از اين ظرفيتها به آن جايگاهي كه مد نظر دانشگاه ازنظر پژوهشي است دست يابيم.به گزارش ايسكانيوز در اين مراسم از پژوهشگران برتر منطقه 9 دانشگاه آزاد اسلامي با اهدا لوح تقدير به عمل آمد .
تجليل از پژوهشگران برتر دانشگاه
علوم پزشكي شهركرد
ايسكانيوز :همزمان با هفته پژوهش مراسم بزرگداشتي در تالار ابن سيناي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد برگزار شد و در اين مراسم از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشكي شهركرد تجليل شد
به گزارش ايسكانيوز "دكتر كياني" در اين مراسم طي سخناني با اشاره به سال نوآوري و شكوفائي بر اهتمام هر چه بيشتر اساتيد ودانشجويان به امر پژوهش بعنوان زير بناي ايجاد تحول وتوسعه تاكيد نمود .
رئيس دانشگاه علوم پزشكي شهركرد افزود: اين دانشگاه طي پنج سال متوالي رتبه اول پژوهش را بين دانشگاههاي علوم پزشكي همتراز كسب كرده است.
وي همچنين تاسيس دو مركز تحقيقاتي سلولي مولكولي و گياهان دارويي ، چاپ 507 مقاله در مجلات داخلي وخارجي ،تصويب 553 طرح تحقيقاتي ، تا ليف و ترجمه 38 جلد كتاب بنام دانشگاه ، برگزار ي 105 كارگاه آموزشي و اعزام 372 نفر به كنگره هاي داخلي و خارجي و فرصتهاي مطالعاتي خارج از كشور را از جمله اقدامات حوزه پژوهشي اين دانشگاه از بدو تاسيس تا كنون دانست .
حوزه پژوهشي دانشگاه شهركرد از سال 1370 فعاليت خود را آغاز نموده است .
در مراسم تجليل از پژوهشگران دانشگاه علوم پزشكي شهركرد از 13 نفر پژوهشگران برتر استاد و دانشجو و دارندگان مقالات برتر پژوهشي تجليل شد.
نماينده مردم اراك در مجلس شوراي اسلامي:
دانشگاه آزاد اسلامي براي هميشه
پايدار خواهد ماند
ايسكانيوز : نماينده مردم اراك در مجلس شوراي اسلامي در نشست طرح آموزشي ياران فرهنگ گفت: دانشگاه آزاد اسلامي ، يك ارگان علمي ماندگار است و براي هميشه پايدار خواهد ماند.
به گزارش ايسكانيوز از اراك، دومين نشست طرح آموزشي ياران فرهنگ با محورهاي آموزشي، اعتقادي، مهارتي و فوق برنامه اي با حضور مهندس عباس رجايي، نماينده مردم اراك در مجلس شوراي اسلامي، دكتر عباس ملك حسيني، رئيس دانشگاه آزاد اسلامي اراك در اين واحد دانشگاهي برگزار شد.
در اين نشست كه با محور بررسي طرح تحول اقتصادي برگزار شد، مهندس عباس رجايي، نماينده مردم اراك در مجلس شوراي اسلامي ضمن ابراز خرسندي از حضور در جمع دانشجويان و اساتيد دانشگاه آزاد اسلامي اراك، طرح تحول اقتصادي كشور را يكي از نقاط اساسي و دغدغه هاي اصلي اقتصادي كشور عنوان نمود و گفت: سند چشم انداز بيست ساله كشور با توجه به فشار هاي بين المللي كه همواره به ايران تحميل شده و چالش هايي كه در مقابله ي سياسي، اقتصادي، فرهنگي و نظامي با ساير كشورهاي مدعي قدرت وجود دارد به عنوان يكي از افتخارات بزرگ نظام جمهوري اسلامي ايران است.
وي افزود:در طرح افق سند بيست ساله توسعه كشور كه توسط مقام معظم رهبري عنوان و مطرح گرديده قرار است ايران از نظر تكنيك، فن آوري، علم، دانايي محوري، توسعه اقتصادي، رفاه اجتماعي و مسائل سياسي بر جسته و الهام بخش منطقه باشد.
نماينده مردم اراك در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه اهداف كلان ، سياست هاي كلي و محورهاي اساسي در بحث سند چشم انداز بيست ساله كشور بايد تحقق يابد اظهار داشت:امروز
تمام كشورهاي جهان تلاش مي كنند هر چه سريع تر و با قدرت تر روند توسعه را طي نمايند لذا كشور ما نيز براي دستيابي به اين هدف كلان و نقطه كليدي توسعه، بايد از هيچ كوششي فرو گذار ننمايد و با برنامه ريزي و سياستگذاري هاي راهبردي براي رسيدن به اين جايگاه تلاش كند.
مهندس عباس رجايي با اشاره به اينكه رشد 8درصدي اقتصادي كشور يكي از الزامات اساسي موفقيت طرح تحول اقتصادي كشور است تشريح كرد: بر اي رسيدن به اين جايگاه بايد اقتصاد غير دولتي در جامعه گسترش يابد و با داشتن نگاه بهره ور در تمام مدل هاي اقتصادي، سياسي و فرهنگي، نيروي انساني كشور را به عنوان منبع محدودي فرض و با تخصيص منابع مناسب و مكفي از اتلاف منابع كشور خودداري نماييم.
به گزارش ايسكانيوز، وي اختصاص در آمد نفتي كشور را به عنوان يك سرمايه گذاري گران بها، ضروري دانست و گفت: متاسفانه تا كنون حدود يك هزار ميليارد دلار نفت ، گاز ،پتروشيمي و ... در كشور به فروش رسيده كه اين مبلغ اگر صرف سرمايه گذاري در كشور مي شد مي توانست پيشرفت هاي چشمگيري براي توسعه كشور داشته باشد اما به دليل دولتي بودن و وابستگي هاي كشور به نفت در سيستم اقتصادي ، بيش از 70 درصد اين سرمايه صرف امور جاري كشور شده است.
وي افزايش ميزان بهره وري از نيروي كار و حذف يارانه ها را از ديگر اقدامات طرح تحول اقتصادي كشور دانست و گفت:60 درصد درآمد ناشي از حذف يارانه ها به صورت باز توزيع در راستاي فقر زدايي و اصلاح ساختار اقتصادي و عدالت اجتماعي به گروه هاي اقتصادي جامعه تعلق خواهد گرفت.
مهندس عباس رجايي افزود: تحول اصلاح ساختار بانكي كشور، اصلاح ارزش گذاري پول ملي، اصلاح ساختار توزيع كالا و خدمات، بهره وري، هدفمند كردن يارانه ها ، اصلاح ساختار گمرك و اصلاح ساختار ماليات از مهمترين طرح هاي اجرايي در طرح تحول اقتصادي و هدفمند شدن يارانه ها است.
نماينده مردم اراك در مجلس شوراي اسلامي، دانشگاه آزاد اسلامي را نمونه بارز و موفق خصوصي سازي دانست و گفت: بايد با حمايت همه جانبه از دانشگاه آزاد اسلامي زمينه را براي رشد و پيشرفت هر چه بيشتر اين دانشگاه فراهم نمود و مجلس همواره حمايت خود را در زمينه هاي مختلف از دانشگاه آزاد اسلامي اعلام نموده است.
وي با بيان اينكه اگر دانشگاه آزاد اسلامي نبود امكان ادامه تحصيل اين تعداد از جوانان مستعد كشور چگونه فراهم مي شد، اظهار داشت: هيچكس نمي تواند خللي در روند روبه رشد دانشگاه آزاد اسلامي وارد نمايد و اين دانشگاه براي هميشه پايدار خواهدماند; و بايد با بستر سازي و فراهم نمودن زمينه هاي مناسب براي تاسيس دانشگاه هاي ديگر مانند دانشگاه آزاد اسلامي زمينه را براي ايجاد فضاي رقابتي بين مراكز آموزش عالي فراهم نمود. به گزارش ايسكانيوز، در ادامه اين نشست دكتر عباس ملك حسيني، رئيس دانشگاه آزاد اسلامي اراك گفت: دانشگاه آزاد اسلامي يكي از افتخارات انكار ناپذير نظام جمهوري اسلامي ايران است و در كنار مجلس و ساير نهادها در رشد و شكوفايي علمي و فرهنگي كشور نقش مهم و بسزايي ايفا مي كند.
وي دانشگاه آزاد اسلامي را نمونه موفق خصوصي سازي در كشور دانست و افزود: هيچكس در دانشگاه آزاد اسلامي سهام دار نيست و تمام اموال اين دانشگاه متعلق به مردم است.
دكتر ملك حسيني با بيان اينكه سه سال است كه شهريه دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي افزايش پيدا نكرده است گفت: در همين شرايط اين دانشگاه توانسته بيش از 15 ميليون متر مربع فضاي آموزشي در كشور بسازد و تمام هزينه هاي دانشگاه آزاد اسلامي از محل دريافت شهريه دانشجويان اين دانشگاه تامين مي شود و هيچ بودجه اي از دولت دريافت نمي كند و اگر اين دانشگاه نبود براي ادامه تحصيل جوانان اين مرزو بوم در خارج از كشور سالانه ميلياردها ارز از مملكت خارج مي شد.به گزارش ايسكانيوز، رئيس دانشگاه آزاد اسلامي اراك با توجه به اينكه يكي از پارامتر هاي توسعه كشور رشد و گسترش دانشگاه ها و دانايي محوري است اظهار داشت: متاسفانه امروز كمتر از 10 درصد جمعيت كشور تحصيلات دانشگاهي دارند كه بايد با گسترش دانشگاه هاي كشور زمينه را براي رشد و ارتقا» مراكز آموزش عالي فراهم كرد.
يکشنبه 1 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفرينش]
[مشاهده در: www.afarineshdaily.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 119]
-
گوناگون
پربازدیدترینها