واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: درگيري طرفداران خاتمي و عبدالله نوري حين سخنراني خاتمي
طرفداران كاندديداتوري سيد محمد خاتمي و عبدالله نوري در مراسمي كه امروز در دانشكده فني دانشگاه تهران با سخنراني خاتمي ترتيب داده شده بود، با يكديگر درگير شدند.
به گزارش رجانيوز، علي رغم تدابير انجمن اسلامي دانشگاه تهران با هدف جلوگيري از ورود حاميان نوري به تالار شهيد چمران محل سخنراني خاتمي، تعدادي از اين افراد به سالن راه يافتند و با ورود خاتمي، شعارهايي عليه وي سر دادند.
حاميان خاتمي و اعضاء انجمن اسلامي دانشگاه تهران نيز كه از خاتمي براي حضور در اين مراسم دعوت كرده بودند، شعارهايي در حمايت از خاتمي سر دادند."خاتمي قهرمان، براي حفظ ايران، اميد ملت بمان" جزء شعارهاي اصلي طرفداران خاتمي است كه به صورت دست نوشته هايي نيز در سالن ديده مي شود.
برخي زدوخوردهاي پراكنده در گوشه و كنار سالن نيز مشاهده شد.
دو طيف سنتي و مدرن طيف علامه دفتر تحكيم وحدت، حاميان و مخالفان كانديداتوري خاتمي هستند كه در مراسم امروز نيز نتوانستند اختلافات خود را مخفي كنند.
مخالفان خاتمي با شعارهايي مانند "آزادي، مساوات، تحريم انتخابات"، "انجمن سنتي تو مايه خفتي"، فضاي اين مراسم را متشنج كرده اند. اين طيف افراطي همچنين شعارهاي متعددي عليه دولت سر دادند كه در اين شعارها، حاميان خاتمي نيز آنها راه همراهي مي كردند.
صبح امروز از دانشگاه هاي اميركبير، تريبت مدرس، خواجه نصير، شريف و تريبت معلم، اتوبوس هايي براي انتقال دانشجويان به دانشگاه تهران و محل سخنراني خاتمي توسط انجمن هاي اسلامي اين دانشگاه ها درنظر گرفته شده بود.
همچنين انجمن اسلامي دانشگاه تهران به منظور كنترل تشنج و درگيري هاي احتمالي، حساسيت ويژه اي بر روي ورود و خروج دانشجويان به دانشكده فني به خرج مي دادند. درب هاي اصلي دانشگاه تهران نيز امروز به صورت خاص توسط نيروهاي انتظامات و حراست دانشگاه كنترل مي شد.
مخالفان كانديداتوري خاتمي كه حامي كانديداتوري عبدالله نوري و در غير اينصورت طرفدار تحريم انتخابات هستند، در تجمع هفته گذشته خود نيز عليه خاتمي شعارهايي سرداده بودند. روز گذشته نيز نامه اي توسط اين طيف با محتواي هشدار به خاتمي منتشر شده بود كه پس از درج اين نامه در رسانه هاي اصولگرا، سايت خبرنامه اميركبير از انعكاس اين خبر به عنوان اقدام تفرقه افكنانه ياد كرده بود.
از سوي ديگر جمعي از دانشجويان دانشگاه تهران نيز امروز با صدور نامه اي سرگشاده با عنوان "آقاي خاتمي، ما هم سؤال داريم" همزمان با حضور امروز خاتمي در دانشگاه تهران، سؤالاتي را از وي مطرح كردند.
در اين نامه خطاب به خاتمي آمده است: بعد از دوران اصلاحات، اين سومين حضور شما در سياسيترين دانشگاه ايران است. حتما يادتان هست كه در سال پاياني دوره 8 ساله رياست جمهوريتان چه رخ داد! فرزندان شما كه سالها برايتان سوت و كف زده بودند شما را هو كردند و چقدر زيبا شاهد شعار زنده باد مخالف من، بودند؛ به خاطر ميآوريد؟ به اخراج از سالن توسط همراهانتان، تهديدشان كرديد و در آدم بودنشان شك كرديد و اين دانشجويان ارزشي و مسلمان بودند كه احترام رئيسجمهور مملكتشان را حفظ كردند و از حق نقد و سوالهاي بيشمار خود از گفتمان اصلاحطلبان گذشتند.
رئيسجمهور سابق ما، آنجا شما از شنيده شدن صداي دشمن در پايگاه اصلاحطلبان گفتيد، چقدر دير اين صدا به گوش شما رسيد. صدايي كه از همان ابتدا به گوش ما و ساير دوستداران نظام رسيده بود. امروز هم اين صداها واضحتر شنيده ميشود. از حمايتهاي رئيسجمهور آمريكا از اصلاحطلبان چه خبر؟ اخيرا براي چندمين بار از اصلاحطلبان بيروت تا تهران حمايت كرده است، به نظر شما اين حمايتها در پاسخ صداهاي خارج شده از اردوگاه اصلاحات نيست؟
حجتالسلام و المسلمين خاتمي، بالاخره ما نفهميديم كه اصلاحاتي كه تاكنون تعريف دقيقي نشده است براي دموكراسي قيد دين مياورد يا براي دين قيد دموكراسي؟ شما اظهارات آقايان آغاجري، سروش و گنجي را كه بوي ارتداد از آن به مشام مي رسد شنيدهايد؟ موضع شما به عنوان يكي از رهبران اصلاحات چيست؟
سازماني را كه جامعه مدرسين حوزه علميه قم به امضاي آيت الله مشكيني (در پي حمايت قاطع از اظهارات هاشم آغاجري) نامشروع اعلام كردند، مشروع ميدانيد يا نامشروع؟
نسبت شما با افرادي كه در انتخابات مجلس هفتم، پس از تحصن در مجلس ششم (كه مقام معظم رهبري از آن به چراغ سبز به دشمن ياد كردند) بر روي التزام به ولايت فقيه قلم كشيدند، چيست؟ آيا بعد از اينكه 8سال در كنار شما بودند باز هم آنها را در اطراف خود ميبينيد؟
كانديداي احتمالي انتخابات رياست جمهوري، در كابينه احتمالي شما، آيا كماكان براي افراد چون مهاجراني، حاجي، معين و.. جايي هست؟ اگر فراموش كردهايد برايتان تحصن 3 روز علماي حوزه علميه قم در معيت مراجع اعزام تقليد مانند حضرتآيتالله العظمي نوري همداني و... در اعتراض به عملكرد وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي شما را يادآوري كنيم: (ننگ ما، ننگ ما، وزير فرهنگ ما) و شما اين اعتراضات را ديديد و نسبت به رفع آن هيچ كاري نكرديد.
بحث مدارك دانشگاهي مديران كماكان داغ است. در رزومه بسياري از مديران اصلاحطلب، مدارك تحصيلي دانشگاه جعلي هاوايي به چشم ميخورد. آقاي دكتر مرتضي حاجي، وزير آموزش و پرورش دولت شما، فوقليسانس مديريت آموزشي خودشان را براي مديريت و تربيت دانشآموزان متقلب ميخواستند؟
اعلام عدم رضايت صريح مقام معظم رهبري از عملكرد دكتر معين در وزارت علوم را كه در جلسه شوراي عالي انقلاب فرهنگي 26/9/81 در حضور شما و غيبت دكتر معين ابراز شد را به ياد داريد؟ در راستاي رفع دغدغههاي معظمله چه كردهايد و در آينده چه خواهيد كرد؟
حاج آقاي خاتمي، ما معتقديم ساختار شكنيهاي زيادي در دوران اصلاحات به وقوع پيوست از لوايح دوقلوي افزايش اختيارات رئيس جمهور گرفته تا نامه نمايندگان مجلس ششم به رهبري براي نوشيدن جام زهر، آيا اصلاحات براي ادامه اين ساختار شكنيها برنامه ويژه ديگري دارد؟
آقاي خاتمي، رهبر معظم انقلاب در آخرين ديدار با هيات دولت از جلوگيري دولت نهم از نفوذ سكولاريسم در بدنه قوه مجريه قدرداني كردند به نظر شما تفكر جدايي دين از سياست، در بدنه كدام دولت ترويج پيدا ميكرد؟
از انتخابات شوراي شهر دوم تاكنون در 5 انتخابات متوالي مردم به گفتمان شما "نه" گفتهاند؛ در انتخابات شوراي شهر دوم كه از شوراي نگهبان هم خبري نبود و مجلس اصلاحات آن را برگزار كرد شكست بدي خورديد و آن شروع سرآغازي بود بر انتخابات گفتمان امام (ره) و انقلاب توسط ملت ايران، گفتماني كه در عمل به دنبال خدمت به تمام مردم است، چه مردم مراكز استانها و چه روستانشينان زحمتكش براي ولينعمتان انقلاب از ديد حضرت امام احترام ويژهاي قائل است و به دنبال بازيهاي سياسي نميباشد.
در انتخابات مجلس هشتم ياران شما در ائتلاف اصلاح طلبان تنها 11 نفر را به دور دوم انتخابات فرستادند و پس از برداشته شدن نام شما از ليست انتخاباتي، تنها آقاي مجوب از اعضاي حزب كار وارد مجلس شد.
چند ماه پيش، شما بازنشستگي سياسي خود را رسما اعلام كرديد و ديري نگذشت براي حضور در عرصه انتخابات شرط گذاشتيد. جداي از تناقض در حرفهايتان در طول چند ماه، به نظر شما آيا براي خدمت گزار مردم شدن، بايد براي مردم شرط گذاشت؟
بنيان گذار محترم بنياد باران، آن موقع كه دوستان شما انديشه هاي حضرت امام (ره) را به موزه هاي تاريخ فرستادند، شما كجا بوديد؟ هنوز خودتان را پيرو راه و منش امام روح الله مي دانيد؟ آنچه ما در عمل ديديدم، چيز ديگري بود! نه از عزت و اقتدار ملي در عرصه سياست خارجي خبري بود و نه در سياست داخلي.
نامه دور از شان نظام اسلامي توسط دستگاه ديپلماسي شما در سال 2003 كه از ترس تهديدات شيطان بزرگ نوشته شده بود، در كجاي راه امام (ره) مي گنجد؟
آن نامه نوشته شد و به دست نامحرمان نظام رسيد ولي مردم انقلابي ايران را محرم ندانستيد و حتي رهبري نظام را هم در جريان موضوع قرار نداديد، آيا اقتدار نظام اسلامي ما را در مواجهه با شرق و غرب به فراموشي سپرده بوديد؟ اقتدار عملي و تدبير امام روح الله را در قضاياي مكفارلين، حكم ارتداد سلمان رشدي، محو اسرائيل و... فراموش كرده ايد؟ آيا اين اقدامات را تنش زا و بدون توجيه مي دانيد؟
با توجه به اظهارات اخير بوش، تعليق تمام فعاليتهاي هستهاي، مايه اميدواري غرب و آمريكا بود، هنوز براي ما اميدواري دشمنانمان از عملكردهاي دولت شما قابل تحليل نيست.
موضوع هسته اي در زمان اصلاحات جزو تحقير آميز ترين موضوعات بود و براي ملت هيچ فايده اي نداشت. ملت و رهبري نظام از افراد ترسويي كه همچون شاه سلطان حسين باشند حمايت نخواهند كرد.
راستي آقاي موسويان هم كه از جرم جاسوسي تبرئه شد و به استناد ماده 505 قانون مجازات اسلامي به علت بر هم زدن امنيت كشور از طريق در اختيار قرار دادن اسناد طبقه بندي شده به بيگانگان محكوم شد! (حكمي كه همچنان براي ما جاي سؤال از قوه قضائيه را باقي گذاشته است.)
دوستي مي گفت 2 سال حبس تعليقي و 5 سال انفصال از خدمت دولتي هم كه آقاي موسويان به آن محكوم شدند براي اتمام زمان رياست جمهوري دولت اصولگرا است! نظر شما چيست؟
سيد اصلاحات، در داخل كشور آشوب گران دست به اغتشاشات 18 تير 1378 زدند و از احساسات پاك دانشجويان سوء استفاده كردند. در ميان آشوب گران بيسيم هاي وزارت كشور ديده شد، كيانوش مظفري را كه مي شناسيد؟ حوادث 18 تير نياز به باز خواني دارد. در اين بازخواني ما را ياري ميكنيد؟
معاون سياسي وزير كشور اصلاحات در دادگاه به جرم تقلب و دخالت در انتخابات محكوم شد. براي ما اين حق را قائل شويد كه ديگر به مديران اصلاح طلب اعتماد نداشته باشيم.
سيد خندان، آن موقع كه شما چشمهايتان از كم خوابي براي ديدن مسابقه فوتبال پف كرده بود عده زيادي از مردم به خاطر شرايط سخت اقتصادي و معيشتي در دو نوبت كار مي كردند و هرگز خواب تماشاي مسابقه فوتبال را به جاي خواب و استراحت نمي ديدند، امروز اقتصاد ايران كماكان با مشكلاتي دست به گريبان است كه ميراث دولتهاي گذشته است.
ديوان محاسبات از 6 ميليارد دلار گم شده از درآمد ارزي كشور سخن مي گويد آيا شما اين پول را ديدهايد؟!
در برنامه هاي سوم و چهار توسعه از هدفمند كردن يارانهها سخن به ميان آمده است، چرا شجاعت اين اقدام بزرگ را نداشتيد؟
آقاي سيد محمد خاتمي، رئيس جمهور سابق ما و كانديداي احتمالي رياست جمهوري، اينها تنها گوشهاي از سوالات بيشمار و بدون پاسخ ما دانشجويان است كه در اين نوشتار آمده و اميد داريم كه اين سوالات دانشجويان مسلمان دانشگاه تهران، پس از اين همه رفت و آمد به دانشگاه ما همچنان بدون پاسخ نماند.
آقاي خاتمي ما هم پاسخ مي خواهيم...
اخبار تكميلي متعاقباً ارسال مي شود.
نظرات كاربران:
دوشنبه 25 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]