تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسا روزه‏دارى كه از روزه‏اش جز گرسنگى و تشنگى بهره‏اى ندارد و چه بسا شب زنده‏دارى كه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833137366




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تكنولوژي هاي مورد نياز براي نجات كره خاكي


واضح آرشیو وب فارسی:ابتکار: تكنولوژي هاي مورد نياز براي نجات كره خاكي
«ده تكنولوژي براي نجات زمين;» نام كتابي است كه توسط يكي از متخصصان و مفسران برجسته در زمينه تغييرات جوي به نام «كريس گودال» نوشته و منتشر شده است. در اين كتاب عنوان شده كه بشر در صورتي مي تواند بر تغييرات شديد جوي غلبه كند كه نيازهاي خود را با ده تكنولوژي و منبع انرژي خاص تطبيق دهد. «گودال» در كتاب خود عناوين تكنولوژي هاي مورد نياز بشر را بدين شرح اعلام مي كند:
1 ) انرژي باد: اولين تكنولوژي عنوان شده در اين كتاب انرژي بادي است كه برخلاف شهرت جهاني اش مبني بر غيرقابل اطمينان بودن، توانايي تامين 30درصد از انرژي الكتريكي جهان را خواهد داشت. به دليل اينكه جريان باد هميشگي نخواهد بود بشر بايد به دنبال شيوه هايي باشد تا بتوان اين منبع را بصورت موثرتري ذخيره كند. علاوه بر آن استفاده از اين منبع پاك بايد در ميان نقاط مختلف جهان گسترش يافته و امكان مصرف آن در مناطق مناسب در اختيار انسان ها قرار گيرد.
2 ) انرژي خورشيدي: انرژي خورشيدي ديگر منبع انرژي ذكر شده است كه قابليت توليد حجم وسيع و گسترده اي از انرژي را در جهان خواهد داشت. تنها با افزايش تاثير تجهيزات جذب نور خورشيد مي توان اين انرژي را بعنوان منبعي قابل اطمينان براي آينده بشمار آورد. با افزايش ميزان سرمايه گذاري توسط شركت ها و كشورهاي مختلف مي توان صفحات خورشيدي ناكارآمد كنوني را به نمونه هاي بهتري تبديل كرد كه در عين جذب بيشترين ميزان از انرژي خورشيد، هزينه كمي را نيز براي توليد در بر داشته باشند.
3 ) انرژي اقيانوس ها: اقيانوس ها و عوامل وابسته به آن از جمله جزر و مد، امواج و جريان هاي شديد آبي بعنوان پاك ترين نيروگاه هاي انرژي شناخته مي شوند كه استفاده از آن و ذخيره انرژي نهفته در آنها به دليل مشكلاتي كه در راه توليد تجهيزات مقاوم در مقابل شرايط خشن اقيانوس ها وجود دارد، با مشكل روبرو شده است. با اين حال بسياري از كشورها براي گسترش اين نيروگاه ها در حال تلاش هستند. براي مثال انگلستان با قرار دادن شناورهاي ذخيره انرژي آب در عمق 50متر در زير آب موفق به انتقال اولين انرژي توليد شده از انرژي جريان هاي آب به شبكه ملي برق اين كشور شد.
4 ) ميكرو مولدهاي خانگي: استفاده از انرژي اتلاف شده نيز مي تواند در جلوگيري از تغييرات جوي زمين موثر بوده و آن را تحت كنترل درآورد. يكي از شيوه هاي پيشنهادي استفاده از ميكرو مولدهاي خانگي در داخل منازل مسكوني است. به اين معني كه توليد انرژي بصورت اختصاصي تر درآمده و از اتلاف آن به ميزان بيشتري جلوگيري خواهد شد. توانايي توليد اين مولدها به اندازه مولدهاي بزرگ در نيروگاه ها بوده و توانايي گرم كردن آب و محيط منازل مسكوني را خواهد داشت.
5 ) بهره وري در انرژي: گزينه پنجم بازسازي و تجهيز خانه ها به منظور كاهش گازهاي گلخانه اي است. به اين صورت كه بجاي ساخت خانه هاي جديد از مواد دوستدار محيط زيست مي توان با عايق دار كردن ديوارها و پنجره ها و همچنين استفاده از سيستم تهويه هواي قدرتمند و موثر 80تا90درصد به كاهش تشعشعات گلخانه اي در اتمسفر زمين كمك كرد.
6 ) اتومبيل الكتريكي: استفاده از اتومبيل هاي الكتريكي ديگر موردي است كه در عين سو شهرت آن به دليل سرعت پايين و ظاهر نامناسب، تاثير بسزايي در كاهش آلودگي هاي زيست محيطي خواهند داشت. به گفته محققان اين نوع از اتومبيل ها بزودي مي توانند به منابع ذخيره انرژي در هنگامي كه در حالت خاموشي بسر مي برند تبديل شوند.
7 ) سوخت هاي زيستي: توليد و استفاده از سوخت هاي زيستي نيز شيوه اي موثر عنوان شده كه هنوز به ميزان مناسبي گسترش نيافته است. برخي بر اين باورند كه توليد سوخت هاي زيستي و جايگزيني سوخت هاي فسيلي با استفاده از آنها مي تواند به كمبود غذا در جهان منجر شود كه به تازگي اين مشكل با ارائه شيوه اي جديد مبني بر استفاده از پسماندهاي كشاورزي در توليد سوخت هاي زيستي برطرف شده است.
8 ) تكنولوژي جذب كربن: در اين ميان استفاده از تكنولوژي هايي كه توانايي جذب و جداسازي دي اكسيدكربن موجود در اتمسفر را دارند، در كنار گسترش سوخت هاي زيستي مي توانند يكي از ناجيان بزرگ محيط زيست بشمار رود. روشي كه اكثر كشورها به تازگي به اهميت آن پي برده و سرمايه گذاري براي گسترش آن را آغاز كرده اند.
9 ) تبديل كربن: از ديگر روش هاي جداسازي كربن، تبديل آن به ذغال هايي خاص(Biochar ) و ذخيره آنها در اعماق زمين است. زيرا اين ذغال ها كه در حرارت بالا و بدون اكسيژن توليد مي شوند علاوه بر مقاومت و طول عمر بالا هيچگونه تشعشعات كربني را وارد جو نكرده و باعث باروري خاك خواهند شد.
10 ) گازهاي زيستي: آخرين موردي كه مي تواند در حفظ حيات زمين موثر واقع شود استفاده از تكنولوژي هايي است كه مي تواند نياز به قطع درختان را كاهش داده و مانع از تخريب جنگل ها شود. به نوشته نيوساينتيست، استفاده از دستگاه هاي حرارتي مانند اجاق گاز كه سوخت آنها از گاز زيستي توليد مي شود در اين دسته قرار دارد. اين گاز، متاني است كه از فاسد شدن پسماندهاي زيستي توليد شده و در هر صورت در هوا آزاد خواهد شد در اين صورت تاثير منفي بر افزايش گرماي جهان نخواهد داشت.
 يکشنبه 24 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ابتکار]
[مشاهده در: www.ebtekarnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 987]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن