واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: انتشار ۶۰۰مقاله و دانش آموختگي ۷۰۰دانشجو عملكرد ۲۰ساله آموزشي و پژوهشي دانشكده هوافضا دانشگاه اميركبير اعلام شد
علمي آموزشي. اميركبير. كائنات
رييس دانشكده مهندسي هوافضا دانشگاه صنعتي اميركبير، انتشار ۸۰مقاله در مجلات آي اس آي، ۳۰مقاله در مجلات علمي-پژوهشي و حدود ۵۰۰مقاله در كنفرانسهاي بينالمللي و داخلي، و دانش آموختگي نزديك به ۷۰۰دانشجو در مقاطع كارشناسي، كارشناسي ارشد، و دكترا را بخشي از فعاليت آموزشي و پژوهشي اين دانشكده در طول ۲۰سال فعاليت خود اعلام كرد.
محمود ماني روز يكشنبه طي سخناني در مراسم افتتاحيه سمينار عظمت كائنات كه در سالن اجتماعات مركزي دانشگاه اميركبير برگزار شد، گفت: در طول ۲۰ سال كه از زمان تاسيس دانشكده مهندسي هوافضا ميگذرد، ماحصل فعاليت اين دانشكده در بخش آموزشي بيش از ۴۰۰دانش آموخته در سطح كارشناسي، ۲۵۰دانش آموخته در سطح كارشناسي ارشد و حدود ۲۵دانش آموخته در سطح دكترا است.
ماني با اشاره به فعاليتهاي دانشكده مهندسي هوافضا در بخش پژوهشي، ادامه داد: در زمينه تاسيس آزمايشگاه ها، علاوه بر آزمايشگاههاي آموزشي ، آزمايشگاههاي تحقيقاتي نيز به همت اساتيد دانشكده راه اندازي شده و دانشجويان كارشناسي ارشد و دكترا در آن مشغول تحقيق هستند.
وي ماحصل فعاليت اساتيد و دانشجويان كارشناسي ارشد و دكترا در امور پژوهشي را انتشار ۸۰مقاله درمجلات ,ISIتعداد سي مقاله در مجلات علمي- پژوهشي و حدود ۵۰۰مقاله در كنفرانسهاي بينالمللي و داخلي عنوان كرد.
رييس دانشكده هوا و فضاي دانشگاه امير كبير با اشاره به آيين نامه مورد استفاده در دانشگاه در خصوص مرتبههاي علمي، گفت: حاصل اين فعاليتهاي پژوهشي و آموزشي و اجرايي، به برخورداري از ۳استاد، ۱۰دانشيار و ۴ استاديار براي دانشكده هوافضا منجر شده است.
ماني، اختصاص موافقت اصولي قطب هوا فضاي محاسباتي به دانشكده هوافضا را از جمله موفقيتهاي بزرگ ديگر اين دانشكده ذكر كرد.
وي با اشاره به رسالت دانشگاهها در رفع مشكلات و نيازمنديهاي صنايع كشور ، گفت: دانشكده مهندسي هوافضا در اين راه نيز فعاليتهاي بسيار مناسبي انجام داده است، به طوري كه سازمانهاي متعدد بسياري از خدمات اين دانشكده بهره جسته اند.
ماني ادامه داد: دانشكده مهندسي هوافضا از ابتداي تاسيس به فكر شناساندن رشته مهندسي هوافضا به عنوان يك رشته راهبردي و موثر در سرنوشت كشور بوده است و از فعاليتهاي دانشجويي در اين راستا حمايت كرده است، از جمله پيك هوافضا با مجوز وزارت ارشاد كه به همت دانشجويان اين دانشكده راه اندازي و اداره ميشود.
وي، راه اندازي مركز تحقيقات ريزپرندههاي بدون سرنشين با همكاري قطب هوافضا را از ديگر فعاليتهاي اجرايي دانشجويان عنوان كرد و افزود:
تاكنون يك هواپيماي بدون سرنشين نيز ساخته شده و به پرواز درآمده است.
رييس دانشكده مهندسي هوافضا گفت: اين دانشكده در مهرماه سال ۶۶در دانشگاه صنعتي اميركبير تاسيس گرديد و اولين دوره دانشجويان در بهمن همين سال در اين دانشكده مشغول به تحصيل شدند.
ماني افزود: در سال ،۷۱در اولين دوره دانش آموختگي دانشجويان اين دانشكده، ۱۱نفر، دانش آموخته شدند. در همين سال نيز مجوز تاسيس دوره كارشناسي ارشد آئروديناميك نيز به اين دانشكده داده شد، بطوري كه تعداد ۶ نفر از دانش آموختگان دوره كارشناسي در آن مشغول به ادامه تحصيل شدند.
وي ادامه داد: دو سال بعد مجموعه دروس ساير گرايشهاي مهندسي هوافضا، مثل جلوبرندگي، مكانيك پرواز و سازه تدوين و در دانشكده پس از كسب مجوزهاي لازم برگزار شد.
در سال ۱۳۷۶نيز مجوز برگزاري دوره دكتراي هوافضا كسب گرديد و تعداد ۳ دانشجو در اين دوره پذيرفته شدند.
يکشنبه 24 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]