واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس بيمارستان فوق تخصصي رضوي: سياهنمايي دستاوردهاي علمي كشور توسط سران غربي تصوري غيرواقعي از ايران در ذهن دانشمندان جهان ايجاد كرده است
خبرگزاري دانشجويان ايران - مشهد
سرويس: شهرستانها
رييس گروه جراحان قلب بيمارستان فوق تخصصي رضوي بر ضرورت آموزش و آگاهي بروز پزشكان ايراني در تشخيص صحيح بيماريهاي آئورتي به دليل شباهت علائم با ديگر بيماريهاي قلبي تاكيد كرد و آن را در كاهش مرگ و مير بيماران بسيار موثر دانست.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه خراسان، دكتر احمد رجايي خراساني، افزود: با تشخيص صحيح و به موقع بيماري آئورت ميتوان از پارگي اين رگ حياتي و مرگ بيمار جلوگيري كرد.
وي با اشاره به برگزاري دو سالانه همايش انجمن جهاني جراحان قلب كه سال گذشته به موضوع قلب و توراكس پرداخته بود، خاطرنشان كرد: با وجود چنين برنامههايي كه آگاهي پزشكان را در تشخيص اين بيماري افزايش ميدهد، مطمئنا در آينده شاهد كاهش مرگ و مير اين بيماري خواهيم بود.
رجايي خراساني افزود: تاكنون در منطقه خاورميانه به صورت فوق تخصصي به مباحث پيرامون جراحي آئورت پرداخته نشده بود و با توجه به ضرورت بررسي و يافتن راههاي نوين تشخيص و درمان بيماريهاي آئورتي، برگزاري اين همايش بسيار با اهميت است.
دبير سمپوزيوم بين المللي آئورت بيمارستان رضوي با اشاره به محدود بودن تعداد همايشهاي تخصصي با سطح بالاي علمي، اظهار كرد: تبادل بروز اطلاعات و يافتههاي پزشكي در خصوص اين بيماري حاد و كشنده در تشخيص و درمان به موقع موثر است.
وي درخصوص تشخيص بيماري آئورت تصريح كرد: تشخيص اين بيماري در دو سطح باليني و با امكانات پيشرفته امكان پذير است كه در سطح اول با تشخيص به موقع ميتوان آن را درمان كرد اما در سطح دوم كه انجام آن براي همه ممكن نيست، تشخيص تنها با وجود نيروي انساني متخصص و تجهيزات پيشرفته پزشكي امكان پذير است.
به گزارش ايسنا، يك فوق تخصص جراحي قلب بيمارستان رضوي نيز برگزاري سمپوزيوم بينالمللي آئورت را گواهي از عدم وابسته به كشورهاي اروپايي در اين علم پيچيده عنوان كرد و گفت: تمركز اين كنگره درخصوص مبحث پيچيده آئورت و جراحيهاي مربوط به آن است.
دكتر كامبيز عليزاده با اشاره به تأثيرات علمي و آموزشي اين همايش، تصريح كرد: قبلا بيماران قلبي جهت انجام جراحي آئورت يا ساير جراحيهاي قلبي به خارج اعزام ميشدند، ولي در حال حاضر با امكاناتي كه در كشور و بيمارستان رضوي داير شده است، هيچ بيمار قلبي براي درمان نياز به اعزام به ديگر كشورها ندارد و اين همايش بهترين فرصت براي نشان دادن تواناييهاي كشور به جراحان خارجي است.
وي با اشاره به تاثيرات مسائل سياسي و حاشيهاي كه غرب براي ايران ايجاد كرده و تاثيرات آن در حوزه تعاملات علمي بين المللي، خاطرنشان كرد: برخي مسائل سبب شده كه غرب پيشرفتهاي علمي ما را ناديده بگيرد، ولي با تلاش انجام شده براي ايجاد چنين مركز درماني مهم و نيز برگزاري اين همايش بينالمللي، فرصتي براي آشنايي كشورها با توانمنديهاي علمي كشورمان فراهم شده است.
اين فوق تخصص جراحي قلب بيمارستان رضوي، ادامه داد: بيمارستان رضوي اولين كلينيك مارفان را در كشور براي درمان بيماري مادرزادي «مارفان» كه قسمتهاي مختلفي از بدن از جمله آئورت را درگير ميكند، راهاندازي كرده است.
به گفته دكتر عليزاده آئورت شريان اصلي بدن است كه تمام خون از اين رگ وارد قلب و سپس تمام مراكز حياتي بدن مانند مغز، كليهها، كبد و... ميشود، كه هرگونه اختلال در آن اكنون در بيمارستان فوق تخصصي رضوي قابل تشخيص و درمان است.
رييس بيمارستان فوق تخصصي رضوي هم حضور بزرگترين متخصصان آئورت دنيا در مشهد را نشان دهنده شناخته شده بودن بيمارستان رضوي در جهان عنوان كرد و افزود: 35 نفر از بزرگان قلب دنيا از 17 كشور در اين همايش حضور يافتند كه اين امر نشان دهنده پيشرفتهاي درماني و آموزشي بيمارستان فوق تخصصي رضوي و شناخته شدن آن براي كشورهاي مختلف در طول سه سال فعاليت است.
دكتر سعيد عبدالحسيني با بيان اين كه اكثر مدعوين كه از قارههاي مختلف در مشهد مقدس حضور مييابند، فوق متخصصاني صاحب سبك و يا داراي مسووليتهاي مهم در جهان هستند، گفت: بعضي از اين افراد حتي تا به حال به منطقه خاورميانه سفر نكردهاند و حضور آنها در جمهوري اسلامي ايران، يك فرصت و موفقيت مهم محسوب ميشود.
عبدالحسيني با اشاره به برگزاري حدود 20 همايش در زمينه قلب در اين بيمارستان گفت: بيمارستان رضوي ميتواند به عنوان قطب علم پزشكي ايران، قدرت علمي اسلام و جمهوري اسلامي ايران را به دنيا معرفي كند.
وي تصريح كرد: به اعتقاد بسياري از كارشناسان داخلي نيز بيمارستان رضوي باعث ايجاد يك انقلاب درماني شده و حتي الگوي بسياري از بيمارستانهاي تهران قرار گرفته است.
رييس بيمارستان فوق تخصصي رضوي از اعلام آمادگي ژورنال جراحي قلب امريكا به عنوان يكي از مجلات معتبر جهاني، براي بازخواني و چاپ تعدادي از مقالات نخستين سمپوزيوم بين المللي آئورت در خاورميانه كه از سوي بيمارستان فوق تخصصي رضوي برگزار ميشود، خبرداد.
دكتر سعيد عبدالحسيني افزود: بيش از 120 مقاله علمي از سوي متخصصان بزرگ قلب ايران و جهان به دبيرخانه همايش ارسال شده است كه 80 مقاله در اين همايش ارائه مي شود.
وي با اشاره به نياز جامعه علمي پزشكان و متخصصان قلب جهان به موضوعات پيرامون آئورت، برگزاري اين برنامه را گامي موثر در جهت يافتن روش هاي نوين در تشخيص به موقع بيماريهاي اين رگ حياتي بدن و جراحي آن دانست.
عبدالحسيني خاطرنشان كرد: برگزاري اين همايش فوق تخصصي جلوهاي از قدرت علمي ايران را در زمينه قلب به دانشمندان جهان نشان ميدهد.
وي با بيان اين كه تبليغات منفي سران غربي در توصيف ايران و سياه نمايي دستاوردهاي علمي كشورمان موجب شده كه تصويري غيرواقعي از ايران در ذهن دانشمندان جهان شكل بگيرد، اظهار كرد: واقعيتهاي علمي ايران را محققان جهان بهتر درك ميكنند و آنان مبلغان بيغرض علمي ايران در جهان خواهند بود.
رييس سمپوزيوم آئورت بيمارستان رضوي يادآور شد: اين همايش علمي فرصتي مناسب براي معرفي توانمندي محققان و متخصصان ايراني در سطح جهاني و حضور آنان در كنگره هاي بين المللي است.
رييس دانشگاه علوم پزشكي مشهد نيز با بيان اين كه برگزاري سمپوزيوم بينالمللي آئورت فراهم كننده زمينه تبادل تجربيات پزشكان داخلي و خارجي است, اذعان كرد: اين سمپوزيوم بينالمللي با گرد هم آوردن برجستهترين چهرههاي قلب ايران و جهان آخرين دستاوردهاي علمي اين حوزه را به اشتراك ميگذارد.
دكتر مسعود ملكي ادامه داد: با توسعه علوم پزشكي و توجه بيشتر به بيماريهاي جدي از قبيل بيماريهاي قلبي كه فراگيري بيشتري در بين مردم دارند، برگزاري چنين همايشهايي به خصوص در زمينه حل مشكلات و عوارض آئورت كه به عنوان سرخرگ اصلي، خون را به بدن ميرساند، ميتواند در ارائه روشهاي جراحي و درمان مؤثر باشد.
ملكي بيمارستان رضوي را به عنوان بيمارستاني مدرن، پيشرفته، مجهز و فعال در عرصه درمان و تحقيقات عنوان كرد و افزود: با همت مسوولان آستان قدس رضوي در بخش خدمترساني به زائران و مجاوران بارگاه رضوي، شاهد اقدامات مثبت و ارزندهاي در اين زمينه بودهايم.
رييس دانشگاه علوم پزشكي مشهد ضمن تاكيد بر امر پژوهش در بخش پزشكي و درماني، يادآور شد: براي ارائه خدمات بهتر در بخش درماني كشور بايد در آموزش و پژوهش فعالان اين عرصه گامهاي محكمي بردارند.
وي اضافه كرد: با توجه به تاكيدات مقام معظم رهبري در خصوص نوآوري، خلاقيت و شكوفايي در تمامي عرصهها ميتوانيم با تقويت بخش آموزش و پژوهش حرف اول را در درمان بسياري از بيماري ها زده و به صورت خودكفا عمل كنيم.
ملكي دستاوردهاي برگزاري سمپوزيوم بينالمللي آئورت را در حوزه پزشكي كشور مثبت ارزيابي كرد و اذعان داشت: چنين سمينارها و كنگرههاي بزرگي باعث اعتماد به نفس متخصصان و پزشكان داخلي ميشود كه ميتوانند با استفاده از تجربيات و ابتكارات همكاران خارجي، زمينه پژوهشهاي جديد را فراهم كنند.
به گزارش ايسنا، رييس دانشگاه امام رضا(ع) مشهد و عضو هيات مديره بيمارستان رضوي, اولين سمپوزيوم بينالمللي آئورت را فرصتي مناسب در راستاي بهرهوري پزشكان كشور از نوآوريهاي جراحان بين المللي عنوان كرد و افزود: با اين فرصت ميتوانيم قدرت و دانش پزشكي كشورمان را به دنيا معرفي كنيم.
دكتر نوروزبيگي با اشاره به قابليتهاي بالاي بيمارستان رضوي، تصريح كرد: يكي از اهداف مهم ايجاد اين بيمارستان، آموزش، پژوهش و درمان است كه به اعتقاد كارشناسان عملكرد موفقي در اين زمينه داشته است.
وي با بيان اين كه امروز تخصص در دنيا حرف اول را ميزند و مهمترين سرمايه هر كشوري نوآوري و فناوري است، گفت: بايد خدمات شايستهاي كه در بيمارستانهاي بزرگ كشور در زمينه قلب و ساير بخشها انجام ميشود به ديگر پزشكان كشور نيز آموزش داده شود.
رييس دانشگاه امام رضا(ع) با بيان اين كه بيمارستان رضوي ميتواند به مكاني براي توليد علم تبديل شود، خاطرنشان كرد: امكانات بيمارستان رضوي بسيار تخصصي و پيشرفته است و با ايجاد چنين مركزي تفاوت خدمات پزشكي ما با ساير كشورهاي اروپايي از بين رفته است.
رييس بخش جراحي قلب دانشگاه شيراز نيز با تاكيد بر حساسيتها و پيچيدگيهاي جراحي قلب، افزود: به دليل پيچيدگيهاي جراحي و درمان قلب بايد پيشرفتهاي جهاني هماهنگ باشد و بيمارستان رضوي با برگزاري اولين همايش بينالمللي آئورت گامي اساسي در اين راستا برداشته است.
دكتر احمد علي امير غفران با اشاره به جنبههاي آموزشي اين همايش، تصريح كرد: نقطه نظرات جراحان داخلي كشور در حضور جراحان داخلي مطرح ميشود و آنها نيز نظرات خود را ارائه ميدهند و اين تبادل تجارب و نظريات ميتواند نقش اساسي در رسيدن به تكنيكهاي جديد جراحي قلب و آئورت داشته باشد.
وي با بيان اين كه همايش مذكور سطح آگاهي جراحان داخل كشور را بالا خواهد برد، تاكيد كرد: برگزاري اين نشست مشوق مناسبي براي دستيابي پزشكان ما به شيوههاي نوين جراحي قلب است.
وي ابراز اميدواري كرد: بيمارستان و بخش قلب دانشگاه شيراز با مركز مهم و مجهزي مثل بيمارستان رضوي همواره در تعامل و تبادل افكار باشد.
رييس انجمن جراحان قلب ايران هم از فاصله كم ايران با كشورهاي پيشرفته دنيا در زمينه درمان بيماريهاي آئورت خبرداد.
دكتر محمدعلي يوسفنيا طرنشان كرد: بيماريهاي آئورت، يكي از مباحث به روز دنياست كه توجه ويژهاي به آن ميشود و علت اصلي اورژانسي و حياتي بودن برخي بيماريها، مربوط به اين عضو است.
دبير علمي سمپوزيوم بينالمللي آئورت افزود: اهميت بيماريهاي رگ آئورت به عنوان شريان اصلي بدن موجب شده تا به صورت تخصصي و فوق تخصصي به آن پرداخته و ارتقا دانش پزشكان به منظور تشخيص و درمان به موقع و مناسب مورد توجه قرار گيرد.
دكتر يوسفنيا تصريح كرد: عليرغم امكانات و فنآوريهاي پيشرفته و دانش و تجربه فراوان برخي كشورها در زمينه درمان بيماريهاي آئورت، خوشبختانه كشور ما فاصله چنداني با اين كشورها ندارد.
وي يادآور شد: با توجه به امكانات مطلوب و پيشرفته و همچنين تجربه موفق برگزاري اولين سمپوزيوم كشوري آئورت توسط بيمارستان رضوي، تصميم گرفته شد تا در سال جاري نيز كنگره بزرگتري در سطح خاورميانه و با شركت متخصصان داخلي و جمع زيادي از متخصصان خارجي در زمينه مباحث مختلف ساختمان، فيزيولوژي، پاتوفيزيولوژي، تشخيص و تكنيكهاي نوين درماني و جراحيهاي پيشرفته در زمينه بيماريهاي آئورت به ميزباني اين بيمارستان برگزار شود.
انتهاي پيام
يکشنبه 24 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 4322]