واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: معاون پژوهشي وزير علوم خبر داد: 50 قطب علمي در نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي امسال حضور دارند
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: معاون پژوهشي وزارت علوم ، تحقيقات و فن آوري گفت: 50 قطب علمي در نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي امسال حضور دارند كه اين ميزان به خاطر كمبود جا است.
به گزارش روز شنبه خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، دكتر مسعود كبگانيان در مراسم افتتاحيه نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي وزارت علوم تحقيقات و فن آوري ابراز داشت: در تمامي مدارس كشور امروز هفته پژوهش با حضور وزير علوم و معاون اول رياست جمهوري آغاز شد.
وي افزود: در نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي امسال به خاطر محدوديت جا فقط توانستيم از 29 وزارتخانه، 50 قطب علمي كشور و 40 نشريه دعوت كنيم كه در اين نمايشگاه حضور داشته باشند.
معاون پژوهشي وزير علوم گفت: در توليدات علمي حركت صعودي و تاكنون شاهد بوديم چرا كه در سال 84 تعداد دستاوردهاي علمي در مجامع بين المللي سه هزار و 855 بود كه اكنون اين تعداد به 12 هزار و 174 رسيده است و ميزان جديد آن تا اواخر سال ميلادي اعلام مي شود.
كبگانيان اظهار داشت: در توليدات علمي رتبه اول در منطقه را داريم اما از لحاظ كميت به مقالات علمي رتبه دوم در منطقه را دارم.
وي تاكيد كرد: به خاطر آنكه در كشور در زمينه پتانسيل هاي فن آوري نيروي بسيار زيادي داريم نبايد 18 سال صبر كنيم تا به رتبه اول توليدات علمي در زمينه فن آوري برسيم .
معاون پژوهشي وزير علوم گفت: ميزان قراردادهاي پژوهشي يك دانشگاه شاخص هاي برتري آن را نشان مي دهد كه در سال 84، 182 ميليارد تومان قرارداد پژوهشي به دانشگاه و پژوهشگاه هاي دولتي و در اواخر سال 86 اين ميزان به 376 ميليارد تومان افزايش پيدا كرده است كه اين ميزان با نيازهاي كشور رشد داشته است.
وي بيان كرد: اگر مراكز رشد و علم و فن آوري آموزش لازم را ببينند قراردادهاي كلاني نصيبشان مي شود چرا كه در سال 84، 42 مركز رشد در كشور داشته ايم كه اين در سال 87 به 85 مركز رسيد كه تعداد موسسات فن آوري در پارك ها و مراكز رشد از 670 مورد در سال 84 به 980 مورد در سال 87 افزايش پيدا كرده و تعداد فارغ التحصيلاني كه در اين مركز فعاليت مي كنند از سه هزار و 200 نفر سال 84 به 9 هزار نفر در سال 87 رسيده است.
كبگانيان همچنين از پرتاب راكت كاوشگر جمهوري اسلامي ايران به فضا خبرداد و افزود: اين راكت به فضا پرتاب شد و سالم هم برگشت و همچنين طراحي و ساخت ماهواره ها با همكاري هشت پژوهشگاه و دانشگاه و كمك وزارت ارتباطات و فن آوري اطلاعات صورت گرفته است.
معاون پژوهشي وزارت علوم خاطرنشان كرد: در حوزه علوم انساني كه در دستور كار جدي وزارت علوم قرار داده شده قرار است با دانشگاه هايي كه در حوزه علوم انساني فعاليت مي كنند و همچنين حوزه علميه قم همكاري داشته باشيم تا بتوانيم در زمينه علوم انساني به كشورهاي ديگر علومي را صادر كنيم.
كبگانيان تصريح كرد: اگر ماهواره مصباح دو به مرحله تصويب برسد اين ماهواره به صورت بومي در مي آيد كه اين امر مايه افتخار كشور است./07/146
شنبه 23 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 145]