واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: هاشمي رفسنجاني در همايش اصل44: انتظار ميرود بسيجيان در اجراي فرمان رهبري پيشتاز باشند جهادگران بسياري بايد به اعلام جهاد اقتصادي رهبري پاسخ بگويند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: متاسفانه با وجود اعلام جهاد اقتصادي از سوي رهبري، جهادگر خيلي كمي در ميدان وجود دارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، آيتالله هاشمي رفسنجاني، در همايش علمي كاربردي « اصل 44؛ موانع و راهكارها» كه از سوي بسيج داشجويي دانشگاههاي استان تهران در سالن همايشهاي صدا و سيما برگزار شده بود، همچنين اظهار كرد: نكته اساسي اين است كه امروز واضح است ما بايد در اداره كشور به اقيانوس عظيم ملت متكي شويم. كارهاي بزرگ ما تا به حال با كمك مردم انجام گرفته است. اگر مردم نبودند انقلاب ما پيروز نميشد. ما 20 سال مبارزه و شكنجه و زندان را تحمل كرديم، طوري كه سالهاي آخر نفس را از همه گرفته بود، اما وقتي دو سال آخر مردم به ميدان آمدند و مساجد و ميدانها با صداي اللهاكبر مردم پر شد، رژيم طاغوت در هم شكست و نظام اسلامي جايگزين آن شد.
وي افزود: در دو سال اول انقلاب هم شورشهايي داشتيم كه مردم توانستند براي كمك به ميدان بيايند. در دفاع مقدس و جنگي كه شرق و غرب و ارتجاع عليه ما لشگركشي كرده بودند، اگر مردم حضور نداشتند، اين جنگ برايمان قابل دفاع نبود؛ در واقع مردم در عملياتهاي مختلف در قالب بسيج، شكننده سد دشمن بودند.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام، در ادامه گفت: پس از پيروزي انقلاب نقش نيروهاي مسلح و سپاه در سازندگي كشور نقش بسيار باارزشي است؛ گر چه به ما انتقاد ميشد و ميگفتند شما نيروهاي رزمي را به عرصه اقتصاد آوردهايد، اما اگر آنها نبودند بسياري از كارها خيلي گرانتر تمام ميشد. در آن روزها جهاد سازندگي هم كل كشور را پوشش داد و وارد ميدان شد.
هاشمي رفسنجاني خاطرنشان كرد: از آن پس هر مشكل سياسي كه در كشور است با تظاهرات چند ساعتي مردم در خيابانها حل شده، توطئهها خنثي و آتش خاموش ميشود و اين گونه مردم نشان ميدهند كه با انقلاب هستند؛ پس چرا از اين مردم خوب در سازندگي و اداره كشور استفاده نكنيم؟ چرا سرمايهها به دوبي برود و ساختمان 100 طبقه از اين سرمايهها ساخته شود؟ چرا ما نتوانيم سرمايه بيش از 1000 ميليارد دلاري ايرانيان خارج از كشور را جلب كنيم؟ و چرا از سرمايههاي دنيا استفاده نكنيم؟
وي ادامه داد: ما راه انجام همه اين كارها را در اصل 44 و سند چشمانداز باز كردهايم. اگر كسي به آن عمل نميكند و مانع اجراي آن ميشود، چه كسي بايد وارد ميدان شود؟ چرا در اين جهاد مقدسي كه ما را از نفت منقطع ميكند و به مقام اول 28 كشور هدف در منطقه ميرساند، حضورتان جدي نيست؟
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام، خطاب به دانشجويان بسيجي، گفت: من تا به حال فرياد بلندي از اين نيروي صفشكن نشنيدهام( درباره اين مساله)، ولي امروز اولين فريادتان را ميبينيم؛ گر چه نميدانيم اين فرياد بلند خواهد بود يا نه؟ اميدوارم با همان اراده مردانه و روحيه خداجويي بتوانيم اين راه مقدس را بپيماييم.
آيتالله هاشمي رفسنجاني، در ادامه اين مراسم در پاسخ به پرسشي درباره وجود تعاونيهايي كه به دليل نداشتن سرمايه با مشكل اجرايي مواجه شدهاند، اظهار كرد: ما در اصل 44 براي تعاونيها منبع تعيين كرديم و گفتيم شركتهاي بزرگ را كه ميفروشيم بخشي از درآمدش را بايد به تعاونيها اختصاص دهيم. شما بايد بندهاي مربوط به تعاونيها را بخوانيد و ببينيد چقدر راهگشاست.
وي در ادامه درباره سوال ديگري ناظر بر تمهيدات لازم پس از واگذاريها، خاطرنشان كرد: تاكيد اول ما پيش از واگذاري بر آزادسازي بوده است. رهبري هم اين بند را يك سال زودتر تصويب كردند. تاكيد ما هم اين است كه ميدانهاي انحصاري در اختيار بخش خصوصي يا تعاونيها قرار گيرد، ثانيا اگر مصوبات ما اجرا شده بود اكنون تعاونيها مسلح به سرمايه بودند، بانك تعاوني كه اين قدر مورد تاكيد ماست، تشكيل ميشد. شما خوب است صريح باشيد و پاسخ اين سوالات را بگيريد.
وي همچنين تاكيد كرد: اينجا را نميتوانند متهم كنند كه كار انتخاباتي و سياسي انجام ميشود. به هر حال بسيج در خدمت آقا است و موضع آقا را هم همه ميدانند.
به گزارش ايسنا، رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام، همچنين خاطرنشان كرد: انتظار ميرود بسيجيان در اجراي فرمان رهبري و پياده كردن مهمترين اصل سياستهايي كه سخت مورد نياز ماست، پيشتاز باشند. شما اين نشست را گرچه با تاخير برگزار كردهايد، اما انشاءالله حضور مباركي است و آن را پيگيري ميكنيد.
هاشمي ادامه داد: انتظار من اين است كه علاوه بر روحيه بسيجي اين بحث را به صورت آكادميك و دانشگاهي پيگيري و مستندات عالمانهاي ارائه كنيد تا نتيجه علمي دربرداشته باشد.
وي خاطرنشان كرد: اگر اين همايش نتيجه علمي در بر داشته باشد ميتوانيد در فضاي دانشگاه و جامعه براي اجراي اين سياستها صحنهگردان و پيشتاز باشيد، به شرط اين كه مانند مسائل ديگري كه بسيج وارد شده بتوانيد اين مساله را هم به خوبي پيگيري و حل كنيد.
آيتالله هاشمي رفسنجاني، با اشاره به فرمان حضرت امام براي تشكيل بسيج دانشجو و طلاب، اظهار كرد: تفكر بسيار عالي پشت اين فرمان وجود داشت؛ زيرا آن موقع احساس ميشد اين روحيه بايد از دريچه علم و دانش وارد فضاي كشور شود. به همين خاطر ما هم در مجلس قانوني گذاشتيم و اين امر را تسهيل كرديم و امروز بخش قابل توجهي از ايثارگران از بسيجيان و به طور كلي ايثارگران و فرزندانشان در همه سطوح دانشگاه حضور دارند؛ از اين رو انتظار ميرود بتوانند از اين پايگاه نقش عالمانهي خود را ايفا كنند.
ادامه دارد...
چهارشنبه 20 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 235]