محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831308431
گزارش فارس از متن و حاشيه مراسم اهداي جوايز جشنواره پليس
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: گزارش فارس از متن و حاشيه مراسم اهداي جوايز جشنواره پليس
خبرگزاري فارس: مراسم اهداي جايزه برگزيدگان جشنواره فيلم پليس، با آنچه در حاشيه و متن آن اتفاق افتاد به يك مراسم جالب سينمايي تبديل شد.
به گزارش خبرنگار سينمايي فارس، مراسم اهداي جايزه به برگزيدگان جشنواره فيلم پليس، عصر يكشنبه به عنوان مراسم گشايش اين جشنواره برگزار شد و شگفتيهاي اين مراسم از ابتداي آن مشخص بود. همه حضار در ورود به سالن تالار وحدت محل برگزاري اين مراسم چند نفر را به سر و روي كاملا سفيد در حال اجراي پرفورمنس ميديدند و حضور اين افراد علاوه بر عجيب بودن باعث خنده شركتكنندگان در اين مراسم نيز ميشد.
بنا بر اين گزارش، مراسم را «عليرضا خمسه» كه لباس فرم نيروهاي انتظامي را به تن كرده بود، در مورد جشنواره پليس گفت: ويژگي جشنواره پليس، نداشتن افتتاحيه و اختتاميه و برگزاري تنها يك مراسم براي اهداي جوايز است.
در ادامه، پيام محمود احمدينژاد رئيس جمهور اسلامي ايران توسط مهدي كلهر، مشاور هنري وي خوانده شد و پس از آن خمسه اشارهاي به سخنراني چند روز پيش عليرضا سجادپور و مقايسه اين جشنواره با ليگ برتر فوتبال كرد و گفت: متأسفانه سينما برنامه 90 ندارد و داورانش هم با دور آهسته داوري نميكنند بلكه با دور تند اين كار را انجام ميدهند. در سينما مثل فوتبال عزيزي هم نداريم كه عدهاي را كتك بزند البته دايي هم نداريم اما دايههاي دلسوزتر از مادر بسيار داريم.
«عليرضا سجادپور» دبير جشنواره در ادامه گزارش خود را از جشنواره خواند و پس از آن بود كه روند اهداي جوايز به برگزيدگان آغاز شد .
در ادامه ، هنرمندان به همراه مقامات نظامي و كشوري براي اهداي جوايز به روي صحنه آمدند كه هر كدام چيزي در مورد اين جشنواره گفتند.
«جمشيد گرگين» كه ميخواست جوايز فيلمنامه كوتاه را بدهد، گفت: چون كوتاه بوديم قرار شد فيلمنامه كوتاه را بخوانيم و وقتي كه ميخواست صحنه را ترك كند با اشاره به «عليرضا خمسه» گفت: دكتراي افتخاري را شنيده بوديم اما سرگردي افتخاري نديده بوديم.
«سيامك شايقي» هم وقتي به روي صحنه آمد با اشاره به مجسمههاي آدم نما اين بخش جشنواره را بينظير خواند و خمسه نيز در ادامه اين مجسمههاي را تشويق به حركت بيشتر كرد.
«سيروس الوند» وقتي براي اهداي جايزه به روي صحنه آمده بود، گفت: ديدن اين همه پليس وقتي آدم ميداند جريمه نميشود حس خوبي را درست ميكند. به آقاي سجادپور تبريك ميگويم كه اين جشنواره را برگزار كرده. من هميشه در فيلمهايم سعي كردهام دغدغه هاي جامعه را حفظ و منتقل كنم. اميدوارم اين جشنواره به حفظ و بازپروريگونه سينماي اجتماعي كه متأسفانه مسؤولان و تهيهكنندگان هر دو از آن روي برگرداندهاند، كمك كند.
تقريبا تمام برندگان اين برنامه در سخنان خود از پليس تشكر ميكردند اما نكته جالب درميان تمام حرفهاي آنها لزوم پرداختن بيشتر به مشكلات و آسيبهاي اجتماعي بود و مشكلاتي كه در پرداختن به اين آسيبهاي اجتماعي براي فيلمسازان پيش آمده است به شكلي كه يكي از فيلمسازان برنده جايزه گفت: فيلم من توقيف شد و باعث شد به مدت دو ماه مشكلات زيادي برايم پديد بيايد. به همين خاطر قول ميدهم كه ديگر هرگز در مورد آسيبهاي اجتماعي فيلم نسازم و فيلم بعديام را در مورد كرمهاي خاكي خواهم ساخت.
«كيومرث پوراحمد» نيز وقتي به روي صحنه رفت، گفت: بعضي رفتارها در تمام جاهاي دنيا به عنوان آسيب اجتماعي شناخته ميشود اما بسياري از رفتارها فقط در ايران به عنوان آسيب اجتماعي شناخته ميشود، اميدوارم به روزي برسيم كه اين رفتارها در كشورمان نيز آسيب اجتماعي نباشد.
«مرتضي رزاق كريمي» نيز وقتي براي اهداي جايزه به روي صحنه رفت گفت: سينما به شكل عام و سينماي مستند به شكل خاص در آگاهي بخشي كه ميتواند امنيت جامعه را ارتقاء دهد موثر است. اميدوارم ارتباط مستندسازان و پليس روز به روز بيشتر شود.
«مهرداد اسكويي» مستندساز برنده جايزه وقتي براي گرفتن جايزهاش به روي صحنه رفت، گفت: زماني كارگرداني به بندر انزلي آمد و فيلم آن سوي آتش را به ما نشان داد. يك نوجوان آن فيلم را ديد و روي بروشور فيلم امضايي از عياري گرفت و خواست فيلمساز شود امضاي من خيلي شبيه به امضاي آقاي عياري است، چون روي آن تمرين زيادي كردهام. افتخار مي كنم كساني هستند كه تا اين حد شريف كار ميكنند و سعي ميكنم راه آنها را ادامه دهم.
وي افزود: من از توجه به آسيبهاي اجتماعي تشكر ميكنم و اميدوارم به كساني كه ناچار از بزه و جرم هستند كمك كنيم.
به گزارش خبرنگار سينمايي فارس، در ادامه برنامه اهداي جوايز جشنواره سوم فيلم پليس اجراي موسيقي توسط گروه راز و نياز به سرپرستي سالار عقيلي بخش قابل توجهي از زمان برنامه را به خود اختصاص داد و پس از آن «اسماعيل احمديمقدم» فرمانده كل نيرويهاي انتظامي جمهوري اسلامي ايران، براي سخنراني به روي صحنه رفت.
بنا بر اين گزارش، احمديمقدم گفت: از برگزاري اين جشنواره بسيار خوشحالم و به حضور پيشكسوتان هنر در كنار خود افتخار ميكنيم، شايد در زندگي ماشيني و صنعتي امروز مهمترين فراموش شده ما خود انسان است كه خود رسالتش و هويتش را فراموش كرده. انسان امروز گرفتار و تحت فشار است و ارزيابي صحيحي از خودش ندارد. تمدن مصرفگراي غرب كه نگاه به بعد مادي زندگي را در زندگي اجتماعي انسانها ميخواهد مشكلات زيادي به وجود ميآورد و انسان امروز را متحير و سرگردان كرده. شايد آسيبهاي اجتماعي ما از عدم توجه به آسمان و مبدا و معاد ناشي ميشود. شايد انسان اين جا را مقصد مي پندارد و به همين خاطر آفات مختلف زندگي بشر را تحتالشعاع قرار ميدهد. آنچه انسان را در مسير زندگي خود هدايت ميكند، شناخت مسائل زندگي است و شناخت زندگي جز در سايه وجود فرهنگ ميسر نيست.
وي افزود: فرهنگ خميرمايه شناخت انسانهاست، انسانها معمولا در رفتارهاي اجتماعي خود به خوبي فكر نميكنند و به شكل ناخودآگاه تحت تاثير فرهنگ خود و جامعه خود كار ميكنند. در واقع فرهنگ بخش خودكار زندگي است كه انسان را تنظيم ميكند. اگر كار پليس را نگهداري و به وجود آوردن نظم و امنيت بدانيم بايد اين مسئله با كمك فرهنگ در وجود همه رسوخ كند و نهادينه شود. متاسفانه در فيلمهاي اكشن هاليوودي يا كار پليس را به رخ ميكشند يا مجرم بودن را پرهزينه نشان ميدهند در حالي كه اگر پليس در نهاد انسانها باشد آدمها خود مراقب خود هستند كه گرفتار جرم نشوند و قربانيان جرائم نيز بايد به آگاهي لازم براي روشهاي مبارزه با جرم برسند.
احمديمقدم در ادامه تصريح كرد: هنر زبان روح است و با روح رابطه دارد و در انسان اثرهاي بزرگي ميگذارد، نيروي انتظامي در تلاش است به جاي مقابله با جرم برنامه پيشگيري از جرايم را اجرا كند و به جاي كار انتظامي دست به فعاليتهاي اجتماعي بزند و بسترهاي جرم را هدف بگيرد. در اين نگاه نه تنها با افراد به خشونت رفتار نميشود بلكه حتي مجازات مجرم نيز هدف ما نيست بلكه هدف ما با اين نگاه نگاهي اصلاحي است چون مجرم بايد اصلاح شود تا بتواند به آغوش جامعه بازگردد. همين كه نيروي انتظامي با اين قصد شروع به فعاليت كرده و توانسته اين توفيق را ببيند كه اصحاب هنر را در جمع خود داشته باشد بارقهاي از موفقيت اجتماعي ماست و من حضور هنرمندان در جمع خدمتگزاران مردم را به اين خدمتگزاران تبريك ميگويم بايد با استفاده از زبان هنر فيلمهايي را كه در ظاهر با آسيب اجتماعي مبارزه ميكنند اما در واقع آن را ترويج ميكنند، جنگيد و مسيري طراحي كرد كه سينما رسالت خود را در سازندگي جامعه و برقراري نظم و امنيت به خوبي ادا كند.
به گزارش فارس،عليرضا سجادپور دبير سومين جشنواره فيلم پليس در گزارش خود در مراسم گشايش جشنواره گفت: از رياست محترم جمهوري بسيار متشكرم كه با ارسال پيامشان، غافلگيري بسيار شيريني را در اين مراسم ايجاد كردند. همين جا عرض ميكنم كه انشاءالله بهزودي دستاندركاران، برگزيدگان و داوران اين جشنواره نشستي صميمي با ايشان درباره سينماي ايران و سينماي اجتماعي خواهند داشت.
وي در ادامه افزود: هنر ايراني و خصوصا سينماي ايران از تواناييهاي بالقوهاي برخوردار است كه ريشه در فرهنگ و تاريخ كهن اين سرزمين پرافتخار و متمدن دارد. ويژگيهاي خاص و توجه برانگيز جامعه انقلابي و شيعي ايران در دهههاي اخير و بويژه حال حاضر، ضرورت استفاده از بيان هنري و سينمايي را از جنبههاي مختلف و عرصههاي متفاوت، از هر زمان آشكارتر كرده است. جشنواره سوم پليس، با نگاهي تحولگرا و عميق به مفهوم آثار پليسي ، و توجه خاص به سينماي اجتماعي، به ناگاه باب تازهاي در سينماي ايران گشود و پنجرهاي بزرگ و پرنور به كوچه باغ رونق و آشتي مخاطبين و مردم با سينما باز كرد.اين امر با هدف طرح موضوع و مضمون بسيار حساس آسيبهاي اجتماعي با رويكرد بررسي بسترهاي ايجاد آسيب و نيز ارائه راهكارهاي پيشگيري، با استقبال چشمگير هنرمندان و سينماگران روبرو شد.اين استقبال ، هم در ارائه گسترده آثار و هم در حمايت معنوي و نظري از اين رويكرد تازه، خواهد نشان داد.
سجادپور تصريح كرد: بسيار اميدوار و خوشبين هستم كه مسؤولين جشنواره پليس، گاهي جدي، مهم، تاثيرگذار و ماندگار در ارتقاي سينماي اجتماعي ايران عزيز، و افزايش رونق محتوايي و ساختاري و اقتصادي سينماي ملي ما باشد. بيترديد، نيروي انتظامي از اين پيشرفت كمي و كيفي، در جهت افزايش آگاهي اقشار مختلف جامعه و رشد فرهنگي مخاطبين ، بيشترين بهره را خواهد برد و اين بالاترين دليل براي برگزاري مهمترين جشنواره موضوعي كشور است.
وي در مورد سومين جشنواره فيلم پليس و آمار آثار شركت كننده در آن گفت: ما، در هفت شاخه ، شاهد مسابقهاي جذاب و پرالتهاب بوديم. سينما، سريال، تلهفيلم، داستاني كوتاه، بسيار كوتاه، مستند، فيلمنامه كه خود در دو بخش و نيز بخش توليدات ناجا كه در تمامي اين شاخههاي هفتگانه ، جداگانه داوري شدند. 49 اثر سينمايي، 13 سريال ،72 تلهفيلم، 163 داستاني كوتاه،71 بسيار كوتاه، 154 اثر مستند، 121 فيلمنامه بلند، 149 فيلمنامه كوتاه كه توسط 38 نفر از هنرمندان، سينماگران، و كارشناسان فرهنگي و اجتماعي در بخشهاي مختلف ، انتخاب و داوري شدند.
در روزهاي آتي نيز در چند سالن سينمايي تهران، در 75 سانس نمايشي و تعدادي سانس فوقالعاده، مجموعهاي از آثار برگزيده را به نمايش خواهيم گذاشت اعم از ، سينمايي، تله فيلم، كوتاه بسيار كوتاه و مستندهاي اجتماعي. همچنين برخي آثار به صورت خصوصي با حضور كارشناسان مدعوين خاص ، خارج از جدول رسمي نمايش، در معرض نظر قرار ميگيرند.
وي در مورد هدف از برگزاري اين جشنواره گفت:آن گوهر ناب، كه در پي آنيم، تعامل، همفكري، همدلي و همراهي هنرمندان و سينماگران با مردان حافظ امنيت و قانون، نيروي انتظامي و تمامي شاخههاي آن است.اين همدلي و همراهي، به سود هنرمندان، به سود نيروي انتظامي، و بيش از آن و پيش از آن به سود مردم و جامعه است. ما، جشنواره را براي همين برگزار كرديم.
به گزارش فارس، در ادامه مراسم اهداي جوايز سومين جشنواره فيلم پليس، وقتي رسول صدرعاملي براي اهداي جايزه به روي صحنه رفت، ابتدا گفت: حسرت ميخورم كه چرا اين سومين دوره جشنواره پليس است نه سي و سومين و چرا از مدتها قبل اين اتفاق نيفتاده چون اگر ما از قديم جشنواره فيلم پليس را داشتيم، امروز اين همه مشكلات اجتماعي نداشتيم. ما به كودكانمان در مورد پليس آموزش خوبي نداديم و هميشه آنها را از پليس ترساندهايم و هميشه كمبودها را به پاي پليس نوشتهايم تا پليس تاوان كمبودها را بدهد، اميدوارم اين جشنواره پايدار بماند.
صدر عاملي در ادامه اهداي جوايز گفت: حس ميكنم اين جشنواره و جمع خودماني است و به خاطر همين ميخواهم حرف هايي را اينجا بزنم، يكي از جديترين معضلات جامعه ما بدحجابي است. در همه كشورهاي اسلامي ما يا بيحجاب داريم يا با حجاب ولي بدحجاب پديده منحصرا مربوط به كشور ماست و گستره زشتي را در كشور ما به وجود آورده است. دختري كه توجيه نشده كه حجاب چيست و بايد آن را رعايت كرد روسري را به روي سر خود مياندازد و تبديل به دختري زشت و بد حجاب ميشود اميدواريم پس از 30 سال آزمون و خطا در قواعد خود در نوع برخورد با اين موضوع تجديد نظر كنيم.
وي افزود: سه ماه با حضرت امام در نوفل لوشاتو زندگي كردم و به ياد دارم دختران فرانسوي براي ديدن امام پيش او بيايند. خانم دباغ ،آقاي رفيقدوست و شهيد عراقي دم در روسريهايي را به اهالي ده ميدادند تا آنها را سر كنند وپيش امام بروند اما امام پس از چند بار ديدن اين اتفاق به اين امر اعتراض كرد و گفت بگذاريد تا راحت باشند.
صدرعاملي در پايان سخنانش گفت: ما بايد فرهنگ حجاب را به بچههاي خود بياموزيم نه اينكه به زور چيزي را به آنها بقبولانيم.
ابوالحسن داوودي در زمان گرفتن جايزه خود گفت: سه سال پيش اين فيلم در آخرين لحظات به جشنواره فيلم فجر رسيد و گفتند كه نيروي انتظامي قرار است جايزهاي را در بخش جنبي به اين فيلم بدهد. اما بعدا به من اطلاع دادند اين جايزه را به من نميدهند و در مورد دليلش گفتند صلاح نبود. خوشحالم كه در اين سه فيلم غير صلاح تبديل به فيلمي صلاح شده و جايزه گرفته.
وي افزود: آخرين فيلم من «زادبوم» به خاطر مشكلات مالي در آخرين مراحل ساخت در حوزه هنري متوقف است از دوستانم ميخواهم شرايطي نباشد كه اين فيلم نيمه تمام بماند و من دوباره سه سال ديگر فيلم بسازم چون «زادبوم» فيلمي در مورد ايران و براي سيامين سال انقلاب ايران است.
عزت اللهانتظامي در هنگام گرفتن جايزه خود گفت: تعامل فرهنگي بين سينماگران و پليس اتفاق پسنديدهاي است و اميدوارم هر روز بهتر و وسيعتر شود تا آسيبهاي اجتماعي كه تحملشان واقعا مشكل است روز به روز كمتر شود.
در ادامه احمدي مقدم دوباره پشت ميكرفون رفت و با استناد به اين موضوع كه «ما از نظرات ديگران استفاده كرديم و ميخواهيم خودمان هم حرف بزنيم» گفت: ما همواره با تضارب آرا و افكار موافقيم ، بخشي از انتقاداتي كه ما به فيلمها وارد ميكنيم شايد در مواردي به علت مصلحت نظام بوده باشد اما خود من هميشه شخصا از فيلمها حمايت كردهام و نيروي انتظامي تاكنون با اكران هيچ فيلمي مخالفت نكرده و جلوي هيچ فيلمي را نگرفته چون منطقي كه به لحاظ فرهنگي داريم به قدري قوي است كه پاسخگوي همه چيز هست.
اميدوارم با افزايش همكاري همه ما به هم كمك كنيم.
* حاشيهها
- مراسم با يك ساعت تأخير آغاز شد.
- وقتي «عبدالرضا اكبري» روي صحنه آمد. «عليرضا خمسه» گفت: اكبري هميشه نقش پليسها را بازي كرده اما من هميشه نقش دزدها و جيببرها را بازي كردم.
- در بخشي از مراسم عليرضا خمسه گفت من هميشه فكر ميكردم چرا از سينماي ما هيچكاك بيرون نميآيد وقتي خاطرات هيچكاك را خواندم در خاطراتش نوشته بود كه از بچگي از پليس ميترسيده . فيلمسازان ما هم با پليس دوست هستند.
- وقتي «صدرعاملي» در مورد حجاب صحبت كرد، عليرضا خمسه گفت: ما فقط بدحجاب نداريم شل حجاب ، كم حجاب و نيم حجاب هم داريم.
- وقتي محمد مهدي عسگرپور ميخواست روي صحنه جايزهها را اهدا كند گفت وجود اين همه پليس باعث افتخار ما است اما خطر هم دارد چون شهر بدون پليس است.
- داوود رشيدي روي صحنه گفت: بين بزرگان ناجا جاي دوست قديمي سردار رويانيان خالي است. شايد در جادهها مشغول خدمتاند يا در يكي از شبكههاي تلويزيوني مصاحبه ميكنند.
- وحيد موسائيان، مينو فرشچي، مريلا زارعي، محمد متوسلاني، هارون يشايائي، عبدالرضا اكبري، سيامك شايقي، جهانگير كوثري، احمد ميرعلايي، رخشان بنياعتماد، حسين ايري،اردشير شليله، حبيب اسماعيلي، مهرداد صديقيان، جمال شورجه، سيروس مقدم، مسعود رايگان، رويا تيموريان، جهانگير الماسي، اكبر خواجوئي، عليرضا رئيسيان، منوچهر شاهسواري، مازيار ميري، فريبرز عربنيا، مهرشاد كارخاني، اصغر بانكي، داريوش اسدزاده، حبيب الهياري، مهران رسام، جعفر دهقان، امين تارخ و اميرحسين شريفي از جمله مهمانان شركت كننده در اين برنامه بودند.
انتهاي پيام/ا
سه شنبه 19 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]
-
گوناگون
پربازدیدترینها