تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 1 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر جوان مؤمنى كه در جوانى قرآن تلاوت كند، قرآن با گوشت و خونش مى آميزد و خداوند ع...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1855146803




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

جراح ايراني روش جديدي براي درمان سرطان سينه ابداع كرد


واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: جراح ايراني روش جديدي براي درمان سرطان سينه ابداع كرد
يك جراح ايراني مقيم انگلستان، با بهره گيري از روشي جديد تحولي در عمل جراحي براي درمان سرطان سينه ايجاد كرده است. به گزارش ايسنا، در اين عمل جراحي با استفاده از تنها يك سوراخ بسيار كوچك، تمامي بافت هاي سرطاني خارج مي شود و نه تنها طول دوران نقاهت به شكل چشمگيري كاهش پيدا مي كند، بلكه مي توان هم زمان مقدمات لازم براي بازسازي سينه را فراهم كرد. يكي از بزرگ ترين ناراحتي هاي روحي، براي زناني كه به سرطان سينه مبتلا مي شوند و مجبورند تحت عمل جراحي قرار گيرند، روبه رو شدن با زخمي بزرگ و عميق است. به همين دليل محققان علم پزشكي همواره به دنبال راهي بوده اند كه بتوانند ضمن اطمينان از اين كه تمامي بافت هاي سرطاني از بدن فرد مبتلا خارج مي شود، عمل جراحي را به اصطلاح، به صورتي كم تهاجمي و با عوارض كمتر انجام دهند تا ظاهر فرد هم با تغيير اندكي روبرو شود. دكتر محمدرضا صفايي كشتگر، فوق تخصص جراحي سرطان سينه، جراح آنكولوژي در٢بيمارستان لندن و عضو هيئت علمي دانشگاه يو سي ال لندن موفق شده است كه براي اولين بار در اروپا، با استفاده از سوراخ كوچكي در اطراف نوك سينه، بافت هاي آسيب ديده را به طور كامل خارج كند. اين عمل براي اولين بار در بيمارستان رويال فري در لندن روي يك زن ٤٦ساله و بعد روي ٧بيمار ديگر با موفقيت انجام شد. پائولا مك گينلي، اولين بيماري است كه در اروپا به اين شيوه تحت عمل جراحي قرار گرفته است.MRI روي اين بيمار نشان مي داد كه حدود ٥سانتي متر در اطراف توده سرطاني، بافت هاي غيرعادي وجود دارد. دكتر كشتگر بعد از بررسي هاي لازم به او گفت كه مي تواند از طريق ايجاد يك سوراخ كوچك، هم توده سرطاني را بيرون بياورد و هم بافت هاي اطراف آن را.

دكتر كشتگر در ژاپن آموزش ديده و بارها اين عمل را در آن جا انجام داده است. اما اين اولين بار بود كه در اروپا اين عمل را انجام مي داد و از نظر او، پائولا براي انجام آن از همه نظر مناسب بود. به اعتقاد دكتر كشتگر بيماراني براي اين نوع عمل مناسبند كه سرطان به بافت هاي زير بغل آن ها منتشر نشده باشد. در اين شيوه جديد، سوراخ كوچكي در زير بغل ايجاد مي شود و دوربين فيلم برداري كوچك و لوازم جراحي، از طريق آن به داخل سينه فرستاده مي شود. دكتر كشتگر مي گويد كه بافت هاي داخل سينه نرم تر و اسفنجي تر از بافت هاي قسمت هاي ديگر بدن است و به همين دليل، وقتي كه اين بافت ها از داخل، به ظرافت از پوست و ماهيچه جدا شوند، مي توان آن ها را از طريق سوراخ كوچكي كه در نزديكي نوك پستان ايجاد شده است، خارج كرد. در بيماراني كه روش جديد عمل جراحي روي آن ها انجام مي شود و بافت هاي سرطاني از طريق سوراخ بسيار كوچكي خارج مي شود، مي توان هم زمان و در داخل اتاق عمل و از طريق همان سوراخ كوچك، اقدام به قرار دادن سيليكون كيسه مانندي كرد كه بعدها، فقط با پر كردن آن با محلول سالين مي توان ظاهر سينه بيمار را هم بازسازي كرد. از پروژه هاي بزرگ ديگري كه دكتر كشتگر و تيم او در دست دارند، پرتو درماني در اتاق عمل است. به اين معنا كه در بيماري كه نيازي به برداشته شدن تمام سينه نيست، وقتي توده سرطاني برداشته مي شود، راديوتراپي هم زمان در داخل اتاق عمل در اطراف محل عمل انجام مي شود. به گفته دكتر كشتگر ؛هم اكنون هزار و ٣٥٠بيمار در اين پروژه شركت كرده اند و نتايج بسيار قابل قبولي از اين شيوه به دست آمده است. به نوشته بي بي سي، يكي از بزرگترين مزاياي اين روش آن است كه احتمال بازگشت سرطان بسيار كمتر مي شود. در جراحي هاي متداول امروزي، بيمار مجبور است بعد از عمل بين ٢٥تا ٣٠بار براي انجام پرتو درماني به بيمارستان مراجعه كند، اما بيماراني كه در داخل اتاق عمل تحت پرتو درماني قرار مي گيرند، نيازي به بازگشت مجدد براي پرتو درماني ندارند. دكتر كشتگر مي گويد ؛در پرتودرماني هاي معمول، احتمال خطاي ناچيزي وجود دارد كه اين ميزان خطا در اين روش از بين مي رود ؛چرا كه محل انجام پرتو درماني، به دليل باز بودن زخم، به طور دقيق مشخص است. دكتر كشتگر اميدوار است كه اين روش تا يك سال ديگر براي همه بيماران سرطاني قابل دسترسي و استفاده باشد.

جراح ايراني برنده عالي ترين جايزه ابداعات پزشكي انگلستان شد
دكتر كشتگر،همچنين به دليل ابداع روش جديدي براي تشخيص سريع سرطان ظرف چند ثانيه، معتبرترين جايزه ابداعات و اختراعات پزشكي انگلستان را دريافت كرد.به گزارش ايسنا، جايزه Medical Futures Innovation Award كه ازآن به عنوان جايزه اسكار پزشكي در انگلستان ياد مي شود، به پاس١٠سال تلاش و تحقيق دكتر كشتگر در زمينه تشخيص سرطان به وي اعطا شد.

طرح تحقيقاتي اصلي دكتر كشتگر كه به عنوان پروژه برتر و منتخب علمي به اعطاي اين جايزه به وي منجر شد، مربوط به تشخيص سرطان از طريق طيف نوري تنها ظرف چند ثانيه است. به گفته دكتر كشتگر، در اين روش، از بافت غده لنفاوي زير بغل نمونه برداري مي شود. سپس طيف نور سفيد به اين بافت تابانده مي شود و بازتاب اين نور، به دستگاه مخصوصي مي رسد كه اين تيم ابداع كرده است. سپس اطلاعات مربوط به بازتاب نور سفيد، به رايانه داده مي شود و از اين طريق مي توان پي برد كه فرد مبتلا به سرطان است يا خير، بدون آن كه در بافت، برشي ايجاد شود. دكتر كشتگر مي گويد كه او در كنگره هاي علمي داخل ايران هم شركت مي كند. وي كارگاه هاي زيادي در ايران ترتيب داده است و همكاري هاي نزديكي از نظر علمي، پژوهشي و انتقال فناوري با ايران دارد .

وي همچنين علاقه زيادي به انتقال تكنيك هاي جديد از جمله نمونه برداري از غده لنفاوي زير بغل به متخصصان ايراني دارد و مي گويد در اين زمينه ارتباط خوبي با جراحان داخل ايران دارد.
 يکشنبه 17 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خراسان]
[مشاهده در: www.khorasannews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن