محبوبترینها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1854679846
گزارش بازديد 4 روزه خبرنگاران از پيشرفت پروژههاي مصوب دور اول سفر هيات دولت به كردستان
واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: گزارش بازديد 4 روزه خبرنگاران از پيشرفت پروژههاي مصوب دور اول سفر هيات دولت به كردستان
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
خبرنگاران رسانههاي مختلف براي بازديد از روند اجراي پروژههاي مصوب دور اول سفر رييسجمهور و هيات دولت، به استان كردستان سفر كردند.
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) نجار، استاندار كردستان در ابتداي اين سفر طي سخناني با بيان اينكه " كردستان مينياتور ايران است" اين استان را سرزمين وفا، صفا، محبت و زيبايي توصيف كرد و گفت: اگر امروز شاهديم در كردستان كار و توسعه وجود دارد در درجه اول آن را مديون خون شهدا و همه رزمندگان ميدانيم كه با تلاش امنيت را كه زيرساخت توسعه است، فراهم كردند.
وي افزود: معتقدم اگر مشاركت مردم در برقراري امنيت و وفاداري آنها به اين نظام مقدس نبود، ما اين امنيت را شاهد نبوديم.
سپس خبرنگاران از دو مجموعه ورزشي خواهران و برادران شهرستان كامياران و از ١٨ پروژه مجموعه ورزشي مصوب دور اول سفرهاي استاني بازديد كردند. محل تامين اعتبار اين دو مجموعه از اعتبارات وزارت نفت با زير بناي هزار و ٢١٠ متر مربع است كه شروع ساخت اين پروژهها در سال ٨٦ بوده و امسال نيز به بهرهبرداري رسيده است.
استاندار كردستان در اين رابطه گفت: در كردستان ٩ شهرستان وجود دارد كه رييسجمهور قول ساخت دو سالن ورزشي مخصوص برادران و خواهران را براي هر شهرستان داد و براي هر كدام از آنها نيز ٢٥٠ ميليون تومان اعتبار مصوب شد و ١٢ مورد از اين مجموعههاي ورزشي از اعتبارات وزارت نفت و شش مورد نيز از اعتبارات استاني ساخته شده است.
وي ادامه داد: به غير از دو تا سه مورد ساير مجموعهها صددرصد پيشرفت فيزيكي داشته و به بهرهبرداري رسيده است. همچنين قبل از دولت نهم سرانه ورزش اين استان ٢١ سانتيمتر بوده كه در حال حاضر به ٣٣ سانتيمتر رسيده است.
در همين راستا شفيعي مسوول تربيت بدني استان كردستان گفت: به طور كلي در شهرستان كامياران هشت سالن سرپوشيده وجود دارد و ٣٦ رشته ورزشي در قالب ٣٠ هيات فعال ورزشي مشغول به كار هستند تا جايي كه در بخش ورزش فوتبال، تيم فوتبال ما در دسته دو توپ ميزند.
وي خاطرنشان كرد: تعداد ورزشكاران سازمانيافته اين شهرستان سه هزار نفر است و دولت نيز در بخش ورزش به تمام تعهدات خود در قبال مجموعههاي ورزشي كردستان عمل كرده است.
در ادامه استاندار كردستان با اشاره به مصوبات دور سفر اول رياستجمهوري گفت: تعداد مصوبات ما ١٩١ مصوبه و تفاهمنامه بود كه از اين تعداد ٩ مصوبه در دست پيگيري و ٩٠ مصوبه كاملا اجرايي شده است. به طور مثال يكي از مصوبات رسمي شدن مرز باشماق مريوان است كه با تلاش صورت گرفته و موافقت دو دولت ايران و عراق در تاريخ ٤ /٥ /٨٦ در مرز مريوان با حضور بنده و استاندار سليمانيه عراق و تعدادي از مسوولان دو كشور رسما افتتاح شد و صددرصد عمليات اجرايي آن تمام شده است و ٩٢ مصوبه نيز در دست اجرا داريم.
وي گفت: در دولت نهم از انتهاي سال ٨٥ معادل ١٥ تا ١٦ سال قبل خطوط انتقال گاز در اين استان به اجرا درآمده و به بهرهبرداري رسيده است.
وي با بيان اينكه « صددرصد مصوبات گازي هيات دولت در سفر اول متحقق شده» گفت: براي اين مصوبات معادل ٤٦٠ ميليارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده بود و گازرساني به روستاها از سال ٨٠ شروع شد و در سال ٨١ دو روستا و سال ٨٣، ١٦ روستا و سال ٨٦، ٣٤ روستا از نعمت گاز برخوردار شدند.
مديرعامل شركت گاز استان كردستان گفت: براي ٣٠٠ روستا نيز مصوبه گازرساني شتاب فوقالعادهاي دارد و در سال ٨٥ نيز ٤٥ روستا و در سال ٨٧، ٢٧ روستا از نعمت گاز برخوردار شدند.
وي تصريح كرد: تعهد كردهايم كه تا پايان امسال تعداد روستاهاي برخوردار از گاز به ٢٠٠ روستا برسد و همچنين مطالعات گازرساني به ٢٨٠ روستاي جديد نيز در دست اقدام است.
در همين راستا استاندار كردستان مهمترين مشكل در بحث گاز استان كردستان را نحوه مصرف گاز دانست و گفت: ميزان گاز در استان به اندازه كافي وجود دارد ولي نحوه مصرف گاز زياد مناسب نيست.
به گزارش ايسنا، خبرنگاران بعدازظهر يكشنبه در ادامه بازديدها از عمليات اجرايي چهار بانده كردن محورشمال – جنوب (گردنه مرواريد – دركه) بازديد كردند. در اين راستا محمدصادق وجدي مديركل راه كردستان گفت: طول باند سبقت اين پروژه تا سال ٨٤، ٣ / ٢ بوده كه در حال حاضر به ٥ / ١٧ رسيده است. همچنين ارزش عملياتي اين پروژه تا امروز ٢ / ٥ ميليارد تومان بوده و حدود ٣٠٠ ميليون تومان تا كنون هزينه شده است. همچنين تكميل دو پيچ خطرناك موجود در اين مسير نيز تا يك ماه ديگر كار خود را به اتمام ميرساند. اعتبار اين پروژه تاكنون هزار و ٨٧٠ ميليون ريال بوده، ميزان مورد نياز براي آن ١٢ هزار ميليون ريال است كه ١٠ هزار ميليون ريال نيز كمبود اعتبار دارد و تاكنون ٧٨ درصد پيشرفت فيزيكي داشته است.
در ادامه بازديد خبرنگاران از محور شمال و جنوب كردستان فتحي رييس اداره نظارت بر اجراي پروژههاي راه استان كردستان نيز گفت: پروژه محور شمال – جنوب يازده قطعه دارد كه در سه استان آذربايجان غربي، كرمانشاه و در كردستان در حال احداث است.
وي گفت: احداث اين محور از اواخر سال ٨٣ در استان كردستان با دو ميليارد تومان شروع شده و در حال حاضر ٣٨ ميليارد تومان براي آن اختصاص يافته است.
خبرنگاران در ادامه از پروژه پتروشيمي استان كردستان بازديد كردند. در اين رابطه فريدون خالهزاده مديرعامل پتروشيمي كردستان در سخناني گفت: كارهاي مهندسي اين پروژه از سوي يك شركت ايراني و آلماني انجام شده و سفارشهاي خريدار نيز آماده است و منتظر ارائه اعتبار آن از سوي بانك توسعه صادرات هستيم.
طرح پتروشيمي كردستان با هدف توليد ساليانه ٣٠٠ هزار تن پلياتيلن سبك بر مبناي هفت هزار و ٩٢٠ ساعت كاركرد در زميني به مساحت ١٢٩ هكتار در كيلومتر احداث ميشود. خوراك اصلي طرح اتيلن به ميزان سيصد و چهار هزار تن در سال است. همچنين ميزان سرمايهگذاري طرح ٢٣ ميليون يورو به اضافه هزار و ٧٥ ميليارد ريال بوده و پيشرفت تجمعي آن تاكنون نه درصد بوده است.
مديرعامل پتروشيمي كردستان گفت: سال ٨٤ قرارداد اين پروژه بسته شده و با توجه به مشكلاتي مانند تحريمها مدتي با مشكل مواجه شد كه با تكيه بر نيروي داخلي و قرار دادن شركتهاي خارجي زير مجموعه شركتهاي داخلي كار شروع شد و در فاز بهرهبرداري براي ٥٠٠ نفر اشتغال ايجاد ميكند و به محض اينكه اعتبار آن تخصيص داده شد ظرف سه سال ديگر به بهرهبرداري خواهد رسيد.
استاندار كردستان نيز مشكل اصلي اين پروژه را مشكلات بانكي و تامين ارز دانست.
در ادامه سيروس شاهغيبي رييس سازمان صنايع و معادن كردستان در توضيحاتي به صنعت كردستان اشاره كرد و گفت: تا قبل از انقلاب تنها ٣٢ واحد صنعتي در استان داشتيم و در شرايط فعلي ٧٥٠ واحد پروانه بهرهبرداري گرفتند كه اين تعداد براي ١٤ هزار نفر ايجاد اشتغال ميكند و ٣٥٠ هزار ميليارد تومان نيز اعتبار آنهاست. همچنين به دو هزار و ٨٠٠ واحد نيز جواز تاسيس داده شده كه از قبل آن ٧٥ هزار نفر مشغول كار ميشوند.
وي گفت: در بخش معدن نيز در حال حاضر ١٩٥ واحد معدن با دو هزار نفر اشتغالزايي وجود دارد. همچنين با رويكردي كه دولت نهم داشته در بحث صنعت لاستيك كردستان ٢١٠ ميليارد دلار براي اين صنعت قرار داده شده كه براي دو هزار نفر اشتغال ايجاد ميكند و براي اينكه ارزبري طرح بالا برود چند بانك با هم پذيرفتهاند كه ارز آن را تامين كنند.
شاهغيبي گفت: قرارداد تامين ارز طرح در حال اجراست و از طريق طرح آمايش صنعت تامين ريالي آن نيز در حال انجام است.
وي همچنين به ذوبآهن كردستان اشاره كرد و گفت: در حال حاضر ذوبآهن كردستان توليد ٧٠ هزار چدن را در دستور كار دارد كه توليد ٦٠٠ هزار تن فولاد نيز طرح مطالعاتي آن در دستور كار و در حال انجام است كه ٧٠٠ تا ٨٠٠ نفر از قبل آن مشغول به كار ميشوند. در بحث سيمان سقز نيز اين پروژه با ظرفيت يك ميليون تن با ١٢٠ ميليارد تومان اعتبار و ٢٥ ميليون يورو در حال انجام است و در مجموع كردستان داراي ١٢ شهرك صنعتي بوده و چهار شهرك نيز در حال پيگيري ساخت آن هستيم.
به گزارش ايسنا، در پايان روز اول بازديد خبرنگاران، تيم رسانهاي با حضور در منزل سيدعطيه شيخاحمدي خانمي كه قطع نخاع شده و از طرف رييسجمهور يك باب منزل مسكوني به وي اهدا شده بود، حضور پيدا كردند.
شيخ احمدي گفت: سال ٦٩ در هنگام استقبال از آزادگان از پشتبام به پايين سقوط كردم و قطع نخاع شدم. ما يك خانواده ١٥ نفره هستيم كه وضع مالي خانواده اصلا خوب نبود و به سختي زندگي ميكرديم اما دو سال پيش دكتر احمدينژاد در ملاقاتي كه با او داشتم يك باب خانه مسكوني به من هديه كرد؛ لذا راحتي امروزم را مديون زحمت دكتر احمدينژاد و ساير مسوولان امر ميدانم و احساس ميكنم در اين دو سال بار ديگر متولد شدم.
وي گفت: تاكنون هفت كتاب نوشتهام ولي به دليل هزينه بالاي چاپ نتوانستم آنها را چاپ كنم، با اين وجود جملهاي كه در شان و لياقت دكتر احمدينژاد باشد پيدا نكردم كه بنويسم.
در ادامه بازديد از روند پيشرفت مصوبات، خبرنگاران از مركز تحقيقات زيستمحيطي كردستان بازديد كردند. در اين راستا «خيرالله مرادي» مديركل مركز تحقيقات زيست محيطي كردستان با اشاره به اينكه درباره محيط زيست در دور اول، پنج مصوبه، يك تبصره و دو زمينه داشتيم، گفت: يكي از مصوبات، نصب دستگاه سنجش آلودگي هوا بود. تا قبل از سال ٨٥ تنها يك درصد مساحت كردستان را در بخش مناطق حفاظت شده داشتيم كه در دولت نهم اين وسعت جهش زيادي پيدا كرد و به ٧ / ٦ رسيد. همچنين پنج منطقه حفاظت شده داريم و دولت در اين بخشها تحرك زيادي داشته است.
وي افزود: در واقع اعتبار عمراني ما در اين بخش نسبت به سال ٨٤، شانزده برابر افزايش داشته و اعتبار جاري نيز معادل سال ٨٤ است. از ديگر اقدامات هم در اين بخش ، تلاش براي احياي جانوران در حال انقراض از جمله گوزن زرد ايران و آهو بوده است. تقريبا كل مصوبات دولت در بخش محيط زيست تحقق پيدا كرده تا جايي كه استاندار استان به عنوان استاندار سبز انتخاب شد؛ بنابراين دستاوردهاي بسيار خوبي در بخش محيط زيست داشتهايم.
به گزارش ايسنا، خبرنگاران در ادامه از مركز جراحي قلب بيمارستان توحيد سنندج بازديد كردند. دكتر قديمي رييس دانشگاه علوم پزشكي كردستان در اين باره اظهار كرد: كارهاي مشاوره و اجراي اين طرح در سال ٨٥ شروع و بعد از مشخص شدن محل تامين اعتبار، كار در زيربنايي با حدود ٤ هزار متر مربع شروع شد و تا كنون ٤٥ درصد نيز پيشرفت داشته كه در صورت تامين اعتبار سال ٨٨ به بهرهبرداري خواهد رسيد.
به گفتهي وي، اعتبار عمليات اجرايي اين پروژه ٢ ميليارد و ٦٠٠ ميليون تومان بوده كه وزارت بهداشت نيز براي نصب تجهيزات آن كه حدود ٢ ميليارد تومان نياز دارد و قول مساعد داده است.
رييس دانشگاه علوم پزشكي كردستان تصريح كرد: براي تكميل اين بيمارستان يك ميليارد و ٥٠٠ ميليون تومان نياز است.
وي همچنين درباره مصوبات حوزه بهداشت دور اول سفر رييسجمهور گفت: در بخش بهداشت ١٢ مصوبه داشتيم كه همه اجرايي شده يا در حال اجراست و ٤ مصوبه نيز به طور كامل به بهرهبرداري رسيده است.
به گفتهي قديمي، تجهيز بيمارستان امام حسين(ع) بيجار با اعتباري بالغ بر ١٨ ميليارد ريال انجام شده، احداث و تكميل سلف سرويس مركزي دانشگاه علوم پزشكي نيز با زيربناي ٢١٥٠ متر مربع و اعتباري بالغ بر يك ميليارد و ٢٠٠ ميليون تومان در حال احداث است و ٣٥ درصد پيشرفت فيزيكي داشته است كه در سال ٨٨ به بهرهبرداري ميرسد.
به گفتهي وي، تجهيز آزمايشگاه مرجع غذا و دارو و همچنين اختصاص تجهيزات پزشكي به دانشگاه علوم پزشكي از ديگر مصوبات بخش بهداشت اين استان بوده كه در مجموع كل اعتبارات اين بخش بالغ بر ٧٠ ميليارد تومان است.
خبرنگاران همچنين از عمليات اجرايي بيمارستان فوق تخصصي كوثر با زيربناي ٥٤ هزار متر مربع كه در ١٠ طبقه در حال احداث است بازديد كردند. هزينه ساخت و تجهيز اين بيمارستان بالغ بر ٧٥٠ ميليارد تومان است كه در اين باره دكتر قديمي تصريح كرد: ساخت پروژه در سال ٨٥ شروع و در سال ٨٦ مشاور طرح انتخاب شده است. اين بيمارستان ٥٤٠ تخت خواهد داشت و براي ساخت آن ٩٠ هزار متر خاكبرداري شده است. براي عملياتي كردن آن نيز ٦٢ ميليارد تومان اختصاص يافت و اگر بهموقع تامين اعتبار شود پيشبيني ميشود در سال ٩٢ به بهرهبرداري برسد.
استاندار كردستان در سخناني درباره اين پروژه گفت: زمين اين پروژه به زهكشي نياز داشت و سازههاي آن نيز در تهران در حال آماده شدن است. اسكلت كاملا فلزي است و خوشبختانه پيشرفت خوبي نيز دارد.
به گفتهي مسوولان همچنين نصب اسكلت اين پروژه در سال ٨٨ به اتمام ميرسد.
خبرنگاران در ادامه از ساخت خوابگاه دانشجويي دانشگاه كردستان بازديد كردند. كريمي دوستان، رييس دانشگاه كردستان در اين باره گفت: اين پروژه در ٤ طبقه با اسكلت بتني با پوشش تيرچه و بلوك با زيربناي ٧١ / ٣١٩١ متر مربع در حال ساخت است.
به گفتهي وي، ساخت چهار خوابگاه از مصوبات سفر اول رييسجمهور بوده كه بيش از ٢ ميليارد تومان براي هركدام اعتبار گذاشته شده است.
به گفتهي كريمي، دو خوابگاه دانشجويي امسال به بهرهبرداري ميرسد و براي يك مورد نيز در سال ٨٨ تامين اعتبار شده است و هركدام از اين خوابگاهها ظرفيت ٢٤٠ و بعضا ٣٥٠ دانشجو را دارد.
رييس دانشگاه كردستان همچنين گفت: از ديگر مصوبات، توسعه ارتقاي فضاهاي آموزشي و كمكآموزشي از جمله كتابخانه بوده است، همچنين در اين باره دانشگاه مهندسي در سال ٨٨ به اتمام كار خواهد رسيد.
در همين راستا استاندار كردستان نيز گفت: در بدو پيروزي انقلاب در استان كردستان ٣٦٠ دانشجو آن هم با عنوان تربيت دبير حضور داشت، ولي امروز در كل استان ٤٢ هزار دانشجو مشغول تحصيل در ٢٧٠ رشتهي تحصيلي هستند.
در ادامه، كريمي دوستان نيز گفت: از ديگر مصوبات بررسي ايجاد كرسي پيامبرشناسي در دانشگاه كردستان بود كه در اين مورد تيمي تشكيل و پس از بررسيهاي لازم خواسته شد، از كرسي به رشته ارتقا پيدا كند، آن هم در مقطع كارشناسي ارشد كه سرفصل دروس اين رشته تحصيلي به تصويب رسيده است.
در ادامه خبرنگاران از كتابخانهي مركزي دانشگاه كردستان بازديد كردند. ساخت اين كتابخانه از سال ٨٤ با اعتبار يك ميليارد و ٨٠٠ ميليون تومان شروع شده و امسال به بهرهبرداري ميرسد.
در ادامه بازديد از روند اجراي مصوبات دولت در استان كردستان، خبرنگاران از دو سالن ورزشي خواهران و برادران شهرك بهاران سنندج بازديد كردند. محل تامين اعتبار اين دو پروژه وزارت نفت بوده و با زيربناي ١٢١٠ متر مربع در سال ٨٦ آغاز شده و امسال به بهرهبرداري رسيده است.
به گزارش ايسنا، همچنين محسن رسولي رييس سازمان مسكن و شهرسازي استان در بازديد از ساخت طرح مهر در سخناني گفت: در دور اول سفر رييسجمهور درباره ساخت مسكن مهر ٧ مصوبه در قالب ساخت ٣ هزار و ٥٠٠ واحد مسكوني اجاره به شرط تمليك داشتيم كه براي ٧ هزار واحد عقد قرارداد شده است. همچنين ١٤ هزار واحد تامين مسكن افراد كمدرآمد و ٢١ هزار واحد در قالب مسكن مهر داشتهايم كه قرارداد آن بسته شده است.
در ادامه خبرنگاران از يكي از پروژههاي اجاره به شرط تمليك به نام «حكمت» بازديد كردند؛ اين پروژه ٨٧٠ واحدي است. همچنين از تعداد ٣ هزار و ٥٠٠ واحد، در هزار و ١٠٨ واحد قراردادهاي منعقدشده به صورت تفاهمنامه است و در مسكن مهر، ٥٤ هزار نفر ثبت نام كردهاند كه از اين تعداد ٣٧ هزار نفر واجد شرايط بوده و ٢٤ هزار نفر از آنها تا كنون به سازمان مسكن معرفي شدهاند و با آنها عقد قرارداد بسته شده است.
در ادامه خبرنگاران از طرح توسعه فرودگاه سنندج بازديد كردند. در اين رابطه سهراب كرلوندي مدير فرودگاه در سخناني گفت: اين طرح توسعه در سه فاز اجرايي ساخت ترمينال به مساحت ١٦٠٠ متر مربع از نوع سازه اسكلت فلزي، همچنين ساختمان اداري به مساحت ٩٦٠ متر مربع بتني و برج مراقبت به مساحت ٢٣٠ متر مربع و ارتفاع ١٨ متر در دستور كار بوده است. افزايش طول باند به ٥٥٠ متر انجام و براي روكش باند نيز ٣ ميليارد و ٣٠٠ ميليون تومان هزينه شده است.
به گفتهي وي، كار مرز هوايي براي فرودگاه نيز انجام شده است كه اگر به تصويب برسد پروازهاي خارجي را نيز ميتواند سرويسدهي كند.
به گفتهي كرلوندي، در اين دو سال حدود ١١ ميليارد تومان براي فرودگاه هزينه شده و آمادگي سرويسدهي به پروازهاي خارجي را نيز دارد.
بر اساس اين گزارش همچنين اسدي، رييس سازمان كار و امور اجتماعي در حين بازديدها درباره عملكرد كارگروه اشتغال و سرمايهگذاري استان كردستان گفت: مجموعه اعتبارات كردستان از سال ٨٤ تا ٨٧ يك هزار و ٤٣٠ ميليارد تومان بوده است.
به گفتهي وي، در مورد بنگاههاي زودبازده نيز اعتبار تخصيصي از سال ٨٤ تا ٨٨، ١٤ هزار و ٣٤٥ ميليارد ريال بوده و همچنين درباره تعداد طرحهاي خوداشتغالي از محل اعتبار صندوق مهر امام رضا از سال ٨٥ تا كنون ٦ هزار طرح وجود داشته است. همچنين نرخ بيكاري در استان ٥ / ١٤ در سال گذشته به ٩/٩ درصد رسيده است.
به گزارش ايسنا، خبرنگاران در ادامه از كارگاه توليد بتن آماده ژيار بازديد كردند. مديرعامل اين كارگاه گفت: اين كارگاه از بنگاههاي زودبازده است كه از سال ٨٤ تاسيس شده و شروع به كار آزمايشي آن از سال ٨٥ بوده است، اما در سال ٨٦ رسما افتتاح شده است و از اين كارگاه، بتن را آماده و براي پروژهها ارسال ميشود. اين پروژه ٣٢ نفر را مشغول به كار كرده و سالانه ٤٨ هزار متر مكعب بتن آماده توليد ميكند.
خبرنگاران در ادامه از يك كارخانه مفتولسازي كه از بنگاههاي زودبازده بوده بازديد كردند . اين پروژه در زميني حدود دو هزار و ٩١٤ متر مربع احداث شده و اشتغالزايي ٢١ نفر را به دنبال دارد. اين كارگاه به ساخت مصنوعات مفتولي و انواع ميخ آهني با ظرفيت سالانه سه هزار تن ميپردازد و تسهيلات دريافتي اين صنعت ٥ هزار ميليون ريال بوده است.
خبرنگاران همچنين از يك شركت توليد انواع پوشاك بازديد كردند. بهارك صديقي مدير واحد اين شركت گفت: اين شركت ظرف دو ماه با استفاده از طرح بنگاههاي زودبازده با ٢٢٠ ميليون تومان احداث شده و ٤٠ نفر مستقيم و غيرمستقيم در آن مشغول به كار هستند.
وي تصريح كرد: ٥/١ ميليارد تومان براي ادامه كار نيازمنديم و خواستار آن هستيم كه مسوولان در اين زمينه مساعدت لازم را انجام دهند.
همچنين خبرنگاران از يك شركت توليدكننده پنجرهي pvc بازديد كردند. فرشيد حسامي مدير اين شركت گفت: قبلا پروفيل اين صنعت از آلمان وارد ميشد، اما از حدود يك سال پيش ما خود شروع به توليد پروفيل كرديم، ولي يراق آن هنوز از آلمان وارد ميشود.
به گفتهي وي ظرفيت توليد اين واحد صنعتي دو هزار و ١٦٠ تن است و حدود ٥٠ نفر تا كنون در اين صنعت مشغول به كار شدهاند كه تا عيد اين تعداد به ١٠٠ نفر خواهد رسيد.
يكي ديگر از ماكز مورد بازيد خبرنگاران شركت باني پلاستيك غرب بود كه در اين راستا حسن مسگري مديرعامل اين شركت با اشاره به سابقه ٢٧ ساله خود در امر صنعت گفت: شركت باني پلاستيك غرب سازنده كانالهاي كولر از نوع پلاستيكي پيش ساخته است كه طراحي و توليد آن نيز بر عهده بنده بوده است.
وي افزود: براي اولين بار درجهان اين طرح در حال اجراست و جزء ايدهها و تفكرات بنده بوده است. در حال حاضر واحد تحت حمايت بانكهاي سپه و ملي است و مشكل خاصي با سيستم بانكي نداريم ولي شرايطي كه ايجاد شده به صورت مشكل خودنمايي ميكند.
مسگري تصريح كرد: انتظار است طرحي كه دچار مشكل ميشود، عامل آن شناخته شود ولي طرح بنده به عنوان يك طرح نو ميزان سرمايهگذارياش از ابتدا مشخص نبود و هرچه پيش رفتيم فهميديم طرح بزرگتر از آن است كه فكر ميكرديم و اين يك مشكل است. اين واحد اگر مورد توجه قرار نگيرد، در حالت بحران قرار ميگيرد.
وي تصريح كرد: اين واحد از تسهيلات بانك سپه ٦٣٠ ميليون تومان از طرح بنگاههاي زودبازده ١٥٠ ميليون تومان و از تسهيلات بانك ملي ٤٤٠ ميليون تومان استفاده كرده ولي با اين حساب در حال بحران است و براي رفع بحران آن به يك ميليارد تومان نياز است كه هم طرح كامل و هم مشكلات مالي آن حل شود. ولي متاسفانه بانكها در اين خصوص همكاري نميكنند.
مسگري با بيان اينكه " ٤٨ نفر در اين واحد مشغول به كار هستند" گفت: به دليل وضعيت بد شركت در حال تعديل نيرو هستيم.
به گزارش ايسنا، در ادامه خبرنگاران از شركت الداد مهر پارس توليد كننده فت اتاق عمل يك بار مصرف بازديد كردند. به گفته محمدرضا مهري مديرعامل اين شركت ٤٠٠ ميليون تومان از اعتبارات اين شركت از طرحهاي زودبازده بوده و در سال ٨٥ به افتتاح رسيده است و اين شركت موفق شده شناسنامه تجهيزات پزشكي را دريافت كند و ٤٢ نفر نيز از قبل آن مشغول به كار هستند.
در ادامه خبرنگاران از بهسازي طرح هادي روستاي خياره بازديد كردند. رضا فرح رييس بنياد مسكن كردستان در اين رابطه گفت: در سفر اول رياست جمهوري به استان كردستان بنياد مسكن سه مصوبه داشت يك مصوبه احداث و مقاومسازي نه هزار واحد مسكوني با اعتبار ٤٨ ميليارد و ٣٠٠ ميليون تومان كه همه آنها جذب شده و اين مصوبه به بهرهبرداري رسيده است.
وي افزود: مصوبه ديگر تهيه و اجراي طرحهاي هادي روستاها با اعتبار دو ميليارد و ١٠٠ ميليون تومان بود كه براي مطالعه ١٨٨ روستا در ابتدا ٩٠٠ ميليارد هزينه شد كه كليه روستاهاي استان به اين وسيله نقشهبرداري شد و به تصويب رسيده است.
وي گفت: اجراي طرح هادي ٣٧ روستا از ديگر پروژههاي بنياد مسكن بوده با اعتبار حدود يك ميليارد و ٢٠٠ ميليون تومان كه به بهرهبرداري كامل رسيده است و از قبل آن نه هزار و ٩٠٠ خانوار روستايي با جمعيت ٥٦ هزار نفر ازطرح هادي برخوردار شدهاند.
همچنين خبرنگاران از پروژه ساخت تالار فرهنگ سنندج با زيربناي ١٣ هزار و ٥٠٠ متر مربع بازديد كردند. محمد رسولي رييس سازمان مسكن وشهرسازي كردستان گفت: تاريخ شروع اين پروژه سال ٨٦ بوده و مدت قرارداد پيمانكار نيز براي احداث آن سه سال است.
وي ادامه داد: اعتبار سال ٨٦ اين پروژه ٥٩٥ ميليون تومان بوده كه صددرصد هزينه شده و اعتبار سال ٨٧ آن ٧٤٠ ميليون تومان كه تاكنون ٥٥ درصد آن هزينه شده است. همچنين اين پروژه ١٨ درصد پيشرفت فيزيكي داشته و سالن اصلي آن ظرفيتي حدود ١٣٠٠ نفر و سالن سينماي آن ظرفيت ٣٠٠ نفر را دارد.
خبرنگاران بعد از ظهر روز دوشنبه هم از پروژه محيطباني سروآباد بازديد كردند. باباخاص فرماندار سروآباد گفت: ١٥٢ مصوبه از سفرهاي دور اول رياست جمهوري مخصوص به سروآباد بود كه از اين تعداد ٩٩ درصد اجرايي و عملياتي شده است و در صورت افتتاح تمامي پروژهها، سروآباد ١٨٠ درجه متحول ميشود. همچنين درخصوص پروژه محيطباني سروآباد بايد گفت تاريخ قرارداد اين پروژه سال ٨٦ و مدت قرارداد نيز ١٤ ماه است. اعتبار سال ٨٦ آن ٣٠ ميليون تومان بود كه ١٠٠ درصد جذب شد و اعتبار سال ٨٧ آن ١١٥ ميليون تومان كه ٥٠ درصد آن تاكنون جذب شده است. اين پروژه در متراژ ٣٨٦ متر مربع در حال احداث است و تاكنون ٥٠ درصد پيشرفت فيزيكي داشته است.
وي گفت: اين پروژه براي پشتيباني از دو محل حفاظت شده در اطراف همين محوطه ساخته شده است و دهه فجر نيز افتتاح ميشود.
خبرنگاران صبح روز سهشنبه نيز از مرز رسمي باشماق مريوان بازديد كردند. استاندار كردستان گفت: تمام اين منطقه باشماق در زمان دفاع مقدس مملو از نيروهاي نظامي و تقريبا خط مقدم جبهه بود.
وي افزود: گمرك باشماق سال ٨٦ مرز رسمي شد و در شروع افتتاح آن بنده اولين كسي بودم كه با گذرنامه از اين مرز وارد عراق شدم و هركس كه گذرنامه داشته باشد ميتواند به راحتي از اين مرز عبور كند. از اين مرز روزانه ٥٠٠ الي ٦٠٠ كاميون عبور ميكند و كار واردات و صادرات را انجام ميدهند.
وي گفت: صادرات ما امسال ٨٠٠ ميليون دلار از اين مرز بوده و كارهاي خوبي در اين مرز انجام شده و تاسيسات زيادي در طول ٢ الي ٣ سال گذشته در اين مرز ايجاد شده است.
وي با بيان اينكه " در اينجا رديف مرزي گرفتهايم و ترانزيت هم از اينجا انجام ميشود" به خريد X-Ray اشاره كرد و گفت: دستگاه X-Ray براي اين مرز خريداري شده و تنها بايد نصب شود. در واقع در اين سه سال در اين مرز كارهاي عظيمي صورت گرفته است، تا جايي كه ١٦ هزار كاميون ترانزيت از اين مسير عبور ميكند كه براي كشور ارزآور است.
استاندار كردستان تصريح كرد: آنچه مجاز بوده، از اين مرز عبور ميكند؛ از جمله توليدات كردستان. در همين راستا شركت خصوصي ايراني كه مورد تاييد عراق نيز هست در مورد استاندارد و كنترل كيفيت در اين مرز مستقر شده است و در حال تقويت گمرك و استاندارد در اينجا هستيم.
در همين رابطه عنوان شد: تعريض جاده و نصب پمپ بنزين و همچنين ضدعفوني كردن كاميونهايي كه از عراق وارد ايران ميشوند در اين بخش در طول سه چهار ماه گذشته داير شده است.
همچنين خبرنگاران در مرز باشماق از احداث تونلهاي ضدعفوني خودروها و كاميونهاي ورودي به بازارچه مرزي استان كردستان كه با هدف كاهش مخاطرات بهداشتي ناشي از نقل و انتقال كالا توسط خودروهاي ورودي همچنين تونل ضدعفوني توانايي شستوشو و ضدعفوني انواع خودرو در عرض سه دقيقه بازديد كردند.
به گفته مسوولان امر، اين تونلها براي ٧ نفر اشتغال مستقيم ايجاد كرده و در هر ساعت ٢٠٠ كاميون از اين طريق شستوشو و ضدعفوني ميشوند و با وجود كمبود شديد آب در اين قسمت، آب بازيافت ميشود و با ١٠٠ ليتر آب ميتوان ٤٠٠ كاميون را شستوشو داد.
در همين رابطه هاشمزاده مديركل گمرك كردستان درباره عملكرد آبان ماه گمرك كردستان گفت: تنها در آبان ماه سال جاري در كل استان در بخش گمرك به ارزش ٤٦٠ ميليون و ٨٠١ هزار ريال معادل ٤٦ ميليون دلار ارزش صادرات كل گمرك بوده كه از اين رقم حدود ٤٠ ميليون دلار مربوط به گمرك باشماق است.
وي گفت: تعداد مصوبات سفر اول دولت در مورد گمرك استان سه مصوبه بوده است.كه از جمله ارتقاي سطح سازماني گمرك، اداره كل، احداث ساختمان گمرك سنندج و تجهيز گمرك باشماق كه اقدامات خوبي در اين زمينه صورت گرفته است.
وي ادامه داد: همچنين از ديگر مصوبات دولت در بخش گمرك ميتوان به احداث ٣٠ باب منزل سازماني براي گمرك باشماق اشاره كرد كه براي ٢٤ باب آن اعتبارات لازم حدود ٨٥٠ ميليون تومان برآورده شده است. همچنين از ديگر مصوبات، رسمي شدن مرز گمرك باشماق بوده است.
مديركل گمرك كردستان از ديگر مصوبات را مطالعه منطقه ويژه اقتصادي دانست كه در صورت تصويب مجلس، در اين بخش ايجاد ميشود.
به گزارش ايسنا، خبرنگاران در ادامه از تالاب زريوار مريوان بازديد كردند. در همين رابطه خيرالله مرادي مديركل محيط زيست كردستان گفت: يكي از مصوبات سفر دور اول رياست جمهوري، منبع آبي زريوار بود كه اين تالاب نگيني در غرب كشور است و در كمترين جاي كشور تركيبي از جنگل، نيزار، اراضي كشاورزي و منابع آبي وجود دارد.
وي افزود: اين منبع آبي ٢ هزار هكتار آب با عمق ٥ متر دارد و در اين تالاب تاكنون ٩٧ گونه پرنده و ٢٣ گونه پستاندار شناسايي شده است.
مدير كل محيط زيست كردستان، تصريح كرد: قبل از دولت نهم معلوم نبود اين منبع آبي زير نظر چه ارگاني است كه دولت نهم آن را به محيط زيست سپرد و در اين راستا كليه اقدامات لازم صورت گرفت كه اميد است مصوبه نهايي اين تالاب در سايت رامسر به زودي به دست ما برسد.
وي ادامه داد: مصوبه ديگر كه در كميسيون امور اقتصادي دولت داريم پناهگاه حيات وحش با ٣ هزار و ٩٢ هكتار است كه آن نيز مصوب شده است.
نجار استاندار كردستان گفت: تنها آب شيرين خاورميانه در اين تالاب و عمده آن نيز از زير زمين بيرون ميآيد و در زمستان اگر هوا سرد باشد يخ ميبندند و ميتوان روي آن اسكيت بازي كرد و با موتور و وسايل نقليه نيز روي آن حركت كرد.
در ادامه بازديدها، خبرنگاران از سد آزاد ديدن كردند. به گفته مهندس احمدزاده، معاون طرح ساخت سد آزاد، اين سد تا كنون ٣٢ درصد پيشرفت فيزيكي داشته و در سال ٩١ به بهرهبرداري كامل ميرسد. ارتفاع اين سد ١٢٥ متر و طول تاج آن ٦٠٠ متر، همچنين حجم بدنه آن ٥/٨ ميليون متر مكعب با گنجايش مخزن ٣٠٠ ميليون متر مكعب است كه در مجموع براي آن ٣٠٠ ميليارد تومان هزينه خواهد شد.
همچنين مناقصه تونل انحرافي سد نيز سال ٨٥ آغاز و پايان حفاري تونل نيز در ٢٦ بهمن ٨٥ انجام شده است.
وي همچنين گفت كه براي جلوگيري از مهاجرت مردم روستاي پشت سد، شهركي از محل اعتبارات سد ساخته شد و در اختيار مردم قرار گرفت.
در همين رابطه استاندار كردستان نيز گفت: بر اساس مصوبه سفر اول رييسجمهور، تكميل مطالعات آبي استان در دستور كار بود. سد فعلي ٣٨٠ ميليون متر مكعب ذخيره آبي خواهد داشت كه حدود ٢٥٠ ميليون متر مكعب آن با سامانه انتقال ١٧٥ كيلومتر به قروه و سنندج ميرسد.
به گزارش ايسنا خبرنگاران در ادامه از اين شهرك بازيد كردند.
خبرنگاران همچنين با حضور در صدا وسيماي سنندج از پروژه سيگنال رسانه ماهوارهاي صدا و سيما بازديد كردند.
به گفته استاندار كردستان اولين مصوبه دولت در جهت پوشش شبكهاي روستاهاي كل كردستان بود.
به گفته وي در زمان استقرار دولت نهم ٥٧٢ روستا فاقد پوشش صدا و سيما بودند كه با اعتبارات دولت ساز و كار تحت پوشش قرار گرفتن ٢٠٠ روستا فراهم شده و در يك سري از روستاها نيز به خاطر كوهستاني بودن كار كمي سخت است. همچنين ٨٠٠ ميليون تومان از اعتبارات استاني و ٢ هزار دلار از اعتبارات نهاد رياستجمهوري براي اين كار اختصاص داده شده است. همچنين براي راهاندازي شبكه قرآن حدود ١٠٠ ميليون تومان از اعتبارات توسعه استان در نظر گرفته شده است.
به گزارش ايسنا خبرنگاران در ادامه از قطعه ٦ راه كرمانشاه -مياندوآب در گردنه ماموخ بازديد كردند. به گفتهي رييس راه و ترابري استان اين پروژه با هدف چهارخطهكردن محور شمال جنوب كردستان انجام ميشود كه مطالعات آن در سال ٨٢ شروع شد و استان كردستان اولين استاني است كه راسا همه كارهاي مطالعاتي را در خود استان انجام داده است.
به گفته وي اين پروژه در سال ٨٣ با دو ميليارد تومان كار خود را شروع كرد و در سال ٨٤ اعتبار آن به ٥/٣ ميليارد تومان و در سال ٨٥ به ٥/١٤ ميليارد تومان و در سال ٨٦ به ٢٣ ميليارد تومان و سال ٨٧ به ٣٨ ميليارد تومان رسيده است كه با قول مساعد دكتر احمدينژاد و وزير راه در سال آينده به صورت جهشي اين مقدار اعتبار اضافه خواهد شد.
اين مقام مسوول تصريح كرد: در بخش راه آهن استان نيز بزرگترين پروژه راه آهن با ١٦٠ ميليارد تومان براي تكميل زير ساخت راه آهن تهران ، همدان تا سنندج با٤٠٠ ميليارد تومان به طول ٤٨٠ كيلومتر در حال انجام است.
در همين رابطه مهندس اسدي مشاور و مسوول پروژه، گفت: اين قطعات در حال ساخت از قطعات پروژه شمال جنوب با طول ٣/٢٤ كيلومتر است، همچنين حجم خاكبرداري آن ٥ ميليون متر مكعب بوده كه از اين تعداد ٣ ميليون متر مكعب آن انجام شده است.
به گفته وي پروژه در سه قسمت در حال اجراست كه ٨٠ درصد بخش راه، ١٤ درصد بخش تونل و ٦ درصد نيز پلهاي بزرگ را شامل ميشود. كار راه تا كنون ٤٠ درصد پيشرفت داشته، ولي در بخش تونل فعاليت آنچناني صورت نگرفته است. مدت قرارداد ساخت اين پروژه هم ٢٨ ماه با ميزان قرارداد ٣/٢٣ ميليارد تومان است.
به گزارش ايسنا خبرنگاران در ادامه از چند مدرسه شبانهروزي از جمله مدرسه شبانهروزي روستاي حسينآباد بازديد كردند. محسني مدير كل نوسازي و مقاومسازي مدارس كردستان در اين رابطه، افزود: از بركات دور اول سفر رياستجمهوري ده پروژه ساخت مدرسه شبانهروزي بود كه به دليل نياز به ١٤ پروژه ارتقا يافت.
وي تصريح كرد: ١٢ پروژه از اين نظر ٥٠ درصد پيشرفت داشته و اعتبار ١٥ ميليون تومان را به خود اختصاص داده است، همچنين به طور كامل ١٢ پروژه مهرماه ٨٨ به اتمام ميرسد.
به گفته وي ساخت مدرسه شبانهروزي حسينآباد نيز با مدت قرارداد ٢٤ ماهه در سال ٨٦ كار خود را شروع كرد و براي آن ٦٦٨ ميليون تومان در نظر گرفته شد كه تا ٨٠٠ ميليون تومان نيز هزينه ميبرد. پيشرفت فيزيكي اين پروژه ٦٧ درصد در خوابگاه و در بخش آموزش ٢٣ درصد بوده است.
بر اساس اين گزارش همچنين خبرنگاران از بهسازي راه روستايي هزار كانيان بازديد كردند.اين محور در طول مسيري به اندازه ٢٣ كيلومتر در حال احداث است كه ١٩ كيلومتر آن آماده و آسفالت شده و ٩٧ درصد نيز پيشرفت فيزيكي داشته است.
همچنين خبرنگاران از مجتمع شبانهروزي هزار كانيان بازديد كردند. اين پروژه نيز در سال ٨٦ كار خود را شروع و مجتمع آموزشي آن ٦ ماهه تمام شده و بخش خوابگاهي آن يكي دو ماه ديگر به اتمام ميرسد.
خبرنگاران در ادامه از احداث و راهاندازي دستگاه سيتي اسكن بيمارستان فجر مريوان بازديد كردند. سيدمهدي فرشادان مدير شبكه بهداشت مريوان درباره اين پروژه گفت: پيشرفتهترين دستگاه سيتي اسكن از مصوبات دور اول سفرهاي رياستجمهوري با مبلغ ٧ ميلياردريال از زيمنس آلمان خريداري شده است و صددرصد نيز اعتبار آن داده شده است.
وي خاطرنشان كرد: با نصب اين سيتي اسكن ٥٠ درصد از اعزام بيماران اين بيمارستان به سنندج جلوگيري شد.
خبرنگاران همچنين از ساخت منازل سازماني كاركنان گمرك مريوان بازديد كردند. اعتبار مصوب اين پروژه ٨٥٠ ميليون تومان بوده كه تاكنون ٦٠درصد پيشرفت داشته و ٢٤ واحد در آن احداث ميشود. آنها همچنين از احداث ١٢ واحد مسكوني مخصوص متخصصان مريوان بازديد كردند.
به گفته قطبي مسوول گروه فني دانشگاه علوم پزشكي از ابتداي سال ٨٦ شروع شده و اسفند ٨٧ به پايان ميرسد. ميزان اعتبار اين پروژه نيز ٣٧٠ ميليون تومان بوده و ٧٨ درصد پيشرفت فيزيكي داشته است.
خبرنگاران در ادامه همچنين از دو سالن ورزشي خواهران و برادران مريوان بازديد كردند. اين سالن با حضور خبرنگاران و استاندار كردستان و جمعي از مسوولان امروز افتتاح شد و محل اعتبار آن نيز وزارت نفت، با زيربناي ١٢١٠ متر مربع ميباشد. شروع ساخت اين دو سالن سال ٨٦ بود و امسال به بهرهبرداري رسيده است.
با حضور خبرنگاران و امامجمعه مريوان استاندار كردستان و جمعي از علما مريوان كلنگ مصلاي مريوان به زمين زده شد. استاندار كردستان گفت: مصلاي مريوان نيز از مصوبات اول رياستجمهوري بود و در واقع دولت در هر سفر خود يكميليارد تومان براي كمك به مساجد و مصلاهاي استانها اختصاص ميدهد كه به استان ما اختصاص پيدا كرده و ما نيز از مبلغ استاني به آن اضافه كرديم و آن را به ٥/١ ميلياردتومان رسانديم كه ٢٠٠ ميليون تومان آن براي مصلاي مريوان در نظر گرفته شد.
خبرنگاران در ادامه به هنگام حركت به سمت يك پروژه كشاورزي در جريان مصوبات دولت در بخش كشاورزي استان نيز قرار گرفتند. حسننژاد رييس جهاد كشاورزي استان در اين رابطه گفت: يكي از مصوبات دولت ايجاد يك رديف طرح توسعه باغات بود.
خبرنگاران همچنين از توسعه باغات درهناخي بازديد كردند. سطح زيركشت اين پروژه در ١٥٠ هكتار با ٥٨٠ ميليون تومان اعتبار مورد استفاده قرار گرفته است. حجم ذخيره آب آن ٥٠٠ مترمكعب است و با آبياري قطرهاي ١٥٨ هكتار را پوشش ميدهد و به گفته مسوولان امر ٧٢ خانوار از اين آب استفاده ميكنند و با توجه به شرايط نو درخت براي كاشت مشخص ميشود و نهال شناسنامهدار توسط جهاد كشاورزي در اختيار كشاورز براي كاشت قرار ميگيرد.
همچنين از احداث مركز فني و حرفهاي سروآباد بازديد كردند. فخري مدير فني و حرفهاي استان دراين رابطه گفت: مركز فني و حرفهاي سروآباد داراي ٥ كارگاه براي ٥ رشته در مساحت ٤٢٠٠ متر احداث شده و تاكنون ٥٠درصد پيشرفت فيزيكي داشته است و در سال ٨٨ افتتاح ميشود. وي گفت: اعتبار سال ٨٦ اين پروژه ٢٤٠ ميليون تومان بود كه ٦٢ درصد آن تخفيف داده شد و اعتبار سال ٨٧ آن نيز ٧١٣ ميليون تومان بود كه ٥٠درصد آن تاكنون تخفيف يافته است.
خبرنگاران همچنين از دانشگاه پيام نور ديواندره بازديد كردند.
به گزارش ايسنا، كريمي فرماندار ديواندره گفت: سهم ديوان دره از پروژههاي سفر اول رياست جمهوري ٩١ پروژه بوده كه دانشگاه پيام نور نيز از اين جمله است. اين دانشگاه از محل توازن منطقهاي ٥٠٠ ميليون ريال و از محل سفر رياست جمهوري ٢٠٠ ميليون ريال به خود اختصاص داد.
وي افزود: با توجه به اينكه قبل از سفر اول رياست جمهوري هيچ مركز آموزش عالي در ديوان دره وجود نداشت با درخواست مردم از رييسجمهور بحث پيام نور ديوان دره پيگيري شد و مجوز آن را گرفتيم و در اين راستا يك ساختمان ٢٠ كلاسه جهاد كشاورزي را به اين كار اختصاص داديم و از سال ٨٦ نيز كار خود را شروع كرده و هماكنون تقريبا هزار و ٤٥٠ دانشجو دارد.
وي گفت: همچنين در كنار اين دانشگاه مركز آموزش فني و حرفهاي با يك ميليارد و ٥٠٠ ميليون تومان هزينه ساخته شده و آماده افتتاح رسمي و براي هشت نفر نيز اشتغالزايي كرده است.
فرماندار ديواندره ادامه داد: همچنين مقدمات كار دانشگاه علمي و كاربردي ديوان دره نيز انجام نشده و براي ترم بهمن امسال مجوز شروع كار و پذيرش دانشجو گرفته است.
همچنين خبرنگاران از سيلوي سههزار تني سقز بازديد كردند. اين سيلو با مساحت زمين سه هزار متر مربع با دوهزار و ٥٠٠ ميليون ريال تسهيلات و اشتغالزايي ٢٥ نفر در مساحتي با زيربناي چهار هزار و ٥٠٠ متر مربع احداث شده و شروع ساخت آن نيز سال ٨٥ بوده است.
خبرنگاران در آخرين پروژه بازديدي خود از فرودگاه در حال احداث سقز بازديد كردند.
نجار استاندار كردستان گفت: اين فرودگاه از سال ٨٥ با اعتبار استاني عمليات اجرايي خود را شروع كرده است و دومين فرودگاه استان بعد از احداث محسوب ميشود.
وي افزود: اين پروژه در گذشته طراحي شده بود با ٢٥ متر عرض و دو كيلومتر طول كه در دولت نهم تصميم بر ارتقاي اين پروژه به ٤٥ متر عرض و سهونيم كيلومتر طول گرفته شد و اين كار در حال انجام است.
وي گفت: مجلس بحث مطالعات احداث اين فرودگاه را تصويب كرده و ظاهرا كميسيون ماده ٢٣ نيز تصميمي براي ساخت اين فرودگاه گرفته است و تاكنون چهار ميليارد تومان اين پروژه اعتبار داشته و ٣٠ درصد پيشرفت فيزيكي كه اميد است با تامين اعتبار لازم در سال آينده حداكثر دو تا سه سال ديگر به بهرهبرداري برسد.
انتهاي پيام
يکشنبه 17 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 569]
-
گوناگون
پربازدیدترینها