تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هیچ بنده اى حقیقت ایمانش را کامل نمى کند مگر این که در او سه خصلت باشد: دین شناسى، تدبر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827594990




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

داروهاي بيماران مبتلا به ايدز در ايران رايگان است


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: داروهاي بيماران مبتلا به ايدز در ايران رايگان است
كشورما براي درمان بيماران مبتلا به HIV/AIDS داراي 12 دارو است كه تمام اين داروها براي بيماران رايگان بوده به طوري كه حتي دولت تعدادي از اين داروها را كه بسيار گران قيمت نيز هستند را به طور رايگان در اختيار بيماران قرار مي دهد.

مسعود مرداني عضو كميته ايدز دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در گفت و گو با برنا، گفت: از زمان مثبت شدن آزمايش بيماران مبتلا به HIV/AIDS تا زمان نياز به درمان، 10 تا 15 سال طول مي كشد. به عبارت ديگر اين بيماران زماني نياز درماني پيدا مي كنند كه نقص سيستم ايمني بدنشان به حدي برسد كه دچار عفونت هاي فرصت طلب شده و به دنبال آن تعداد لنفوسيت هاي خونشان(CD4) به حد زير 200 كاهش يابد.

اين متخصص بيماري هاي عفوني ادامه داد: در اين مرحله چنانچه بيماران درمان نشوند، فوت مي كنند. در اين زمان براي درمان بيماران از داروي ضد ويروس HIV (آنتي رترو ويرال) استفاده مي شود. در كشورما 12 داروي ضد ويروس ايدز وجود دارد كه از اين بين 2 دارو به نام هاي لاميوويدين و زيدويدين توليد ساخت داخل است و مابقي وارداتي بوده و از كشورهاي اروپاي غربي و هندوستان وارد مي شوند.

رييس بخش عفوني بيمارستان لقمان حكيم ابراز داشت: تمام اين 12 دارو براي بيماران مبتلا به HIV/AIDS رايگان است، حتي تعدادي از آن ها كه قيمت بسيار گراني هم دارند به طور رايگان در اختيار اين بيماران قرار مي گيرد. پزشكان براي درمان بيماران مبتلا به ايدز حداقل 3 دارو تجويز مي كنند زيرا اگر اين بيماران تنها يك دارو مصرف كنند بدن بيمار سريعا به آن مقاومت نشان داده، درنتيجه پاسخ درماني مناسب ايجاد نمي شود.

وي ادامه داد: نحوه اثر اين داروها به اين ترتيب است كه تعداد لنفوسيت هاي خون( CD4) را در بيمار بالابرده و باعث مهار ويروس مي شود تا بيمار عفونت فرصت طلب نگيرد. بيماران مبتلا به HIV/AIDS بايد داروهاي خود را تاپايان عمر مصرف كنند زيرا ويروس ايدز در اثر مصرف دارو ريشه كن نمي شود و در بدن باقي مانده و مي تواند باعث تكثير مجدد و شعله ورشدن بيماري شود.

مرداني تصريح كرد: برخي از بيماران كه درحال مصرف دارو هستند ممكن است كه در اواسط دوره درماني خود به آن دارو مقاوم شوند كه در آن زمان نياز است كه از داروي قوي تري استفاده شود كه مسلما گران قيمت تر خواهند بود و هزينه درمان در بيماران مقاوم نسبت به بيماراني كه درمراحل ابتدايي بيماري هستند گران تر بوده كه پرداخت اين هزينه ها نيز بر دوش دولت است.

رييس بخش عفوني بيمارستان لقمان حكيم اذعان داشت: متوسط هزينه درمان در كشورهاي غربي و اروپايي بين 200 تا 1000 دلار در روز است كه اين داروها بسيار با ارزش و موثر هستند. درحقيقت داروهايي كه كشورما براي درمان بيماران مبتلا به ايدز وراد مي كنند به اين علت كه از كيفيت بالايي برخوردار نيستند در آمريكا و كشورهاي غربي مصرف نمي شوند و 2 داروي ساخت داخل نيز فقط در كشورما استفاده مي شود.

وي با بيان اينكه داروها به دو صورت وارد كشور ما مي شوند گفت: برخي داروها به صورت اهدايي وارد كشور مي شوند، يعني سازمان هاي بين المللي از جمله يونيسف و سازمان جهاني بهداشت آن ها را رايگان در اختيار دولت قرار مي دهد و برخي ديگر نيز با خريداري دولت و پرداخت ارز وارد كشور مي شوند.

مرداني افزود: متاسفانه در ماه هاي اخير، كشورهايي كه صرفا آمريكايي هستند و انحصار توليد دارو را در اختيار دارند، به بهانه تحريم از فروش داروهاي مورد نياز در درمان بيماران مقاوم به ويروس ايدز خودداري مي كنند كه اين مسئله مشكل را چند برابر كرده و ما را مجبور به تهيه دارو از كشوهاي غربي مي كند. به تازگي سازمان جهاني بهداشت يك سري از شركت هاي داروسازي هند را مورد تاييد قرار داده است كه كشورما نيز تعدادي از داروهاي مورد مصرف در بيماري ايدز را از آن كشور وارد مي كند كه خوشبختانه اين داروها اثر خوبي از خود نشان داده است.

اين عضو كميته ايدز دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در ادامه بيان داشت: بسياري از داروهاي بيماري ايدز كه در كشورهاي اروپايي و آمريكايي كشف شده اند از قيمت بالايي برخوردارند، به همين علت اين داروها در كشورهاي درحال توسعه مانند ايران و آفريقا قابل مصرف نيست و متاسفانه بيماران مبتلا به ايدز در آفريقاي زير صحرا به علت بي پولي به داروهاي مورد نياز خود دسترسي ندارند.
مرداني در خاتمه ابراز داشت: به تازگي كشور برزيل از روي داروهاي آمريكايي و غربي مونتاژ كرده است كه بسيار موثر بوده و قيمت آن يك پنجم يا يك دهم نوع آمريكايي است كه در سال 2007 ميلادي كشور آمريكا داروهاي برزيل را مورد تاييد قرار داده است.

نظرات كاربران:
 شنبه 16 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن