واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: بلاتكليفي 17 ساله بيمارستان 96 تختخوابي شهرجديد هشتگرد ومشكلات مردم
بلاتكليفي 17 ساله بيمارستان 96 تختخوابي شهر جديد هشتگرد از توابع شهرستان ساوجبلاغ براي مردم اين شهر مشكل آفرين شده است .
اكنون اين شهر 55 هزار نفري كه تا افق 1400 جمعيت آن 500 هزارنفرپيش بيني شده است براي تامين نيازهاي درماني و بهداشتي ساكنان آن به امكانات نياز دارد.
"هوشنگ ابراهيمي " از ساكنان شهر جديد هشتگرد در تماس تلفني با دفتر خبرگزاري جمهوري اسلامي در ساوجبلاغ اظهار داشت : سالهاس كه مردم اين شهر شاهد رها شدن سازه نيمه كاربيمارستاني 96 تختخوابي منطقه هستند.
وي خاطرنشان كرد:خانواده هاي ساكن در اين شهر اغلب از قشر كارگر و كارمند هستند و ناچارند براي درمان بيماران خود به مراكز درماني وبيمارستاني هشتگرد ،نظرآباد و كرج مراجعه كنند.
همچنين خبرنگار ايرنا با حضور در شهر جديد هشتگرد در اين زمينه به گفت وگو با مردم اين شهر پرداخت كه " فاطمه توده روستا"از شهروندان اين شهر اظهار داشت : تسريع در احداث بيمارستان شهر جديد هشتگردمي تواند در كاهش مشكلات درماني مردم منطقه موثر واقع شود.
وي بيان داشت : در شهر جديد هشتگرد تنها يك درمانگاه نيمه وقت دولتي فعال است كه پاسخگوي نياز مردم نيست .
" زهرا پشنگ پور " شهروند ديگرگفت : كمبود امكانات و خدمات درماني و بهداشتي باعث شده تا مردم اين شهر براي واكسيناسيون نوزادان و كودكان خود با مشكل روبرو شوند.
وي تصريح كرد: تاكنون مشكلات مردم اين شهر در بخش بهداشت و درمان از طريق ملاقاتهاي حضوري به مسوولان انتقال داده شده امابي نتيجه بوده است .
عضو شوراي اسلامي شهر جديد هشتگرد و رئيس شوراي اسلامي شهرستان ساوجبلاغ در اين زمينه به خبرنگار ايرنا گفت : عمليات اجرايي ساخت اين بيمارستان از سال 70 در شهر جديد آغاز شده امابه دلايل نامشخص با وجود 25 درصد پيشرفت فيزيكي متوقف شده است .
"ايمانعلي كشن روستا " افزود: در سال 80 هيات وزيران در مصوبه اي تكميل اين بيمارستان 96 تختخوابي را به سازمان تامين اجتماعي واگذار كرد اما باگذشت هفت سال هنوز اقدامي از سوي اين سازمان انجام نگرفته است .
وي خاطرنشان كرد: مردم اين شهر از نبود امكانات درماني رنج مي برند اما مسوولان ذيربط گامي در اين خصوص برنمي بردارند.
مديرشبكه بهداشت و درمان شهرستان ساوجبلاغ به ايرنا گفت :تكميل و تجهيز اين بيمار ستان 96 تختخوابي از نيازهاي اصلي و ضروري منطقه است .
"مهدي سليمان فلاح " افزود: تاكنون پيگيريهاي مختلفي در اين زمينه صورت گرفته است .
وي گفت : به علت فرسايش ناشي از عوامل طبيعي بايد بناي نيمه كاره ساختمان اين بيمارستان دوباره تخريب و بازسازي شود.
وي افزود: مسوولان ذيربط از واگذاري مسووليت اين بيمارستان به شبكه بهداشت و درمان شهرستان سخن به ميان آورده اند اما درعمل گام اساسي در اين راستا برداشته نمي شود.
به گفته برخي منابع ،زمين محل ساخت اين بيمارستان داراي معارض شخصي است و بايد رضايت شاكيان آن جلب شود.
691/2819/1547
شنبه 16 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 155]