واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: سلامت: شاید خیلی ها فکر کنند که کفش پاییزی با کفش های دیگر تفاوت چندانی ندارد. اگر شما هم از این گروه از افراد هستید، با خواندن این 27 نکته به اهمیت و تفاوت کفش های پاییزی با سایر کفش ها پی می برید.
10 نکته درباره خرید کفش پاییزی و زمستانی
1 – باتوجه به خشک بودن هوا در روزهای پاییز، بهتر است کفشی انتخاب کنید که پوشش داخلی آن از جنس پارچه ای نرم و ضخیم یا حتی پارچه های پشمی باشد. با پوشیدن چنین کفش هایی، پای شما دیگر احساس سرما نخواهد کرد.
2 – چرم و ورنی بهترین جنس برای پوشش روی کفش های پاییزه است. آلودگی های ناشی از پاشیدن آب باران از روی کفش های چرم و ورنی به راحتی پاک می شوند و نفوذ آب و سرما به داخل آنها به سادگی امکان پذیر نیست.
3 – هرگز کفش هایی با جنس جیر یا پارچه ای در روزهای بارانی نپوشید. امکان نفوذ آب باران و مرطوب شدن جوراب ها و پای شما با پوشیدن چنین کفش هایی می تواند باعث ناراحتی تان در طول روز شود.
4 – سعی کنید برای پیشگیری از لیزخوردن در روزهای بارانی پاییز، کفش های عاج دار را انتخاب کنید.
5 – کفش های پاشنه دار یا مدل های عروسکی که روی آنها بسیار باز است، انتخاب مناسبی برای روزهای پاییزی نیستند.
6 – در روزهای سرد، نیم بوت های زنانه پاشنه دار که کمی جلوی آنها باز است، شیک ترین پاپوش زنانه برای شرکت در میهمانی ها هستند.
7 – بهتر است در روزهای پاییزی کفش های روبسته و نیم بوت های چرم بپوشید. بوت های بلند برای فصل پاییز، چندان شیک و مناسب نیستند.
8 – بهتر است به دلیل اینکه احتمالا در فصل های سرد جوراب های ضخیم می پوشید، کفش های پاییزی و زمستانی را کمی بزرگ تر از سایز پاهایتان انتخاب کنید.
9 – زرشکی از شیک ترین رنگ ها برای پاپوش های پاییزی هستند.
10 – خرید کفش های دور دوز، برای فصل پاییز از کفش های چسبی عاقلانه تر است.
7 نکته درباره نگهداری کفش پاییزی و زمستانی
1 – حتما برای پیشگیری از بیماری های قارچی در پاهایتان، حداقل ماهی یکبار داخل کفش های پاییزی را بشویید.
2 – برای حفظ زیبایی ظاهری کفش ها، هر روز آلودگی روی آنها را با یک پارچه نخی نمدار پاک کنید و آنها را با واکش روغنی برق بیندازید تا هم ظاهر مناسبشان از بین نرود و هم چربی واکس، از ترک خوردن کفش ها پیشگری کند.
3 – برای پاک کردن رویه کفش های جیر و پارچه ای می توانید از دستمال نخی آغشته به آب ولرم و شامپو کمک بگیرید.
4 – برای حفظ نرمی چرم کفش ها، هفته ای 2 بار از مخلوط شیر پرچرب و روغن زیتون کمک بگیرید. با مالیدن این مخلوط به کفش های چرم، امکان ترک خوردن آنها را در روزهای سرد، به صفر خواهید رساند.
5 – اگر هفته ای 2 تا 3 بار چرم روی کفشتان را به روغن دانه بزرگ آغشته کنشید، می توانید از کفش خود یک کفش ضدآب درست و حسابی بسازید. روغن دانه بزرگ در تمام عطاری ها وجود دارد.
6 – برای پیشگیری از خم شدن ساق نیم بوت ها، یک تکه کاغذ یا مقوای ضخیم را درون این کفش ها قرار دهید.
7 – هرگز کفش ها را برای خشک کردن پس از شستن، جلوی بخاری، شومینه یا شوفاژ قرار ندهید. این کار باعث شل و بدشکل شدن آنها می شود.
10 نکته درباره کفش پاییزی و زمستانی
1 – اگر در روزهای بارانی به خانه برگشتید و کفش هایتان خیس بود، هرگز آنها را داخل جاکفشی نگذارید. در غیر این صورت، هم هوای داخل جاکفشی بوی نم و رطوبت می گیرد و هم امکان رشد قارچ ها در فضای گرم و مرطوب داخل کفش بالا می رود.
2 – برای خشک کردن کفش ها، آنها را روی چند برگ روزنامه و در فضای باز راه پله ها یا حتی خانه قرار دهید.
3 – خشک کردن کفش های خیس در فضای باز بالکن و جلوی نور آفتاب، بهترین روش است.
4 – حتما این کفش ها را با جوراب، آن هم جوراب های گرم و ضخیم بپوشید.
5 – از آنجا که کفش های پاییزی بسته هستند و تهویه مناسبی داخل آنها صورت نمی گیرد، بهتر است همیشه یک جفت جوراب اضافه داخل کیفتان داشته باشید تا در صورت خیس شدن جوراب یا بوگرفتن آنها را عوض کنید.
6 – معمولا پای ما در کفش های پاییزی بیشتر از کفش های تابستانی عرق می کند؛ بنابراین حتما هر روز جوراب های خود را بشویید و از پوشیدن جوراب های نمدار با این کفش ها خودداری کنید.
7 – بهتر است جوراب ها را از کفش های نیم بوت بلندتر باشند تا برخورد ساق کفش با پوست ساق و مچ پا، مشکل پوستی یا حتی زخم شدن ساق و مچ پا را ایجاد نکند.
8 – استفاده از واکس های روغنی برای تمیزکردن کفش های پاییزی بهتر از به کارگیری اسپری های کفش یا واکس های خشک معمولی است.
9 – هماهنگ کردن رنگ کفش با رنگ شال گردن و دستکش می تواند ظاهرتان را بسیار شیک کند.
10 – برای پیشگیری از ورود آب و گل زیر کفش ها به داخل راه پله و منزل، یک تکه موکت یا حتی یک پادری کوچک را جلوی در ورودی منزل پهن کنید. از تمام اعضای خانواده بخواهید کف کفش خود را پیش از ورود به راه پله ها، روی موکت یا پادری پاک کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فان پاتوق]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 235]