تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):انسان بلند مرتبه چون به فهم و دانايى رسد، متواضع مى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828027807




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سيستم حرارتي


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: سیستم حرارتی ساختمان هایی كه مردم در آن سكونت دارند در سرما نیاز به گرم شدن دارند. آتش یا گرمكن های كوچك فقط می توانند اتاق ها را به طور مجزا گرم كنند، اما سیستم گرمایش مركزی می تواند كل ساختمان را گرم نماید. سیستم گرمایش مركزی یك دیگ بخار دارد كه با برق، گاز، نفت و یا سوخت جامد (مثل ذغال سنگ) گرم می شود. دیگ بخار آب (در حال چرخش در لوله های متصل به رادیاتور شوفاژ) را گرم می كند، همچنین ممكن است، آب حمام و آشپزخانه را نیز گرم نماید. بعضی سیستم ها از تابش خورشیدی برای گرم كردن آب داخل پانل های خورشیدی استفاده می كنند.  
سيستم حرارتي

سيستم حرارتي
 سیستم های دیگر هوای در حال حركت، ساختمان را گرم می كنند، یا از سیم پیچ های گرمكن واقع در كف و سقف، برای گرم كردن ساختمان استفاده می نمایند. گرمكن ها و سیستم های گرمایشی توسط زمان سنج و ترموستات كنترل می شوند. این وسایل گرمكن را خاموش و روشن می كنند، و بدین ترتیب دما تثبیت شود.  سیستم های گرمایشی برای تمام فصول 
سيستم گرمایشی
بسیاری از مردم در مناطقی زندگی می كنند كه زمستانی سرد و تابستانی گرم دارد، و ساختمانشان به سیستمی نیاز دارد كه اتاق ها را سرد و یا گرم نماید. سیستم های تهویه هوا می توانند اتاق ها را هم گرم و هم سرد نمایند. این سیستم ها پروانه ای دارند كه هوا را در داخل كانال هایی در تمام اتاق های ساختمان به گردش در می آورد. همچنین پروانه دمنده، هوای تمیز بیرون را به داخل كشیده و با هوای داخل مخلوط می كند، از طرف دیگر "دستگاه رطوبت" مقدار رطوبت هوا را تنظیم می كند. در زمستان، یك قطعه ای كه بوسیله برق، بخار یا آب داغ گرم می شود، هوایی كه از اتاق ها می آید را گرم می كند. هوای گرم شده به اتاق ها باز گردانده می شود. در اتاق ها دمای هوا به وسیله دماپا كنترل می شود. در تابستان، هوا از یك دستگاه خنك كننده (كه شبیه یخچال كار می كند) عبور داده می شود. این دستگاه گرما را از اتاق ها به بیرون ساختمان منتقل می كند. گرمای هوای داخل ساختمان بوسیله دستگاه تبخیر كننده جذب می شود. ماده سرد كننده به قسمت چگالنده تلمبه می شود و در آن محل گرما به هوای بیرون خانه منتقل می گردد.  گرمكن خورشیدیبه کمک مراحل زیر یک گرمكن خورشیدی بسازید. در این پروژه، از یك چراغ به عنوان خورشید استفاده می شود. پانل های خورشیدی در سقف ها به روش مشابه ای از انرژی خورشیدی استفاده می كنند.  

توصیه می شود برای این فعالیت پژوهشی اولیاء محترم نیز كمك كنند. وسایل مورد نیاز 
وسایل مورد نیاز
بطری پلاستیكی نوشیدنی، خط كش، سوهان گرد، لوله مسی انعطاف پذیر به طول ٦٠ سانتیمتر و به قطر ١ سانتیمتر، سنباده، ظرف آب (با دمای اتاق)، كاتر، جعبه كم عمق به ابعاد حدودی ٢٥*٢٠ سانتیمتر، مقوای چندلایه به ابعاد ٢٤*٨ سانتیمتر، پوشش روی غذا برای روكش جعبه، قیچی، چراغ مطالعه، چسب پهن، لوله پلاستیكی انعطاف پذیر به طول ٥٠ سانتیمتر و قطر ١ سانتیمتر، چاقو، تكه چوب، قیف، چوب پنبه برای درب بطری، چسب نواری، نخ، چسب   ١- یك تكه نوار چسب پهن بالای ته بطری بچسبانید. یك تكه چسب دیگر ٥ سانتیمتر بالاتر از اولی بچسبانید. ضربدری به طول ١ سانتیمتر (بر روی هر یك از چسب های روی بطری ببرید. به كمك سوهان، ضربدرها را به شكل سوراخ درآورید به طوری كه محكم به بطری وصل شود.
گرمكن خورشيدي
 ٢- به كمك چاقو و سنباده انتهای لوله های پلاستیكی را بتراشید تا محكم داخل لوله مسی قرار گیرد. با نوار چسب آن را محكم كنید. لوله مسی را همانند شكل خم كنید به طوری كه داخل جعبه جا شود.
گرمكن خورشيدي
 ٣- لوله مسی را در جعبه قرار دهید. به كمك قیچی دو سوراخ در یك طرف جعبه ایجاد كنید تا لوله پلاستیكی از آن عبور كند. روی جعبه را با پوشش روی غذا بپوشانید. به این ترتیب جعبه به همراه لوله اش شبیه پانل خورشیدی می شود.
گرمكن خورشيدي
 ٤- با فشار، انتهای لوله های پلاستیكی را داخل سوراخ های بطری وارد كنید. مقوای مستطیلی چندلایه را برش داده و دو مثلث حاصله را به ته پانل بچسبانید تا پانل به طور مایل روی آن قرار گیرد. لوله سوراخ بالایی بطری باید به قسمت بالایی پانل وصل شود. بطری را روی یك جعبه قرار دهید.
گرمكن خورشيدي
 ٥- پانل را روی مثلث طوری قرار دهید كه لوله خروجی از سوراخ بالایی بطری بالاتر از سوراخ ورودی پانل باشد. داخل بطری آب بریزید تا تمام لوله ها پر شده و به بطری باز گردد. سطح آب باید بالاتر از بالاترین سوراخ باشد. به كمك نخ دما سنج را از دهانه بطری آویزان كنید تا سر حباب دار آن زیر سطح آب قرار گیرد. چوب پنبه را روی بطری قرار دهید تا نخ به آن گیر كند.
گرمكن خورشيدي
 ٦- چراغ را روی پانل خورشیدی قرار دهید و آن را روشن كنید. به دما سنج نگاه كنید تا ببینید چگونه پانل خورشیدی آب را گرم می كند.
گرمكن خورشيدي
 پانل خورشیدی مشتمل بر لوله ای است كه آب مخزن در آن به چرخش در می آید. آب داخل لوله بوسیله پرتوهای خورشید گرم می شود و به بالای مخزن جریان می یابد. آب سرد از ته مخزن خارج شده و به گرمكن جریان می یابد تا در آن محل مجدداً گرم شده و به مخزن باز گردد. بازگشت





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 380]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن