تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از حرام دورى كند، خداوند به جاى آن عبادتى كه او را شاد كند نصيبش مى‏گردا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816808435




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سوال کنندگان از رئیس جمهور انتخاب شدند


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق:


طراح اصلی سوال از رئیس جمهور گفت: طراحان سوال از رئیس جمهور نمایندگان خود برای حضور در کمیسیونهای تخصصی جهت طرح سوال از رئیس جمهور را انتخاب و معرفی کردند.

جهان:علی مطهری نماینده تهران در مجلس با اشاره به ارجاع طرح سوال از رئیس جمهور به شش کمیسیون تخصصی مجلس گفت: از آنجا که برخی از کمیسیونها رسیدگی به سوال از رئیس جمهور را در دستور کار روز سه شنبه این هفته خود قرار دادند، لازم بود تا نماینده طراحان سوال از رئیس جمهور جهت معرفی و حضور در این کمیسیونها، انتخاب شود.

وی با بیان اینکه طبق آئین نامه داخلی مجلس یک یا ۲ نماینده طراحان سوال از رئیس جمهور باید با حضور در کمیسیون مربوطه به تشریح سوال بپردازند، افزود: ما به تک تک امضا کنندگان طرح سوال از رئیس جمهور نامه دادیم و از آنها خواستیم که اگر می خواهند بعنوان نماینده طراحان در کمیسیونها حضور یابند، اعلام آمادگی کنند.

نماینده تهران گفت: برخی از طراحان آمادگی خود را اعلام داشتند که کمیته پنج نفره منتخب طراحان سوال از رئیس جمهور، از میان این داوطلبان تصمیم نهایی را گرفت و در نهایت هشت نماینده را برای حضور در شش کمیسیون انتخاب کرده است.

طراحان سوال از رئیس جمهور برای به نتیجه رسیدن این طرح کمیته پنج نفره شامل سید رضا اکرمی و علی مطهری نمایندگان تهران، مسعود پزشکیان نماینده تبریز ، سید حسین دهدشتی نماینده آبادان و عوض حیدرپور شهرضایی نماینده شهر رضا تشکیل دادند.

مطهری تصریح کرد: علی اکبر اولیا نماینده یزد برای حضور در کمیسیون عمران، علیرضا محجوب برای حضور در کمیسیون برنامه و بودجه، سید حسین دهدشتی نماینده آبادان برای حضور در کمیسیون اصل ۹۰ و غلامرضا مصباحی مقدم نماینده تهران برای حضور در کمیسیون اقتصادی انتخاب شدند.

وی افزود: از آنجا که چهار سوال از ۱۰ سوال مطرح شده از رئیس جمهور به کمیسیون فرهنگی مجلس ارجاع شده برای طرح سوال در این کمیسیون، اینجانب و محمدتقی رهبر نماینده اصفهان انتخاب شدیم. همچنین چون ۲ سوال به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ارجاع شده، مصطفی رضاحسینی نماینده شهر بابک و حشمت اله فلاحت پیشه نماینده اسلام آباد غرب برای طرح سوال در این کمیسیون انتخاب شدند.

طراح اصلی سوال از رئیس جمهور تصریح کرد: طبق آئین نامه داخلی مجلس نماینده طراحان سوال از رئیس جمهور با حضور در کمیسیونهای تخصصی ابتدا سوال را مطرح کنند و نماینده رئیس جمهور توضیحات را می دهد و در آن جلسه هیچ نتیجه گیری نخواهد شد.

مطهری گفت: هر یک از این هشت نماینده طراحان سوال از رئیس جمهور، باید در جلسه طراحان سوال شرکت و گزارش خود را اعلام کند و آن وقت تصمیم گرفته می شود که آیا توضیحات نماینده رئیس جمهور قانع کننده بود یا نه.

وی افزود: اگر طراحان سوال از رئیس جمهور قانع نشوند، رئیس جمهور باید با حضور در صحن مجلس به این سوالات جواب دهد.

نماینده تهران اضافه کرد: اگر توضیحات نماینده رئیس جمهور حتی برای یک سوال از ۱۰ سوال مطرح شده، قانع کننده نبود، رئیس جمهور باید در صحن مجلس حاضر شود.

طرح سوال از رئیس جمهور که ۷۹ امضا دارد و دارای ۱۰ محور است، در جلسه روز سه شنبه ۲۹ آذر تحویل هیئت رئیسه مجلس شد.

این سوالات که در ۱۰ محور طراحی و تنظیم شده، برای بررسی به کمیسیون های عمران اقتصادی، فرهنگی، امنیت ملی و سیاست خارجی، برنامه و بودجه و اصل ۹۰ مجلس ارجاع شد.

کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، کمیسیون برنامه و بودجه و کمیسیون عمران مجلس بررسی این سوال را در دستور کار روز سه شنبه این هفته خود قرار دادند.

کمیسیون اقتصادی و کمیسیون اصل ۹۰ هم نامه ایی به ریاست جمهوری فرستادند تا نماینده رئیس جمهور برای بررسی این سوال در جلسه کمیسیون حضور یابد که به احتمال زیاد این موضوع هفته بعد در دستور کار قرار این ۲ کمیسیون قرار خواهد گرفت.

کمیسیون فرهنگی مجلس هنوز برای بررسی این سوال اقدام خاصی نکرده که این خلاف آئین نامه داخلی مجلس است.

برای طرح سوال از رئیس جمهور حداقل یک چهارم نمایندگان یعنی ۷۳ نماینده باید موافقت خود را اعلام و این طرح را امضا کنند.

طرح سوال از رئیس جمهور در ۳۰ سال گذشته در نظام جمهوری اسلامی ایران یعنی در هشت دوره مجلس سابقه نداشته است و روسای جمهور هیچ گاه مورد سوال نمایندگان مجلس واقع نشدند.

مطابق ماده ۱۹۶ آئین نامه داخلی مجلس، براساس اصل ۸۸ قانون اساسی در صورتی که یک چهارم کل نمایندگان مجلس بخواهند درباره یکی از وظایف رئیس جمهور سوال کنند، باید سوال خود را به طور صریح، روشن و مختصر همگی امضا و به رئیس مجلس تسلیم کنند.

رئیس مجلس موضوع را در اسرع وقت به کمیسیون تخصصی ارجاع می نماید. کمیسیون موظف است حداکثر ظرف یک هفته با حضور نماینده معرفی شده رئیس جمهور و نماینده منتخب سوال کنندگان تشکیل جلسه دهد و در این جلسه نماینده رئیس جمهور پاسخ مقتضی را از طرف رئیس جمهور ارائه خواهد نمود تا به نمایندگان سوال کننده گزارش شود.

پس از یک هفته چنانچه هنوز حداقل یک چهارم نمایندگان مجلس که سوال را امضا نمودند، از سوال منصرف نشده باشند، رئیس مجلس موظف است در اولین جلسه سوال آنان را قرائت و فورا برای رئیس جمهور ارسال کند و این سوال ظرف ۴۸ ساعت تکثیر و در دسترس نمایندگان قرار می گیرد.

بر اساس ماده ۱۹۷ آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، رئیس جمهور موظف است ظرف مدت یک ماه از تاریخ دریافت سوال در جلسه علنی مجلس حضور یابد و به سوال پاسخ گوید مگر با عذر موجه و با تشخیص مجلس، مدت طرح سوال از طرف نماینده منتخب سوال کنندگان حداکثر ۱۵ دقیقه و مدت پاسخ رئیس جمهور حداکثر یک ساعت خواهد بود.

متن نامه سئوال از رئيس جمهور

بسم الله الرحمن الرحيم

هيئت رئيسه محترم مجلس شوراي اسلامي

با اهداء سلام، به استناد اصل هشتاد و هشتم قانون اساسي و ماده ۱۹۶ و ۱۹۷ آيين نامه داخلي مجلس شوراي اسلامي، ضمن تقدير از خدمات فراوان دولت در حوزه هاي مختلف، بدين وسيله سئوالات زير از رئيس جمهور محترم با يكصد امضا جهت طي مراحل قانوني و روشن شدن اذهان نمايندگان محترم و رفع سوء تفاهمات و به منظور تقويت نظام جمهوري اسلامي ارائه مي گردد:

۱. چرا قانون تسهيلات ارزي براي متروي تهران و كلان شهرها و حمل و نقل عمومي ساير شهرها، علي رغم نياز مبرم اين شهرها به روان سازي ترافيك، خصوصا با آغاز هدفمند شدن يارانه حاملهاي انرژي، ابلاغ و اجرا نشد؟

۲. وزير ورزش و جوانان پس از پنج ماه از ابلاغ قانون تشكيل وزارت ورزش و جوانان با نامه اي غير معمول به مجلس معرفي شد، آيا اين امر نوعي تلاش براي گريز از اجراي قانون نيست؟

۳. طبق آمار رسمي نرخ رشد اقتصادي كشور در سال ۸۹ زير ۱% بوده و اگر نرخ اعلام شده از سوي صندوق بين المللي پول را بپذيريم حدود ۳% بوده است در حالي كه طبق برنامه بايد حداقل ۸% باشد. آيا اين امر حاكي از ضعف مديريت اقتصادي كشور نيست؟ همچنين با اين نرخ رشد آيا ممكن است يك ميليون و ششصد هزار شغل در كشور ايجاد شده باشد؟

۴. مبلغ ۱۵۰۰ ميليارد تومان بودجه ارتقاء شاخصهاي فرهنگي كشور در قانون بودجه سال ۱۳۸۹ چگونه هزينه شده است؟

۵. قانون هدفمند كردن يارانه ها پنج ساله بوده است در حالي كه ميزان افزايش بهاي برخي حاملهاي انرژي نشان مي دهد كه دولت مدت اجراي آن را كمتر از ۳ سال در نظر گرفته است. در نتيجه مردم بايد فشار غير لازمي را در پرداخت بهاي مثلا گاز مصرفي تحمل نمايند. همچنين سهم بخش توليد صنعتي و كشاورزي تا كنون به درستي پرداخت نشده و باعث گران تمام شدن هزينه توليد كالا و محصول گرديده است. چرا دولت مقيد به اجراي قانون مجلس نيست؟

۶. مقاومت يازده روزه جناب عالي در مقابل حكم حكومتي رهبر انقلاب اسلامي مبني بر ابقاي حجت الاسلام مصلحي وزير محترم اطلاعات چه توجيهي دارد؟

۷. چه ضرورتي وجود داشت كه آقاي منوچهر متكي وزير سابق امور خارجه در زمان ماموريت خود به سنگال عزل شود به طوري كه علاوه بر تحقير شخصيت ايشان، نظام جمهوري اسلامي ايران در سطح جهان آسيب ببيند؟


۸. اين سخن جناب عالي كه مجلس در راس امور نيست، چه هدفي را دنبال مي كند؟

۹. چرا جناب عالي با علم به اينكه انتقاد از برخی مجریان "قانون عفاف و حجاب" در رسانه ملی موجب کاهش اقتدار نظام در این حوزه و بدتر شدن وضع پوشش اسلامي در جامعه خواهد شد، در برنامه زنده تلويزيوني ضمن متهم کردن برخی مجریان اين قانون، بر خلاف اجماع فقها بر وظیفه دولت اسلامی در آن مرتبه از امر به معروف و نهی از منکر که نیازمند اعمال قانون است، با اعلام این مطلب که راه حل این مسئله منحصر به کار فرهنگی است، از دولت سلب مسئولیت نمودید و پس از مخالفت گسترده مراجع تقليد، ائمه جمعه، علماي بلاد و نمايندگان مجلس با سخنان شما، در مصاحبه زنده تلويزيوني بعدي اعلام كرديد كه سخن من همان است كه گفتم. اين رفتار شما چگونه توجيه مي شود؟

۱۰. چرا نظريه "ترويج مكتب ايران به جاي مكتب اسلام" را كه توسط رئيس دفتر شما بيان شد علي رغم ضديت با مباني انقلاب اسلامي و مخالفت قاطبه مراجع عظام تقليد و علماي بزرگ و دلسوزان نظام، تاييد و بر آن تاکید نموده باعث تنزل جايگاه انقلاب اسلامي و زنده شدن تعصبات قومي در ميان مسلمانان و سوء استفاده مخالفان وحدت اسلامي گرديديد؟ اصولا چرا از گروه موسوم به "جريان انحرافي" علي رغم هشدار و اعلام خطر علماي بزرگ اعلام برائت نمي كنيد بلكه از اين افراد دفاع مي نماييد؟


گردآوری:گروه خبر سیمرغ








این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 149]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن