واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: بودجه 88 را به پروژه هاي نيمه تمام اختصاص مي دهيم
رجب زاده- معاون سابق استاندار در حوزه پشتيباني و توسعه منابع انساني در حالي به عنوان معاون برنامه ريزي استانداري منصوب شد كه اين حوزه شرايط مناسبي نداشت و اتفاقي تلخ را تجربه كرده بود.
اما مبادله موافقت نامه هاي اعتبارات ابلاغ شده سال 87 تا پايان ارديبهشت ماه انجام شد.
دكتر اميني را در دومين طبقه ساختمان بزرگ و زيباي استانداري، پشت ديوار يخي، نه آن گونه رسمي كه با چهره اي متفاوت ملاقات كرديم تا از وضعيت تخصيص اعتبارات بگويد.
در رابطه با توزيع اعتبار، شاخص هايي تعريف مي شود وسعت، جمعيت، محروميت و ... بر اساس شاخص ها عددي محاسبه مي شود كه سهم هر شهرستان از اعتبارات استان را تعيين مي كند.
اعتبارات در قالب فصول و برنامه هم توزيع مي شود.اين نحوه تقسيم اعتبار در جلسه شوراي برنامه ريزي استان با حضور مسئولان شهرستاني صورت مي گيرد.
اين كه شما مي گوييد ممكن است شهرستاني در فلان بخش نياز بيشتري به اعتبار داشته باشد و شهرستاني در بخش ديگر در امر توزيع اعتبار براي اولين بار در سال 87 ديده شد.
ما به شهرستان ها گفتيم اعتبارات را بر اساس شاخص ها مي دهيم و خودشان مي توانند در شوراي برنامه ريزي در خصوص اختصاص مبالغ مورد نياز براي بخش هاي مورد نظر و مستعد اعتباري بيشتر يا كمتر پيشنهاد دهند و اعتبارات را مديريت كنند
تخصيص اعتبارات استان تا 70 درصد اعلام شده است اما معاون برنامه ريزي استاندار اميدوار است به 80 تا 90 درصد افزايش پيدا كند.
اعتبارات ابلاغ شده عمراني 2020 ميليارد ريال است و از اين ميزان مبادله موافقت نامه 1900 ميليارد ريال انجام و به دستگاه ها ابلاغ شده و تخصيص يافته است.براي بقيه هم دستگاه ها بايد براي مبادله موافقت نامه ها اقدام و بعد اعتبارات خود را از خزانه دريافت كنند.اين 2020 ميليارد ريال شامل اعتبارات تملك دارايي هاي استاني، طرح هاي ملي استاني شده، حوادث غير مترقبه، جبران خسارت هاي خشكسالي سامانه هر گلزار شهدا، عمران و روستايي، دفتر مناطق محروم، كمك به اجراي طرح هاي هادي روستايي اعتبارات مازاد درآمد استان ها و ... است.
اين رقم ميلياردي اعتبار براي استفاده و سرمايه گذاري و نه هزينه شدن نيازمند مديريت و نظارت جدي بر نحوه خرج در دستگاه هاي استان است. نظارت قبل از خرج، حين خرج و بعد از خرج بر استفاده از اعتبارات ابلاغ شده به دستگاه ها داريم.
نظارت قبل از خرج به هنگام مبادله موافقت نامه و بررسي نوع كاري است كه با اعتبار انجام خواهد شد.
به عنوان مثال اين رقم اعتبار براي ساختن مدرسه استفاده مي شود.
ما بررسي مي كنيم تا ببينيم آيا واقعا قرار است مدرسه اي ساخته شود و آيا نياز به ساختن اين مدرسه در فلان مكان وجود دارد.
و نظارت حين خرج را ذي حساب انجام مي دهد نظارت بعد از خرج هم انجام مي گيرد و چنان چه پروژه ناتمام بماند، موافقت نامه بعدي براي اتمام آن مبادله مي شود
هميشه اين سوال وجود دارد كه چرا پروژه اي ناتمام مي ماند آيا نياز اعتبار اجراي آن هنگام مبادله موافقت نامه ها ديده نمي شود؟ شايد دليل آن محدوديت ها در اختصاص و توزيع اعتبارات است.
دكتر اميني اولويت را در اجراي پروژه هاي نيمه تمام مي داند و مي گويد: در غير اين صورت ضرر مي كنيم.
بودجه سال 88 را به اتمام پروژه هاي نيمه تمام اختصاص مي دهيم و پروژه اي شروع نمي كنيم مگر مانده ها كامل شود.
چهارشنبه 13 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خراسان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 161]